tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

bu güzelmiş kaydedeyim hemen :)) kızın göz makyajını nasıl yapmışlar ya düşük düşük olmuş gözleri :/

teşekkürler canım :)) çıtçıt da almam gerekecek galiba saçlarım orta boy çünkü omuzlarımda hemen açık bırakırsam hoş olmaz

Cidden makyaj çok kötü ya hu

Bu benimde hoşuma gitti, google'da bu resmi bulmak için arama motoruna tuhaf cümleler yazdım tabi, "saçı yandan kıvırmak", "maşalı saç" vs.

Çıt çıt iyi fikir canım:)

Rica ederim tatlımmm:)

Son düzenleme:

ya ben de çok saç baktım da hep ebru gündeş'in sahne saçı gibi türkiye'de gelin saçları ben de artık ingilizce yazıp arıyorum napim yine en fazla çeşit öyle çıkıyor

ya ben de çok saç baktım da hep ebru gündeş'in sahne saçı gibi türkiye'de gelin saçları ben de artık ingilizce yazıp arıyorum napim yine en fazla çeşit öyle çıkıyor

Ahahahaha Benzetmen harikaydı canım yaaa

Ben konuyu takip edicem -hoş ben her gun senin çeyiz topicini bir kez gözden geçiriyorum- yeni modeller gorursem onları da eklicem canım, nikah ne zamandı?

Merhaba canım şunlar nasıl? Benim arşivimde de bunlar var belki işine yarar :)

Eklentiler

• $Adsýz resim.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $Adsýz resim2.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 62
Ahahahaha Benzetmen harikaydı canım yaaa

Ben konuyu takip edicem -hoş ben her gun senin çeyiz topicini bir kez gözden geçiriyorum- yeni modeller gorursem onları da eklicem canım, nikah ne zamandı?

20 mayısta nikah çok az kaldı heyecan hiç yoktu, şu günlerde tavan yapmış durumda tamam canım bekliyorum önerilerini. teşekkürler şimdiden

Merhaba canım şunlar nasıl? Benim arşivimde de bunlar var belki işine yarar :)

bu kız da hep aynı saçı mı yapmış nedir küçük göz sinsi sinsi duruyor

ahaha nerden nereye geldim bir anda

bu saçlar da güzel canım maşalı saçı dağınık toplamışlar di mi? saçım bu kadar uzun değil gerçi de yine de kaydedeyim bunları da. teşekkürler canım :))

Canım kısa saçlara da topuz yapıyorlar merak etme :) Bir de şunalrı buldum google da updos for medium hair yazınca bunlar çıktı :)

Son düzenleme:

fransız örgüsü istiyorum düğünümde nikahta da mı öyle yaptırsam diye düşünmeye başladım :/

gelinlik topiğime de koymuştum fotolar

buraya da ekleyeyim bi kaç tane beğendiklerimden

Turkuaz'ın eklediklerini beğendim ben tam olarak öyle birşey tarif ediyordum aslında Saçına göre uyarlarlar aquacımm

bende beğendim canım birebir aynısı olmak zorunda değil ya senin yüz tipine göre saçın ufak ayrıntıları değiştirebilir ama çok güzel olacaksın inşallah ayy sanki benim nikahım iş saça düşünce bende seninle heyecanlandım

ayakkabıyla çiçeği uyduramadım bi :/ nr 39un atığı kazığı unutmıcam, aldığım ayakkabı gül kurusu gibi çıktı steve maddenden. yine ayakkabı bakıcam uçuk pembe

ayakkabıyla çiçeği uyduramadım bi :/ nr 39un atığı kazığı unutmıcam, aldığım ayakkabı gül kurusu gibi çıktı steve maddenden. yine ayakkabı bakıcam uçuk pembe

canım işini görürmü bilmem ama 37numara.com da abiye ayakkabılarda uçuk pembe var bak bakalım çiçeğine uyuyormu
karşılıklı şeritler geçen ayakkabı bana güzel geldi.

Son düzenleme:
bende beyaz casual ayakkabı aldım şimdi 64 tl bakalım nasıl çıkacak aynı gün kargo yapıyorlarmış benimkisi pazartesi elimde olacak inş.

pembeden vazgeçip şöyle bi şey mi alsam acaba

fireworks / gelin | Nr39 | El Yapımı Kadın Ayakkabı | Bayan Ayakkabı | Topuklu Ayakkabı | Platform Ayakkabı | Nişantaşı

aa bu çok güzelmiş ama yürüyemem ben bunla

http://www.nr39.com/tr/online-urun/inci-tanesi-toz-pembe-suet-4522.html

bu da yukarıdakinin fuşyası bunu da beğendim

http://www.nr39.com/tr/online-urun/fireworks-fusya-giysilik-4557.html

kızlaaar bunlar yeni gelmiş bu da çok güzel

http://www.nr39.com/tr/online-urun/potikare-kurdela-toz-pembe-suet-4545.html

hangisi bana yardım edin bunlardan birini alayım artık. benim aldığım ayakkabı gül kurusu gibi çıktı onu iade edeceğim. yukardakiler nasıl hangisini alayım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…