Tanışma + Kız İsteme + Söz + Nişan HEPSİ BİR ARADA ! Napıcam ben :(

Ya senin gibi kızlar var çevremde. Okumuş etmiş güzel Üniversitesilerde. Adamlar ilkokul mezunu ya işsiz ya evlenmiş boşanmış ya parasız ya büyük. Yani hep biyerinden falso veren adamlar.kızlarsa cidden güzel elini sallasa ellisi ama bu adamlara tav. Arkadaslarıma da ciddi baskı yaptım hiçbiri vazgeçmedi,benimse aklım da almadı. Size soruyorum cidden merak ediyorum, ne buluyorsunuz bu adamlarda?
Ya memlekette nasıl bir kıtlık varsa artık:)))

bide usule uygun değil ilk kez görecekler adamı, daha hoş beş etmeden Allahın emri verdik gitti bu mu?
bizim de o şekilde oldu, tanışmak usule uygun değilmiş. Annem "kızımın görüştüğü adamı evimde ağırlayacak değilim, p...nk miyim ben" demişti.

Sen aklını peynir ekmekle mi Yedin?

Vurursun kafanı duvarlara.Hem yaş, hem tahsil, hem medeni durum, hem çocuk:oha: Hiç brişey uymuyor.

Alyans parası zor denkleniyor ama sen Temmuza evleniyorsun.

Allah akılfikir versin diyorum ve gidiyorum.:KK55:

bizim de o şekilde oldu, tanışmak usule uygun değilmiş. Annem "kızımın görüştüğü adamı evimde ağırlayacak değilim, p...nk miyim ben" demişti.

çok güldüm :KK70: :KK70:
bizim ailelerde dışarıda tanışmışlardı. babamda aynı kafadan. olduuu yatıya da alalım mııı demişti :KK70: :KK70:

kendınden bukadar ödün vermeye değer mi HAYIR

bunu buraya yazıp konu açtıgın iyi oldu fazla sürmez buralara tekrar gelir
ben ne yaptım der bu konuyu ve yorumları okursun ,

sizler bu üniversiteye hangi kafayla gidip gelip eğitim alıyorsunuz anlamıyorum ,
hedefleriniz biraz yüksek olsun , kendinize değer verin ,ve size değer katacak insanlarla beraber olun ,

hee sen şimdi herşey okulmu paramı diyeceksin EVET herşey eğitim ve para diyorum ,
bu hayata bir kere geldin ama sen illa hayatımı rezil edeyim derdindesin ,

neyse bamlanmadan ben gider , allah kızlarımıza akıl hıdayet versin

Evlenmiş boşanmış olması yada çocuk olmasına birşey diyemem ama,
koskoca çocuğa ablası yaşında üvey anne getirmek ne kadar doğru bilemedim.
Arada ki yaş farkı şuan sorun değil gibi gözükse de sen 30ların da bir çıtırken o 50 yaşına dayanmış bir amca olacak o zaman ne yapacaksın.
Aşkın gözü kör ama KK'nın değil..

Şaka olmanızı umuyorum malesef..

Aşkın Gözü gör derler de sizin ki körlükle de kalmamış..

Umarım çıkmaza girmeden bir U dönüşü yaparsınız,tek temennim bu..

aslında o açıdan bakınca haklı sesli güldüm :KK45:

çok güldüm :KK70: :KK70:
bizim ailelerde dışarıda tanışmışlardı. babamda aynı kafadan. olduuu yatıya da alalım mııı demişti :KK70: :KK70:

sevmedim desem vazgeçmeyeceğine göre ne diye tanışıyorum boş boş demişti bir de :KK70: bir tek erkek kardeşim tanıştı aileden, direk isteme ve nişan oldu :KK70:
sonrasında annemin yorumu : bu çocuk bu kadar uzun, yakışıklı ne yapacakmış senin gibi yerden bitmeyi, İstanbul'da kızlara kıtlık mı gelmiş de seni buralardan alıp götürüyo :KK70:

Guzel kardeşim,
Kaç.. Arkana bile bakmadan kaç kaç kaç..
Kurtar kendini..
Dilerim birisi seni silkeleyip kendine getirir. Abiye elbise bu konuda dusunmen gereken ennnn son sey.
Kaç kaç kaç....

Aşkın kör gözü de bir gün açılır. Acımasız olmak istemezdim ama durum bu. Benim için yaş pek sıkıntı değil. Ama size daha yüzük alamayan biri hem çocuğunu hem sizi Nasıl tatmin edecek maddi olarak?
Bunu yazmaya gelmiştim

X