- 7 Ekim 2011
- 494
- 5
- Konu Sahibi emptychild
bana da bakar mısın ? çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler..d.tarihi özel msj atıyorum şimdi
Ters Gelen Para Şovalyesi
Ters Gelen Yıkılan Kule
Ters Gelen Güç
Ters Gelen Kader Çarkı
Ters Gelen Kılıç Kralı
Para Kralı
Kılıç Kraliçesi
Şeytan
Ters Gelen Para Kralı
Ermiş
Gelelim sana bebişim :)
Hayatında ve ya aklındaki erkek oğlak-boğa-başak burçlarından biri sanırım.Bu kişiden ayrıldığın ya da yıkım etkisi yaratan bir tartışma çıkıyor.İki tarafında acı çekeceği bir tartışma.Tartışma konusunu bilemeyeceğim ama ciddi bir sıkıntı verecek gibi.Üzerinde baskı oluşturacak öyle ki.Gücünü kaybedeceksin ki zaten çoğunu yitirmişsin.BU ilişkide.Olumsuz durumlar hakim ya.Bilmiyorum sanırım erkek tarafı lafı hep başka taraflarından anlayan birisi.sürekli tartışma çıkartıyor olarak görünüyor.Kavgacı ve sinirli bir tip.Haliyle bu da sizi yormuş.Bu durumun değişmesini istiyorsun ama inan bana birinin karakterini değiştirmek çok güçtür ki zaten çıkan kader kartı da bunu söylüyor.İmkansız gibi bir şey.Beyefendi de nasıl bir inat varsa artık.Bir kadın var hava grubundan (terazi-ikiler-kova) aranızı bozan bir tip.Arkadan işler ceviren bir kişi.Bilmiyorum ilişkin var mı varsa bitiş görünüyor.Eğer birinin geri dönmesini istiyorsan da geri gelmeyecek gibi.Senin de ruh halin iyi değil.BAskılar hakim.Bir kadın baskı yapıyor.Hem bu kişiyle aranı bozuyor hem de sana baskı yapıyor.EVlilik üzerine bir şey çıkmadı ne yazık ki.Ama yeni tanışacagın biri sayesinde mutlu olacaksın sanırım.Yaşadıkların sana artık insanları tanıma ve olgunluk verecek.Tahminimce bu yeni tanışacağın kişi de başak burcu olacak.Tabi allah bilir.