- 16 Nisan 2012
- 163
- 48
-
- Konu Sahibi emptychild
Ermiş kartını nasıl yorumlamalıyız ?
Sanırım sende ilişki açılımı yaptın.Hemen yorumlayayım.
İlk çıkan kart sizin ilişkinizi temsil etmekte ; ne mutlu size ki birbiriniz için yaratılmış olarak görünüyorsunuz.
Hani derler ya ' o benim kaderim' işte sizinkisi öyle.Senin doğum tarihini bilmediğim için Söyle yorum yapacağım.Senin biraz aşkın hareketli.Yani sen ilgili kişiyi büyük bir aşk ile seviyorsun.Ama bir korkun var bu ilişkide bilmiyorum.Bir yere mi başvurman gerekiyor işle ilgili onun olmayacağına ve maddi olarak sizi etkilemesinden korkuyorsun.Şöyle olabilir Misal bu sene kpss var degil mi sen bu sınava başvurdun.Ola ki kazanman halinde başka bir şehire atanma durumunda Sevdiceğinden ayrı kalmak ya da uzak kalmak ilişkinizi etkiler diye korkuyor olabilirsin.Canım bir donem sizi çok ciddi problemler bekliyor.Gerçekten ciddi sorunlar o kadar ki sana kabus gösterecek uykundan edecek.
Erkek arkadaşının tarafına bakarsam ;
onun tarafında biraz maddiyat var.Tipik erkek işte :) Aslında bu ilişkide çok şanslı olduğunu düşünüyor.Yani seni bulduğu için.
Hatta çok ciddi bir emek verdiği ama bu emeğinin karşılığını alamadığı görülüyor.Sanırım erkek arkadaşın toprak grubu.Ya da onun özelliklerini taşıyor.Hırslı Tuttuğunu koparan ve azimli.Korkuları maddiyat üzerine Bilmiyorum iş durumu ne ama Şu an her ne işi yapıyorsa karşılıgını tam alamayıp istediğini yapamayacağını düşünüyor.Ama erkek arkadasın biraz sabretsin.Emeğinin karşılıgını alacak
Bak bu maddiyatı çok kafasına takıyor hatta sana bile belli etmiyor olabilir.Evli misiniz bilmiyorum ama öyle bir kararı bu dönem içerisinde bekleme çünkü erteleme görünüyor.Belki de senin kabusun olacak şey bu dur :) Şakası bir yana kötü bir fal değil.İkiniz içinde iyi aslında sadece sabır gerektiren durumlar var.Allah'ım da izin verirse her şey güzel olacaktır.İnanın yeter.
1 ters gelen kader çarkı
2Ters Gelen Kılıç Altılısı
3 güç
4 Ters Gelen Para Onlusu
5Ters Gelen Kupa Şovalyesi
6 Ters Gelen Azize
7 kader çarkı
8 Ters Gelen Değnek Sekizlisi
9Ters Gelen Kupa Kralı
10 savaş arabası
25-09-1989 doğumluyum
benim sorum : gelecekte beni neler bekliyor
şimdiden teşekkür ederim.( herşeyde ters gelmiş ama ) :)
1-değnek kralı (ters)
2-büyücü
3-dünya (ters)
4-değnek prensi
5-kılıç kralı (ters)
6-kılıç şövalyesi
7-değnek altılı
8-değnek üçlü (ters)
9-güç (ters)
10-güneş (ters) kelt açılımı yaptım geleceğim ailem için bakarsan çok mutlu olurum..ilişki içinde açtım eğer bakarsan hemen onuda yazıcam şimdiden teşekkürler...
Sırf sana yorumlatmak için tarot destesi alacam
Merhaba canım.İlişki için olanı da yazarsan yorumlarım tabi ama karşı tarafında senin de doğum tarihin gerekli.Bunun dışında hemen falına bakayım bakalım.
Ateş grubu bir bey(Koç-yay-aslan).Bu beyle olan bir anlaşmazlığın görülüyor önce.Eğer gerçekten böyle bir şey var ise sana Ve sen bu durum düzelecek mi diye düşünüyorsan Mucizevi bir şekilde düzeleceğini söylemek isterim.Evli misin bilmiyorum ama Hani bu bey senin için kendisini adayacak o kadar güzel olacak ilişkiniz.Gerçekten etrafının kalabalık olduğunu ve bazı anlaşmazlıklarının olduğu güörünmekte.Dünyevi isteklerini sende tam olarak yerine getiremiyorsun.ETrafında çok fazla erkek çıkmış senin.Genç bir çocuk var memnuniyetsiz görünüyor.kim bilmiyorum ama biraz kalp kıran bir kişi.Muhtemelen senin kalbini kırmış biri.Sanırım ilk çıkan ateş grubu bey senin kalbini kırmış.Terazi -ikizler- kova burcundan biride sana karşı bir kötülük yapmış.Bu kişiyle adli bir durumun varsa senin aleyhine görünüyor.Bir hava grubu daha var ama bu biraz daha genç biri.Onun sayesinde kötülük yapan kişiden kurtulacagın görünüyor.Sanırım senin burcunda ateş grubu :)Şimdi aile hayatında bazı sorunlar olacak ki zaten epey bir sorunlu görünüyor.Kafan çok karışık senin yorumlarken yoruldumHani gücün tükenmiş.Neredeyse hiç bir şey olumlu gitmiyor gibi.Yardımda alamıyorsun.Hareketsiz kalıyorsun.Ne yapacagını da bilmiyorsun.Bilmiyorum ya çok karışık gerçekten.Ama iyi şeylerde olacak.Bir konuda başarın var.Kafandaki mevzu her neyse senin için iyi olacak sonu ne olursa olsun.
teşekkür ederim arkadaşım,burçlarla ilgilli tam anlam veremedim ama çoğu doğru canım ne yapacagımı bilemediğim sıkışmış bir durumdayım su sıralar inşallah hayırlı bir sonu olur ağzına yüreğine sağlık..ilişki için bakarım demişsin yazıyorum canım doğum tarihlerini özel atıcam mahsuru yok ise şimdiden çok çok teşekkürler...
1-büyücü
2-kupa 10
3-değnek ası (ters)
4-değnek kralı(ters)
5-kupa 6
6-kupa 4 /ters)
7-kılıç şövalye
Şimdi doğum tarihlerini yazınca daha doğru yorumlar yapabiliyorum.Bu falına gelirsem ;
Eşinle olan ilişkinin çok güzel olduğunu söyleyebilirim.Birbiriniz için yaratılmış mucizevi sihirli bir aşk.Birbiri için kendisini adayan bir çift.(Mutlu oldum Allah bozmasın),
Senin tarafında ; Mutlu aile yaşamın çıkmış.Yani sen bu ilişkide gerçekten çok mutlusun.Arada şikayetlerin olsa da o kadar soru değil.Sen eşini gerçekten çok seviyorsun.Şimdi bazı sorunlar var evet.Bunlar senin korkuların.Bİraz inatçı bir tavır sergilediğin görülüyor bu sorunlar karşısında.Bazı isteklerinin olmaması seni üzmüş gibi.Kişiliğin baskınlığı dediğim dedik modundan kurtulursan senin tarafındaki sorunların biteceğini söyleyebilirim.
Eşine gelirsem ;Eşinin de mutlu olduğu görülüyor.O da seni seviyor.( Allah bana da nasip etsin.Maşallah).Aile hayatından öyle mutlu ki herkese hediye dağıtacak gibi.Ama bir dönem bıkmışlığı var.Tartışma oluyor mu aranızda bilemiyorum ama kendi içine dönmüş sanki.Belki sen belki başkası eşine çok şeyler söylüyor.Hani şunu yap bunu yap şeklinde.ama o bunları duymaktan bıkmış.Yİne de bu durumdan çıkmak üzere.Bİr şey yapacak.bütün cesaretini toplayıpta.Bİr girişimde bulunacak.Ne olacağını bilmiyorum ama bayağı cesur ve kendinden emin bir tavır sergileyecek.Senin bile şaşacağını söyleyebilirim.
İlişkiniz üzerine tekrar söylemem gerekirse ; Nazara gelmeyinkoyayım da :)
Ters Gelen Para Dörtlüsü
Ters Gelen Kral
Ters Gelen Sihirbaz
Ters Gelen Ölüm
Ters Gelen Kılıç Dokuzlusu
Para Şovalyesi
Ters Gelen Güç
Ters Gelen Şeytan
Para Ası
Ters Gelen Kupa Onlusu
doğum tarihini özelden gönderdim :)
dediklerin birebir canım :) evet biz gerçekten çok aşık aşkımızın hiç bitmediği bir evlilik yaşıyoruz örnek gösterilen bir çiftiz Allahım bozmasın herkese nasip etsin inşallah yakın zamanda nazara geldik sanırım :) durgunluk soğukluk oldu aramızda inşallah eşimin bu girişimi hayırlı yöndedir çok ihtiyacım var buna,tekrar çok sağol ağzına yüreğine sağlık canım Allahım seninde gönlüne göre versin kötülerle karşılaştırmasın inşallah...
1 kılıc kıralı
2 sanat (ters)(14)
3 papa (ters) 5
4 yıldız krslı (ters)
5 seytan (ters)
6 ımparator(duz)
7 gunes (ters)
8 kılıc prensı (duz)
9 kupa kralı (ters)
10 kılıc ası (duz)
canım cok tesekkurler bende evlılıgım ve esımın ıs hayatı ve para durumu ıle ılgılı yorumlarını merak edıyorum.agzına saglık
dogum tarıhım 30 08 1982
canım esım yengec burcu bende gunes ay tarotu vardı ona groe kelt acılım yaptım sımdı su son soyeldıgın kafanı cok karıstırdı bır kart daha cekebılırmıyım bunun ıcın
Keşke eşinin burcunu da yazsaydın.Bir de ikinci kart sanat diye bir şey yok ama Neyse ben yine bir yorum yapayım.
Eşin Terazi-ikizler-kova burcu mu.Değilse bu burçlardan bir erkekle ki bence bu kişi eşin çünkü bir problem olmuş.Ve bu problem sizi boşanma eşiğine getirmiş gibi.Maddi olarak çok sıkıntıda olduğunuz ve eşinin de bunu kafasına taktığı görülüyor.Yakın geçmişte güçsüzlüğünüz pasifliğiniz hatta bir kararsızlığınız olmuş.Şimdi eşiniz ne işle meşgul bilemeyeceğim ama bir terfi ya da nüfuzlu bir işi görünüyor kendisine.İmparator kartı evli erkeği temsil eder ve iş anlamında yetkilerinin artacagını sorumluluklarını çoğalacağını gösterir.Dolayısıyla ben bunu terfi olarak düşünüyorum.Evliliğinizin problemli olduğu görülüyor.Pek mutlu değilsin gibi.İStediğin gibi gitmiyor evlilik.Bilemiyorum ki tam ama aklından hep ayrılık geçiyor.İnişli çıkışlı durumlar hakim.Bir iyi bir kötü.Sorununuz her ne ise çözüleek gibi.Bazı zorluklar olacak yine ama sonu iyi.Güzel.Yalnız dikkatli olmanı istiyorum.Kartlar bir erkeğe karşı uyarıyor seni.Duygusal olarak değerlendirme belki o erkeğin aracılığıyla sorunlar çözülecek.Ama bana öyle gelmedi.Sen (akrep-yengeç-balık) verdğim burçlardaki bir erkeğe dikkat et.Temkinli ol bence.