Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

Şimdi de senin ablana biraz sevgimizden verelim.Ablana evlilik var tabi ki.Hem de güzel bir evlilik.Olayı biraz heyecanlandıralım.Ablanın etrafında iki erkek görünüyor.Biri toprak grubu Biri ateş grubu.Sanırım ablanın aklında olan toprak grubu(Oğlak-boğa-başak)Ama aşk yaşayacağı Ateş grubu bey ( koç-yay-aaslan).Hatta bence bu kişi yay burcu olacak gibime geliyor.Çünkü denge kartı yay burcunu ve uyumlu güzel aşkı simgeler.onunu dışında Su grubu olgun bir erkekte var ama geçmişte bu kişi.Ya bu kişiyle bir ilişki olamamış ya da bu kişi nedeniyle bir evlilik yolundan dönülmüş.Engeller olmuş tartışmalar.Sanırım ablan her şeye rağmen yapmak istediğini yapacak.Şöyle olabilir.Örnek vererek açıklarsam.Ablan zengin fabrikatör kızı , evleneceği kişi fakir çocuk.Pos bıyık baba(ya da onun vasfını gören kişi)
Fakir çocuğu istemez.Ama ablan o kadar sever ki her şeye rağmen babayı dinlemez ve gider fakir çocukla evlenir.Şakası bir yana buna benzer bir durum olabilir.üç tane kart evliliki temsil ediyor.Gerçekten iyi odaklanmış ablan.Bir kısmeti olacak.Hatta dört oldu.Neyse biraz zorlanacak.Evlililk aşaması gerçekten zor olacak.Sırtına kaldıramayacağı kadar yük alacak.Belki de alıyor bilemiyorum.Ama gerçekten zorlanacak.Etrafında dar görüşlü insanlar var çünkü.Kart dört mü demiştim beş oldu :) Ama çok güzel bir evlilği olacak.Allah'ta izin verirse).Bir kadın tarafından desteklenecek hatta.O da su grubu birisi.Kim bilemiyorum ama kendisinden büyük.Değnek dörtlü son kart isterseniz karta bir bakın.İki kişi bir şatoya doğru neşe içerisinde gider.Burada evlenen bir çift evlerine mutlu bir şekilde gittiği görülmekte.Bu kart bile tek başına evlilik olacağına dair yeterlidir.Ama destekleyen çok kart var.Falınız bu kadar.Umarım güzel olmuştur.

bana bakabilirmisin ne gibi bilgiler istiyorsun 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum

1-kılıç onlusu
2-kupa kralı
3-kupa kraliçesi
4-kupa beşlisi
5-güç
6-tılsım kralı
7-denge
8-kılıç kralı
9-kupa üçlüsü
10-değnel yedilisi

1-kılıç onlusu
2-kupa kralı
3-kupa kraliçesi
4-kupa beşlisi
5-güç
6-tılsım kralı
7-denge
8-kılıç kralı
9-kupa üçlüsü
10-değnel yedilisi

Çocuk niyetiyle çektiğinizi düşünerek onun üzerine yorum yapacağım.
Çok üzüldüğünüz görülmekte.Gerçekten sıkıntılarınız çok fazla altında eziliyorsunuz.Sizin ve eşinizin doğum tarihini bilemediğim için.Kupa ları siz ve eşiniz olarak düşünüyorum.Eğer siz ve eşiniz su grubundansanız.İkinizin ruh hali iyi değil gerçekten.Allah yardımcınız olsun.Keder o kadar çok ki.Evliliğinizde sıkıntı görünüyor.İkiniz arasında da olabilir.İkinizin dışındaki faktörlerden de tam bilemiyorum ama ikinize de sıkıntı veren bir durum.Yitip gidenler olmuş.Ve aklınızda kalmış onlar.Eğer sizde düşük yaptıysanız.İki fırsatınız daha olacak çocuk için.İnanç ve cesaret var.Her şeye rağmen yılmaz bir yapı.Eşinizin bir adımı olacak ama maddi anlamda.Bu ona başarı verecek.Otorite verecek bunun sonucunda evliliğinizin çok güzzel olacağını söylemek isterim.VE bir kutlama olacak.Üç kişilik bir kutlama Çok sevineceğiniz bir olay.Çocuk niyetiyle çektiğiniz için sanırım bu ola üzerine sizinle birlikte sevinecek bir erkek daha görülüyor.Sadece biraz daha sabretmeniz gerekiyor.Arada korkularınız olsa da sonunda güzel şeyler olacağına dair haberler olacak.İnşallah Rabbim size de nasip eder.

çok teşekkür ederim.
gerçekten bunuda tutturdun:))
yüreğine sağlık.

çok teşekkür ederim.
gerçekten bunuda tutturdun:))
yüreğine sağlık.

bikerecik şans banada gulsun bı bakan cıksın yaaa
ben yengec sevgılım boga evlılık konusuyoruz ama benım ıcımde bır hıs olmayacak dıyor.bırde bu ara cok sıkıntılıyım benım kuruntummu bunlar?şimdiden tesekkurler

1.ay
2.gunes
3.imparatorliçe
4.dunya
5.kader çarkı
6.savaş arabası
7güç
8.şeytan
9.asılmış adam
10.yıkılan kule
ben 17.07.1986
sevdıgım 25.04.1986

1.ay
2.gunes
3.imparatorliçe
4.dunya
5.kader çarkı
6.savaş arabası
7güç
8.şeytan
9.asılmış adam
10.yıkılan kule
ben 17.07.1986
sevdıgım 25.04.1986

Bütün büyük arkanaları seçmişsin.Hemen bakayım canım.
Şimdi.Bu nasıl bir hayal kırıklığı.Nasıl bir üzüntü.Arkandan çok iş çevrilmiş galiba.Ve sen sezgileri kuvvetli yengeç burcu.Hissediyorsun her olan biteni.Gerçi sanki bu sefer hislerin pek tutmayacak gibi görünüyor.Çünkü gelen kartlar Çok güzel şeyler söylüyor.Güneş kartı ;İmparatoriçe;DÜnya;kaderçarkı;Savaş arabası bütün bu kartlar evlilik olacağını söylüyor bana.Adam gibi yorum yaparsam:Yakın geleceğinde evlilik olacağını ve bu evlilikte çok mutlu olacağını söyler.İmparatoriçe doğurganlık evlilik bolluk bereket Sevdiğin kişiyle evleneceğini ve dünya hayatının çok güzel olacağını söyleyebilirim.Kaderinde çok güzel bir gelişme olacak bu evlilik.Seni tüm sıkıntılardan uzaklaştıracak.Bir de yol görünüyor size.Bilmiyorum ama evlenince başka bir şehirde ya da araba ile gidilen bir yer de yaşayacaksınız sanırım.Hımm bu ilişki çok güzel ve kuvvetli bir ilişki uyum muhteşem tabiri caiz ise.Yalnız şeytan çıkmış.Bilmiyorum geçmişinde olduğunu düşündüğüm bir yıkım var.Seni çok üzen.Hatta tüm bu korkulara iten.Sana acı veren ama dışarı göstermediğin belli etmediğin bir şey.Zamanında yaşadığın şeyin sana karşı yapılan bir sahtekarlık aldatma olduğunu düşünüyorum.Bu kişi kim bilmiyorum ama Gerçekten çok oyun çevirmiş biri.Zaten sende o malum sezgilerinle o kişinin oyunlarını ortaya çıkartmışsın.Evlilik niyetiyle gelebilecek tüm kartlar sende canım.Nickinde ki gibi her şey çok güzel olacak.Yalnız oğlak burcu biri var mı etrafında o kişiye biraz dikkat et.Bayan bu kişi.Sanki bu işin olmasını istemiyor gibi.

oglak burcu bırı varmı dıkkat etmedım cok yakınımda yok
yıkılan kuleyı nasıl yorumladın canım bırde evlenecegım ınsan sevgılım dımı baskası degıl

oglak burcu bırı varmı dıkkat etmedım cok yakınımda yok
yıkılan kuleyı nasıl yorumladın canım bırde evlenecegım ınsan sevgılım dımı baskası degıl

yıkılan kule söyle canım ikinizinde acı çektiğine dair bir ibare ruh halinizin iyi olmadığına dair bir ibare.
Valla bana göre sevgilin ama tabi orasını allah bilir.

emptychild;bu sefer okul-iş ıcın baksan olur mu
04:09:1991 dogum tarıhım
1.para kralı
2.para dokuzlusu
3.ters gelen degnek onlusu
4.degnek üclusu
5.ters gelen kupa dokuzlusu
6.ters gelen yıkılan kule
7.ters gelen para dörtlüsü
8.ters gelen kılıc sekızlısı
9.denge
10.kupa altılısı...

Merhaba, bana da bakarsanız sevinirim. Adım Seher, 22.11.80 doğumluyum, evliyim. Eşimin adı Ömer, 24.08.74 doğumlu. Evliliğimi, maddi manevi durumumu ve durumumuzu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

1.kart:asa kraliçesi
2.kart:asa uşağı
3.kart:kılıç kraliçesi
4.kart:yıkılan kule
5.kart:kılıç beşlisi
6.kart:güç
7.kart:kupa onlusu
8.kart:tılsım altılısı
9.kart:tılsım uşağı
10.kart:tılsım ası

köydeyim ve malesef tarot kartları yok,rica etsem açılımı yapıp bakabilir misin?? gerçekten ihtiyacım var bir yoruma..

iş için bakabilirsen sevinirim.doğum tarihim 02.01.1985

1-Ters Gelen Değnek Ası
2-Değnek İkilisi
3-Para Şovalyesi
4-Kılıç İkilisi
5-Güneş
6-Kupa Dörtlüsü
7-Değnek Prensi
8-Ters Gelen Kupa Altılısı
9-Aşıklar
10-Ters Gelen Şeytan

mrb cnm bende iliski ask uzerine kart sectim.yorumlarsan sevinirim.biz askimla ayrildik yarin bi hafta olcak ayrilali.ben onla ilgili cektim yani barisma olcakmi?evlilik gorunuyor mu olurda barisirsak?ben 09.10.1986 dogumluyum, o 17.06.1985.
1-ters gelen joker
2-savas arabasi
3-kilic beslisi
4-ters gelen kupa sekizlisi
5-ters gelen para krali
6-ters gelen olum
7-ters gelen para ikilisi
8-kupa prensi
9-para kralicesi
10-ters gelen kilic beslisi

uff coguda ters gelmis gerci tarotta ters kartlar nasl yorumlanir bilmemde:) sagol cnm simdiden yorumunu sabirsizlikla bekliyorum

Okul-iş derken okuyor musun çalışıyor musun yoksa her ikisi bir mi bilemiyorum. Ama iş hayatın güzel çıkıyor.İşle ilgili güzel kartlar gelmiş.Tılsım kralı senin üst bir mevkide olduğunu ya da olacağını gösteriyor.tılsım dokuzlusuda bunun senin için çok güzel bir fırsat olduğunu ve elindeki kuşun kıymetini bilirsen çok daha güzel yerlere gelebileceğini söyler.Zaten şu an sen bir olayın içindesin.Şöyle söyleyeyim misal üniversitedeysen tamamlamak üzeresin.Az kalmış sonrasında ise güzel olacak olanlar var tabi.Yalnız zamanında epey zorlanmışsın.Sabit kalmışsın.Yani ilerisi için inancını yitirmişsin.bırakmışsın sanki.Sen kesin üniversitedesin çünkü bağımsızlık duygusu hakim şu anda sende.Hani üniversite de arkadaş ortamları olur.Yenilir içilir.Hiç bir şey takılmaz ya onun gibiymişsin.Tabi bu da seni biraz yıkıma ugratmış ama düzelme aşamasındasın.Yani yaşanılanların olumsuz etkilerini atıyorsun yavaş yavaş.Bir dönem belirsizlikler olacak.Belki kalıcı işini bulmada biraz gecikme yaşayabilirsin.Hesaplamadığın bir şey olacak.Beklemediğin bir şey bu olay işte senin gecikmene sebep olacak.Ama ne olursa olsun sonu kötü değil.İyi olarak görünüyor.

agzın bal yesin hemi , kırmayıp,zahmet edip tekrar cvp yazmışsın ne kadar iyisin çok teşekkür ederim canım ya.

bravoo eşim balık burcu süper bilmişsin

yorumların çok güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…