aa est. ne demek araya girmek,sırf topik sahibiyle konuşmak için konuya damlayan üye değilim,çok hoşuma gitti paylaşımlar,ben de yazmak istedim:)ya o suplalar ist.da nişanlımın evinde şimdi,evet zoptirik bi kalitede,onu farkettim de kağıt mıdır nedir nasıl dikkat etmemişim ya,bakıcam ya bi çaresine..arada kullanırsak,ve yıkama yerine silme işlemiyle temizlersem biraz ömrünü uzatırım herhalde:)
ya aynen,yazılıları ondan bu kadar erken yapıyorum,biticek ve hopp uçucam sanki burdan ist.a:) e okul konusunda kesinlikle nişanlımın omzuna yıkacağımdan şüphem yok,şiddetle karşıyım yazılı hazırlamaya da okumaya da e okula girmeye de:)ne biçim öğretmensin demesin lütfen kimse,insanı öyle bi bezdiriyorlar kiiii:)
aslında benim de burda 3 yılım dolmuş değil,ama ben doğu görevinden muafım ve geçen yıl ne olduysa 3.16 maddesiyle bize tercih sayfası açıldı,o zaman evlilik gibi bi durum yoktu ufukta,ben de memlekete yakın yerlere gideyim demiştim ama hiç açık yoktu yakınlarında bile,hep ist. vardı:)ben de kızmıştım hatta ne bu hep istanbul ya diye:)ahh ahh bileydim:) neyse işte umut fakirin ekmeği,belki bu yıl da 3.16 olursa gidebilirim diye umuyorum ama o da artık düşük ihtimal,bakanımız sağolsun

eş durumuyla ilgili inan o kadar bilgim yok,evraklar filan..ama geçen yıl bi ark.ım şubatta istedi,o şöyle yapmıştı,ocakta eşiyle ilgili belgeleri vs ne varsa topladı,mem'e götürdü sanırım,sonra ona tercih sayfası açıldı tercihlerini yaptı,mem'e onaylattı,tayini çıktı düğününe gitti.düğünden 1 hft sonra ilişik kesmeye geldi,ertesi gün de döndü gitti..tam net bilmiyorum bazı belgeler okula da verilmiş olabilir ama ne olursa olsun kendi okul ve mem'imizden halletmemiz gerekiyor sanırım,uzaktan olmaz.geçen yıl da bi hocamız gitmişti,yazın nasıl halletti bilmiyorum belki postayla göndermiş,belki gitmeden vermiştir bazı şeyleri,sırf onun için gelmedi diye biliyorum ama 1 günlüğüne ilişik kesmeye gelmemiz gerekiyor sonradan.onu müdürler,okuldaki memurlar falan bilir,onlara sorarız gitmeye yakın.ya bu arada benim nikahım düğünle aynı gün,ben gitmeden belge filan veremeyecem,postayla kabul ederler umarım yoksa 2 kez git gel of ya,hem de ramazan ayında..Allah'ıımmm,ildışından gitsem ne kadar mutlu olurdum ya,sırf nereye atanacağım belli değil diye ev bile tutamadık daha,çok az kaldı,nasıl yetişecek hiç bilmiyorum

bu arada yeni çeyizciklerin de hayırlı olsun..