- 14 Mart 2012
- 444
- 2
-
- Konu Sahibi emptychild
çok özür dilerim, vaktini alıyorum ama, bi konu daha var.. bunun için de kart seçebilir miyim ?
Tabi ki kelt açılımı yap ama :)
Ne için bu açılım?1. Kupa Sekizlisi
2.Para Sekizlisi
3.Para Dörtlüsü
4.Ters Gelen Beşlisi
5.Ters Gelen Joker
6.Ters Gelen Yıkılan Kule
7.Ters Gelen Değnek Ası
8.Ters Gelen Kupa İkilisi
9.Kupa Beşlisi
10.Ters Gelen Kupa Prensi
umarım doğrudur :)
Ne için bu açılım?
İş mi?
1. Kupa Sekizlisi
2.Para Sekizlisi
3.Para Dörtlüsü
4.Ters Gelen Beşlisi
5.Ters Gelen Joker
6.Ters Gelen Yıkılan Kule
7.Ters Gelen Değnek Ası
8.Ters Gelen Kupa İkilisi
9.Kupa Beşlisi
10.Ters Gelen Kupa Prensi
umarım doğrudur :)
hımm...Şimdi herşeyi bırakıp gitmek istediğin görülüyor.Ayrılmak istemişsin belli Zaten.Ama çok emek verdiğinde görülüyor.Hani bu kadar emeğin karşılığını almalıyım düşüncesi seni engellemiş.Zaten artık emeğinin karşılığını almayada başlamışsın.Senin bu ilişkiyi sahiplendiğini gösteriyor.Bu konuda çok sıkıntı yaptıgın ve yapacagın görülüyor canım.Bİlmiyorum bir baskı var üzeerinde.Bir süre daha devam edecek bu baskı durumu ama.Ama bu şeyi kafana taktığın sürece aranızdaki lişkiyi bozacak gibi görünüyor.ve pişman olacagın görünüyor.Ters gelen kupa ikilisi bunu ifade ediyor.Bak dikkat et bu nedenle onu kaybedebilirsin.Dikkatli ol.Çok kafana takma bence
çok teşekkür ederim dikkat edicem.. peki bu atlatmam gereken olayı atlatabilecek miyim ?
canım banada bakarmısın
Doğum tarihim: 15.04.1991 Doğum tarihi: 05.10.1989 (Evlilik)
1-Kılıç İkilisi (ters)
2-Kılıç Yedilisi
3-Kupa Dokuzlusu
4-Azize
5-Değnek Onlusu
6-Kupa Üçlüsü (ters)
7-Kupa Dörtlüsü
8-Değnek Kralı
9-Kılıç Beşlisi
10-Değnek Ası (ters)
Bana da bu kartlar çıktı rica etsem bakar mısınız?
Şimdi bu kişinin sana karşı bir ihaneti oldugu görülüyor.Sadakatsizlik olmayabilir ama bir konuda yalan söylemiş sana.
Haliyle sende sıkılmışsın.Bu kişi bir şeyleri alıp gitmek istemiş ama pek yapamamış gibi.Çünkü güven ve bir rahatlık var.Senin ona karşı onunda sana karşı.Azize kartı ve degnek onlusu gelmiş bunlar güzel Senin ne kadar sabırlı oldugunu ve Bu sabrının sonucunu yaşadıgınız ilişkinin güzel olmasıyla mutlu olmasıyla alacagını söylüyor.İlişkiniz inişli çıkışlı olacak.Hani belki bir kere söz yada nişan yolundan dönebilrisiniz ama sonuçta bir evlilik olacagını söyleyebiliri.Ateş grubundan bir bey nedeniyle bazı baskılara maruz kalıyor ya da kalacaksınız.Bu sizi biraz yıpratacak gibi duruyor ama yine de aranızın düzeleceği görünüyor.
bekliyorum canım
KADER ÇARKI
01 KILIÇ ASI
03 TILSIM ÜÇLÜSÜ
09 KILIÇ DOKUZLUSU
TILSIM UŞAĞI
07 TILSIM YEDİLİSİ
XII ASILAN
yorumunu bekliyorum canım