Taşındık ama kaynanamlar zırt pırt bizde

bence eltilerine karşı doldurmuşlar seni... eğer kaynanan doldurmasa eltilerin sana bütün gerçekleri gösterip gozünü açacaklardı ...kaynana bunun önünü kesmiş,binivermiş tepene...şimdi sende surat assan,kızında kal biraz desen çirkef,saygısız gelin olacaksın...eşim söyleyecek deme o anne oğluna senin söylettiğini anlar

Eşim baş başa kalmak istediği için zaten onlara ev tutmaları konusunda sürekli söylüyor hani şehire gelip gidip sürekli bı yerde kaliyolar ya ev tutun kendinize diyor zaten kaynanamda tutmak istediğini söyledi defalarca yazın tutarlar sanırım tutmazlarsa da ben müsait değiliz diyip geccem eşimle bı haftadır birlikte olmuyoruz ailesi olduğu için de ben istemiycem zaten eşim bunu bildiği için ablasına gönderecek bu akşam ha gondermezse de kendi bilir ailen var ben yapamam diyip uyucam kendi huzursuz olcak zaten çünkü bana çok düşkündür

Bu tür konularda hep dikkatimi çeken nokta şu oldu :''Kaynana ve peder 2.80 bütün gün koltukta uzanıyor.'' :))) 5 yıldızlı otele gelmişler tabii uzanacaklar,benimki de laf mı ?
Valla bı görsen telefonda da biri aradığında diyor ki burda odadayiz TV var yatak da var diyo resmen buldu beş yıldızlı oteli kahvaltı yemek ayağına da geliyor ama bugün hiç yataktan cikmiycam otel sandılar iyice evi

eşinize çok güzel yol göstermişsiniz sırf sizinle birlikte olmak için ablasına 1 günlüğüne yollasın ailesini bakalım
bundan sonra da hep böyle yapar böyle böyle geçer ömür
harika çözüm tebrikler bravoo

Eltılerın çirkef deıl.Kardes kardese yerı gelıo dayanamıyor .Al karsına konuş .Destek bole verılmez de

Eltilerime doldurmalarina gerek yok ben hiç sevmiyorum zaten ben uzak şehirden geldim geldigimden beri bana düşman gibi davrandılar ortada hiç bı sebep yokken sırf son gelinim eşim ailesi üstüme düşüyor diye hasetlikten

Herkes evınde olmalı bence .Ben bolandım annem ve babamla yaşıorum .O bıle o kadar dor ki

Yav yok öyle eşim dedi zaten bu kış böyle oldu bidaha olmuycak anlıyorum seni de dedi ben zaten dediğim gibi bidahakine müsait değiliz derim olur biter ki zaten sanmıyorum geleceklerini çünkü artık yaz geliyor ben kendi memleketime gitcem yazın beni evde bulamazlar

e bu kadar üstüne düşen,seni el üstünde tutan kayınvalide kayınbabaya "biraz da kızlarında kalsın" denmez gözlerinden düşersin

Size sormadan kalmalı saçma olmuş eşini le konuşun

E diğer açtığın konuda kp ameliyat oldu eve gideceklerdi eşim olmaz burada kalın dedi demişsin. Kocişin seni kullanıyor

allasen ?

sırf en sevilen gelin sizmişsiniz gibi göstermek için kalmalarına izin veriyorsunuz katlanıyorsunuz bunca şeye

sizin kayınbaba kayınvalide etrafında böyle pervane olmanıza fır dönmenize bu ne yapıyor böyle ya ,şaşırmış bu gelin diyerek bakmışlardır o bakışı yanlış anlamışsınız siz

herkesin en çok sizi sevmeleri işlerine gelir kurtuldular sizin sayenizde
gerçekten hiçbirşeyin farkında bile değilsiniz

E diğer açtığın konuda kp ameliyat oldu eve gideceklerdi eşim olmaz burada kalın dedi demişsin. Kocişin seni kullanıyor
Eşimin beni kullandığı falan yok o öyle zor günlerimde yanımda durdu ki on tane koca toplansa tırnağı etmez o da o an öyle dedi çünkü babası ilk defa böyle bi durum yaşadı gidin sokakta kalın diycek halleri yoktu diğer kızları da çok kalabalık aile en müsait ev bizim evdi o yüzden ben zaten belirttiğim gibi hiç kalmasınlar demiyorum sadece uzun süre kalmaları sıkıntı işte

Siz de fitne fesatmisiniz iyi baksa yok o kötü bakmıştır diyosunuz hiç bı kaynana gelinini sevemez mi siz hiç sevilmemissiniz istenmeyen gelinsiniz heralde ben zaten belirttim orta yolu bulmak istiyorum üç günlük dünya kimsenin kalbini kirmadan bu işi çözmek istiyorum bizde hep böyle kalmiycaz bir gün bizde yaslancaz güzel bı şekilde usulünce çözmek istiyorum sadece biz büyüklerimize hürmet göstererek yetişmiş insanlarız ben kalkıp bidaha evime adım atmasinlar diyemem eşimi dünyaya getiren insanlar sonuçta sadece orta yolu bulmak niyetim

Ha şunu bileydin

ben fitne fesatmıyım bilmem de
bakın en çok sevilen benim, en iyi gelin benim, en çok benim, bakın benim demek için olmadığım rollere bürünmüyorum en azından, benden daha dik duran tavrını koruyan kendisini ezdirmeyene edepsiz çirkef demiyorum ... siz insalara fitne fesat edepsiz çirkef falan demeyi seviyorsunuz eltilerinizin sizden neden uzak durduğu neden öyle baktıkları şimdi anlaşıldı
deminden beri bu durumdan kurtulmanız için ne yapmanız gerektiğini söyleyen ben havaya konuşmuşum neyse o bilmezse halik bilir demişler

evet harika çözüm yolunuzu gördüm sırf eşiniz sizinle birlikte olmak için ailesini ablasına yolladı

aynen böyle devam edin orta yolu bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…