- 7 Ekim 2011
- 494
- 5
- Konu Sahibi emptychild
benide sıraya alıp bakarsan çok mutlu olurum :) sorum bizi neler bekliyor ? ben 13.07.1986 o 27.01.1986
1.değnek 6 lısı düz
2.para 6 lısı düz
3.güç ters
4.kılıç 5 lisi ters
5.kule ters
6.kupa 5 lisi ters
7.kılıç kraliçesi düz
8.imparator düz
9.imparatoriçe düz
10.kılıç 9 lusu ters
Sizi çok güzel bir evlilik bekliyor.Evli iseniz de çocuk geliyor muhtemelen.Maddi olarak iyi haberlerin olacağı çıkmış.Ya da beyefendiden bir hediye gelmesi muhtemel.Dediğim gibi evli değilseniz bu yüzük olabilir.Çünkü alacağın hediye sana zaferi hissetirecek.Geçmişte bazı kavgalar sonucu üzüldüğünüz çıkmış.Bayağı üzüldüğünüz ve ayrılmak istediğiniz görülüyor.Hatta siz ayrılmış ya da boşanma eşiğine kadar gelmişsiniz.Bayağı şiddetli olaylar olmuş çünkü.Bayağı yıkıma uğradığınız görülüyor.Siz ayrısınız şu an da değil mi?Bilemiyorum yeniden birleşme vermiş kartlar gelecek için.Ayrılıp tekrar bir araya da gelebilirsiniz.Ama ayrıldığınız çıkıyor.Çok net hissediliyor.Sıkıntılı çıkmışsın bir kadın yüzünden.Hava grubu bir kadın olabilir sizden büyük biri olabilir.Sanki seni sıkıyor .Ama ben diyeyim ayrı bile olsanız siz yine bir araya geleceksiniz Alahın izniyle ki bence evlilik muhtemel.Hayırlısı artık.