Tanışma + Kız İsteme + Söz + Nişan HEPSİ BİR ARADA ! Napıcam ben :(

Ben senin uzunca uzuna yazdığın yazıyı okudum lütfen şimdi sen de benim yazacaklarımı oku güzel arkadaşım. Nolursun bir frene bas ve dur sonra dön önce kendine ve ailene, yaşantına, gelecekten beklentine sonra da eveleneceğin adama ve ailesine bak sana gelecekte vaad edebileceklerini düşün. Düşün ve yine iyice düşün ki bu toplum bir kadının daha mutsuz eviliğini boşanarak kayıtlar altına almasın. Belli ki senin de içine sinmeyen birtakım şeyler var nasıl olmasın ki sen siyah ve beyazın buluşarak pembe bir renk olmasını istiyorsun. Evleneceğin adamın yaşı, eğitim düzeyi, maddiyatı, daha önce evlenmiş üstelik bir de çocuğu olduğunu düşünelim. Bunların belki biri olsaydı sorun olmazdı ama hepsi oldukça fazla. Bir taraftan da seni düşünelim benimle yaşıtsın gençsin eminim ki çokta güzel bir hatunsun. Eğitimlisin kariyer hayatının belliki çok başındasın ve belki de çok büyük başarılara ileride imza atacaksın yeni edineceğin aradaşlarınla kahve molaların olacak konser buluşmaların olacak vur patlasın çal oynasın günlerin olacak vs vs yani demem o ki niye kendine bu kötülüğü yapıyosun. Ailenin destek vermemesi çok normal nerden tutsan elinde kalır bir durumun ortasındasın. Zararın neresinden dönülse kardır. Adamla aynı heycanları bile yaşayamazsın nişan masasını süslemekte bile kararsız bırakan bir partnerle emin misin bir ömür yapabiecek misin??? Elbet birgün evlendikten sonra cicim ayları bitecek o zaman yaşı da maddiyatı da çocugu da eğitim düzeyi de herşeyi gibi batmaya başlayacak kalıbımı basarım. Hee kendini geliştirmiş olupta okuyamayan kişilere lafım yok. Sinemaya gidelim desen sıkıntı çıkaracak oturalım evde napıcaz diyen bir tip canlandı gözümde. Daha hayatının baharını görmek için bu kadar yolun başındayken sen niçin kış mevsimini tercih ediyorsun???

Kesinlikle devam etme bitir bu ilişkiyi, kendine yazık edersin...

Merhaba , Öncelikle hayırlı uğurlu olsun ihşanlah ,

Hep konuşmanda annem ne der ? Kuzenlerim ne düşünür? Takı takılmayacak millet ne der ? Kıyafetim açık nişanlım ve ailesi ne düşür ? Sen ne düşünüyorsun bu önemli !!!

1- Aradaki yaş farkı çok fazla şuan belki anlamıyorsun ama sen 44 yaşında olduğunda , eşin 60 yaşında olacak . 2 yıl sonra çocuğunuz olsa , çocuğunla arasında 46 yaş fark olacak . 16 yaşında kızı var . Kızı annede mi babada mı kalıyor? Kızla da ergenlik çağında olduğu için problem yaşayabilirsin. Aranızda kültür farkı var . Bu fark inan yaş farkından daha önemlidir.

2-Kıyafette öyle abartı bişe yok . Günün tamamında giyebilirsin .
3- Nişanlın önceden evlenmiş böyle hevesleri olmayabilir ama sen ilk defa evleniyorsun . İstediğin süslemeleri yap.
4-Önce tanışırlar kahveler içerken isterler . Ailen verdikten sonra pasta falan kesilir.
5-Yüzüklere bile parayı zor yetiştiren bir insan neyine güvenip te evleniyor ?

Hayat müşterektir . Evlenince bir de geçim sıkıntısı çekmezsiniz umarım .

Hala zamanın varken çok iyi düşün. Hakkında hayırlısı olsun.

Ablacım evlilik olayı sahte mi bilmiyorum ama daha önce bir konuda verdiği fotoğrafçı ismiyle konudaki profil uyuyor. Psikoloji mezunu dans eğitmeni fotoğrafçı. Araştırma yapıyor da olabilir.

Herşey olabilir artık hiç şaşırmıyorum,şayet böyleyse mertçe gelsin söylesin ben buyum desin..

Şahsi hesabına bugün paylastigi fotografa kk dan biri ifsa etmis gordunuz mu:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…