Taşındık ama kaynanamlar zırt pırt bizde

Şunu sormaya gelmiştim. Bilgilerine baktım yaş 20. 2 3 yıldır evli. Çocukken evlenmiş hala çocuk. O kadar belli ki..

ayyy çok genç resmen bu kızın emeklerini kullanırlar yerler

E yaşım daha 20 ne bekliyonuz ki
e o zaman bana çen çen konuşacağınıza bu kadın ne diyor diye bir dinleyin yahu
ne şanslısınız burası var soruyorsunuz size gerçeği söylüyoruz görmediğiniz şeyi anlatıp gözünüzü açıyoruz

Tamam da sende insan gibi akıl verseydin bişey demezdim zaten asaglar gibi bı tavrın var o yüzden uzatma artık bence herşeyin yaşla ilgisi yok

Eşiniz aracı olsun. Siz yüzgöz olmayın. Uygun bir dille anlatsın anne babasına. Haftalarca kalmak neymiş aynı şehirde yaşarken.

Müsait değiliz diyin.
Gelmeyin demezseniz kendileri akıl edip gelmemezlik yapmayacaklar belli ki.
Eşinizde hak veriyorken söyleyin müsait değiliz diye.
Onlar gelmeden siz gidip 1-2 saat oturun evinize dönün,gitmeyin kalın vs derlerse herkesin evi barkı ,düzeni var gidelim evimize,yine geliriz ziyarete sizi siz çıkmayın bu soğukta deyip ayrılın. 40 dakika mesafede zaten yatılı kalmak saçma.
Ya siz ya eşiniz söyleyeceksiniz başka yolu yok.

Tamam da sende insan gibi akıl verseydin bişey demezdim zaten asaglar gibi bı tavrın var o yüzden uzatma artık bence herşeyin yaşla ilgisi yok
Daha çok konu açarsın sen yavrum. Buradaki insanlar senden 15 yaş büyük. Bir bildikleri vardır diye düşünmeye çalışırsan tecrübelerden faydalanırsın. Ha faydalanmazsan da 10 sene sonra senin gibilere ben ettim sen etme şeklinde mesajlar yazarsın.

Aynı evde yaşayıp evinizi ayırdığınızı bile bile gelip kalmaları size kendi kendilerine akledebilecek durumda insanlar olduklarını nasıl düşündürdü ben inanin anlamadım. Şu an ,cocuklar evlerini yeni ayırdı,biraz düzenleri otursun,rahatsız etmeyelim demeyen insanlar kendi kendilerine mi diyecekler biz gitmeyelim diye?
Çok beklersiniz bence.
Aradiklarinda geri çevirecek, biz sizi görmeye geliriz diyeceksiniz,gidip görüp döneceksiniz evinize,özledik vs diyecekler aksi halde zira.

kendisinin yaşında evlensem ve hemen doğursam şuan kendisinin yaşında çocuğum vardı
hala bana ne diyor ya şaka gibi
yaşasın görsün ,kendi düşen ağlamaz ,müstehak bazılarına bazı şeyler işte

Bu fikri çok beğendim biz görmeye geliriz demek çok mantıklı aynen her gelmek istediklerinde biz gelcektik zaten der bı akşam görüp geliriz

Usulünce çözmenin yolu ne peki? Kendileri anlayıp gitsinler, bir daha gelince uzun süre kalmayacaklarını bilsinler ve yine hiç bir şey olmamış gibi konuşalım muhabbet edelim mi? Ya böyle en cici gelin modunda takılıp annecim babacım deyip karşılıklı uzandıkları koltuklara meyvelerini soyup vermeye devam edersiniz, ya eşinize söyletirsiniz -ki bence eşinizin gelmeyin demesi en zayıf ihtimal- ya da yeter artık ne evliliğim ne özelim kaldı diye cinnet geçirirsiniz. O cinnet geçirme kısmına siz çirkeflik diyorsunuz. Kimsenin kalbini kırmadan "evime gelmeyin gelirseniz de uzun kalmayın gidin kızınızda falan kalın" demeyi başarırsanız yazın buraya biz de öğrenelim. Sizin sorununuzda ya siz, ya eşiniz ya da eşinizin anne babası kırılacak.

En son gelen, en küçük, en kıymetli gelin benim o yüzden beni el üstünde tutuyorlar gözüme bakıyorlar, eltilerim de kıskançlıktan çatlıyor beni çekemiyorlar demeye devam edin. Siz böyle düşünüp gaza geldiğiniz için de sizin evinizden çıkmıyorlar. Kızlarının evine gitmeyi onlar da biliyor ama gitmiyorlar çünkü ortada dört dönen, sesi çıkmayan ayaklarına kadar getiren en kıymetli oğullarının karısı var.

Kayınvalideniz eltilerinizle kanlı bıçaklı bile olsa size ne? Siz ve kayınvalide melek, eltiler niyeyse çirkef. Yaşınız daha küçük ve bence de toysunuz. Sizin çizdiğiniz aile fotografında roller bir anda değişir neye uğradığınızı şaşırırsınız.

Sonradan aileye dahil olup taraf tutmayın, onların kocaları da kayınvalidenizin oğulları. Siz bakmayın onları karılarına bıraktım bir bu oğluma dayanamıyorum masallarına. Oğullarının gelinlerinin bir tatlı sözüne bakar kayınvalidenizin 180 derece dönmesi. Kocanıza bile ailesi konusunda %100 güvenmeyin. Sadece kendinize odaklanın siz. Samimiyetinizi yavaş yavaş azaltın mesafenizi arttırın. Bırakın sizi çok iyi, en iyi bilmeyiversin herkes.

Bende sonradan işlerin cigrigindan çıkmasından korkuyorum zaten ama napcagimi iyi biliyorum kayinbabam yok TV'nin sesini kıs yada başka bişey diyip duruyor gecicem içeri uzancam kanepeye alcam elime kumandayı hiç bişey de diyemezler hastayım zaten derlerse evimde uzaniyorum ne var bunda der geçerim ben sanmıyorum zaten bidaha böyle geleceklerini taşınmayı düşünüyorlar şehire gidip gelmesi zor oluyor diye taşınmayın bizde kalın hep desem istedikleri asil bu da diyemem kusura bakmasinlar garip olan kendi öz babam söyle beraber yaşayın diyor kalsınlar sizde onlar yaşlı diyor hay Allah'ım ya kendi öz babam bunu istiyor Allah'tan eşim kabul etmiyor eşimde uysa ben bitmistim zaten

Daha önce böyle esir alınan bir arkadaş boşandı, bilmiyorum konusuna rast geldiniz mi? Eşiniz haklısın deyip onlara bir adım atmıyorsa sizi korumuyor demektir. Kvye sorun, görümceme nr zaman geçeceksiniz, büyük temizlik yapmayı planlıyorum ona göre zaman belirleyeceğim deyin. Ya da arkafaşlarım ziyarete gelmek istiyor, sizin gidişinize göre zaman belirleyeceğim deyin. Böyle böyle ayarı verin yavaştan. İki kişi evleninve aileler el olmalı artık, canı istediği gibi gelip gitmemeli falan deyin. Yerine göre lafı oturtun. Ha kıramam diyorsanız paşa paşa alışın birlikte yaşamaya. Mesafe kalp kırmadan konulmayabiliyor.

Sen kaynananla bir tartış bacım görürüm ben seni. Arkandan sana da çirkef derler büyük eltisini kıskandı derler. Hepsini iştirsin. Senin sorunun kaynana ve kayınpederinle eltini karıştırma. Madem meleksin onlar kelek ağırla dur.

Yahu iyiyseniz eltinize mi iyisiniz ya da size takdirname mi verecekler? Onları yargılamak size mi düştü?

Hahahaha kvde kötü değilmi? Yahu kadin resmen seni ve evini kullaniyor. Senin kaşindan gözünden dolayi sendz değil ya. Hizmet ediyorsun diye, bare yemek temizlik onda değil diye ve oğluda yaninda miiis. Kadin kendi kocasina bile bakmadi o hastayken.

Eltilerin seni kiskanmadi. Arkanda kuşkun olmasin, enayi gibi kelimeker kullaniliyordir. "Kv'de bizden uzak, dertli biri 171717'ye yakin olsun" derler.

Ancak şekil a'da gördüğün gibi, o 'çirkef' gelinler en azindan mutlu huzurlular. Sen sanma ki şimdi harika gelin oynuyorsun diye, değerin artacağa, bir gün madalya takilcağini. Hizmetini azalt bakalim, senden saygisizi kalmaz. O 1 ay kp'ere baktiğini kimse hatirlamaz.

Kisacasi ya bunu çekersin ve kvden sürekli sizde kalir. Yada sende o 'çirkef' eltilerin gibi resti çekip, gerekirse iş boşanmaya kadar gider ama huzurun olur en azindan. Seçim senin.

Hanfendi biz evcil hayvan değiliz ki diş gösterdiğimizde bizi barınağa yollasınlar. Baba evine yollamak ne demek ya? Siz bu bakış açınızı değiştirmedikçe daha çok ezilirsiniz.

Lafa bak. Sanki defolu malı dükkana iade ediyorlar. Baba evine yollamakmış.

Onlarin huzurunun yerinde olduğunu yada iyi yaptıklarını nerden biliyorsun ki tanımadan etmeden anlamıyor musunuz diyorum ki eltilerim ben geldim geleli sürekli beni disladilar ben başka şehirde geldim o yüzden öyle diyorum kaynanamla ilişkisinden banane ayrıca anlamadiginiz şu zaten eltilerimle aynı sokakta kaliyolar niye gidip onda kalsın bilip bilmeden yorum yapcaginiza önce bı sorun ben şehirde kalıyorum ondan dolayı

Ben lafımı açık açık söylerim çokta eyvallahım yok eşimin ailesi de beni çok sever hatta kv dem her zaman der gameking çok açık sözlüdür ben onun bu huyunu seviyorum diye . Bende eltime derim seni sevsin o der yok ben almayayım seni daha çok sevsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…