Tatil değil zehir oldu izin bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ama hep bizim gideceğimiz zamanlar kaynım onu köye gönderiyor. 🤔 Kv herşeye karışıyor. Çocuğa bakamıyorsun oğlum bakıyor demek kötü niyetli benxe ben burda iyi niyet görmüyorum. Sen sahipsiz miyim diyorsunda benşm oğlum sahipsiz mi, ben babasından dayak yedim ama gidecek kşmsem yoktu sneim gibi aramadım ailemi diyor. 🙄
Bu laflar kötü tabi, mama için kötü niyet görmedim demek istemiştim.

eşine ayar vermen lazım çok şımarıyor anasını görünce işin özeti bu

Ama sağlık ocağındaki kontrollerde kilo alımından dolayı ve çişli bezinden dolayı yettiğini ve mama vermeyi bırakmamı söylediler. Her bebek bşr değil. Bebeğim ben huzursuz ve stresli olduğum için, uykusundan uyandırılıp uykusunu alamadığı için, ilgi istedipi içim huzursuz olup ağlıyor. Dedikleri givide süreklş ağlayan bir bebek değil ama eltimşn bebekleri hiç ağlamadıpı yerinde yattığı için onunla kıyaslıyorlar. Benim sütümden kime ne, kimseyi ilgilendirmez yetip yetmemesi.
Anladım .Kime ne olurmu onlarında yogenı onlarında torunu.Çok yanlış dusunuosunuz .

Anladım .Kime ne olurmu onlarında yogenı onlarında torunu.Çok yanlış dusunuosunuz .
Benim çocuğumu nasıl ve ne ile beslediğime karışamaz. Onların torunu diye her halta karışmak zorunda değiller. Ben bakıyor muyum çocuğuma doyuruyor muyum evet, anası babası bakmasa karışırlat ama ben baktıktan sonra kşmse karışamaz net. O zaman benim anam babam kardeşlerim de karışsın. Oh ne ala herkes el birliğiyle alsın büyütsğn ben onlar için doğurdum zaten o çocuğu dimi. Benim sütüm kimseyi ilgilendirmez.

Benim çocuğumu nasıl ve ne ile beslediğime karışamaz. Onların torunu diye her halta karışmak zorunda değiller. Ben bakıyor muyum çocuğuma doyuruyor muyum evet, anası babası bakmasa karışırlat ama ben baktıktan sonra kşmse karışamaz net. O zaman benim anam babam kardeşlerim de karışsın. Oh ne ala herkes el birliğiyle alsın büyütsğn ben onlar için doğurdum zaten o çocuğu dimi. Benim sütüm kimseyi ilgilendirmez.
İnsanlar fıkrını soyleyebılır .

Aslında eşim ailesinin gerçek yüzünü görsün, ne zaman ailesinin yanına gidip uzun kaldıpımız zaman problem yaşadıpımızı görüp ona göre hareket etmesini, benim arkamda durmasını destek olmasını istiyorum, sanki gidersem eltimim vs ekmeğine yağ sürecek ve eşimi ben gittikten sonra daha da dolduracaklarmış gibi hissediyorum.
Şu mesaja kadar aileniz arkanızda durmadığı için, anne babalık yapmadıkları için böyle olduğunuzu düşünüp üzülüyordum. Kızı dayak yiyor, onlar bayram üzeri tadımız kaçmasın modundalar. Bu zamanda da yanınızda olmayacaklarsa ne zaman olacaklar? Ve hala o yaşam formuna eşim de eşim diyebiliyorsunuz, nasıl içiniz alıyor yahu? Rezil etmiş sizi herkese. Resmen travma şu yaşadığınız. Onu da geçtim, gidersem eltimin ekmeğine yağ sürerim diyorsunuz. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Bazen yaşadığımız şeyler bize “müstahak”. Sizin bu yaşadığınız ve bundan sonra yaşayacaklarınız da onlardan biri.

Bu bı konuya ilk yorumum olacak.sanirim süt mevzudu olunca dayanamadım yazma konusunda.öncelikle sütünüzün yetip yetmediği mevzusu bunu ne eşiniz nede kv bilemez eğer çocuğunuz düzenli kilo alıyorsa ve Drunuz aksini iddia etmiyorsa sütünüz yetiyordur.gelelim bebeğinizin huzursuzluğuna birincisi sizin huzursuz olduğunuz bı yerde bebeğin huzursuz olması gayet normal ikincisi bebeğiniz yavaş yavaş diş çıkarma evresine giriyor ve bunun huzursuzluğu var üçüncüsü bebeğinizin gaz konusunda pik yaptığı aylardasiniz üç yaşında bı oğlum var ve yaşayıp tecrübe ile drumuzun anlattıkları ile aktarıyorum.ha birde çocuğunuzda gaz problemi varsa sizide emer üstüne mamada içer ve üstüne sizi emmeye devam eder.bu döngüyü bizzat yaşadım ve dr um gazlı çocuğa ne verirsen ver yer demisti.
eşinize hiç yorum yapmak istemiyorum çünkü yoruma bile değmez eğer eşinizle devam etmek istiyorsanız ilk yapacağınız şey eşyalarınızı toplayıp eşinizle beraber kendi evinize dönmek olmalı

Şu mesaja kadar aileniz arkanızda durmadığı için, anne babalık yapmadıkları için böyle olduğunuzu düşünüp üzülüyordum. Kızı dayak yiyor, onlar bayram üzeri tadımız kaçmasın modundalar. Bu zamanda da yanınızda olmayacaklarsa ne zaman olacaklar? Ve hala o yaşam formuna eşim de eşim diyebiliyorsunuz, nasıl içiniz alıyor yahu? Rezil etmiş sizi herkese. Resmen travma şu yaşadığınız. Onu da geçtim, gidersem eltimin ekmeğine yağ sürerim diyorsunuz. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Bazen yaşadığımız şeyler bize “müstahak”. Sizin bu yaşadığınız ve bundan sonra yaşayacaklarınız da onlardan biri.
🤌🤌🤌🤌

Bebeğim gece uykusundan uyanmıyor. Ben acıkıp uyanmasını bekliyorum hiç uyanmadan 5 6 saat uyuyor. Bazen mızırdanıyor gözleri kapalı hemen emziriyorum o zaman. Mamaya olumsuz bakmıyorum ama sık sık mama verip de sütümün kesilmesini de istemşyorum. Yani olay o da değşl aslında benim sütüme karışmasınlar her aradıklarında her gün konu benim sütüm ve mama. Bıktırdı artık.
Çok iyi maşallah tabiki var olan süt oldukça neden mama veresiniz ki.. benim anladığım ilk mesajda da dedim sanırım sakinleşmek için emiyordu bebek onlar da mama yiyor aç dediler her bebek emince sakinleşir her gün bu konunun konuşulmasına müsade etmeyin sizin sütünüz kimseyi ilgilendirmez var ya da yok çok ya da az onlara ne.

Çocuk biberona alıştığı için ağlıyor olabilir sütun yetmediginden değildir belkide. Bir çocuğa en iyi anne bakabilir. Ben eşinize ve ailesine gıcık oldum keske orda kalmwsaydiniz. Silahı var falan diye ailenizi gelmekten vazgecirmissiniz demekki eşinize o potansiyel var. Allah korusun. Kötü olmasan ayrılın size zarar vermesin bu adamın ne yapacağı belli olmaz süt yetmiyor diye tokat atan herseyi yapar umarım hersey istediğiniz gibi olur

Aslında eşim ailesinin gerçek yüzünü görsün, ne zaman ailesinin yanına gidip uzun kaldıpımız zaman problem yaşadıpımızı görüp ona göre hareket etmesini, benim arkamda durmasını destek olmasını istiyorum, sanki gidersem eltimim vs ekmeğine yağ sürecek ve eşimi ben gittikten sonra daha da dolduracaklarmış gibi hissediyorum.
Eşiniz bazı seyleri görsün diye siz yipraniyorsunuz .En çokta bebeğin huzuru kaçıyor .Bebekler kendi evlerinde ,yataklarında daha mutlu olurlar diye düşünüyorum . Ne kadar az gorusurseniz o kadar saygılı olursunuz bence bu tür durumlarda .
Nacizane tavsiyem kendi ayaklarınızın üzerinde durun .Su an bebeğinize odaklanın elbette ama yapılan şeyler normal değil.

Çok iyi maşallah tabiki var olan süt oldukça neden mama veresiniz ki.. benim anladığım ilk mesajda da dedim sanırım sakinleşmek için emiyordu bebek onlar da mama yiyor aç dediler her bebek emince sakinleşir her gün bu konunun konuşulmasına müsade etmeyin sizin sütünüz kimseyi ilgilendirmez var ya da yok çok ya da az onlara ne.
Şöyle söyliyim. Bebeğine karpuz verdim dedi bana. Bende ben daha ek gıdaya geçmedim, bebeğin anne babasına sormadan birşey vermemelisin anne dedim. Ama ben babaannesiyim ben veririm diyor, bende dedim babaannesi olabilirsin ama ben annesiyim annesine söylemeden verilmez dedim. Eşimse hiçbirşey demiyor. Susuyor deliriyorum.

İnsanlar fıkrını soyleyebılır .
Ama insanlar fikrini bir kere söyler geçer. Sürekli papağan gibi aynı şeyleri söylemeleri, haddini aşan yorum yapmaları saçma. Konu sahibinin bir hatası da kaynananın art niyetli konuşmalarına rağmen hala o eve gitmesi. Bebekler kalabalıkta, ev dışındaki ortamlarda rahat edemiyor. Strese girip ağlıyor ve emmek istiyor. Açlıktan değil de rahatlamak için emdiklerinden fazlasını kustukları da oluyor. Konu sahibinin bebeğinin gelişimi iyiymiş, doktor ebe mamaya gerek yok diyormuş. Boş yere mama verip anne sütünden alacağı hakka niye mani olsun ki? Çocuğu için her şeyi düşünür anne, araştırır, sorgular. Aç olup olmadığını da zırcahil eltisinden, dangalak kaynanasından, hiç bebek bakmadığı halde her işe burnunu sokan kayından, kayınbabadan daha iyi bilir herhalde. Ay nerden okudum bu konuyu gece gece yaa ahsjjsjsjsj

Eşiniz bazı seyleri görsün diye siz yipraniyorsunuz .En çokta bebeğin huzuru kaçıyor .Bebekler kendi evlerinde ,yataklarında daha mutlu olurlar diye düşünüyorum . Ne kadar az gorusurseniz o kadar saygılı olursunuz bence bu tür durumlarda .
Evet, geri döndüğümüzde bebeğim rahat etti. Evinde köyde olduğundan daha rahat ve mutlu.

Kv sık sık aramam haftada 1 ararım normalde, benim nerdeyse her gün aramamı bekliyor, eltim her gün arıyormuş. Eşimde hergün arıyormuş, kaynımla ben her gün aramıyırmuşum.

Bugün herhangi bir çocuk doktorunun odasına gidin.

Hemen hemen hepsinde duvarda boy kilo ilişkisini gösteren şemaları görürsünüz.

Onca hastalığı ve tedavisini aklında tutabilen doktorun o tabloya ihtiyacı var mı? Yok.

Yoksa peki neden asılıyor? Çocuğum aç aç aççç diye gelen anne babaları ikna etmek için. 🤦‍♀️

Bundan sonra mama süt mevzusunda yorum yapmayın, doktora götürün, tavsiyesini uygulayın. Gerekirse doktoru kötü polis yapın. Doktor böyle dedi biz onu uyguluyoruz diyip işin içinden çıkın.

Eşinizden cacık olmaz, şu anda yeni bebekle boşanmak istemiyorsunuz, bu da anlaşılır birşey. 3-4 yaş civarında kreşe gider zaten bu arada kendi kariyerinizi hazırlayın, ne olur ne olmaz. İkinci çocuğu sakın düşünmeyin aman diyeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X