Tapusu üstümüze olmayacak olan evimiz

Valla sizin hakkiniz yenmis hanimefendi. Cunku 150 binde normalde hakkiniz vardi, su an baba olse bile direkt ogla gececek.
Bence esinizin de haberi vardir bundan.
Gecmeyin eve, ben artik babana guvenmiyorum ona guvenip nasil o eve masraf yapalim? Yarin bir gun bizi atabilir, razi degilim deyin.

Ve gerek kocaniza gerek koylulere "kayinpederim gelinlerden mal kacirmak icin boyle yapti, ben niye geceyim o eve". Deyin.
Kendisi yuzsuzse siz de yuzsuzlugunu yaymaktan cekinmeyin asla.
O aktarma tutarlarini falan da saklayin bu konuyla ilgili.

Ya da direk gelinlerden mal kacirdi demeyin basta boyle dedi, sonra vazgecti boyle yapti deyin.
Biraz beyni olan insan sebeplerini zaten anlar.

Tribinizin muhatabı biz değiliz bende bunu diyorum
Yoksa akşama kadar banane tapu olmadan taşınmam yazın, bende okurum. Ama durumunuzu değiştiyormu? Sanmam
Bende alınganlığınızın muhatabı değilim. Buraya yazılan diğer konularda çoğunlukla durum değiştirmiyor, fikir amaçlı yazıyor ama o zaman böyle bir site olmamalı sizin deyiminizle

Aynısını dedim

Bende alınganlığınızın muhatabı değilim. Buraya yazılan diğer konularda çoğunlukla durum değiştirmiyor, fikir amaçlı yazıyor ama o zaman böyle bir site olmamalı sizin deyiminizle
Alınganlıkmı
Neyin algınalığı ya
Karıştırdınız sanırım.
Benim evlerimin tapusu benim üzerime, kp demin değil.
Kimseyle ortak işde yapmam, kafam rahat.
Bence siz hırsınızı bizden değil gidin eşinizden ve kp den çıkarın, sizi kandıran onlar malum biz değil.

Karıştırmadım. Trip attığımı zannederek, ki size niçin trip atacaksam neyse o sebeple trip trip tirip diyerek yorum attığınız için cevabıma alınganlık göstermiş oluyorsunuz. Sizin evinizin tapusu kimin üzerinde diye sorduğumu hatırlamıyorum. Ortakla iş yapıp yapmayacağınızı da.. Bir hırsım olduğu da kesinlikle yok. Lütfen siz ve sizin gibi, karşıdaki derdim var konulu bir konu paylaştığın da durumu küçümseyip(konu ne olursa olsun sonuçta derdim var şeklinde açılmış) daha sonra kendi malıyla övünen kişiler yorum yapmasın gülünç oluyor

Tamam

tapuyu alın kesin ve net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…