Tarot Deste Yorumu Yapabilirim

Sizi çok güzel bir evlilik bekliyor.Evli iseniz de çocuk geliyor muhtemelen.Maddi olarak iyi haberlerin olacağı çıkmış.Ya da beyefendiden bir hediye gelmesi muhtemel.Dediğim gibi evli değilseniz bu yüzük olabilir.Çünkü alacağın hediye sana zaferi hissetirecek.Geçmişte bazı kavgalar sonucu üzüldüğünüz çıkmış.Bayağı üzüldüğünüz ve ayrılmak istediğiniz görülüyor.Hatta siz ayrılmış ya da boşanma eşiğine kadar gelmişsiniz.Bayağı şiddetli olaylar olmuş çünkü.Bayağı yıkıma uğradığınız görülüyor.Siz ayrısınız şu an da değil mi?Bilemiyorum yeniden birleşme vermiş kartlar gelecek için.Ayrılıp tekrar bir araya da gelebilirsiniz.Ama ayrıldığınız çıkıyor.Çok net hissediliyor.Sıkıntılı çıkmışsın bir kadın yüzünden.Hava grubu bir kadın olabilir sizden büyük biri olabilir.Sanki seni sıkıyor .Ama ben diyeyim ayrı bile olsanız siz yine bir araya geleceksiniz Alahın izniyle ki bence evlilik muhtemel.Hayırlısı artık.

canım çok başarılısın :)))) sana bu kartları yolladığımı gece ayrılığımız resmileşti hemde :) dediğin gibi üzüldüm hala üzgünüm inşallah orda çıkanlar gibi yeniden bir araya geliriz ...ağzına sağlık çok çok teşekkür ederim :)

çok teşekkür ederim canım.cuk diye oturdu dün biriyle tanıştım burcunu bilmiyorum ama belki odur çıkan kişi. aynen yaa gerçekten çok fazla sıkıntım var şu aralar inşallah dediğin gibi hepsi çözülür. sınav da var ve çok az zamanım kaldı dikkatli olmam gerektiği doğru.ve gerçekten büyük bir değişime ihtiyacım var. falının çıkmasını dört gözle beklicem D tekrar teşekkür ederim.sevgileeeeeeeer...

canım benimde tarot falıma bakabilirmisin 6 mayıs doğumluyum iş ve aşk hayatıyla ilgili yorum yaparsan sevinirim.. ayrıca bu ay sınavım var başarılı olabilcekmiyim...şimdiden teşekkür ederim..

aşk hayatı ile ilgili
1 değnek prensi
2 değnek dörtlüsü
3 değnek sekizlisi
4 kupa dörtlüsü
5 joker
6 kılıç dörtlüsü
7 para yedilisi
8 kılıç prensi
9 değnek ikilisi
10 değnek kralı

iş için

1 asılan
2 kupa ası
3 değnek dörtlüsü
4 değnek kralı
5 joker
6 kupa ikilisi
7 kupa prensi
8 büyücü
9 kupa beşlisi
10 para ikilisi

canım ya banada bakar mısın ben genel anlamda bakmanı istiyorum beni neler bekliyo 1.paraların beşlisi(ters) 2.asaların kızı 3.kupaların ikilisi(ters) 4.ulu rahibe 5.kılıçların dörtlüsü(ters) 6.paraların üçlüsü 7.kılıçların üçlüsü(ters) 8.imparator (ters) 9.asaların beşlisi 10.asaların şövalyesi

Son düzenleme:
1. Kupaların Kızı (Ters)
2. Asaların Onlusu (Ters)
3. Kupaların Dörtlüsü
4. Yıldız
5. Kılıçların İkilisi (Ters)
6. İmparatoriçe (Ters)
7. Kupaların Şövalyesi (Ters)
8. Kılıçların Sekizlisi (Ters)
9. Asaların Sekizlisi
10. Kupaların Beşlisi (Ters)

Benim doğum tarihim : 16.09.1993, sevgilimin doğum tarihi : 22.03.1991.
İlişkimizin geleceği nasıl olacak bunu merak ediyorum

SEvgilinle aranın bozulmasına sebep olan kişi olarak Ateş
grubu bir bey olarak çıkmış.Klaplerinizi parçalamış.Aranıza girmiş ve
herkesin üzüldüğü(senin sevgilinin ve ateş grubununda) görülüyor.Aranız kötü bozulmuş sizin.
ama sana şunu diyeyim iki tarafta birbirini seviyor.Gayet aşık görünüyorsunuz.Bazı sıkıntılar olmuş yakın zamand ama atlatılmayacak şeyler değil.
Eğer sevgilin hava grubu ise gelecek kartında o çıkmış.Geri geleceği görülüyor yok değil ise ne yazık ki hava grubu bir bey ya da onun özelliklerini alan biri olacak.bu kişiyle gayet uyumlu güzel bir çift olacağınız çıkmış ki zaten senin düşüncene yansımış bu durum o nedenle ben sevgilin olduğunu düşünüyorum.
Sizin aranızı düzeltmesi muhtemel kiş itoprak grubu bir bey.Size mutluluk ve güven getirecek.Huzuru sağlayacak bir kişi bu.Neticesinde seninle ileriye döğnk planları olabilir.Sevgilinin.
-------------------
evlilik demişsin ama kararsız kalmışsın sanki.Ne istediğini biliyorsun ama adım atamıyor olarak çıkmışsın.Sabır veriyor kartlar.Sabretmen gerekiyor.Belirsizlikler sona erecek ama sabır.Çok emek vermişsin bu ilişki için.Elinden geleni yapmışsın.,Artık senin için meyvesini yeme vakti.Mücadelenin karşılığını alacaksın inşallah.Yine hava grubu bir bey senin aklında olan biri bu kişi Ve yine evlilik kartı.Eğer yanılmıyorsam bu hava beyiyle olacak olan adımlar var cidd adımlar.Senin için imparatoriçe kartı gelmiş bu kart bolluk bereket ve anneliği simgeler dolayısıyla sen bu hava grubu beyiyle cidd adımlar atacaksın.Zaten geleceğe güvenle baktığın çıkmış bu beyle olduğun süreçte.Bu beyin seni beklediği ve sevdiği görülüyor.En azından içime öyle doğuyr :) Sadece biraz sorun veriyor.Kolay olmayacak engelli olacak.Zorlanabilirsiniz.Arada kavgalar olması muhtemel ama neticesi güzel.Bir şansın dönecek sen de mutlu olacaksın.​

Annenizin zor günler geçirdiği görülüyor.Kartlara yansımış ruh hali.Psikolojik olarak bitkin durumda.Allah yardımcısı olsun inşallah.Kendisine bir su yolu görünüyor.Şöyle de olabilir.YAzlık olacak mı diye sormuş ya yazlık olabilir.Deniz aşırı bir yerde.Bu olay yüzünden sanırım annenizle babanız epey tartışmış.Bilemiyorum yıkım kartı gelmiş ama geçmişte öyle bir yoldan dönülmüş olsa gerek.Boşanma eşiğine gelmişler sanırım.Hem anneniz hem babanız bu durum yüzünden çok üzülmüş.Şöyle söyleyeyim istedikelri olacak ama aksayarak.Sakın üzülmesin.Belki zorlayacak engelleri olacak ama yine de istedikleri olacak.Bir bayan görünüyor.Bu bayandan istedikleri olduğu görünüyor.Su grubu bir bayan.Kendisiyle yaşıt olabilir.Bu bayan aracılığıyla ya da sebebiyle bir şeylere veda edeceği de çıkmış.Bırakıp gidecek sanırım.Yine de kötü gelmedi bana Ruh hali dışında.Onu kötü veriyor bir tek.Bol dua ile çözülemeyecek iş yok bence.Dua etsin.​

kalik ne? orasını tam anlamadım.
Neyse hemen fala geçeyim.Bu arkadaşına su grubu bir beyin kötülük ettiği çıkmış.Araya başka kızı sokmuş sanırım.Bu arkadaşın ya evlilik yolunda ya da ona dair bir adımdan dönmüş.Bu nedenle üzüldüğü ve şansını ters çevirdiği görülüyor.Duygusal dünyasındaki üzüntü iş hayatına da yansıyor ne yazık ki bu da soruna sebep oluyor.Arkadaşının şansı dönmeye başlamış Yine zorlanacağı durumlar var.Belki eskiye dair olanları tam atlatamamış ondan dolayı arada sıkıntı yapıyor ama bu arkadaşına ciddi olarak yaklaşacak olan bir yengeç ya da boğa burcu bey görünüyor.Burcu boğa olması muhtemel.Neyse arkadaşına de ki eskiyi düünmeyi bıraksın.Su grubundan buna bir hayır gelmemiş zaten.Diyorum ya araya kadın girmiş.Hava grubu bir kadın bu .Kıskanç bişeey neyse o bizi bağlamaz ama o eskiyi düşündükçe kafasında Elindekileri yitirebilir.kurtulsun ondan.Hani kurtulmak isteyip kurtulamıyor da olabilir.Yine de sabretsin kurtulmaya çalışsın.Kader kartında toprak grubu bey çıkmış:Allah her şeyin hayırlısını versin inşallah.​

Canım,
Bitmek üzere olan sorunlu bir ilişki için açtım. Yorumlar mısın?

1) Ters Gelen Azize
2) Ters Gelen Kupa Dörtlüsü
3) Ters Gelen Kupa Altılısı
4) Değnek Yedilisi
5) Kılıç İkilisi
6) Ters Gelen Güç
7) Para Üçlüsü
8) Ters Gelen Değnek Yedilisi
9) Ters Gelen Değnek Dokuzlusu
10) Ters Gelen Kılıç Kralı

kupa üçlüsü
kupa kralı
değnek üçlüsü
değnek yedilisi
kupa onlusu
kupa kralı
ermiş
kılıç şövalyesi
ölüm
azize
ben boğa burcuyum.sevdiğim insanla kavga ettim. barışacak mıyız. ne yapmam gerekiyor.acil yoruma ihtiyacım var.

değnek altılısı
kupa dörtlüsü
kupa sekizlisi
asılan adam
yıkılan kule
kılıç dokuzlusu
kupa kralı
kılıç yedilisi
değnek ikilisi
kupa prensi
sevdiğim insan benimle ilgili ne düşünüyor. barışma gözüküyor mu ?

Konu Sahibinin İsteği Üzerine Konu Yorumlara Kapatılmıştır..

Güzel Paylaşımlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…