- 30 Mayıs 2022
- 984
- 1.361
- 31
-
- Konu Sahibi esracaheleyan
Kimsede ev tarla alacak para kalmadı bence artık ondan durgunEmlak piyasası genel olarak durgun. Ev, arsa vs. hepsi. Biz de ev bakıyoruz şu ara. 3.3 milyonluk eve 3 veriyoruz mesela, kabul etmiyorlar. Bu da ölücülük değildir herhalde ya ahdjdjd.
Bide o arada enflasyondan erimesin stresi varSgdhhdhd biz de evimize 200-250 civarı bi pazarlık payı koyduk ki emsallerine göre de fiyat belirledik aslında henüz evimiz satılmadığı için başka ev bakamıyorum asıl o zaman ölücüyü göreceksiniz ahdhjdjfjfj
Şans işi belkide o anda alıcı çıkmıştır tesadüfen su ara piyasa durgun anladığım kadarıyla evler satılmıyorBen de ev gitmiyor diye düşünüyordum. Ailem tarlasını sattı hem çok kısa sürede hem de istediği fiyata. Biz evimizi satmaya çalışıyoruz 1 yıldır ciddi alıcı birkaç kez oldu onlar da dediğiniz gibi ölücü kesim
Bu da aklıma geldi biliyor musunTarlaya küçük bir prefabrik ev yaptırıp otursan olmaz mı? Ulaşım sıkıntısı mı olur?
Öncelikle tarlayı satmaya calisicam zaten tarlanın fiyatı netleştiginde de hemen ev bakmaya baslicam.Neden tersten başlıyorsunuz ki. Elinizde ne kadar para olduğunu bilmeden neye göre ev bakacaksınız? Ev piyasasında şu an nakiti olan kral kredi oranları yüzünden. Herkes pazarlığa çok açık. Ama aynı nedenle arsa satışları da evler kadar olmasa da düşük. Belki aylarca satamayacaksınız. Elinizde ki para belli olmadan önünüzü görmeniz zor.
Tarlayı kendi üzerimizden satmayın. Annenizin üzerindeyken satın. Bazı emlakçılar sorunlu. Eskiden 360binlik evimizi 300bin dediler. Aradaki farkı da cebe atacaklardir
Evet beyaz esyalari çok iyi bı marka almadan da halledebilirim.Tarlayı hemen satamazsın,eğer hemen satılıyorsa satma belli ki oraya şehirleşme olacak belki 2 daire düşecek sana.
Ama illa satayım diyorsan. Aldığın ev kat irtifaklı olmayacak,iskanı alınmış olacak.
Eğer tv ve elektroniğe çok para harcamazsan kabaca halledebilirsin eşyayı. En büyük kalemlerden biri buzdolabı ya. Çok pahalı
O dönem boşanma davam tamamlanmamış ti risk kNeden annenizin üzerine aldınız ki..Tek çocuk musunuz ,kardeşiniz varsa annenizin üzerine yapmanız büyük risk..allah korusun annenize birşey olsa kardeşlerinizle mirasçı olacaksınız ..hemen çözün bence
Şu sarı bi tane satış sayfası var ya. Heh oraya gir bak senin tarla benzeri yerler var mı ? Kaça koyulmuş ilana ? Hangi tarihte konulmuşEvet beyaz esyalari çok iyi bı marka almadan da halledebilirim.
Şehirleşme olması için imara açık olmalı ama burası arsa statusunde değil.
Hobi bahçeleri falan var o bölgede, köye yakın 5 km mesafede.
Ama o bölgedeki tarlalar nasıl satılıyor bilmiyorum hızlı mi yavaş mi, belki de bi komisyoncu bulurum onlar alıcılara daha kolay ulaşıyorlar.
Ben anlamadım hiç konuyu annemin veya kendi uzerimden satmam arasında nasıl fark olur
Sarı sitedeki fiyatlara göre alaboliyorum yok büyük değil tarla ama 1+1 falan işte düşük bir ihtimal de 2+1Moral bozmak istemem ama binlerce dönüm degilse tarla ev almaz mumkun degil hic fiyat farkina baktiniz mi? Ancak yuzde 50 60 civari karsilar gibi