- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
Evet canımBen böyle bişey düşünüyorum.
O haldeee hani maşa ya da düzleştirici ile on taraflar dışa doğru kıvrılıyor ya oyle yapsan hem yuzune doğru düşer saçlarının ön kısmı hafif hemde şık olur gibi. Hmm resimde bu:
Eki Görüntüle 413336
bunun biraz daha dolgun hali mis olur miss
bu güzelmiş kaydedeyim hemen :)) kızın göz makyajını nasıl yapmışlar ya düşük düşük olmuş gözleri :/
teşekkürler canım :)) çıtçıt da almam gerekecek galiba saçlarım orta boy çünkü omuzlarımda hemen açık bırakırsam hoş olmaz
Cidden makyaj çok kötü ya hu
Bu benimde hoşuma gitti, google'da bu resmi bulmak için arama motoruna tuhaf cümleler yazdım tabi, "saçı yandan kıvırmak", "maşalı saç" vs.
Çıt çıt iyi fikir canım:)
Rica ederim tatlımmm:)
ya ben de çok saç baktım da hep ebru gündeş'in sahne saçı gibi türkiye'de gelin saçları ben de artık ingilizce yazıp arıyorum napim yine en fazla çeşit öyle çıkıyor
AhahahahaBenzetmen harikaydı canım yaaa
Ben konuyu takip edicem -hoş ben her gun senin çeyiz topicini bir kez gözden geçiriyorum- yeni modeller gorursem onları da eklicem canım, nikah ne zamandı?
Merhaba canım şunlar nasıl? Benim arşivimde de bunlar var belki işine yarar :)
20 mayısta nikahçok az kaldı heyecan hiç yoktu, şu günlerde tavan yapmış durumda tamam canım bekliyorum önerilerini. teşekkürler şimdiden
bu kız da hep aynı saçı mı yapmış nedir küçük göz sinsi sinsi duruyor
ahaha nerden nereye geldim bir anda
bu saçlar da güzel canım maşalı saçı dağınık toplamışlar di mi? saçım bu kadar uzun değil gerçi de yine de kaydedeyim bunları da. teşekkürler canım :))
Canım kısa saçlara da topuz yapıyorlar merak etme :) Bir de şunalrı buldum google da updos for medium hair yazınca bunlar çıktı :)
Eki Görüntüle 413516 Eki Görüntüle 413517 Eki Görüntüle 413518 Eki Görüntüle 413519 Eki Görüntüle 413520
ben de şunu beğendim en çok dağınık topuzların içinden
örgü ya da bu topuz diyorum. sizce?
bende beğendim canım birebir aynısı olmak zorunda değil ya senin yüz tipine göre saçın ufak ayrıntıları değiştirebilir ama çok güzel olacaksın inşallah ayy sanki benim nikahım iş saça düşünce bende seninle heyecanlandım
ayakkabıyla çiçeği uyduramadım bi :/ nr 39un atığı kazığı unutmıcam, aldığım ayakkabı gül kurusu gibi çıktı steve maddenden. yine ayakkabı bakıcam uçuk pembe
canım işini görürmü bilmem ama 37numara.com da abiye ayakkabılarda uçuk pembe var bak bakalım çiçeğine uyuyormu
karşılıklı şeritler geçen ayakkabı bana güzel geldi.
bende beyaz casual ayakkabı aldım şimdi 64 tl bakalım nasıl çıkacak aynı gün kargo yapıyorlarmış benimkisi pazartesi elimde olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?