- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
canım bunlar çok uyumluymuş , ayakkabın gelmiş hayırlı olsun
yeni buketin nasıl merak ettim : )
nikah saçını nasıl yapacaksın ?
ben geriden geldiğim için zor takip ediyorum
yok canım ya uyumlu değildibuket yavruağzı gibi somon gibi bi pembeydi. yeni buket ayakkabıyla aynı renk iri güllerden ufak bi demet. bir de fotodaki buket top gibiydi hiç sevmem öyle yazık kaancım da sürpriz olsun demiş aslında beğendim kullancaktım da ayakkabı da böyle gül kurusu çıkınca mecburen vazgeçtik
ay benim de dışarı çıkmam lazım kuaföre gidicem, markete gidicem ama çok üşeniyorum :/
fotoğrafta uyumlu göründü bana tabii yakından gören sensin
Kaan enişteye kocaman bir maşallahhhh
ben ortancalardan oluşan buketleri çok beğeniyorum
benimde biraz çalışmam lazım dosyalar beni bekliyor lakin üşeniyorum. ankastrelere bakıyorum
gelin buketlerime çok güzel çiçekler gelmiş. biz biraz kazıklandık çiçek konusunda orası daha nettekiler daha uygun
neyse gelinlik baya uyguna gelmişti bi şey olmaz o kadar kazıklanmaktan da artık diyelim öyle olsun
buzdolabını kombi tipi almak istiyorum aslında günnur'un aldığını alcam ben de babama kaan'a hep onu gösterdim ama kombi tipler çok hoşuma gidiyor. kullanışlı olur mu acaba :/
seninki de güzel ama bizim mutfağa çok büyük :/
yani o kadarıda olsun , nazar boncuğu niyetine
bende kombi tipi istiyordum aslında ama gökhan evlerinde de büyük dolaba alışmış o yüzden kombi tipi istemedi:S ne koyacağız o kadar dolaba bilmiyorum. kalabalık aile için iyi ama bize fazla sankidayımlarda kombi buzdolabı var canım yengem çok beğeniyor , onların dolabıda samsung
ay ne sordun çok merak ettim he
ben sağlıkları yaptım bu hafta biyolojileri yapıcam sorular hazır ama yazılıları okumak e okula girmek ölüm gibi geliyor derste okumayı planlıyorum nasıl olsa yazılı bitti ders de bitti boş geçmeyeceğine göre yazılıları okurum diyorum
valla neblim bi yolunu bulcam artık suya falan dayanmaz üstü kağıt sanırım dediğin gibi ben alırken de bi kaç tanesinin üstü kavlamıştısupla olarak kullanmak çok zor olur şu hani eskiden oluyordu ya 3 ayaklı böyle nazar boncuğu dua falan olan tabakları koyuyorlardı üstüne öyle bi şey bakıcam annemden varsa o güzel olur
ben de bi an önce istanbula gitmek istiyorum. önümüzdeki haftasonu gidicem gerçi nikahım varama hemen geri dönücem mecburen :/ bi de bizim düğün te 24 ağustosta o zamana kadar nasıl dayanacaksam
sizinki ne zaman bu arada?
branşdaşım ben bugün başladım yazılılara,sağlık-bio karışık aynı hafta.aslında plana göre önümüzdeki haftaydı ama öne aldım,okulun kapanmasına az kaldıkça düğüne de yaklaşmış oluyoruz o yüzden ben her an kalp krizi geçirebilirim diye erkene aldım:)) 3 okulda görev yapıyorum ders sayım yeterli olmadığı ve açık olduğu için,bu yüzden çok fazla sınıf ve öğrenci var,okuması uzun sürüyor,öne almak iyi gelecek inşaallah.ah o e okul yok mu zaten! dün nişanlıma yazılı hazırlarken,bunları evlenince sen yapar mısın diyorum bi de utanmadan ya,çok gıcık bi olay şu yazılı olayı:)
ya onlar kağıt mıydı,dikkat etmedim,tüh ya! ben bi de bazen şey yaparım diye düşündüm:ben meyve çok severim,hele yazın,akşamları şöyle koca koca tabaklara koyup yemeyi pek severim(karpuz gibi)o yüzden eğer tabaklarım çanaklarım makinede olursa arada o şekil kullanırım,ya da bazen soğumuş kekimi,ya da pastamı filan koyarım dedim,henüz kek standı gibi bişi almadım.ama dikkat edeyim kağıtsa dikkatli kullanırım.anlattığın gibi koymak ilginç olucak,bi dene bakalım nasıl durucaklar.
bizim nikah 30 haziran,düğünle aynı gün canım.ben de bu haftaya gitmeliyim gelinlik provası var,of ya evimiz yok ev bakmalıyız,nasıl yapıcam bilmiyorum.bi yandan gözüm kulağım ildışı tayinde bi umut olabilir mi diye,bi yandan eş durumunda bi sakatlık olmasın diye dua ediyorum.bu arada ist. için atamalarda rakip olucaz ama ben anadolu yakası istiyorum:)hakkımızda hayırlısı olsun,hepimiz sevdiceklerimize hayırlısıyla kavuşur ve mutlu,huzurlu,hayırlı yuvalar kurarız inşaallah..
bu arada ben de bugünlerde gelin buketim için sipariş vericem,sen nerden verdin?facebookta gelinbuketlerim var ordan mı?ne kadara yaptırdın,kadın 100 tl diyor,pahalı mı?dün akşam başka bi yer daha buldum küçük boylara 70 tl diyor,güzel şeyler var ama hepsini o mu yapmış netten mi indirmiş bilemedim,sordum gerçi biz yaptık,bizim gelinlerin foto çekimlerinden diyor ama hiçbir fikrim yok.önceki dediğim kadına ise minenes,gospodina(ay umarım doğru yazmışımdır,şu eşi moğol olan üye var ya) ondan yaptırmış,en azından yaptıran var,çok sürpriz birşey çıkmaz diyorum..bi de ayakkabı rengine karar verebilsem off! aslında çok şeker bi ayakkabı aldım pudra-krem arası,ama bi de renkli buket için cıvıl cvıl birşey olsun istedim,sen ne dersin bu konuda?
yanlış olmuş,bu hafta değil haftaya gitmeliyim,ayarlamalıyım yazıcaktım.bu hafta 19 mayıs var,biz de ertleyelim dedik,gelinlikçi sorun olmaz dedi,bi daha aricam bakalım.bu arada gelinliğin kaça mal oldu aqualilly?
@eylul
araya girmek gibi olacak ama suplayı bende esranın anlattığı gibi kullanmayı planlıyorum canım yoksa kalite olarak çok kötü , başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum. belki ufak bir delik açıp duvarada asabilirim diye düşünüyorum : )
bu arada renkli buket güzel olur , bende çok beğeniyorum : ))
ben de bir hafta erkene aldım normalde bu hafta sağlık önümüzdeki hafta biyolojiydiyazılılar bir an önce biterse okul da o kadar çabuk bitecekmiş gibi geliyor
ben de e okula notları nişanlıma girdirmeyi üdşünüyorumbir ara internetim yoktu telefonda ben sayıyodum o giriyodu ne güzeldi çok rahat etmiştim valla pasta falan konabilir doğru dedin ama ben onları çok suyla muhatap etmek istemiyorum açıkçası dayanabileceğine güvenmiyorum. liva da almıştı o suplalardan o da bizimle hemfikir dandikliği konusunda
gelin buketçim iyi facebooktaki ben nişan sepetim ve yastığımı ondan almıştım. dediğin gibi minenesi ve gospodina'nın fuşya çiçeği de ondan fiyatları da gayet uygun. bir de yine gospodina şurayı göstermişti burdaki çiçekler daha uygun
Gelin Buketçisi (Yapay Çiçek ve El Çiçeği) | Facebook
ildışı ben isteyemiyorum hala, 3 yılım eylülde doluyor. eş durumunda ben avrupa yakası tercih yapıcam fatih olursa süper olur hatta bakalım dediğin gibi hayırlısı inşallah bir sorun çıkmaz ikimizde de. zaten o konu tam bir muallak il merini kapadılar şimdi nolcak ilçe bazında yaparsak tercihleri işimiz çok zor eskisi gibi il açarlar heralde yine :/
bir de hazır ilgilenen birini buldum sorayım, şimdi nikahımız olduktan sonra napmamız gerekiyor bizim? okula dilekçe yazıcaz galiba başka bi şe yapmamız gerekiyor mu?
eş durumu başvuruları başladığında belgeleri nereye vericez? tekrar okula dönmek istemiyorum ben ya yazın gününde eş durumuna yaşadığımız yerden başvuramaz mıyız acaba?
1000 civarına mal oldu benim gelinlik
aa est. ne demek araya girmek,sırf topik sahibiyle konuşmak için konuya damlayan üye değilim,çok hoşuma gitti paylaşımlar,ben de yazmak istedim:)ya o suplalar ist.da nişanlımın evinde şimdi,evet zoptirik bi kalitede,onu farkettim de kağıt mıdır nedir nasıl dikkat etmemişim ya,bakıcam ya bi çaresine..arada kullanırsak,ve yıkama yerine silme işlemiyle temizlersem biraz ömrünü uzatırım herhalde:)
ya aynen,yazılıları ondan bu kadar erken yapıyorum,biticek ve hopp uçucam sanki burdan ist.a:) e okul konusunda kesinlikle nişanlımın omzuna yıkacağımdan şüphem yok,şiddetle karşıyım yazılı hazırlamaya da okumaya da e okula girmeye de:)ne biçim öğretmensin demesin lütfen kimse,insanı öyle bi bezdiriyorlar kiiii:)
aslında benim de burda 3 yılım dolmuş değil,ama ben doğu görevinden muafım ve geçen yıl ne olduysa 3.16 maddesiyle bize tercih sayfası açıldı,o zaman evlilik gibi bi durum yoktu ufukta,ben de memlekete yakın yerlere gideyim demiştim ama hiç açık yoktu yakınlarında bile,hep ist. vardı:)ben de kızmıştım hatta ne bu hep istanbul ya diye:)ahh ahh bileydim:) neyse işte umut fakirin ekmeği,belki bu yıl da 3.16 olursa gidebilirim diye umuyorum ama o da artık düşük ihtimal,bakanımız sağolsun
eş durumuyla ilgili inan o kadar bilgim yok,evraklar filan..ama geçen yıl bi ark.ım şubatta istedi,o şöyle yapmıştı,ocakta eşiyle ilgili belgeleri vs ne varsa topladı,mem'e götürdü sanırım,sonra ona tercih sayfası açıldı tercihlerini yaptı,mem'e onaylattı,tayini çıktı düğününe gitti.düğünden 1 hft sonra ilişik kesmeye geldi,ertesi gün de döndü gitti..tam net bilmiyorum bazı belgeler okula da verilmiş olabilir ama ne olursa olsun kendi okul ve mem'imizden halletmemiz gerekiyor sanırım,uzaktan olmaz.geçen yıl da bi hocamız gitmişti,yazın nasıl halletti bilmiyorum belki postayla göndermiş,belki gitmeden vermiştir bazı şeyleri,sırf onun için gelmedi diye biliyorum ama 1 günlüğüne ilişik kesmeye gelmemiz gerekiyor sonradan.onu müdürler,okuldaki memurlar falan bilir,onlara sorarız gitmeye yakın.ya bu arada benim nikahım düğünle aynı gün,ben gitmeden belge filan veremeyecem,postayla kabul ederler umarım yoksa 2 kez git gel of ya,hem de ramazan ayında..Allah'ıımmm,ildışından gitsem ne kadar mutlu olurdum ya,sırf nereye atanacağım belli değil diye ev bile tutamadık daha,çok az kaldı,nasıl yetişecek hiç bilmiyorum
bu arada yeni çeyizciklerin de hayırlı olsun..
@eylul
araya girmek gibi olacak ama suplayı bende esranın anlattığı gibi kullanmayı planlıyorum canım yoksa kalite olarak çok kötü , başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum. belki ufak bir delik açıp duvarada asabilirim diye düşünüyorum : )
bu arada renkli buket güzel olur , bende çok beğeniyorum : ))
ben de bir hafta erkene aldım normalde bu hafta sağlık önümüzdeki hafta biyolojiydiyazılılar bir an önce biterse okul da o kadar çabuk bitecekmiş gibi geliyor
ben de e okula notları nişanlıma girdirmeyi üdşünüyorumbir ara internetim yoktu telefonda ben sayıyodum o giriyodu ne güzeldi çok rahat etmiştim valla pasta falan konabilir doğru dedin ama ben onları çok suyla muhatap etmek istemiyorum açıkçası dayanabileceğine güvenmiyorum. liva da almıştı o suplalardan o da bizimle hemfikir dandikliği konusunda
gelin buketçim iyi facebooktaki ben nişan sepetim ve yastığımı ondan almıştım. dediğin gibi minenesi ve gospodina'nın fuşya çiçeği de ondan fiyatları da gayet uygun. bir de yine gospodina şurayı göstermişti burdaki çiçekler daha uygun
Gelin Buketçisi (Yapay Çiçek ve El Çiçeği) | Facebook
ildışı ben isteyemiyorum hala, 3 yılım eylülde doluyor. eş durumunda ben avrupa yakası tercih yapıcam fatih olursa süper olur hatta bakalım dediğin gibi hayırlısı inşallah bir sorun çıkmaz ikimizde de. zaten o konu tam bir muallak il merini kapadılar şimdi nolcak ilçe bazında yaparsak tercihleri işimiz çok zor eskisi gibi il açarlar heralde yine :/
bir de hazır ilgilenen birini buldum sorayım, şimdi nikahımız olduktan sonra napmamız gerekiyor bizim? okula dilekçe yazıcaz galiba başka bi şe yapmamız gerekiyor mu?
eş durumu başvuruları başladığında belgeleri nereye vericez? tekrar okula dönmek istemiyorum ben ya yazın gününde eş durumuna yaşadığımız yerden başvuramaz mıyız acaba?
1000 civarına mal oldu benim gelinlik
alla alla ben de doğu görevinden muafım biz sanırım aynı atamayla atanmışızeylül 2009la sözleşmeli atandım ben şu an çalıştığım okula aralık 2009la yine aynı okulda kadroya geçtim
bu arada nerdesin sen? en doğu demişsin ağrı falan mı yoksa?
hiç gidip gelmek istemiyorum ya of ama dediğin gibiyse mecbur gidip gelicez desene. ben işte senin dediğin gibi iki kere gidip gelme olmasın diye okul kapanmadan yapıyorum nikahı belgelerimi vericem hemen okula. nüfus cüzdanımı falan değiştirrim hemen bi sorun çıkmasın diye.
artık tayinimiz çıksın da ilişik kesmeye geliriz napalım. il dışında iyi okullar açılmaz canım yine de bak tabii .bu arada geçen sene açılmadı bana il dışı açıldı da benim mi haberim yok acaba
ay inşallah evime yakın bi yer olur da rezil olmam yollarda :/ gerçi insanlar ne işlerde çalışıyorlar avmlerde orda burda saatlerce ayakta duruyolar ve o iş için dünya yol gidiyorlar bi de o var nankör olmamak lazım işimiz iyi çok şükür ama azcık da yakın bi yer olsaydı eve fena mıydı
esracııım çok heyecanlıııumarım herşey çok güzel geçerr, çok merak ediyorum seni :)
iyi günlerde kullan inşallah canm de bitti sayılır rahatladım çok kalanlar için de param hazır izmire gidince hemen alıp tamamen huzura ereceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?