Tanışma + Kız İsteme + Söz + Nişan HEPSİ BİR ARADA ! Napıcam ben :(

Ayrica o elbise korkunc , hatlari belli ediyor demissin ama kilon 100 uzeriyse anca hatlari belli eder oyle bir elbisenin vucut hatta belli etmesi mumkun degil
Neyse ya sinir oldum konu sahibine

Konu dışı olacak ama bence ailenizin lafını sözünü göz ardı etmeyin.
Duygusal davranıyorsunuz muhtemelen.
Tabiki seviyor olabilirsiniz ama ergen çocuğu olan bir insanla evlilik cidden zor olur.
Konunuza dönersem,
İstediğinizi giyin,kahveyi siz yapmazsınız zaten,arkadaşlarınız yapar,siz sadece servis yaparsınız,elbisenizle zorlanmazsınız. Ha rahat edemem diyorsanız tabiki değiştirebilirsiniz.
Hepsinin bir arada olması iyi olmuş sizin açınızdan,o stresi bir kez yaşarsınız zira aileniz ne der diye kaygılarınız var. Bir kez olsun bitsin.
Evlenip boşanmış,o heyecanı bir kez yaşamış eş adayınız haliyle sizin kadar özen göstermeyebilir yada anlam yüklemeyebilir takıya vs ama cebinde yüzük alacak parayı zor denkleştiren biriyle evlilik maddi anlamda sizi zorlayacak,bunu görün lütfen.
Düğün zamanı ne olacak?
Evlendikten sonra ne olacak?
Sonuçta nafaka da veriyordur,bu bile sizi zorlayacak.
Hakkınızda hayırlısı.

dedektifliğin hakkını vermişsin daha önce sözlendim diye yazmış bi mesajında, ben o fotocuyu sözüm için ayarlamıştım diye çemkirebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Konu fakeymiş..

bencede bu iş olmaz. Evlendikten bir müddet sonra herşey değişecek tozpembe hayaller bitecek . Aradaki eğitim maddi durum vs hakkında annen haklı nikah tarihi almış olabilirsin ama 8 ay içinde evlenmek hiç akıl mantık işi değil üstelik adam 44 yaşında boşanmış ve çocuklu bir daha düşün daha geç kalmış sayılmazsın ....

Konu fakeymiş..
Neyse ki öyleymiş şimdi yorumlara bakınca farkettim .
İnanki sevindim öyle olmasına.
Gencecik iki üniversite bitirmiş bir kızın böyle gözü kara olup ,bu evliliği yapmasındansa fake olsun.
Ama akıllı kızmış dikkat çeken iyi bir senaryo uydurmuş sayfalarca yorum yapılmış,sıradan bir evlilik senaryosu yazsa kimse bakmazdı. Ha bu konudan sonra buradan biri çıkıp ta gel bana gel benim düğün fotoğrafımı çek demez çünkü yalancı konu sahibi,nasıl güvenilir. Aksine sinir etti herkesi ve reklamın kötüsü de oluyormuş dedirtti.

Senaryo iyide ya gerçek olsaydı ne olacaktı..
Var böyle insanlar gözünü karartıp bir anda evleniyorlar sonrada saç baş yoluyorlar..

Ahhaa anasinin kizi
Ne guzel ya

2 azılı çete üyesi olurduk kesin:))

Ayrica o elbise korkunc , hatlari belli ediyor demissin ama kilon 100 uzeriyse anca hatlari belli eder oyle bir elbisenin vucut hatta belli etmesi mumkun degil

zaten dombili biraz. göt göbek kalçaa.
bacaklar hele çok kalın

bende diğer yorumlarına bakıp tesetturluyum dediğini okudum .
Şimdi tesetturluymussun bu elbıse ne desem sanane derler dıye sustum

3 yıl önce foto çektırcemşsın evlilikten mı döndum dedım . Evet dedi .

Şüphelenmiştim ama beklemiştim ..

Neyse kı ..

Yas farki ve cocuk ...sen de daha 28 yasindasin Allah askina yol yakinken dön.para olmayinca ayni evde birbirinizi yersiniz o yastaki adamin kiskancligi da cabasi kalir yanina

Nasil gözun bu kadar kör.valla kusura bakma..gercekleri yazacagim..2 unv yapmis ustune maatir yapmis birinin ne isi var ilkokul mezunu vizyomsuz biri ile..hadi isi oldu diyelim..olur hani kendini grlistirmistir vs..peki ya evliligi birde kizi varmis..tamda ergenlik zamanlari..ya yasa ne demeli..sen gencken o yaslanacak..bebek isteyeceksin o senin kadar heyecanli olmayacak..haftasonlari basbasa olmayacaksin belki..o hakli olarak diger cocuguyla ilhilenecek.erkenden hastalanacak yasi gereki yorgun olacak..eskiden yasadigi sorunlar beyninde olacak.psikolojik olarak senden fazla yipranmid..anne baba yok..mutsuz bi evlilik yapmis vs vs..yahu neresinden tutayim..
Cidden mutlu olacagini falan mi saniyorsun?
Karsi komsum ailesini dinlelemis senin gibi..bosanmis biriyle evlenmis..2 bebegi var simdi pespese..bosanmiyor bu yuzden..adamin diger esinden birde engelli kizi var.esin ailesi kastigi icon hep ezilmis..kadin tahsilatli ev hanimi bu sorunlarla ugrasiyor ve yipranmis durumda simdiden..hic mutlu degil cok pisman geriyr de donemiyor.
Kendine gel..otur dusun bu evlilik cok umutlu gelmedi bana.ama evleneceksin belli ve bi yil sonra buraya bambaska bi konu acacagina eminim

Dalga geçiyor yaa
Tango yaparken giydiklerinin yanında bu pardesü kalır :)

anneni dinle acele etme başın çok ağrıcak aksi taktirde 15 16 yaşında adamın çocuğu var üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…