Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

Evet aşıklar kartı o dediğin gibi deli gibi aşkı söyler.Sanırım eşin sana kızıyor.Çok fazla sorumluluk almandan dolayı.Yeni işyerinde aklıcı olur musun bilemem ama dikkat et derim.Verdiğim burçlardan bir ablaya.HAni fal bu tutmayabilirde yine de temkinli olmakta fayda var.

Kartları seçerken olacak bebeğini düşün de çek bakalım neler çıkacak.Allah'ım büyük ama doktorlar ne bilir ki.Hıh onlara :)

ters gelen para altilisi
Ters Gelen Kral
Kilic kralicesi
para dörtlüsü
degnek onlusu
ters gelen joker
ters gelen asilmis adam
para sekizlisi
kilic krali
ters gelen degnek üclüsü

Simdiden cok tsk ederim canim.

Yazdıklarının hepsi çok doğru çıktı Çok teşekkür ederim özelden sana yazıcam canım yazdıklarınla uyumunu sende gör :)

evet ben o karta güldüm hemen aşık kartı çıktı diye

eşim kızıyormu ,valla söyle canım yorumunu sen yap yine dün ben işyerinde canım sıkıldı.eşime anlattım oda hemen iş değiştirme moduna girme dedi.üzülüyor ben böyle oluncao bumu acep:44:
sorumluluk değil benimki ama bilmedim..

verdiğin kadın burcu kim çıkaramadım canım fakat tehlikeli kadınlar var etrafımda kadın hatta uyuz laf dalaşı yaşadıgımız eşimin abisinin karısı.

ters gelen para altilisi
Ters Gelen Kral
Kilic kralicesi
para dörtlüsü
degnek onlusu
ters gelen joker
ters gelen asilmis adam
para sekizlisi
kilic krali
ters gelen degnek üclüsü

Simdiden cok tsk ederim canim.

O zaman bir bakalım.Şimdi buu olay nedeniyle fazlasıyla borca girdiğiniz görülüyor.Ve eşin çok yorulmuş.Bilmiyorum ama bu mevzu sanırım biraz aranızı bozuyor gibi.Bebeğim olacak mı diye sordun ya kartlara göre olacak.(inşallah).Kılıç kraliçesi sensin.Ve kraliçe bir eşi bir anneyi ifade eder.Ama tılsım dörtlüsü de biraz gecikmeli olacağını söylüyor.Yani bu sene değilde seneye olabilir.Beklediğin zamandan biraz daha geç.Belirsizlikler hakim size.Ne olan belli ne yapılan.Çok savaş var.Eşin eteş grubu olduğu için onun çok ağır yükler aldığı çıkmış.Ruh sağlığını etkiliyor.Çok çalışıyor olarak görünüyor.Ben sana bir şey diyeyim.Bu bebiş hiç beklemediğiniz bir zamanda gelecek.(inşallah).Yalnız birisi çok bencillik yapıyor bilmiyorum kim ama bir becncillik hakim ilişkinizde.Ve şunu da diyeyim.Çok emeğiniz var.GErçekten bu konuda çok emek veriyorsunuz.Artık öyle ki hani bu konu üzerinde uzman olmuşsunuz.Bir kart daha gecikme olacağını söylüyor.Bence rabbim size bebek nasip edecek.Eşinin şu dönem hareketsiz kaldığını söyleyebilirim.Sanki vazgeçmiş gibi.Olmadı tamam nasibimizde yokmuş gibi düşünüyor.Ama dedim ya hiç beklenmeyen bir an da gelecek.Kız olursa adını sude erkek olursa ay bilemedim.Ne koysanız bilemedim.

Ayy canim benim cok tsk ederim agzin bal yesin. Tabi bu bir fal Allah yardimcimiz olsun. Ama güzel seyler söylemissin :) Kizim olursa Sude nas istiyorum zaten oglum olursa Oguzhan.

Ayy canim benim cok tsk ederim agzin bal yesin. Tabi bu bir fal Allah yardimcimiz olsun. Ama güzel seyler söylemissin :) Kizim olursa Sude nas istiyorum zaten oglum olursa Oguzhan.

Hımm desene kız olacak :) iki kişinin aynı şeyi düşünmesi güzel.Allah söyletmiştir inşallah.

çok çok teşekkür ederim canım...

Rica etsem bana da bakarmisniz? sorum ask hayatimla ilgili, dogum tarihim 25,09,1989

Ters Gelen Kılıç İkilisi
Kupa Prensi
Kupa Altılısı
Ters Gelen Para Beşlisi
Değnek Prensi
Ters Gelen Para Şovalyesi
Asılmış Adam
Kupa Yedilisi
Kral
Para Şovalyesi

bende isterim:)

banada bakabilirmisin?tedavi aşamasındayım bebeğim olacakmı diye seçtim kartları
doğum tarihim 12 10 1987 4.5 yıllık evliyim.
1. kart asılmış adam
2. kart kılıç dörtlüsü
3. kart büyücü
4. kart aşıklar
5. kart kupa beşlisi
6. kart imparator
7. kart kılıç beşlisi
8. kart joker
9. kart kılıç yedilisi
10. kart kupa kralı
canım ters gelen kartım olmadı isimleride yanlış yazmamışımdır inş bebeğim olcakmı anne olcakmıyım şuan gebelik için bekliyorum durum nedir birşeyler söylersen çok sevinirim.
iyi kötü yorumunu bekliyorum.

Birisinin sana bi kötülük bir aldatma olayı yaptığı görülüyor.Haliyle sen de aşk hayatında savunma halindesin.Artık sakınıyorsun.Korkuyorsun doğal olarak.Ama senin için fırsatlarda olmuyor değil.Yani kısmetlerin var ama sen pek yanaşamıyorsun.Hımm senin bir ilişkin başlayacak ya da başlamak üzere olarak görünüyor.Bir de sende geçmişi özleme durumu var.Bilmiyorum belki eski bir ilişkini özlüyor olabilirsin.İki erek arasında kaldığında görülüyor.Geçmişten gelen ateş grubu(koç-yay-aslan) ve yeni olan toprak grubu(boğa-başak-oğlak) toprak grubu ters dönmüş sanırım bu kişiyle bazı problemlerin olacak.Kendisini sen istiyorsan o seni istemeyecek ya da tam tersi durum hakim.Ama aranızda bir sorun olacak gibi.Şu an ki ruh halini biraz yorumlarsam içeride kopan fırtınalar dışarı yansımıyor.Çektiğin acıyı belli etmiyorsun.Kararsız kaldığın çok fazla düşündüğün görülüyor.Bilmiyorum ama şu an hayatındaki kişilerden birini seçsen iyi edersin fazla naz aşık usandırır derler :) Kral çıkmış eğer kralın ne kralı olduğunu yazsaydın seçecegin kişiyide söylerdim ama kim olduğuna dair bir fikrıim yok.GErçi bu sana kalmış bir şey.Falınız bu kadar.

Merhaba canım.Ters kart her zaman olumsuz anlam içermez zaten.Neyse hemen falına bir yorum yapayım.Şu an ki durumunda sabır var canım.Ne kadar üzülsen de sabretmen gerektiğini biliyorsun.Ruh halinin iyi olmadığı görülüyor.Gerçekten sıkıntıya maruz kalmışsın.Bir geri çekilme durumu hakim.Bekleme durumundasınız ki bunu zaten söylemiştin ama kartlarında da çıkmış.Bunun dışında bu kartları bebek için çektiğinden söyle söyleyeyim sana bir mucize geliyor.Evet Eşinle olan aşkınızın meyvesi gelecek size bunu destekleyen o kadar çok kart var ki.Büyücü kartı mucize olacağını aşıklar kartı iki insanın muhteşem aşkıyla uyumunu(Havva ile ademi) temsil eder.Ve gelen imparatoriçe kartı istediğin yere bak doğurganlık der.Bolluk ve bereket der.Muhtemelen bu sene içerisinde bebek gelecek.Yalnız sanırım sende düşük var.Daha önce geçmişte olan bir bebek kaybı var.Onu düşünüyorsun hep.Evliliğinde de sorun olmuş bu.hayal kırıklığına uğramışsın.çok üzülmüşsün.Senin gebe kalman tehlike mi oluşturuyor.Öyle görünüyor.Sorunlu bir gebelik olduğu görülüyor.Belki buna istinaden çıktı bu kart ya da bu olacak olan gebelik biraz sorunlu olabilir.Tavsiyem çok dikkatli olman konusunda.Gerçekten çıkan joker kartı yaşamsal önem taşıyan bir durum var diyor.Aynı zamanda kaderinde de bir değişim olacak.Sanırım beklemediğin bir zaman da gelecek bu bebiş.Arada sıkıntı geliyor sana.Ama geçici sıkıntılar olarak görünüyor.Eşin su grubu bir bey sanırım(balık-akrep-yengeç) onun da baba olacağına dair kral gelmiş canım.Falın bu kadar.

Ters Gelen Para Sekizlisi
Güneş
Kupa Şovalyesi
Aşıklar
Ters Gelen Para Yedilisi
Kupa Altılısı
Değnek Yedilisi
Aziz
Ters Gelen Kılıç Dokuzlusu
Ters Gelen Değnek Kralı

ayyy canım allah razı olsun evet şuan sabırlı olup beklemem gereken bi dönem ruh halim hiç iyi değil doğru bi dönem geri çekildim oda doğru adı konmayan birşey olmuştu tuhaf bi et parçası düşürdüm bence düşüktü o ama dediğim gibi adı konmadı oldu ve bitti arada bi neydi diye aklıma geliyor oda doğru benim gebe kalmam şöle sorun canım kah hastasıyım taşıcıyım erkeklik hormonlarım yüksek çocuğumda ne gibi sorun yaratır onu düşünmüyor değilim eşimin yükselen burcu yengeç canım valla bildin içimi çok rahatlattın ya rabbimde seni rahatlatsın.

canım birde ablam adına bakarmısın evlilik görülüyormu diye yorumlarsan sevinirim.doğum tarihi 23.01 1985
1 tılsım şövalyesi
2 değnek şövalyesi
3 kupa kralı
4 denge
5 ters gelen değnek sekizli
6 kupa sekizli
7 kupa prensi
8 değnek 10 lu
9 kupa kraliçesi
10 değnek dörtlüsü

Son düzenleme:

cok tesekkurler

Ters Gelen Para Sekizlisi
Güneş
Kupa Şovalyesi
Aşıklar
Ters Gelen Para Yedilisi
Kupa Altılısı
Değnek Yedilisi
Aziz
Ters Gelen Kılıç Dokuzlusu
Ters Gelen Değnek Kralı

Sana yine iş için bakacağım.
İlk olarak çok emek verdiğin ama bu emeklerin bir karşılığını alamadığın çıkmış.Her hangi bir iş olsun.Girdiğin vakit gerçekten çok çabalıyorsun.Ama bazı işleri de zorla yaptığın görülüyor.İstemeyerek yaptığın görülüyor.Güneş kartı gelmiş Geçen sefer ki sorun üzerinden değerlendireceğim şu an ki işyerimden çıkacak mıyım sorusu üzerine yorumlayayım.Görünüşe göre çıkmayacaksın.Aksine çok mutlu olacaksın olarak görünüyor.Sorun olmayacak mı mutlaka olacaktır ama netice itibari ile mutlu olacagında çıkmış.Ayrıca güneş kartı güzel bir evliliği ifade eder.Eşin su grubumuydu hatırlamıyorum ama su grubu erkeğinin ğeşinden aşıklar kartı gelmesi bu kişiyle çok güzel bir aşk yaşadığını tekrar söylemekte.Bir nazar koyayım ne olur olmaz.Canım maddi sıkıntı çektiğiniz görülmekte.Aslında epey çaban var ama hani karşılığı bir türlü gelmiyor.Yen ilişkiler görünüyor sana aşk anlamında değilde çevre anlamında çevrendeki insanlar değişebilir.Biraz da geçmişi özleyeceğin çıkmış.Ama kötü değil.İyi anlamda.Bir şey yapacaksın.Biratılım iş konusunda ve bu yaptığın atılım seni başarıya ulaştıracak.Savaş vereceksin ama sonunda zafer olacak.Aziz kartı gelmiş.Sanırım bu senin eşin.Sabırlı bir erkek sanırım.VE inancını temsil eder ne olursa olsun inanarak yoluna devam edecek ve bu yolda güzel işler başaracaksın.Bak şimdi bir şeyi çok dert ediyorsun ve çok sıkıntı yapıyorsun.Hatta bu şey senin uykularını kaçırdığı görülüyor.İşlerini yaparken dikkat etmen gerekiyor.Hatalı bazı işler yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…