Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

bana da bakar mısın ? çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler..d.tarihi özel msj atıyorum şimdi

Ters Gelen Para Şovalyesi
Ters Gelen Yıkılan Kule
Ters Gelen Güç
Ters Gelen Kader Çarkı
Ters Gelen Kılıç Kralı
Para Kralı
Kılıç Kraliçesi
Şeytan
Ters Gelen Para Kralı
Ermiş

Gelelim sana bebişim :)
Hayatında ve ya aklındaki erkek oğlak-boğa-başak burçlarından biri sanırım.Bu kişiden ayrıldığın ya da yıkım etkisi yaratan bir tartışma çıkıyor.İki tarafında acı çekeceği bir tartışma.Tartışma konusunu bilemeyeceğim ama ciddi bir sıkıntı verecek gibi.Üzerinde baskı oluşturacak öyle ki.Gücünü kaybedeceksin ki zaten çoğunu yitirmişsin.BU ilişkide.Olumsuz durumlar hakim ya.Bilmiyorum sanırım erkek tarafı lafı hep başka taraflarından anlayan birisi.sürekli tartışma çıkartıyor olarak görünüyor.Kavgacı ve sinirli bir tip.Haliyle bu da sizi yormuş.Bu durumun değişmesini istiyorsun ama inan bana birinin karakterini değiştirmek çok güçtür ki zaten çıkan kader kartı da bunu söylüyor.İmkansız gibi bir şey.Beyefendi de nasıl bir inat varsa artık.Bir kadın var hava grubundan (terazi-ikiler-kova) aranızı bozan bir tip.Arkadan işler ceviren bir kişi.Bilmiyorum ilişkin var mı varsa bitiş görünüyor.Eğer birinin geri dönmesini istiyorsan da geri gelmeyecek gibi.Senin de ruh halin iyi değil.BAskılar hakim.Bir kadın baskı yapıyor.Hem bu kişiyle aranı bozuyor hem de sana baskı yapıyor.EVlilik üzerine bir şey çıkmadı ne yazık ki.Ama yeni tanışacagın biri sayesinde mutlu olacaksın sanırım.Yaşadıkların sana artık insanları tanıma ve olgunluk verecek.Tahminimce bu yeni tanışacağın kişi de başak burcu olacak.Tabi allah bilir.​

canım esım yengec burcu bende gunes ay tarotu vardı ona groe kelt acılım yaptım sımdı su son soyeldıgın kafanı cok karıstırdı bır kart daha cekebılırmıyım bunun ıcın

Eşin yengeç burcuysa o zaman yorum değişiyor.Tamam temkinli ol dediğim zaten eşinmiş ama aslında o senin tedirgin olduğun konu.YAni eşinden yana tedirginliklerin oldugunu biraz zaman ve biraz zorlu da olsa aranızın düzeleceğini söylüyor kartlar.İlk çıkan hava grubu erkekte muhtemelen başka biri.Onunla da bir sorun var ama güneş ay tarotunu bilemeyeceğim için sorunun ne olduğunu bilmiyorum.Kart çekmene gerek yok bence.

Gelelim sana bebişim :)
Hayatında ve ya aklındaki erkek oğlak-boğa-başak burçlarından biri sanırım.Bu kişiden ayrıldığın ya da yıkım etkisi yaratan bir tartışma çıkıyor.İki tarafında acı çekeceği bir tartışma.Tartışma konusunu bilemeyeceğim ama ciddi bir sıkıntı verecek gibi.Üzerinde baskı oluşturacak öyle ki.Gücünü kaybedeceksin ki zaten çoğunu yitirmişsin.BU ilişkide.Olumsuz durumlar hakim ya.Bilmiyorum sanırım erkek tarafı lafı hep başka taraflarından anlayan birisi.sürekli tartışma çıkartıyor olarak görünüyor.Kavgacı ve sinirli bir tip.Haliyle bu da sizi yormuş.Bu durumun değişmesini istiyorsun ama inan bana birinin karakterini değiştirmek çok güçtür ki zaten çıkan kader kartı da bunu söylüyor.İmkansız gibi bir şey.Beyefendi de nasıl bir inat varsa artık.Bir kadın var hava grubundan (terazi-ikiler-kova) aranızı bozan bir tip.Arkadan işler ceviren bir kişi.Bilmiyorum ilişkin var mı varsa bitiş görünüyor.Eğer birinin geri dönmesini istiyorsan da geri gelmeyecek gibi.Senin de ruh halin iyi değil.BAskılar hakim.Bir kadın baskı yapıyor.Hem bu kişiyle aranı bozuyor hem de sana baskı yapıyor.EVlilik üzerine bir şey çıkmadı ne yazık ki.Ama yeni tanışacagın biri sayesinde mutlu olacaksın sanırım.Yaşadıkların sana artık insanları tanıma ve olgunluk verecek.Tahminimce bu yeni tanışacağın kişi de başak burcu olacak.Tabi allah bilir.​

çok teşekkür ederim gerçekten..
:KK14::KK14::KK31:

çok teşekkür ederim gerçekten..
:KK14::KK14::KK31:

Biraz olumsuzdu kusura bakma.Umarım bu sefer tutturamam.
------------------------------------------------
Bana biraz müsade ders çalışmalıyım.Ara ara bakarım.Hemen yorum yapmasam da daha sonra mutlaka yaparım.

Son düzenleme:

Hımm burçlara bakınca gerçekten uyumlu bir çift olurmuşsunuz.Bu ilk yorum şimdi kartlarına bir bakayım .;
Biraz olumsuz olacak sanırım.Bazı belirsizlikler var.Gecikmeler ikinci kartı hangi kral olduğunu yazmamışsın ama Ben düşündüğün kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.Yani olmasını istediğin kişi bir türlü olmuyor.Ama sana göre olması gerekiyor.Ben de dedim ya uyumlu bir çiftsiniz diye belki sen de böyle düşündüğün için yani uyumlu olduğunuzu düşündüğün için olması gerektiğine inanıyorsun.Ne yazık ki tam düşündüğün gibi değil canım.Yani sen her ne kadar o kişi için yaratıldığını düşünsende öyle değil.Ruh halinin kötü olduğu çıkmış.Sakın bana ölümü düşündüğünü söyleme.Bu kişinin mesleği ne? nedense eğitim alanında gibi geldi.Yada öyle bir yerde görüştüğün olabilir.Bilmiyorum bu kişi biraz elindeki gücü kötüye kullanan biri.Örneğin bir şarkıcı vardır.Kızları tavlamak için şöhretini kullanır ya onun gibi.Siz bu kişyle başlamak üzereyken son anda mı döndünüz.Pek güvenilir biri olarak gelmedi de bana.Kafanda bitirmek istiyorsun bitiremiyorsun da.Çok kötüsün canım ya bu ne sıkıntı böyle.Kabuslar uykusuzluklar.Ölüm düşüncesi.Değer mi sorusu geldi aklıma ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer.Hepsi de bu kişi yüzünden.Allah yardımcın olsun.Çok hırslı güvenilmez bir karakter.Olur mu olmaz mı diye sordun ya.Ne yazık ki olmayacak . Başka bir kadın var.Başka bir kız.Kötü niyetli bir kız.Senin için bir şans olacak ama o da ne yazık ki aleyhine dönecek gibi.Güçsüz kalmışsın.Ay vallahi benden sana bir tarotçu tavsiyesi :) 'Ciddiysen ben de varım Dalgaysan çok güzel sörf yaparım' felsefesine gel.O daha iyi.Canım benim ruh halini biraz toparla.Kendine gel çünkü inan bana bu kadar üzüntü bu adam için değmez.Senden ricam bir daha ki falında daha iyi birini düşünerek çek kartları.

düşündüğüm kişi evet eğitim görüyor şöyle ki geçmiş zamanlarda bana okulum bitince seninle ciddi şeyler düşünüyorum dedi (evlilik gibi) daha da bu konunun üstünde durmadık herhangi bir beraberlik yok arkadaş gibi görüşüyoruz.ve karakter olarak inanılmaz benziyoruz.
evet şuan çok üzüntülü kederliyim hayatıma giren ilk erkek olan kişiyle 8 yıllık bir birliktelikten sonra çirkin bir şekilde yollarımızı ayırdık üzgün olmamın sebebi düşündüğüm kişi değil ayrıldığım kişi aslında.

düşündüğüm kişi evet eğitim görüyor şöyle ki geçmiş zamanlarda bana okulum bitince seninle ciddi şeyler düşünüyorum dedi (evlilik gibi) daha da bu konunun üstünde durmadık herhangi bir beraberlik yok arkadaş gibi görüşüyoruz.ve karakter olarak inanılmaz benziyoruz.
evet şuan çok üzüntülü kederliyim hayatıma giren ilk erkek olan kişiyle 8 yıllık bir birliktelikten sonra çirkin bir şekilde yollarımızı ayırdık üzgün olmamın sebebi düşündüğüm kişi değil ayrıldığım kişi aslında.

İkinci kartta ters gelen kral diye yazmışsın.Hangi kral olduğu önemli İşte düşündüğün kişiyle belirsizlikler oldugu çıkmış.Biraz gecikmeli.Onun dışında gelecek kartında para şövalyesi çıkmıştı.Bir de ermiş sanırım.Tam hatırlayamadım.Ama geleceğinde toprak grubu bir bey olacağı görülüyor.Bu nedenle diyorum aklınızdaki kişilerin dopum tarihlerini yazın.Her kart ayrı ayrı kişileri temsil eder canım.Umarım Her şey gönlünce olur.

İkinci kartta ters gelen kral diye yazmışsın.Hangi kral olduğu önemli İşte düşündüğün kişiyle belirsizlikler oldugu çıkmış.Biraz gecikmeli.Onun dışında gelecek kartında para şövalyesi çıkmıştı.Bir de ermiş sanırım.Tam hatırlayamadım.Ama geleceğinde toprak grubu bir bey olacağı görülüyor.Bu nedenle diyorum aklınızdaki kişilerin dopum tarihlerini yazın.Her kart ayrı ayrı kişileri temsil eder canım.Umarım Her şey gönlünce olur.

tarot hakkında çok bilgim yok netten seçtim kartları yazdım buraya o yüzden ne olduğunu bilemiyorum
çok teşekkür ederim ellerine diline sağlık

Siz yazın Soru Doğum tarihini unutmayın.

teşekkürler :) 31.12.1962 annemin doğum tarihi. maddi konudaki beklentilerim gerçekleşecek mi ? diye soruyor..

1. kılıç yedilisi
2. ters gelen yıkılan kule
3. ters gelen ermiş
4. ters gelen değnek onlusu
5. ters gelen para beşlisi
6. ters gelen kılıç kralı
7. ters gelen güneş
8. değnek ikilisi
9.kupa ası
10. ters gelen kılıç onlusu

teşekkürler :) 31.12.1962 annemin doğum tarihi. maddi konudaki beklentilerim gerçekleşecek mi ? diye soruyor..

1. kılıç yedilisi
2. ters gelen yıkılan kule
3. ters gelen ermiş
4. ters gelen değnek onlusu
5. ters gelen para beşlisi
6. ters gelen kılıç kralı
7. ters gelen güneş
8. değnek ikilisi
9.kupa ası
10. ters gelen kılıç onlusu

Evet annenizin bazı istekleri olduğu görülüyor.Saniriım birinden ya da birilerinden alacağı var.Hatta birazını almış ama geride kalan bazı şeyler olmuş dolayısıyla aklı orada kalmış.Onları alamaması annenizi hiç iyi etkilemiyor.Üzerinde yıkım etkisi yaratıyor.Baskı oluşturuyor.
Ama anneniz olacakları tahmin ettiğinden dolayı sonuçlarına katlanacak gibi.Yani bu durum her ne kadar baskı yaratsa da bunun olacağını biliyormuş.Şimdi bu baskı durumun biteceğini söylüyor kartlar dolayısıyla belki yine parça parça da olsa alacağını alacak.
Anneniz de korku dolu bir ruh hali hakim.Endişe içerisinde.NE olduysa acemiliğinden dolayı afallamış biraz.Annenizin durumu gerçekten zor kladıramayacağı yükler almakta bu durum saglığınıda etkilemekte.Biraz daha zorlayıcı durumlar olacak gibi.Karşısında ki kişi dar görüşlü bir kişi.yakın geçmişinde geçici bir iş bulmuş ya da bir süre elini rahatlatan bir miktar parası olmuş.Eşle ilgilide sorun var gibi evlilik pek iyi gitmiyor sanki.Bilmiyorumm boşanma durumu oldu mu ama o duruma gelecekler olarak görünüyor.Belki de boşanacak bilemiyorum.Ama NE olursa olsun endişelerinden kurtulacak ve geleceğe güvenle bakacak.Temel olarak maddi durumla olduğu için geleceğe güvenle bakabilmeyi ben maddi olarak yorumlarsam.Maddi konudaki beklentilerini istediği gibi saglayacak.(Rabbim izin verirse)
ya annenizi kim böyle yaraladı ki.Allah yardımcısı olsun.Gerçekten ruh hali hiç iyi değil.Sırtından vurmuşlar kadını sanki.bu kılıç onlusu türünde kartlar gelince böyle bir daralıyorum.Ama ters gelmesi geçecek olacagına işaret ve gelen kupa ası gerçekten çok güzel bir kart anneniz için bolluk bereketi ifade eder.şöyle bir baktığımda 3 tane kart annenizin maddi konuda ki isteklerinin olacagını ama belki yavaş yavaş ve ya parça parça olacagını söylüyor.Allah yardımcısı olsun.Anneler değerlidir.Öptüm ellerinden.

Bakalım bakalım neler olacak.
İlk önce şu aralar elini neye atsan ya zorla oluyor ya da hiç olmuyor gibi.Yani istediğin şeyler tam anlamıyla olmadığını söyleyebilirim.
Taşınma ya da bir yer değiştirme durumu görünüyor sana.Bir yerden bir yere gideceksin.Belki şehir değişimi belki mekan değişimi tam bilemiyorum ama bunun neticesinde kendini çok güçlü hissedecek hatta gayette güçlü olacaksın.Yani o zorla oldurma durumu sona erecek.Aynı zamanda terazi burcu bir erkek görülüyor..Otoriter sahibi.Tuttugunu koparan bir erkek.Eğer yoksa muhtemelen yakın zamanda aklına girecektir. :)Ailenle anlaşmazlık yaşadığın çıkmış.Bİr süre daha devam edecek gibi.Maddi olarakta biraz sıkıntılı bir sürecin var.Hatta devletle bir işin varsa o da olumsuz gibi ama Allah bilir tabi.
Şimdi yakın geçmişinde bir erkek var.Su grubu bir bey(yengeç-akrep-balık) Bu kişiyle bazı anlaşmazlıklara düşmüşsün.Seni epey bir üzmüş.BU kişiye karşı çok sabırlı olmuş oldugun ama onun bunu anlamadığı görülüyor.Ve evlilik gibi düşüncelerin varsa bu kişiyle olacak diyemiyorum ne yazık ki.Ya da olacaksa gerçekten çok zor olacak.Sen o kadar sabredeceksin ki artık pes edeceksin.Çünkü bu konudda kafan iyice karışacak.Sana hep yol çıkmış gerçekten bulunduğun yerden çok fazla gidesin var.Her şeyi her kesi bırakıpta gitmek istiyorsun.Ve geçmişinden biriside sana gelecek gibi.Sana sıgınmak isteyen biri.Senden yardım bekleyen biri.Bunun dışında aile içerisinde yaşadığın anlaşmazlığın baban olduğunu düşünüyorum.Tam emin değilim abi yada baba vasfı gören biri de olabilir.Bu kişiden epey bir çekindiğin görülüyor.Üç kart buralardan gideceğini söylemekte.Son kart araba kartı bunu da dessteklemekte.Gittğin yerde yada konumda seni güzel başarıların olacagınıda söylemekte aynı.Zamanda.Falın bu kadar canım.Umarım tutturabilmişimdir.​

tatlım çooooook teşekkür ederim:KK9:
çoğu şey dogru canım babam öldü o yüzden o kişi büyük abim olabilir
yakın geçmişteki kişide eski sevgilim olabilir kendisi yengeç burcudur:KK31: beni üzdüğü kısmıda tamamen doğru geçmişimden gelecek olan kim acaba merak ettim hepsine kapım kapalı ama:KK45:

eline ağzına yüreğine sağlık tatlım:KK16:

1-Kral
2-para dörtlüsü
3-ters gelen para kralı
4-para dokuzlusu
5-kılıç altılısı
6-Ters Gelen Kupa Şovalyesi
7-Ters Gelen Kraliçe
8-Ters Gelen Dünya
9-Kupa Beşlisi
10-Aziz

anamm amma para gelmiş bana yahu zenginmi olacağım acaba:)

benim sorumda eşimle alakalı...evliliğimiz şuanda bi çalkantı yaşıyor,sonumuz ne olacak diye merak ediyorum..
yorumlarsanız teşekkür ederim:KK16:

1-ters gelen joker,
2-kılıç şovalyesi
3-kupa prensi
4-ters gelen güneş
5-değnek ikilisi
6-para ikilisi
7-savaş arabası
8-ters gelen kılıç yedilisi
9-ters gelen para şovalyesi
10-ters gelen kılıç ikilisi
yeni işimiz hayırlı mı 11/08/1981 doğumluyum
yorumlarsan sevinirim.teşekkürler...

1-Kral
2-para dörtlüsü
3-ters gelen para kralı
4-para dokuzlusu
5-kılıç altılısı
6-Ters Gelen Kupa Şovalyesi
7-Ters Gelen Kraliçe
8-Ters Gelen Dünya
9-Kupa Beşlisi
10-Aziz

anamm amma para gelmiş bana yahu zenginmi olacağım acaba:)

benim sorumda eşimle alakalı...evliliğimiz şuanda bi çalkantı yaşıyor,sonumuz ne olacak diye merak ediyorum..
yorumlarsanız teşekkür ederim:KK16:

Hep para gelmesi eşini temsil ediyor.Başak burcu ya.:)
Bakalım neler göreceğiz.Eşinden kaynaklı olduğunu düşündüğüm bazı belirsizlikler olmuş.Bir konuda gecikmeler yaşanıyor ya da yaşanacak.Eşin inat yapıyor gibi.Kafasının dikine giden bir tip.Ama ikinizin arasında bir güven var bilmiyorum ama senin için rahat aslında.Sorun sanırım onun tarafında.Bu konuda bir fırsatın olacak.Tılsım dokuzlusu bunu ifade ediyor.Karta baktığında neşeli bir kadın elinde kuş tutuyor.İşte senin de eline gelecek olan bir kuş var.ARanızda ki sorun sana çok ağır gelmiş ve gitmek istemişsin hatta gitmiş bile olabilirsin.yakın geçmişte çıktığı ,için gittiğini düşünüyorum.Her ne yaptıysa seni biraz daha hayal kırıklıgına ugratacak bu durum.Sen ayrılmak isteyeceksin.Ne olursa olsun diyeceksin çünkü bu dama senin itediğin gibi davranmıyor.Bİr süre daha sıkıntılı geçecek bu evlilik ama son olarak sorarsan bir boşanma yok.O bu kötü durumu düzeltecek.Ve senin biraz sabılrlı olman gerekecek.Ama yinede sonunuz kötü değil.Sıkıntı olacak evet hatta belki boşanma eşiğine geleceksiniz belki ama son olarak iyi canım.

Ben size mesajımı özel msj olarak gönderdim.
Müsait anınızda bakar mısınız lütfen? Memnun olurum... Teşekkürler.
Meraktayımda :KK17:

Hep para gelmesi eşini temsil ediyor.Başak burcu ya.:)
Bakalım neler göreceğiz.Eşinden kaynaklı olduğunu düşündüğüm bazı belirsizlikler olmuş.Bir konuda gecikmeler yaşanıyor ya da yaşanacak.Eşin inat yapıyor gibi.Kafasının dikine giden bir tip.Ama ikinizin arasında bir güven var bilmiyorum ama senin için rahat aslında.Sorun sanırım onun tarafında.Bu konuda bir fırsatın olacak.Tılsım dokuzlusu bunu ifade ediyor.Karta baktığında neşeli bir kadın elinde kuş tutuyor.İşte senin de eline gelecek olan bir kuş var.ARanızda ki sorun sana çok ağır gelmiş ve gitmek istemişsin hatta gitmiş bile olabilirsin.yakın geçmişte çıktığı ,için gittiğini düşünüyorum.Her ne yaptıysa seni biraz daha hayal kırıklıgına ugratacak bu durum.Sen ayrılmak isteyeceksin.Ne olursa olsun diyeceksin çünkü bu dama senin itediğin gibi davranmıyor.Bİr süre daha sıkıntılı geçecek bu evlilik ama son olarak sorarsan bir boşanma yok.O bu kötü durumu düzeltecek.Ve senin biraz sabılrlı olman gerekecek.Ama yinede sonunuz kötü değil.Sıkıntı olacak evet hatta belki boşanma eşiğine geleceksiniz belki ama son olarak iyi canım.

yorumun için tekrar teşekkür ederim,çok yüzel yorumlamışsın canım..bende para falan çıkınca herhalde boşanıcaz,mallar satılıp yarısnı bana verecek diye düşünmüştüm,neyse boşanma olmamasında hiç bişeyimiz satılmasın...varsın paramda olmasın..

1-ters gelen joker,
2-kılıç şovalyesi
3-kupa prensi
4-ters gelen güneş
5-değnek ikilisi
6-para ikilisi
7-savaş arabası
8-ters gelen kılıç yedilisi
9-ters gelen para şovalyesi
10-ters gelen kılıç ikilisi
yeni işimiz hayırlı mı 11/08/1981 doğumluyum
yorumlarsan sevinirim.teşekkürler...

Şimdi yeni işiniz hayırlı mı değil mi bilemem onu ancak allah bilir.
Ben sadece kartta çıkanları yazabilirim.Siz yanlış bir seçim yaptığınızı düşünüyorsunuz.Bazı zorlayıcı olaylar olacak.Başta önemsemediğiniz şeyler sonradan sorun haline gelecek olarak görünüyor.Ama cesaretiniz ve kararlığınız sayesinde bir fırsatınız olacak.Sizi rahat ettirecek bir fırsat bu tabi ne oldugunu bilemeyecegim.aklınıza yatmayan bazı şeylerin oldugun bunlrında sizi mutsuz ettiği görülüyor.Ama şöyle bir şey de var her ne yapıyorsanız sizin geleceğe güvenle bakmanızı saglayacak.Biraz kararsızlık var sanırım.Ne yapacagınıza tam karar verememiş gibisiniz.Yada öyle bir ruh haline bürünecesiniz.Bu arada işiniz gerreği bir yere gitmeniz gerrekebilir.Bir karayolu oldugunu düşünüyorum bu yolun.VE bu yol sonucunda size güzel şeyler olacak Yani kafnızda gerçekleştirmek istediğiniz şeyleri gerçekleştirecek ve sonunda başarılı olacaksınız.Birisinden alacagınız var sanırım onu alacagınız görülüyor.Ve size tavsiye de buluna öneride bulunan biri varsa onu dinlemenizi tavsiye ederim çünkü mantıklı öneriler sunuyor.Belki bu yüzden bir kararsızlığa düşüyorsunuz.Onun dışında sizi tedirgin eden bir bey boga oglak yada başak burcu bir bey bu beye karşı savunma halindesiniz.Takip ediyorsunuz ya da ediyorsunuz ama kendiniz korumada oldugunu görünüyor.Belki sana zarar vermek isteyenler olabilir ama senin bu savunma halin sayesinde pekte zarar veremiyorlar.İş içinde bence iyi olacak gibi tabi herşeyin dogrusunu allah bilir.Kusura bakma geç oldu ama oldu :)

X