Taşındık ama kaynanamlar zırt pırt bizde

Siz kendinizi bu kadar zora sokarken, eşiniz ne yapıyor. Bunları eşinizin kendi ailesiyle konuşması lazım bence siz değil.

Ameliyat oldu diye bile kalmasi sacma, ayni sehirdesiniz siz gider bakarsiniz bakilmasi gerekiyorsa. Nerden tutsan sacma. Nerden tutsan evliliginizi sabotajdan baska niyetleri yok gibi görünüyor. Ayni sehrin icinde yatili kalmaya gelen kisi her türlü saygısızlığı, kovulmayi falan hak ediyor. Haddini bildirin

siz bunca zaman ağırladım şimdi hepsi boşa gitsin istemiyorum gelin bizi istemiyora dönsün istemiyorum dediniz

sırf bunu demesinler diye sürekli kabul ettiğinizi gösteriyor bu
müsait değiliz demeye bile ödünüz kopuyor çünkü kayınvalide ya birine eltileriniz hakkında söylediklerini sizin içinde söylerse korkusu taşıyorsunuz

orta yolu falan bulamazsınız sizinle aynı evde yaşamanın yerini yapıyorlar
kışın doğalgaz yazın sizin ev daha serin biz yaşlıyız halimiz yokdan hep birlikte yaşama dönecek sizi taşındığınıza pişman etmek dertleri

açık açık gelip yatılı kaldığınız zaman planladığım hiçbirşeyi yapamıyorum aynı şehirde yarım saatlik yoldayız demeniz gerek
bağırmadan kavga etmeden net şekilde söylemek zorundasınız

geçen gün aynı böyle bir konu yüzünden biri boşandı , gelip kışı bizde geçiriyor evlendiğimizden beri kayınvalidemler dedi bıktı kadın boşandı

evlilik bir ömür 3-5 bahaneyle erteleyemezsiniz açıkca konuşun

Siz kendinizi bu kadar zora sokarken, eşiniz ne yapıyor. Bunları eşinizin kendi ailesiyle konuşması lazım bence siz değil.
Eşim bana hak verdi ve kış olduğu için böyle yaptıklarını bidaha böyle olmaz falan dedi sonra biraz mevzu uzadı bende zaten bidaha gelcek olurlarsa kızında kalcaklar sonra ben kötü oluyorum açıklamaya çalışınca dedim eşime direk o da bişey demedi o da farkında haklı olduğumun yoksa kalkıp sen ne diyosun o benim ailem falan diye yırtınırdı ben konusmazsam o konuşur zaten ama ben hasta olduğumu kızında kalmasını soyluycem artık direk çok kaldıklarını anlarlar o zaman

Eltiler konu sahibinden akilliymis Bu kaynananin hak ettigi muamele o
Öff abartmayın be ne çirkef Kaynanalar var sizde çok kalmasını yanlış buldum diye konuyu abartmayın ayrıca akılsız da sensin boşver eltilerimin edepsiz hallerine Şahit olmadığın için böyle konuşuyorsun kaynanam hiç bişey demedigi halde eltimin bağırdığina kaç kere Şahit oldum ben öyle olamam sadece orta yolu bulmak istiyorum hepsi bu

Varsın saf oluyum onlar gibi edepsiz olmaktan iyidir

O zaman şikayet de etmeyin.
Sizin duruma cici kız sendromu diyorlar psikolojide.
Açın okuyun, belki kendinizde bir şeyleri fark eder, kendi hakkını savunan ve evindeki düzeni korumak adına tartışmadan kaçınmayan eltilerinizin yaptığına edepsiz demekten vazgeçersiniz. İnsanlar alanlarını korudular diye edepsiz, şirret olmazlar, siz de tüm sınırlarınızı ihlal ettiriyorsunuz diye edepli, iyilik timsali melek değilsiniz, hakkını savunamayan acizsiniz. Oturun okuyun neymiş cici kız sendromu.

Yok bidaha kabul etmiycem zaten kalmalarını müsait değiliz diycem ne var derse biz kari kocayiz planımız olamaz mı diycem bidaha kalmak istemez zaten

gerizekalı falan dememiştir ya
bence şöyle olmuştur

konu sahibi kendiside diyor ya anlamıyor anlamıyorlar diye
elti kesin aynı şeyleri yaşamıştır ondan dolayı son damlada kafaları basmıyor demiştir
bunlarda vaaay sen bize gerizekalı dedin olayına getirmiştir
gerizekalı diyecek kişi en baştan evine hiç adım attırmaz :) hadi bir elti kötü diğeride mi kötü ikiside istemiyormuş haklılar
konu sahibide istemiyor sırf onlar gibi görünmemek için susuyor
resmen gelinleri ezip geçen insan yerine koymayan büyükleri saymam ben herkes yerini bilmeli
konu sahibide yakında eltilerine hak verecek şimdi daha yeni ya olayı kavrayamamış

Sakın bunu gündeme bile getirmeyin bu saatten sonra eşin işteyken ara ara uzun süreli kendini odaya kapat yüzünü de as aklı olan anlar biz size saygısız olun demiyoruz ama insanlara bu kadar yüz verirseniz bize artık kaynananızın dibinden yazarsınız benden söylemesi zaten aile apartmanındaydık yeni taşındık gibi bir cümle okudum yanılmıyosam kayınvalidenize "keşke hiç taşınmasaydık bu kadar gelip giderken yoruluyosunuz eviniz de sahipsiz kalıyor "gibisinden de bir cümle kurun anlayacaktır durumu

Onlar corkef degil akilli sende biraz safain heralde eain sana hak verse ne olur hicbisey yapmiyorki ayni sehirde haftalrca kalmak ne demek? Hizmet etmiceksin odandan cikmicaksin senin rahatsz oldugunu anlayacaklar gidecekler bakalim esin ozamanda anlayisli kalacakmi

Eşimle konuştum biraz tartıştık ama kızına goturcek akşam ve ben bidaha müsait değiliz diycem yoksa 10 gün baksam bir gün bakmasam kötü zaten ben olurum eşimle de hiç tartışmaya girmek istemiyorum en iyisi en baştan önlem almak yoksa bu işin sonu gelmez ben şunu açıklamaya çalışıyorum geldiklerinde uzun süre kalmalarını istemiyorum sadece bunu eşime açıklayınca bu kadar mı biktin ailemden gibi bişey oluyor en iyisi baştan kabul etmemek eşimle kötü olsam sanki milletin umrunda olcak benim yaptığım iyilikler

Suç sizde fazla yüz vermişsiniz, ilgilenmeyin surat asın hizmet etmeyin giderler, eşinizle de konuşun bu durumu asla kabul etmeyin, başınız daha çok ağrır böyle giderse, gerekirse kavga çıksın ama kabul etmeyin...

Bence size eltikerinizi çirkef olarak tanitmislar. Eş ailesi sizi pohpohlamis onları kotulemis şimdide sizin üstünüze kalmışlar birkaç aya eltikerinizin neden böyle yaptığına hak verecek kıvama gelirsiniz

Evet en baştan kabul etmiycem yoksa bir hafta kaliyolar sadece bı gün artık yeter diyorum sanki hiç kalmamislar gibi ben Kötü duruma düşüyorum

Iyi gelin olayım derken ne hallere düşmüssünüz, eltileriniz akıllı vesselam...

Kaynanayı sikayet konusu acmıssın ama her yorumda kaynanayı savunuyorsun. Iyi biri kotulugunu gormedim bilmem ne evinizi isgal etmisler, ozel hayatınız yok daha ne kotuluk yapsın.illa buyu falanmı yapması gerekiyo kotu demen icin.esin sana hak verse ne olcak onlara agzıni acip bisey demedikten sonra.
Kayınpeder ameliyat olduysa karısı bakamıyomu.yada kızı varmıs o baksın. 1 ay gelinin basına coreklenmek nedir.
Eltilerinden biraz ders al kafan rahat etsin. Sen saygı gosterdigini sanıyosun tepene cıkarmıssın saygi boyle bisey degil.

eşinizde sizi annesinin gözünden görüyor
yani yemeğimi yapan olsun temiz kıyafetim olsun anneme babama baksın bana da kadınlık yapsın diye evlenen erkekler sizin eşiniz gibi bir evliliği benimsiyor
eşinize göre bakmak zorundasınız yapmak zorundasınız
hatta aileni istemiyorum derseniz senin ailende gelmesin o zaman diyecek

o yüzden siz kayınvalideyle çözün sorun kimse onunla çözülmeli eşiniz müsait değiliz falan demez o memnun halinden
başbaşa kalmak isteyen sizsiniz sadece
eşiniz isteseydi bu kadarına izin vermezdi planımız var anne derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…