- Konu Sahibi Pembelii11
Boşanma vs bir durum olursa mal geline gitmesin diye artik kimse ölene kadar mal vermiyor canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alınır. Bitişik değilKöy yerinde ayninyerdeki evi bitişik gelip bir başkasi almaz .köyde saejir gibi satılmaz diyor yazan kişi.alinan evde oturulur köyde öyle satayım edeyim denmez.satmak isterse de gelip bir başkasi almz dipdibe evi
Hak yeme ve 3 kuruşa düşme durumu yokBelli ki halanin mirasta hakki yenmis, isler icraya dusmus, arazi 3 kurusa alinmis. Hayir gelmez o maldan. Kayinpederin olumunden sonra da sen az verdin ben cok verdim diye kayinla kavgaya girisilir yine icralik olunur. Ben olsam asla bel baglamazdim.
Babadan geçen tapuya zaten boşanma durumunda eşler hak sahibi olamıyor miras sayıldığı için.Kac yıllık evlisiniz, eş ailesi ile araniz nasıl. Kayinbabaniz ilerde boşanırsanız siz yada eltiniz hak alamayin diye tapuyu vermiyor olabilir bence
Oyle olmuyor iste. Insanlar bibbir caba ile calisip mal yapmis oluyorlar, sonra gozlerinin onunde o malin satildigini, yok yere gittigini gorunce cok uzuluyorlar. O nedenle ben saglikta verilmesini hic dogru bulmuyorum, omurlerinden gidiyor insanciklarin
Tamam ama resmi olarak kp almis .Ama bu miras değil ki, ortak alınan mal.
Yalnız miras yolu ile kalmamış ki satın almışlar, 150.000 tl para ödemişler. Elden değil de banka kanalı ile ödendiyse konu sahibi bunu kanıtlayamaz mı. Sonuçta evlilik birliği içindeki ortak kazançları bu para, babası hayrına arsa bağışlamıyor, satıyorBabadan geçen tapuya zaten boşanma durumunda eşler hak sahibi olamıyor miras sayıldığı için.
Tapu ama kayınpederde oğluna verdiğinde tapuyu yine miras oluyor zaten banka yolu ile babasına gönderse bile boşanma durumunda kanıtlasa bile 150 bine nerde ev var yine alsa paranın yarısını alır.Yalnız miras yolu ile kalmamış ki satın almışlar, 150.000 tl para ödemişler. Elden değil de banka kanalı ile ödendiyse konu sahibi bunu kanıtlayamaz mı. Sonuçta evlilik birliği içindeki ortak kazançları bu para, babası hayrına arsa bağışlamıyor, satıyor
Ben tapu vermeyecek ise taşınmayı düşünmüyorumÖyle böyle alınmış artık ev kayınpederinizin üstüne..zaten eş ailesi ile aynı bahçede yaşamak büyük sıkıntıyı göze almak demektir..sizin ekstra tapu olayınız da olmuş ve artık durum bu.Ben her halükarda o eve taşınacağınızı düşündüğüm için çok da yıpratmayın kendinizi derim.
Eşiniz ev sahibinize evi boşatacağınızı söyleyip eşyaları toplamaya başlayınca ne yapacaksınız peki?Ben tapu vermeyecek ise taşınmayı düşünmüyorum
Öyle bi durum olacağını size kim söyledi?Eşiniz ev sahibinize evi boşatacağınızı söyleyip eşyaları toplamaya başlayınca ne yapacaksınız peki?
Taşınmayın hanımefendi?Ben tapu vermeyecek ise taşınmayı düşünmüyorum
Kimse söylemedi,dilerim de böyle olmazÖyle bi durum olacağını size kim söyledi?
Taşınmayın hanımefendi?
Bundan biz ne?
Eşiniz ve kp ile çözeceksiniz
Sanki tapuyu biz almışız üzerimize gibi trip atmalar falan.
Taşınmayın hanımefendi?
Bundan biz ne?
Size ne işe niçin yorum yapıyorsunuz? Yorum yapma mecburiyetiniz yok! Kendinizle çelişmeyinTaşınmayın hanımefendi?
Bundan biz ne?
Canım yorum yapmak istiyorSize ne işe niçin yorum yapıyorsunuz? Yorum yapma mecburiyetiniz yok! Kendinizle çelişmeyin
Benim açımdan sorun değil ben tüm yorumları okuyorum. Siz bizene diyorsunuz, size ne ise yorum yapmayın diyorumCanım yorum yapmak istiyor
Okumak istemezseniz konuyu kapatabilirsiniz
Tribinizin muhatabı biz değiliz bende bunu diyorumBenim açımdan sorun değil ben tüm yorumları okuyorum. Siz bizene diyorsunuz, size ne ise yorum yapmayın diyorum