Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine dönerdim. Bir iş bulana kadar idare eder sonra kendime ev tutar kendi düzenimi kurardım. Onlar çekeceksin dedi diye dayak yiyecek değilimAileniz sizi suçlasa, herşeyi sen bu hale getirdin, evliliğini sen mahvettin otur katlan, yıktığın gibi tekrar inşa etmesini de bil dese ne yapardınız peki?
Siz ne yapmış olursanız olun, aileniz nasıl dayak yemenize göz yumuyor? Bunların hepsini anlattınız mı ailenize? İlk uçakla gelip seni almaları lazım.Aileniz sizi suçlasa, herşeyi sen bu hale getirdin, evliliğini sen mahvettin otur katlan, yıktığın gibi tekrar inşa etmesini de bil dese ne yapardınız peki?
Ayrılmak için neyi bekliyorsunuzCanım beni anladığın, yargılamadan yorum yaptığın için çok teşekkür ederim öncelikle. Bu konuyu açtığım günün gecesinde kıyamet koptu. Akşam eve geldi konuşmadım seslenmedim hatta burda da yazmıştım konuşmuyorum diye. Sonra yatmaya gitti . Gittim yanına bak ben çok bunalıyorum zaten bütün gün evde yalnızım senin eve gelmeni dört gözle bekliyorum sende gelince böyle huzursuzluk çıksın küselim hiç istemiyorum dedim çorbanın dökülmesine verdiğim tepki abartıydı özür dilerim dedim. Bağırıyor çağırıyor seninle konuşmak istemiyorum hep böyle yapıyorsun vs. Sonra bende ne halin varsa gör dedim gittim yanından baktım laf anlatamıyorum. Bir kaç saat geçti kullandığım antidepresanlar mide bulantısı baş dönmesi yapıyor genel olarak stresli hissettiğim zamanlarda bayılırım ben çocukluğumdan beri. Midem bulandığı için banyoya gidecektim bayılmışım o da sese uyanmış. Yatağa yatırdı beni kalkma dedi. Bi süre yattım sonra kalkıcam dedim midem çok kötü çünkü. Kalktım tekrar banyoya gittim yine elim ayağım boşaldı düştüm. Geldi öyle bi kaldırdı savurup attı ki beni yatağa. Ben sana kalkma demedim mi ömrümü tükettin Allah belanı versin diye saydırıyor sonra ben ağlayarak kalkmaya çalıştım tekrar bu sefer de boğazıma yapıştı sıktı ben kendimi savunmak için itmeye çalışırken bana tokatlar attı yere düştüm tekme attı. Öl geber falan dedi o an öfkeyle gittim bıçak aldım kendimi öldürücem diye elimden kaptı bıçağı beni saçlarımdan sürükleyip kanepeye fırlattı. yine annesini babasını aradı geldiler. Bütün bunları onlara ve kendi anneme de anlattı. Herkes bana yüklendi. Annem bile beni suçladı şimdi 4 gündür konuşmuyor benimle. Kayınbabam beni evlerine götürmek istedi bizde kalın diye zorladılar gitmedim. Eşimi götürdüler ben evde yalnız kalmak istedim. 2 gün boyunca kimseyle konuşmadım. Salı gecesi eşim eve geldi nasıl oldun diye ilgi göstermeye çalışıyor tersledim. Başka bi odada uyudum o gün. Dün yine midem falan bulanıyordu kötüydüm yatağımıza gel orda yatalım yalnız yatma belki de üşütüyorsun dedi zorla gittim yanına gece bana sarıldı sürekli üzerimi falan örttü . Sabahta işe gitti. Kendimi berbat hissediyorum insanlar artık bana deli gözüyle bakıyorlar sanırım. Bi taraftan herşeyi düzeltebilecek gücü kendimde buluyorum herkese herşeyi unutturabilirim bu evliliği yoluna koyabilirim diyorum bi taraftan da bu kadar rezillikten sonra kılımı kıpırdatmak gelmiyor içimden.
Bu yazıdan sonra topla bavulunu git şiddet ne yahu daha olgunlaşmamış idare etme yok ; soruna çözüm üretme yok, empati desen oda yok , bu hanzo için mi kariyer ve parlak geleceğini çöpe attın , kusura bakma ama kalıp tekrar dayak yersen artık suç sende böyle bir muameleye razı geldiğin için , eş seçimin çok yanlış , iyice tartmamışsın aşk uğruna çok kızımız heba oluyor , aşktan nefret etmeye başladım kızları kandırma taktikleri bunlarCanım beni anladığın, yargılamadan yorum yaptığın için çok teşekkür ederim öncelikle. Bu konuyu açtığım günün gecesinde kıyamet koptu. Akşam eve geldi konuşmadım seslenmedim hatta burda da yazmıştım konuşmuyorum diye. Sonra yatmaya gitti . Gittim yanına bak ben çok bunalıyorum zaten bütün gün evde yalnızım senin eve gelmeni dört gözle bekliyorum sende gelince böyle huzursuzluk çıksın küselim hiç istemiyorum dedim çorbanın dökülmesine verdiğim tepki abartıydı özür dilerim dedim. Bağırıyor çağırıyor seninle konuşmak istemiyorum hep böyle yapıyorsun vs. Sonra bende ne halin varsa gör dedim gittim yanından baktım laf anlatamıyorum. Bir kaç saat geçti kullandığım antidepresanlar mide bulantısı baş dönmesi yapıyor genel olarak stresli hissettiğim zamanlarda bayılırım ben çocukluğumdan beri. Midem bulandığı için banyoya gidecektim bayılmışım o da sese uyanmış. Yatağa yatırdı beni kalkma dedi. Bi süre yattım sonra kalkıcam dedim midem çok kötü çünkü. Kalktım tekrar banyoya gittim yine elim ayağım boşaldı düştüm. Geldi öyle bi kaldırdı savurup attı ki beni yatağa. Ben sana kalkma demedim mi ömrümü tükettin Allah belanı versin diye saydırıyor sonra ben ağlayarak kalkmaya çalıştım tekrar bu sefer de boğazıma yapıştı sıktı ben kendimi savunmak için itmeye çalışırken bana tokatlar attı yere düştüm tekme attı. Öl geber falan dedi o an öfkeyle gittim bıçak aldım kendimi öldürücem diye elimden kaptı bıçağı beni saçlarımdan sürükleyip kanepeye fırlattı. yine annesini babasını aradı geldiler. Bütün bunları onlara ve kendi anneme de anlattı. Herkes bana yüklendi. Annem bile beni suçladı şimdi 4 gündür konuşmuyor benimle. Kayınbabam beni evlerine götürmek istedi bizde kalın diye zorladılar gitmedim. Eşimi götürdüler ben evde yalnız kalmak istedim. 2 gün boyunca kimseyle konuşmadım. Salı gecesi eşim eve geldi nasıl oldun diye ilgi göstermeye çalışıyor tersledim. Başka bi odada uyudum o gün. Dün yine midem falan bulanıyordu kötüydüm yatağımıza gel orda yatalım yalnız yatma belki de üşütüyorsun dedi zorla gittim yanına gece bana sarıldı sürekli üzerimi falan örttü . Sabahta işe gitti. Kendimi berbat hissediyorum insanlar artık bana deli gözüyle bakıyorlar sanırım. Bi taraftan herşeyi düzeltebilecek gücü kendimde buluyorum herkese herşeyi unutturabilirim bu evliliği yoluna koyabilirim diyorum bi taraftan da bu kadar rezillikten sonra kılımı kıpırdatmak gelmiyor içimden.
son gelişmeleri okudunuz mu?Eşinin de senin de acil tedavi görmeniz gerekiyor bence.
Eşin şiddet yanlısı sen de histerik bir kişilik gibisin.
Ayrılmaz bunlar. Önce dövüşür sonra sevişir sonra bir daha dövüşürler. Ama ayrılmazlar. Çok var böyle.Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz
"Savaşma seviş, Savaşır gibi seviş " hesabı diyorsun.Ayrılmaz bunlar. Önce dövüşür sonra sevişir sonra bir daha dövüşürler. Ama ayrılmazlar. Çok var böyle.
Çocuk bile yapacaklar, yaptıktan sonra da dövüşecekler, bak buraya yazdım."Savaşma seviş, Savaşır gibi seviş " hesabı diyorsun.
son gelişmeleri okudunuz mu?
Ben okudum.
Birisi daha büyük hata yaptığında diğerinin hataları hooop silinmiyor.
Okurken çok üzüldüm ama şaşırmadim hiç.
Böyle olacağı belliydi çünkü.
Konu sahibine ısrarla tedavi görmelisin karşındaki insan melek olsa çatlar bir gün dedik.
Israrla burnunun dikine gitti.
Ottan b.ktan meselelerden kavga çıkardı.
Rezilliği büyüttü komşulara kadar duyurdu.
Aileler işin içine girince hem eşine kızdı hem aslında onlar çok iyi insanlar utanıyorum suç bende bile dedi.
Sonra yine halıya dökülen çorba için kavga çıkarmayı başardı kendisi.
Yine pismanlik.
Yapıp yapıp karşısındaki insana küsüp triplenme hakkı bile tanımıyor.
Taş olsa çatlar.
Psikolojik şiddet de çok yaralayıcıdır yaşayan bilir.
Kendi suçlu eşi de iyiden iyiye s.çmış batırmış haklı yan bırakmamış kendinde.
Ne denir?
Insan gibi ayrılsalar birine bir zarar gelmeden en temizi olacak.
Umut kalmamış bir ilişki maalesef..
Yani yine de şiddeti haklı göstermiyor ki. O zaman dayanamıyorsa ayrılsaydı adam. Ne kendine ne eşine eziyet etmezdi böyleceBen okudum.
Birisi daha büyük hata yaptığında diğerinin hataları hooop silinmiyor.
Okurken çok üzüldüm ama şaşırmadim hiç.
Böyle olacağı belliydi çünkü.
Konu sahibine ısrarla tedavi görmelisin karşındaki insan melek olsa çatlar bir gün dedik.
Israrla burnunun dikine gitti.
Ottan b.ktan meselelerden kavga çıkardı.
Rezilliği büyüttü komşulara kadar duyurdu.
Aileler işin içine girince hem eşine kızdı hem aslında onlar çok iyi insanlar utanıyorum suç bende bile dedi.
Sonra yine halıya dökülen çorba için kavga çıkarmayı başardı kendisi.
Yine pismanlik.
Yapıp yapıp karşısındaki insana küsüp triplenme hakkı bile tanımıyor.
Taş olsa çatlar.
Psikolojik şiddet de çok yaralayıcıdır yaşayan bilir.
Kendi suçlu eşi de iyiden iyiye s.çmış batırmış haklı yan bırakmamış kendinde.
Ne denir?
Insan gibi ayrılsalar birine bir zarar gelmeden en temizi olacak.
Umut kalmamış bir ilişki maalesef..
çatlayan taş boşansın bir zahmet nomu.
psikolojik şiddet görüyorsa evi terk etsin. dövünce düzeleceğine inanacak kadar salaksa bilemiycem tabi.