- 24 Nisan 2012
- 40
- 0
-
- Konu Sahibi emptychild
Bakabilirsen sevinirim
degnek kralicesi
yikilan kule
asa asi (ters)
tilsim kralicesi
tilsim beslisi
kupa prensi (ters)
Aceba adim attigim bir is hayirli olacakmi diye sordum
Evet annenizin bazı istekleri olduğu görülüyor.Saniriım birinden ya da birilerinden alacağı var.Hatta birazını almış ama geride kalan bazı şeyler olmuş dolayısıyla aklı orada kalmış.Onları alamaması annenizi hiç iyi etkilemiyor.Üzerinde yıkım etkisi yaratıyor.Baskı oluşturuyor.
Ama anneniz olacakları tahmin ettiğinden dolayı sonuçlarına katlanacak gibi.Yani bu durum her ne kadar baskı yaratsa da bunun olacağını biliyormuş.Şimdi bu baskı durumun biteceğini söylüyor kartlar dolayısıyla belki yine parça parça da olsa alacağını alacak.
Anneniz de korku dolu bir ruh hali hakim.Endişe içerisinde.NE olduysa acemiliğinden dolayı afallamış biraz.Annenizin durumu gerçekten zor kladıramayacağı yükler almakta bu durum saglığınıda etkilemekte.Biraz daha zorlayıcı durumlar olacak gibi.Karşısında ki kişi dar görüşlü bir kişi.yakın geçmişinde geçici bir iş bulmuş ya da bir süre elini rahatlatan bir miktar parası olmuş.Eşle ilgilide sorun var gibi evlilik pek iyi gitmiyor sanki.Bilmiyorumm boşanma durumu oldu mu ama o duruma gelecekler olarak görünüyor.Belki de boşanacak bilemiyorum.Ama NE olursa olsun endişelerinden kurtulacak ve geleceğe güvenle bakacak.Temel olarak maddi durumla olduğu için geleceğe güvenle bakabilmeyi ben maddi olarak yorumlarsam.Maddi konudaki beklentilerini istediği gibi saglayacak.(Rabbim izin verirse)
ya annenizi kim böyle yaraladı ki.Allah yardımcısı olsun.Gerçekten ruh hali hiç iyi değil.Sırtından vurmuşlar kadını sanki.bu kılıç onlusu türünde kartlar gelince böyle bir daralıyorum.Ama ters gelmesi geçecek olacagına işaret ve gelen kupa ası gerçekten çok güzel bir kart anneniz için bolluk bereketi ifade eder.şöyle bir baktığımda 3 tane kart annenizin maddi konuda ki isteklerinin olacagını ama belki yavaş yavaş ve ya parça parça olacagını söylüyor.Allah yardımcısı olsun.Anneler değerlidir.Öptüm ellerinden.
04.09.1991 (benim dogum tarıhım)
29.09.1989 (AŞK'ın dogum günüsü)
1)Para sovalyesi
2)degnek uclusu
3)joker
4)kılıc onlusu
5)kupa prensi
6)kılıc yedilisi
7)ters gelen joker
8)kupa uclusu
9)kılıc kralıcesi
10)ters gelen para onlusu...
ilişkimle ilgili ve okul-iş hayatıma bakar mısın canım? Şimdiden çok tesekküer ederimmm
emptychild özelden mesaj yazamıyorum dolu diyor canım haberin olsun...
canım sorun olmazsa bana da yorum yapabilir misin?
benim doğum tarihim 30.08.1984 onunki 14.11.1983
yıkılan kule(ters)
tılsım ikilisi
kılıç dörtlüsü
kılıç yedilisi
güç (ters)
joker(ters)
asa onlusu
1- Para İkilisi
2- Kupa Beşlisi (ters)
3- Kupa Kraliçesi (ters)
4- Asılmış Adam (ters)
5- Kupa kralı (ters)
6- Kılıç İkilisi
7- Para ası (ters)
8- Para Altılısı (ters)
9- Kupa İkilisi
10- Kupa Dokuzlusu (ters)
Ters Gelen Değnek Onlusu
Ters Gelen Aşıklar
Para İkilisi
Ters Gelen Kılıç Altılısı
Ters Gelen Yıldız
Ters Gelen Para Dokuzlusu
Ters Gelen Değnek Dokuzlusu
Ters Gelen Para Kraliçesi
Ters Gelen Şeytan
Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
ay anam bu ne böyle hep ters gelen birşeyler çıktı
canım banada bakarmısınıziş hayatımın gidişatı hakkında?? 13 .7.1987
Canim rica etsem bana da bakabilirmisin ? Bebegim olucakmi olmuycakmi ? Benim icin cok önemli.
Ay kurban olurum bakarım tabi ama bunu ben bilemem ki.Ruha can veren Allah.O isterse olur elbet.İnşallah olur ama ya.
İş hayatı olduğuna emin misin şöyle bir bakınca aşk var gibi aklında :) Neyse yoruma gelirsem.İş hayatının çok zorlu geçtiğini söyleyebilirim.Çok fazla sorumluk alıyorsun ve bu aldığın aşırı sorumluluk senin sağlığına kadar bir çok alanda etkiliyor.Yapmak istediklerin var ki bu kadar sorumluluğu bu nedenle alıyorsun.Ve onların olmamasından korkuyorsun.Sevdicek var mı bilmiyorum ama yakın gelecekte bir ayrılık çıkmış.Ya da Aşkta yaşadığın mutsuzluğu işe vererek kendini unutmaya çalışacaksın.İkilemin olmuş.Seninde kararsın kalmışsın.İki şeyden birisini seçmen gerekmiş.Sanırım ikilem gitmek ve kalmak üzerine.Gideyim mi kalayım mı diye ki kalmışsın gibi görünüyor.Bu arada biri sana ilanı aşk edebilir.Yakın geçmişinde hem aşktan hem işten yüzün gülememiş ki senin.İkisinde de bir üzüntü keder yaşamışsın.Şu mücadeleye bak.Bu kadar savaş ver bu kadar debelen sonunda yaralanarak çık.Allah yardımcın olsun ama ne yazık ki bir süre daha mutsuzluk halin devam edecek gibi görünüyor.Bir kadın var kıskanç bir kadın toprak grubundan bir kadın sana bir kötülüğü dokunabilir.Seni çekemediği ayağını kaydırmak istediği Görülüyor.İki kartta toprak grubu olduğunu söylüyor muhtemelen oğlak burcundan bir bayan.Ona dikkat et.Niye hep ters kartlar gelmiş demişsin ama senin ruh halin hiç iyi değil ki kartlarda bunu anlamış ondan ters gelmiş.Çok sıkıntılısın.Artık geri çekilip dinlenmek istiyorsun.Ya da artık geri çekileceksin.Kaçacaksın.Dİnlenmen gerek canım.
Orasi öyle canim Allah bilir tabi ki. Ama bir umut mu dahasi aptallik mi sastim kaldim sonuclara göre bebegimizin olma ihtimali sifir