- 7 Ekim 2011
- 494
- 5
-
- Konu Sahibi emptychild
1-Kupa Beşlisi
2- Değnek Altılısı
3-Şeytan
4- Ay
5-Kupa Kraliçesi
6-Para Üçlüsü
7- Değnek Dokuzlusu
8-Kılıç Onlusu
9-Para Kralı
10-Denge
Bunu 2. Üniversite mühendislik marmara bölgesinde olur mu bu sene diye sorarak baktım.
ben de yazsam yorum yapabilir misiniz acaba :)
8 eylül 1985 benim doğum doğum tarihim.. 31 aralık 1984 sözlümün doğum günü..
1. kılıç şovalye
2.kral ( ters )
3.kupa altılı
4.ölüm (ters)
5.tılsım altılı
6.ters gelen güneş
7. kupa üçlüsü
İlişki açılımımı yaptın?
8 eylül 1985 benim doğum doğum tarihim.. 31 aralık 1984 sözlümün doğum günü..
1. kılıç şovalye
2.kral ( ters )
3.kupa altılı
4.ölüm (ters)
5.tılsım altılı
6.ters gelen güneş
7. kupa üçlüsü
Şimdi sana bakalım sevgili zeyno ;
ilişki açılımı olduğu için biraz farklı olacak.
İlk kart Sizin ilişkinizi temsil ettiğinden söyle söyleyeyim bu ilişki için çok mücadele verilmiş olduğunu söyleyebilirim.
Resmen sözlün savaşıyor.Çok cesur bir kişilik.Her türlü soruna birlikte göğüs gerdiğiniz görülüyor.Kralın ters gelmesi senin tarafında çekindiğini biri olduğunu gösteriyor.Birinden korkuyor olabilirsin.Kendini çok strese soktugun hatta ara ara ölümü düşündüğün görülüyor.ama senin için güzel şeyler olacagınıda söyleyebilirim.Sözlünün tarafında ise maddi olarak iyi oldugu ilişkiye bakış açısında Mutlu oldugunu yalnız sanırım evlilikten korktugunu söyleyebilirim.Belki sorumluluk almaktan korkuyor olabilir.Ama ondan sana gelecek olan bir hediye var bu arada KUpa 3lüsü bu söz olayını nişana çevirecek gibi.Her ne kadar evlilikten korksada nişan olacak gibi duruyor.Allah büyük.UMarım istediginiz gibi olur herşey.
banada bakarsan sevınırım canım sımdıden tesekkurler:)) 1.KUPALARIN BEŞLİSİ, 2.AY, 3.PARALARIN ONLUSU (TERS), 4.ASALARIN DÖRTLÜSÜ, 5.ŞEYTAN (TERS) 6.ASALARIN ŞÖVALYESİ, 7.PARALARIN YEDİLİSİ 8.SOYTARI (TERS) 9.AŞIKLAR 10.KILIÇLARIN DOKUZLUSU (TERS) sorumda su; ilişkim bundan sorakı everelerdekı durumu nasıl ???
teşekkür ederim bu da tuttu ya tarot yorumlamayı nerden nasıl öğrendiniz ben kartların anlamlarına bakıyorum ama yorum çıkartamıyorum ne zor bu tarot ya. bence muhteşemsin tarotta tebrikler.