- 14 Ağustos 2022
- 233
- 504
- 18
- 35
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Bende alınganlığınızın muhatabı değilim. Buraya yazılan diğer konularda çoğunlukla durum değiştirmiyor, fikir amaçlı yazıyor ama o zaman böyle bir site olmamalı sizin deyiminizleTribinizin muhatabı biz değiliz bende bunu diyorum
Yoksa akşama kadar banane tapu olmadan taşınmam yazın, bende okurum. Ama durumunuzu değiştiyormu? Sanmam
Aynısını dedimValla sizin hakkiniz yenmis hanimefendi. Cunku 150 binde normalde hakkiniz vardi, su an baba olse bile direkt ogla gececek.
Bence esinizin de haberi vardir bundan.
Gecmeyin eve, ben artik babana guvenmiyorum ona guvenip nasil o eve masraf yapalim? Yarin bir gun bizi atabilir, razi degilim deyin.
AlınganlıkmıBende alınganlığınızın muhatabı değilim. Buraya yazılan diğer konularda çoğunlukla durum değiştirmiyor, fikir amaçlı yazıyor ama o zaman böyle bir site olmamalı sizin deyiminizle
Eşiniz ne diyorAynısını dedim
Karıştırmadım. Trip attığımı zannederek, ki size niçin trip atacaksam neyse o sebeple trip trip tirip diyerek yorum attığınız için cevabıma alınganlık göstermiş oluyorsunuz. Sizin evinizin tapusu kimin üzerinde diye sorduğumu hatırlamıyorum. Ortakla iş yapıp yapmayacağınızı da.. Bir hırsım olduğu da kesinlikle yok. Lütfen siz ve sizin gibi, karşıdaki derdim var konulu bir konu paylaştığın da durumu küçümseyip(konu ne olursa olsun sonuçta derdim var şeklinde açılmış) daha sonra kendi malıyla övünen kişiler yorum yapmasın gülünç oluyorAlınganlıkmı
Neyin algınalığı ya
Karıştırdınız sanırım.
Benim evlerimin tapusu benim üzerime, kp demin değil.
Kimseyle ortak işde yapmam, kafam rahat.
Bence siz hırsınızı bizden değil gidin eşinizden ve kp den çıkarın, sizi kandıran onlar malum biz değil.
Beni onayladıEşiniz ne diyor
TamamKarıştırmadım. Trip attığımı zannederek, ki size niçin trip atacaksam neyse o sebeple trip trip tirip diyerek yorum attığınız için cevabıma alınganlık göstermiş oluyorsunuz. Sizin evinizin tapusu kimin üzerinde diye sorduğumu hatırlamıyorum. Ortakla iş yapıp yapmayacağınızı da.. Bir hırsım olduğu da kesinlikle yok. Lütfen siz ve sizin gibi, karşıdaki derdim var konulu bir konu paylaştığın da durumu küçümseyip(konu ne olursa olsun sonuçta derdim var şeklinde açılmış) daha sonra kendi malıyla övünen kişiler yorum yapmasın gülünç oluyor
Aynen.Demekki anlamanız için detaylı yazmak gerekiyormuş
Evet anlamamışsınız gerçekten hala.. çok şaşırdım diyeceğim ama şaşırmadım sizin içinAynen.
Tapuyu kp üzerine almış, eşinizde onaylıyormuş.
Ama anlamayan ben.
Aynen aynen
Neyse size iyi forumlar
tapuyu alın kesin ve netHanımlar kayinpederimin hissesi bulunan köyde evi var tek arsada üç ev. Arsa eşimin halası yüzünden icraya düşüp satılığa çıkmış idi. Kayinpederim biz satın alalım dedi kocama ve kaynıma bizde onayladık. Üçümüz bir olup satın aldık. En çok parayı kayınpederim verdi ardından biz bi miktar daha az ardından da kaynım oda bizden bi miktar az olmak üzere. Her neyse... biz kabul ederken evlerden birisinde otururuz kendimiz düşüncesiyle tamam dedik kayinpederim de tamam siz oturursunu tabusunu size veririm oturacaginiz evin dedi o şekilde kabul ettik. Fakat şimdi diyor ki ben tabu vermem kimseye ölmedim ya noterde vasiyet veririm istediğiniz ev sizin olacak şekilde imzalı diyor ama hayattayken vermem diyormuş eşime. Benim de gönlüm pek razı olmadı. Çünkü eve masraf yapicaz fazlaca ve daha sonra birsey olursa en basitinden bizim evimiz değil satılmaz ya ama misal satılırsa veya anlasamazsak derse çıkın gidin biliyorum demez ama hayat sonuçta o yüzden kafam çok karışık. Siz olsanız ne yapardınız beni aydınlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?