Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

emptychild

Keşkelerle geçen bir ömür
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
494
5
Benim tarot kartım yok ama elinizde kart varsa çektiğiniz kartlara yorum yapabilirim.
Yapmanız gereken ;
1-Kelt açılımı yapmak
2-Çıkan kartları kaç numaralı olduğuyla birlikte yazmak.
3-Doğum tarihiniz ; ilişki içinse karşı tarafın doğum tarihi
4-Sorunuzu yazmayı unutmayın.
Her gün girmeye çalışırım ama yığılma olupta yetişemezsem kusura bakmayın.

Son düzenleme:
1-Kupa Beşlisi
2- Değnek Altılısı
3-Şeytan
4- Ay
5-Kupa Kraliçesi
6-Para Üçlüsü
7- Değnek Dokuzlusu
8-Kılıç Onlusu
9-Para Kralı
10-Denge

Bunu 2. Üniversite mühendislik marmara bölgesinde olur mu bu sene diye sorarak baktım.

Son düzenleme:
Bunu da başka bir soru ile açtım. Soruyu özel mesajla sorucam. Merak ettiğim 2 soru vardı o yüzden ard arda sordum bundan sonra sormucam. Fazla istedim birden kusura bakmayın.
1-Kılıç Dörtlüsü
2-Kupa Onlusu
3- Kupa Prensi
4-Değnek Beşlisi
5-Kılıç Kralı
6- Değnek Dörtlüsü
7-Para Beşlisi
8-Kılıç Kraliçesi
9-Kılıç Ası
10-Azize

(Bütün kartlar düzmü gelmiş)Hemen yorumlayayım.Öncelikle sende çok büyük bir hayal kırıklıgı görüyorum.Hani yitirilmiş bazı fırsatların olmuş.onları düşünüp dürüyorsun.Ardına bakmıyorsun.Senin için iki imkan daha olacak.Ama kendini o kadar bunaltmışsın ki onları göremeyceksin.Bunun dışında senin için güzel şeyler olacagı görülüyor.Yakın tarihte.Bir başarın var muhtemelen istedigin bölümü olacagını söyleyebilirim.Yani sanırım sen ikinci aşamaya gireceksin ve bu aşamadanda başarıyla çıkacaksın.Oğlak burcundan biri sana kötü bir şey yapmış bu da seni çok üzmüş görünüyor.Yani arkandan oyunlar çeviriyor olarak görünüyor.Bir bayan olduğunu söyleyebilirm.Senin burcunu bilemiyorum ama sanırım su grubu bir bayansın.Hassas bir yapın var.Bir yere başvurun var senin.Para üçlüsü Bir yere üye olacagını ya da iş ya da okulla ilgili bir yere başvuru yapcagını söyler.Bir sınav başvurusu ya da bir kayıt olabilir bu.Eğer su grubu bir bayan değilse bu bu dediğim başvuruyu su grubu bir bayan aracılığıyla yapacagını süşünüyorum.Bir çok kartın sana mücadele sonucu elde edecegin başarıyı söylüyor.Sadece sabretmen gerek.BElki bu mücadeleden çok yorulacaksın ama başarılı olacaksın.Bir şey dairde bir üzüntün var.Biri seni sırtından vuracak ya gerçekten rruh halin iyi değil diye görünüyor.psikolojin çok kötü durumda.Döktügün gözyaşları sona erecek ama allah bilir tabi.Bunun dışında bir erkek var boga oglak başak burcundan bir erkek bu erkekle çok güzel bir uyumunuz oldugu yada olacagı görülüyor.Muhtemelen bu kısmı aşk hayatınla ilgili.Böyle bir bey var mı bilmiyorum ama yoksa karşına çıkabilir hatta kimbilir evlilik yoluna gidebilrisiniz.Tabi ki her şey Allah tan bu kadar canım.şöyle bir toparlarsam marmara da olmayabilir ama istedigin bir bölüm olacagı görülüyor.

8 eylül 1985 benim doğum doğum tarihim.. 31 aralık 1984 sözlümün doğum günü..

1. kılıç şovalye
2.kral ( ters )
3.kupa altılı
4.ölüm (ters)
5.tılsım altılı
6.ters gelen güneş
7. kupa üçlüsü

İlişki açılımımı yaptın?

banada bakarsan sevınırım canım sımdıden tesekkurler:)) 1.KUPALARIN BEŞLİSİ, 2.AY, 3.PARALARIN ONLUSU (TERS), 4.ASALARIN DÖRTLÜSÜ, 5.ŞEYTAN (TERS) 6.ASALARIN ŞÖVALYESİ, 7.PARALARIN YEDİLİSİ 8.SOYTARI (TERS) 9.AŞIKLAR 10.KILIÇLARIN DOKUZLUSU (TERS) sorumda su; ilişkim bundan sorakı everelerdekı durumu nasıl ???

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim bana doğru geldi yorumların yani bu zamanla ilgili dediklerin doğru. Gelecekle ilgilileri de göreceğiz inşaallah dediğin gibi üniversite olur.

Güvercin kumru bu senin için ; Bir geri çekilme durum hakim iki tarafta artık sorunlardan yorulmuş ve geri adım atmış ama sonunda yine mutluluk var.şu an ki ilişki durumunuz nedir bilmiyorum ama ayrı iseniz yeniden birleşme görülüyor.Bu bey kumral bir bey mi acaba.Geçmişte sizin için bir fırsat olmuş.ama siz bu fırsatı bir kavga neticesinde kaybetmişsiniz.Beyefendinin burcunu bilmiyorum ama hava grubu bir beyse(terazi ikizler kova) ileride size evlilik görünmekte.hatta.Ya da bu bahsettiğim burçlardan birinin aracı olacagı bir durum.sopa 4lüsü bunu ifade ediyor.ama ilişkiniz biraz karışık olacak.Bir kadın daha çıkmış çünkü Sanki üç kişilik bir ilişki gibi duruyor.Ama sana şunu söyleyeyim.İbre sana dönük.Haber alacagını söyleyebilirim.bU kişiden.Azize kartı seni temsil ediyor Sana sabretmeni ve bu sabrının karşılıgını alacagını söylüyor.Bilmiyorum ama Niyetinde evlilik varmıydı.Ama sana evlilik görünüyor.

Şimdi sana bakalım sevgili zeyno ;
ilişki açılımı olduğu için biraz farklı olacak.
İlk kart Sizin ilişkinizi temsil ettiğinden söyle söyleyeyim bu ilişki için çok mücadele verilmiş olduğunu söyleyebilirim.
Resmen sözlün savaşıyor.Çok cesur bir kişilik.Her türlü soruna birlikte göğüs gerdiğiniz görülüyor.Kralın ters gelmesi senin tarafında çekindiğini biri olduğunu gösteriyor.Birinden korkuyor olabilirsin.Kendini çok strese soktugun hatta ara ara ölümü düşündüğün görülüyor.ama senin için güzel şeyler olacagınıda söyleyebilirim.Sözlünün tarafında ise maddi olarak iyi oldugu ilişkiye bakış açısında Mutlu oldugunu yalnız sanırım evlilikten korktugunu söyleyebilirim.Belki sorumluluk almaktan korkuyor olabilir.Ama ondan sana gelecek olan bir hediye var bu arada KUpa 3lüsü bu söz olayını nişana çevirecek gibi.Her ne kadar evlilikten korksada nişan olacak gibi duruyor.Allah büyük.UMarım istediginiz gibi olur herşey.​

teşekkür ederim bu da tuttu ya tarot yorumlamayı nerden nasıl öğrendiniz ben kartların anlamlarına bakıyorum ama yorum çıkartamıyorum ne zor bu tarot ya. bence muhteşemsin tarotta tebrikler.

çook teşekkür ederim sana, gerçekten hem bire bir doğru çıktı, hem de içimi rahatlattın :) evlilikten değil de hazırlıklarından korkuyor biraz, maddi açıdan.. ama dediğin gibi ben aşırı stresteyim..

Sevgili tolin ;
Birisinin sana yapmış olduğu bir ihanet var.Bu da seni hayal kırıklığına uğratmış.Biraz arkandan oyun çeviren insanların olduğu görülüyor.Gerçekten büyük bir hayal kırıklığına uğramışsın.Hımm Aile yüzünden çıkan bir sorun yaşanmış gibi görülüyor.Sanırım siz evlilik yolundan dönmüşsünüz.Bu beyefendi ateş grubu bir bey sanırım.Yada bu gruptan bir beyle bir sorun olacak gibi görünüyor.ÇOk emeğin var bu ilişkide.Amaa çokta hayal kırıklığın.Verdigin emeklerin tam karşılıgını vermiyor bu kişi sana.Basit problemler ciddi sorun haline gelebilir bu konuda dikkatli ol derim.Bak bu kişi seni seviyor.Sende onu seviyorsun.Ama yaşanan Bazı olaylar sizi yıpratıyor.SEnin de ruh halin hiç iyi değil öyleki uykusuzluk çekiyorsun.Belki kabus görüyorsun sıklıkla.Ciddi bir keder hakim sende.Sorununuzun bir süre daha devam edecegi görülüyor .Her şeyin hayırlısı allahtan.

Son düzenleme:
teşekkür ederim bu da tuttu ya tarot yorumlamayı nerden nasıl öğrendiniz ben kartların anlamlarına bakıyorum ama yorum çıkartamıyorum ne zor bu tarot ya. bence muhteşemsin tarotta tebrikler.

Yorumlaya yorumlaya tutturur oldum. :) Bende kendime pek yorum yapamam.Ama başkasına olunca kolay oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…