Taşındık ama kaynanamlar zırt pırt bizde

Eşiniz yada siz Ablayla konuşun samimiyetiniz nasıl bilmiyorum ama o desin anne birazda bizde kalınolmaz öyle desin
O zaman konu daha da büyür gibime geliyor ben hastayım ya dicem direk ya kizinizda kalın artık ben hastayım dinlencem diycem bişey diyemezler o kadar kaldıklarını kendileride biliyor çünkü

Eşin haklısın demekten daha çok şey yapmalı, o konuşsun sen kötü olma

diğer eltilere çirkef ve edepsiz demişsiniz sözlerinize dikkat edin sizin beceremediğinizi onlar yapabiliyor diye mi çirkef edepsiz oldular ?

ezdirmeyin kendinizi hanımefendi? altlı üstlü olduğumuz için taşındık şimdide aynı evde yaşıyoruz ne anladık bu işte dersiniz gelmezler

kaynanan arayıp geliyoruz diyormuş o esnada müsait değiliz başka zaman görüşürüz artık dersiniz ? sorun çözülür

Ay ne bilim hiç mi komşun arkdaşın yok sürekli gelip çayını kahveni içen yada kadınlar arasında gün falan yaparlar mesela desenki pazartesi güne katıldım ilk gün bende siz gidin bence evinize gün maratonu zaten yorucu ayak altında kalmayın zaten arkadaşlar muhafazakar evde erkek falan istemiyorlar. Anne sizin yanınızda rahat edemezler falan filan.

O zaman konu daha da büyür gibime geliyor ben hastayım ya dicem direk ya kizinizda kalın artık ben hastayım dinlencem diycem bişey diyemezler o kadar kaldıklarını kendileride biliyor çünkü
yalan söyleyerek sorun çözülmeyeceğini kimse öğretmedimi size?
bu sefer hasta oldunuz bir sonrakinde ne olacak ? yalanlar tükenince ne olacak
yüzlerine karşı bizim işimiz var müsait değiliz demeniz gerek
müsait değiliz demek kötü birşey değil bunu bile diyemeyip evlerinde yatılı kabul etmeyen eltilerinize çirkef edepsiz diyorsunuz.

Yalan söylemiyorum ki hastayım gerçekten

Öyle bişey yapsam var ya kaynanam muhabbet var diye daha da hoşuna gider hiç gitmez ne diyosun sen bakma ben muhabbet etmiyorum pek sıkılıp gidiyor öyle birileri gelcek hiç gitmez

Müsait değiliz dersem ne oldu nereye gitceksiniz falan der direk gelmeyin dersem de bu sefer onca insanlık yapıp da en kötusu ben olmak istemiyorum

gelir iki çorba yaparım halin yokmuş der gelir

açık açık konuşmazsanız gelir hep gelir çünkü öyle bir hizmet ediyorsunuz ki gelmelerinden memnunsunuz sanıyorlar
Kızınıza gidin akşama hastayım zaten ben mi desem o da bakarım falan derse dinlensem geçer zaten eşim bakar bana mı desem bence bugün gitmesi gerektiğini anladı anladı anlamazsa daha kalacak gibi

Müsait değiliz dersem ne oldu nereye gitceksiniz falan der direk gelmeyin dersem de bu sefer onca insanlık yapıp da en kötusu ben olmak istemiyorum
nereye gitceksiniz dediğinde rapor vermeyin işimiz var işte diyin ? birdaha müsait değiliz dediğinizde soramaz onunda önüne geçmiş olursunuz
bunca zaman insanlık yapmadınız yanlış yorumluyorsunuz herşeyi bunca zaman aman kötü söz söylemesinler diye hizmet ettiniz o zaman bunu bir ömür devam ettirmelisiniz cünkü ömür boyu her an ağızlarından olumsuz birşey çıkabilir

ele güne karşı diye düşündüğünüzden ağırladığınızı yazmışsınız oele güne karşı hastaymış güya bizi eve almadı gidip bakacaktım güya da diyecektir

sevimli ve en seven gelin olmak adına istememenize rağmen ağırladığınız anlaşılmasın istiyorsunuz ama oyle bir dünya yok işte mecburen müsait değiliz diyeceksiniz kayınvalidem niye ne işin var dese aaa üstüme sağlık ne münasebet derim ne münasebet niye ne işim olduğunu söyleyeyım belki özel? kaynanam benim niye herşeyimi bilsin?

sınır koymayı bilmiyorsunuz

Öyle bişey yapsam var ya kaynanam muhabbet var diye daha da hoşuna gider hiç gitmez ne diyosun sen bakma ben muhabbet etmiyorum pek sıkılıp gidiyor öyle birileri gelcek hiç gitmez
Açıksa seni istemiyorlar millet senin yanında ne konuşacak matem evi herkes sessiz sessiz takılır

Kızınıza gidin akşama hastayım zaten ben mi desem o da bakarım falan derse dinlensem geçer zaten eşim bakar bana mı desem bence bugün gitmesi gerektiğini anladı anladı anlamazsa daha kalacak gibi
anlasada anlamamazlığa gelir
ne kadar kalsak kar diye düşünüyorlar kızına da gitse gece yatmaya yine size gelir
çünkü niye gelmesin ?
ona müsait değiliz diyen yok sizin evde

Elalemin yüzünden baktığımı falan yazmadım benim demek istediğim şu kaynanamın hiç bı kotu sözünü başka oğluyla aramızı açması gibi olumsuz şeyler gormemisken bunca zaman kalkıp da kalplerini kırmak yada gidin demek istemiyorum sadece orta yolu bulmak hani geldiklerinde bu kadar kalmamalarini istiyorum hepsi bu çünkü eşimle özel hayatımız da bitmiş oluyor bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…