- 7 Ekim 2011
- 494
- 5
-
- Konu Sahibi emptychild
benide sıraya alıp bakarsan çok mutlu olurum :) sorum bizi neler bekliyor ? ben 13.07.1986 o 27.01.1986
1.değnek 6 lısı düz
2.para 6 lısı düz
3.güç ters
4.kılıç 5 lisi ters
5.kule ters
6.kupa 5 lisi ters
7.kılıç kraliçesi düz
8.imparator düz
9.imparatoriçe düz
10.kılıç 9 lusu ters
Sizi çok güzel bir evlilik bekliyor.Evli iseniz de çocuk geliyor muhtemelen.Maddi olarak iyi haberlerin olacağı çıkmış.Ya da beyefendiden bir hediye gelmesi muhtemel.Dediğim gibi evli değilseniz bu yüzük olabilir.Çünkü alacağın hediye sana zaferi hissetirecek.Geçmişte bazı kavgalar sonucu üzüldüğünüz çıkmış.Bayağı üzüldüğünüz ve ayrılmak istediğiniz görülüyor.Hatta siz ayrılmış ya da boşanma eşiğine kadar gelmişsiniz.Bayağı şiddetli olaylar olmuş çünkü.Bayağı yıkıma uğradığınız görülüyor.Siz ayrısınız şu an da değil mi?Bilemiyorum yeniden birleşme vermiş kartlar gelecek için.Ayrılıp tekrar bir araya da gelebilirsiniz.Ama ayrıldığınız çıkıyor.Çok net hissediliyor.Sıkıntılı çıkmışsın bir kadın yüzünden.Hava grubu bir kadın olabilir sizden büyük biri olabilir.Sanki seni sıkıyor .Ama ben diyeyim ayrı bile olsanız siz yine bir araya geleceksiniz Alahın izniyle ki bence evlilik muhtemel.Hayırlısı artık.
Şu an ki durumunu iyi veriyor kartlar.Maddi olarak gayet rahatsın.Bazı ani değişimler olacak.Ne üzerine olur bilmiyorum ama maddi anlamda olması muhtemel.Belki ani bir şekilde iş değiştirebilirsin.Kötü değil ama seni daha iyi bir yere getirecek bir iş olacak.Ve huzurlu olacaksın.Maddi olarak da iyi.Bir erkek var.Koç burcu bir erkek bu erkek sanırım seninle ilgileniyor.Aranızdaki diyalog nasıl bilemiyorum ama seni gayet beğenen bir erkek.Senin için kendisini adayabilir.Sanırım açılmamış ve biraz cesaretlenmeyi bekliyor.Hayatında çok ciddi değişiklikler olacak diyebilirim.Eski bitecek yerine yepyeni şeyler olacak.Hani bu bitişin neticesinde senin şansın dönecek ve hayatının en güzel evrelerinden birine gireceksin.Ben sana diyeyim ani bir ilişkin olacak.Başlayacak.Hiç beklemediğin zamanda.Ve tahminimce ateş grubu biriyle olacak ki.Sanırım sen bu beyi tanıyorsun.Çünkü onun da senin de içinizde bir şeyler filizlenmiş olarak çıkmış.Eğer yoksa yakın zamanda olması muhtemel.Ağustos gibi .Çok fazla yük almışsın sorunları çözeyim diye.Her şeyi taşımaya kalkmışsın ama yavaş yavaş çözülüyor çözülecek sıkıntı vermedi kartlar fazla ufak tefek şeyler muhtemelen onlarda hallolacak Allah'ın iziniyle.Sınav vs var ise dikkatli olmanı istiyor kartlar.Ve Hani her türlü sorunun karşısında dimdik duruyorrsun.Dediğim gibi sıkıntılar ufak tefek olacak.Ciddi bir sıkıntı vermiyorlar.
Canım msj atmıstım ama görmedin sanırım. kopyalayıp burdan atıyorum msj kutun dolmus simdiden tesekkür ederim
dedigim gibi sadece sonucları yazarsan olur
benim doğum tarihim 7 eylül
sevgilimin 2 ağustos
1.sorum şu (sevdiğimle bozulan ilişkim düzelecekmi?)
1kılıç 3lüsü
2 değnek kralı
3 para beşlisi
4 aşıklar
5 kılıç prensi
6 kılıç kralı
7 kupa ikilisi
8 tılsım kralı
9 kupa dokuzlusu
10 aziz
2. acılımda evlilikle ilgili.. ciddi adımlar atılacakmı (söz nişan gibi) (onunla)
1. kılıç sekizlisi
2 tılsım prensi
3 para yedilisi
4 değnek ikilisi
5 değnek üçlüsü
6 kupa onlusu
7 kılıç şovalyesi
8 değnek altılısı
9 kılıç ası
10 imparatoriçe
canım merhaba bugün annem geldi senin yorumunu okuyunca banada bakabilirmi acaba dedi gönderiyorum inş yorumlarsın tatlım.
şimdiden teşekkürler.
annemin doğum tarihi 04 05 1962 babamın doğum tarihi 06 09 1958
1.kart ters kılıç ası
2.kart kılıç 10
3.kart kılıç 6
4.kart yıkılan kule
5.kart asa 2
6.kart kupa kralı ters
7.kart kılıçların uşağı
8.kart kupa kraliçesi
9.kart kılıç 7
10. kart kupa 8
annemin niyeti tekrardan yazlığım olacakmı ve torunum olacakmı?
canimcim bi tane kalik arkadsim var yasi 20 ama gelecegi kalik bide ask torotu bakmami istedi bende attim ama snein guzel baktigini soyledim kartlar su
1-ters kupa krali
2 seytan
3 ters yildiz krali
4 ter gunes
5 duz kilic asi
6 duz papa
7 ters klic prensesi
8 ters kupa asi
9 ters hukum
10 duz yildiz krali
dogum tarihi 3/09/1990
tesekkurler optum:))))))
SEvgilinle aranın bozulmasına sebep olan kişi olarak Ateş
grubu bir bey olarak çıkmış.Klaplerinizi parçalamış.Aranıza girmiş ve
herkesin üzüldüğü(senin sevgilinin ve ateş grubununda) görülüyor.Aranız kötü bozulmuş sizin.
ama sana şunu diyeyim iki tarafta birbirini seviyor.Gayet aşık görünüyorsunuz.Bazı sıkıntılar olmuş yakın zamand ama atlatılmayacak şeyler değil.
Eğer sevgilin hava grubu ise gelecek kartında o çıkmış.Geri geleceği görülüyor yok değil ise ne yazık ki hava grubu bir bey ya da onun özelliklerini alan biri olacak.bu kişiyle gayet uyumlu güzel bir çift olacağınız çıkmış ki zaten senin düşüncene yansımış bu durum o nedenle ben sevgilin olduğunu düşünüyorum.
Sizin aranızı düzeltmesi muhtemel kiş itoprak grubu bir bey.Size mutluluk ve güven getirecek.Huzuru sağlayacak bir kişi bu.Neticesinde seninle ileriye döğnk planları olabilir.Sevgilinin.
-------------------
evlilik demişsin ama kararsız kalmışsın sanki.Ne istediğini biliyorsun ama adım atamıyor olarak çıkmışsın.Sabır veriyor kartlar.Sabretmen gerekiyor.Belirsizlikler sona erecek ama sabır.Çok emek vermişsin bu ilişki için.Elinden geleni yapmışsın.,Artık senin için meyvesini yeme vakti.Mücadelenin karşılığını alacaksın inşallah.Yine hava grubu bir bey senin aklında olan biri bu kişi Ve yine evlilik kartı.Eğer yanılmıyorsam bu hava beyiyle olacak olan adımlar var cidd adımlar.Senin için imparatoriçe kartı gelmiş bu kart bolluk bereket ve anneliği simgeler dolayısıyla sen bu hava grubu beyiyle cidd adımlar atacaksın.Zaten geleceğe güvenle baktığın çıkmış bu beyle olduğun süreçte.Bu beyin seni beklediği ve sevdiği görülüyor.En azından içime öyle doğuyr :) Sadece biraz sorun veriyor.Kolay olmayacak engelli olacak.Zorlanabilirsiniz.Arada kavgalar olması muhtemel ama neticesi güzel.Bir şansın dönecek sen de mutlu olacaksın.
Canım cok sağol yorumların cok doğru .. sevgilim aslan burcu yani hava deil maesef.. ama hava grubunda da kumse yok aklımda su an... onunla olmayacakmı diyor kartlar simdi...?
SEvgilinle aranın bozulmasına sebep olan kişi olarak Ateş
grubu bir bey olarak çıkmış.Klaplerinizi parçalamış.Aranıza girmiş ve
herkesin üzüldüğü(senin sevgilinin ve ateş grubununda) görülüyor.Aranız kötü bozulmuş sizin.
ama sana şunu diyeyim iki tarafta birbirini seviyor.Gayet aşık görünüyorsunuz.Bazı sıkıntılar olmuş yakın zamand ama atlatılmayacak şeyler değil.
Eğer sevgilin hava grubu ise gelecek kartında o çıkmış.Geri geleceği görülüyor yok değil ise ne yazık ki hava grubu bir bey ya da onun özelliklerini alan biri olacak.bu kişiyle gayet uyumlu güzel bir çift olacağınız çıkmış ki zaten senin düşüncene yansımış bu durum o nedenle ben sevgilin olduğunu düşünüyorum.
Sizin aranızı düzeltmesi muhtemel kiş itoprak grubu bir bey.Size mutluluk ve güven getirecek.Huzuru sağlayacak bir kişi bu.Neticesinde seninle ileriye döğnk planları olabilir.Sevgilinin.
-------------------
evlilik demişsin ama kararsız kalmışsın sanki.Ne istediğini biliyorsun ama adım atamıyor olarak çıkmışsın.Sabır veriyor kartlar.Sabretmen gerekiyor.Belirsizlikler sona erecek ama sabır.Çok emek vermişsin bu ilişki için.Elinden geleni yapmışsın.,Artık senin için meyvesini yeme vakti.Mücadelenin karşılığını alacaksın inşallah.Yine hava grubu bir bey senin aklında olan biri bu kişi Ve yine evlilik kartı.Eğer yanılmıyorsam bu hava beyiyle olacak olan adımlar var cidd adımlar.Senin için imparatoriçe kartı gelmiş bu kart bolluk bereket ve anneliği simgeler dolayısıyla sen bu hava grubu beyiyle cidd adımlar atacaksın.Zaten geleceğe güvenle baktığın çıkmış bu beyle olduğun süreçte.Bu beyin seni beklediği ve sevdiği görülüyor.En azından içime öyle doğuyr :) Sadece biraz sorun veriyor.Kolay olmayacak engelli olacak.Zorlanabilirsiniz.Arada kavgalar olması muhtemel ama neticesi güzel.Bir şansın dönecek sen de mutlu olacaksın.
Canım cok sağol yorumların cok doğru .. sevgilim aslan burcu yani hava deil maesef.. ama hava grubunda da kumse yok aklımda su an... onunla olmayacakmı diyor kartlar simdi...?
Özel mesajla belirttim sanırım gelmedi.Canım bak senin ateşle arana başkası girdiği görülüyor.Ateş ile olması muhtemel çünkü aşık çıkmışsınız.İlla hava grubu olması gerekmiyor.Yükselen burcu hava olabilir ya da onun özelliklerini almış biri olabilir.Bu nedenle diyorum doğum tarihini yazın diye.Karışıyor yorumlar yoksa..Ya da asker gibi görevi olan biri olabilir.Zaten ben bir kulum.Allahtan başka kim bilebilir senin kaderini.