Tapusu üstümüze olmayacak olan evimiz

Biz temelli oturacağız onlar yazlık gibi kullanacak o sebeple birsy demiyorlar çok masraf yapmayacaklar. Yüz elli bin
Kac yıllık evlisiniz, eş ailesi ile araniz nasıl. Kayinbabaniz ilerde boşanırsanız siz yada eltiniz hak alamayin diye tapuyu vermiyor olabilir bence

Kağıt imzalayacak ama daha sonra notere vazgeçtim şeklinde gidip iptal edebilir mi

E o size satarsınız diye güvenmiyor da yarın öbürgün oğluna kızıp sizi kapıdışarı ediverir siz nasıl güveneceksiniz?

Güzel kandırmış sizi valla.
Bende aynı düşüncedeyim o sebeple nasil işin içinden çıkılır bilmiyom

Bende aynı düşünceyim. Ortak olmaz dedim kayinpederim vereceğini söylemişti. Şimdi caydı

Katılıyorum.
Ölene kadar bize baksınlar diye sanki

Sıkıntılı işler. Arsa önemlidir burada. Arsa'yı bir satsalar üç evde çöp. Zaten sadece siz katmamışsınız ki parayı niye size veriyor tapuyu?

Madem öyle verdiğiniz parayı geri versin kp size. O evden hayır gelmez bel bağlamayın.
Kocam istemez asla. Gelin oturun tapuyu noterde vasiyetimdir vefat ettiğinde oturduğum ev oglumundur şeklinde imza veririm diyor. Hayattayken vermem tapu diyor kimsenin üstüne

Vermeyin diye birsey yol başta anlaştık ortak alalım kayinpederimin hissesi vs vardi sizde destekleyin 3muz alalım sonra siz oturacaginiz evi ben sizin üstünüze yaparim gelir oturursunu z demişti.. şimdi vermem diyor vasiyet ederim diyorr

Sıkıntılı işler. Arsa önemlidir burada. Arsa'yı bir satsalar üç evde çöp. Zaten sadece siz katmamışsınız ki parayı niye size veriyor tapuyu?
Anlatamıyorum mu? Bize vermeyecek 3 ev var herkese bir ev şeklinde pay edilecekti konuştuğumuz da şimdi vazgeçti biz o şekilde ikna olmuştuk...

Anlatamıyorum mu? Bize vermeyecek 3 ev var herkese bir ev şeklinde pay edilecekti konuştuğumuz da şimdi vazgeçti biz o şekilde ikna olmuştuk...
Bir dakika açıklık getirelim konuya çok karıştı çünkü Bizde ev yaptırma aşamasından geçtiğimiz için anca kavrıyorum bu arsa hisse işlerini. O zaman evler size paylaşılıp arsa hisseli mi oluyor?

hayır. Bir arsa 3 adet ayrı alanlarda altı üstü vs değil ev var tapu kadastro gelecek 3 e bolecekti bize kaynıma ve kayinpedere herkesin kendi evi olacak şekilde anlaştık. Onaylandı. Ama kayinpederim şuan vasiyet ederim noterde tapu kimsenin ustime vermem diyorr

Belli ki halanin mirasta hakki yenmis, isler icraya dusmus, arazi 3 kurusa alinmis. Hayir gelmez o maldan. Kayinpederin olumunden sonra da sen az verdin ben cok verdim diye kayinla kavgaya girisilir yine icralik olunur. Ben olsam asla bel baglamazdim.

Oyle olmuyor iste. Insanlar bibbir caba ile calisip mal yapmis oluyorlar, sonra gozlerinin onunde o malin satildigini, yok yere gittigini gorunce cok uzuluyorlar. O nedenle ben saglikta verilmesini hic dogru bulmuyorum, omurlerinden gidiyor insanciklarin

Aslinda bu para basta direk size vermeyecegim ben olunce kalacak deseydi gene verilebilirdi.ancak kp basta yalan soyledigi icin sinir bozucu ve haklisiniz.esiniz istemese bile o ailenizin parasi siz isteyin ancak parayi isterseniz daha o evde oturanazsiniz inuda soyleyeyim.bence zaten oturacaginiz icin 150 binde bastan kiraya odenmis para gibi sayilabilir .yani bir nevi 4 yillik kirayi pesin vermissiniz gibi.bence senelerce oturacaksiniz o evde onu ona sayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…