- 7 Ekim 2011
- 494
- 5
-
- Konu Sahibi emptychild
canım birde ablam adına bakarmısın evlilik görülüyormu diye yorumlarsan sevinirim.doğum tarihi 23.01 1985
1 tılsım şövalyesi
2 değnek şövalyesi
3 kupa kralı
4 denge
5 ters gelen değnek sekizli
6 kupa sekizli
7 kupa prensi
8 değnek 10 lu
9 kupa kraliçesi
10 değnek dörtlüsü
1-kılıç onlusu
2-kupa kralı
3-kupa kraliçesi
4-kupa beşlisi
5-güç
6-tılsım kralı
7-denge
8-kılıç kralı
9-kupa üçlüsü
10-değnel yedilisi
Şimdi de senin ablana biraz sevgimizden verelim.Ablana evlilik var tabi ki.Hem de güzel bir evlilik.Olayı biraz heyecanlandıralım.Ablanın etrafında iki erkek görünüyor.Biri toprak grubu Biri ateş grubu.Sanırım ablanın aklında olan toprak grubu(Oğlak-boğa-başak)Ama aşk yaşayacağı Ateş grubu bey ( koç-yay-aaslan).Hatta bence bu kişi yay burcu olacak gibime geliyor.Çünkü denge kartı yay burcunu ve uyumlu güzel aşkı simgeler.onunu dışında Su grubu olgun bir erkekte var ama geçmişte bu kişi.Ya bu kişiyle bir ilişki olamamış ya da bu kişi nedeniyle bir evlilik yolundan dönülmüş.Engeller olmuş tartışmalar.Sanırım ablan her şeye rağmen yapmak istediğini yapacak.Şöyle olabilir.Örnek vererek açıklarsam.Ablan zengin fabrikatör kızı , evleneceği kişi fakir çocuk.Pos bıyık baba(ya da onun vasfını gören kişi)
Fakir çocuğu istemez.Ama ablan o kadar sever ki her şeye rağmen babayı dinlemez ve gider fakir çocukla evlenir.Şakası bir yana buna benzer bir durum olabilir.üç tane kart evliliki temsil ediyor.Gerçekten iyi odaklanmış ablan.Bir kısmeti olacak.Hatta dört oldu.Neyse biraz zorlanacak.Evlililk aşaması gerçekten zor olacak.Sırtına kaldıramayacağı kadar yük alacak.Belki de alıyor bilemiyorum.Ama gerçekten zorlanacak.Etrafında dar görüşlü insanlar var çünkü.Kart dört mü demiştim beş oldu :) Ama çok güzel bir evlilği olacak.Allah'ta izin verirse).Bir kadın tarafından desteklenecek hatta.O da su grubu birisi.Kim bilemiyorum ama kendisinden büyük.Değnek dörtlü son kart isterseniz karta bir bakın.İki kişi bir şatoya doğru neşe içerisinde gider.Burada evlenen bir çift evlerine mutlu bir şekilde gittiği görülmekte.Bu kart bile tek başına evlilik olacağına dair yeterlidir.Ama destekleyen çok kart var.Falınız bu kadar.Umarım güzel olmuştur.
Şimdi de senin ablana biraz sevgimizden verelim.Ablana evlilik var tabi ki.Hem de güzel bir evlilik.Olayı biraz heyecanlandıralım.Ablanın etrafında iki erkek görünüyor.Biri toprak grubu Biri ateş grubu.Sanırım ablanın aklında olan toprak grubu(Oğlak-boğa-başak)Ama aşk yaşayacağı Ateş grubu bey ( koç-yay-aaslan).Hatta bence bu kişi yay burcu olacak gibime geliyor.Çünkü denge kartı yay burcunu ve uyumlu güzel aşkı simgeler.onunu dışında Su grubu olgun bir erkekte var ama geçmişte bu kişi.Ya bu kişiyle bir ilişki olamamış ya da bu kişi nedeniyle bir evlilik yolundan dönülmüş.Engeller olmuş tartışmalar.Sanırım ablan her şeye rağmen yapmak istediğini yapacak.Şöyle olabilir.Örnek vererek açıklarsam.Ablan zengin fabrikatör kızı , evleneceği kişi fakir çocuk.Pos bıyık baba(ya da onun vasfını gören kişi)
Fakir çocuğu istemez.Ama ablan o kadar sever ki her şeye rağmen babayı dinlemez ve gider fakir çocukla evlenir.Şakası bir yana buna benzer bir durum olabilir.üç tane kart evliliki temsil ediyor.Gerçekten iyi odaklanmış ablan.Bir kısmeti olacak.Hatta dört oldu.Neyse biraz zorlanacak.Evlililk aşaması gerçekten zor olacak.Sırtına kaldıramayacağı kadar yük alacak.Belki de alıyor bilemiyorum.Ama gerçekten zorlanacak.Etrafında dar görüşlü insanlar var çünkü.Kart dört mü demiştim beş oldu :) Ama çok güzel bir evlilği olacak.Allah'ta izin verirse).Bir kadın tarafından desteklenecek hatta.O da su grubu birisi.Kim bilemiyorum ama kendisinden büyük.Değnek dörtlü son kart isterseniz karta bir bakın.İki kişi bir şatoya doğru neşe içerisinde gider.Burada evlenen bir çift evlerine mutlu bir şekilde gittiği görülmekte.Bu kart bile tek başına evlilik olacağına dair yeterlidir.Ama destekleyen çok kart var.Falınız bu kadar.Umarım güzel olmuştur.
1.ay
2.gunes
3.imparatorliçe
4.dunya
5.kader çarkı
6.savaş arabası
7güç
8.şeytan
9.asılmış adam
10.yıkılan kule
ben 17.07.1986
sevdıgım 25.04.1986
oglak burcu bırı varmı dıkkat etmedım cok yakınımda yok
yıkılan kuleyı nasıl yorumladın canım bırde evlenecegım ınsan sevgılım dımı baskası degıl
Benim tarot kartım yok ama elinizde kart varsa çektiğiniz kartlara yorum yapabilirim.
Yapmanız gereken ;
1-Kelt açılımı yapmak
2-Çıkan kartları kaç numaralı olduğuyla birlikte yazmak.
3-Doğum tarihiniz ; ilişki içinse karşı tarafın doğum tarihi
4-Sorunuzu yazmayı unutmayın.
Her gün girmeye çalışırım ama yığılma olupta yetişemezsem kusura bakmayın.
emptychild;bu sefer okul-iş ıcın baksan olur mu
04:09:1991 dogum tarıhım
1.para kralı
2.para dokuzlusu
3.ters gelen degnek onlusu
4.degnek üclusu
5.ters gelen kupa dokuzlusu
6.ters gelen yıkılan kule
7.ters gelen para dörtlüsü
8.ters gelen kılıc sekızlısı
9.denge
10.kupa altılısı...
Sana yine iş için bakacağım.
İlk olarak çok emek verdiğin ama bu emeklerin bir karşılığını alamadığın çıkmış.Her hangi bir iş olsun.Girdiğin vakit gerçekten çok çabalıyorsun.Ama bazı işleri de zorla yaptığın görülüyor.İstemeyerek yaptığın görülüyor.Güneş kartı gelmiş Geçen sefer ki sorun üzerinden değerlendireceğim şu an ki işyerimden çıkacak mıyım sorusu üzerine yorumlayayım.Görünüşe göre çıkmayacaksın.Aksine çok mutlu olacaksın olarak görünüyor.Sorun olmayacak mı mutlaka olacaktır ama netice itibari ile mutlu olacagında çıkmış.Ayrıca güneş kartı güzel bir evliliği ifade eder.Eşin su grubumuydu hatırlamıyorum ama su grubu erkeğinin ğeşinden aşıklar kartı gelmesi bu kişiyle çok güzel bir aşk yaşadığını tekrar söylemekte.Bir nazar koyayım ne olur olmaz.Canım maddi sıkıntı çektiğiniz görülmekte.Aslında epey çaban var ama hani karşılığı bir türlü gelmiyor.Yen ilişkiler görünüyor sana aşk anlamında değilde çevre anlamında çevrendeki insanlar değişebilir.Biraz da geçmişi özleyeceğin çıkmış.Ama kötü değil.İyi anlamda.Bir şey yapacaksın.Biratılım iş konusunda ve bu yaptığın atılım seni başarıya ulaştıracak.Savaş vereceksin ama sonunda zafer olacak.Aziz kartı gelmiş.Sanırım bu senin eşin.Sabırlı bir erkek sanırım.VE inancını temsil eder ne olursa olsun inanarak yoluna devam edecek ve bu yolda güzel işler başaracaksın.Bak şimdi bir şeyi çok dert ediyorsun ve çok sıkıntı yapıyorsun.Hatta bu şey senin uykularını kaçırdığı görülüyor.İşlerini yaparken dikkat etmen gerekiyor.Hatalı bazı işler yapabilirsin.