tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

offfffff ben nasıl bir link gödermişim öyle yaa yuh senin beğendiklerin arasında ben en çok fuşya beğendim canım başkasındada görmüştüm bu renk çok güzel görünüyor

canım seninki çok güzel ama diğeri pembe değil pudra :/ bir de benim tarzım değil sanki ne dersin? ben daha çiçekli fiyonklu neşeli şeyleri seviyorum

ayh içim şişti ne zormuş. bir de gelinliğin üstüne aldığımız çiçekler için aradı modaevindeki bayan rengi koyu dedi onu değiştirmek gerekiyormuş. bir eminönü şart oldu artık :)

haklısın canım sen İstanbuldamısın bakırköy beşiktaş ortaköyde istediğin tarz ayakkabı bulabilirsin sanırım gelinliğin üzerine alınan çiçekler renklimi olacak ?

haklısın canım sen İstanbuldamısın bakırköy beşiktaş ortaköyde istediğin tarz ayakkabı bulabilirsin sanırım gelinliğin üzerine alınan çiçekler renklimi olacak ?

yok canım ya nerdeee

cuma sabahı istanbulda olabilcem hemen gelinlikçiye gidicem provaya. yok kırık beyaz oalcak ama biz krem gibi almışız koyu duruyor değiştirebilirseniz değiştirin dedi kadın. aldığımız yerde daha açığı vardı oraya bakıcak birazdan kaan. of ya son dakikalarda ne çok şey çıktı

bir de çok yakın bir arkadaşımın buketi benim gelen steve madden ayakkabıyla uyumlu şu dar zamanda ayakkabıyı hiç değiştirmesem de arkadaşın buketini mi kullansam demeye başladım. düğüne daha çok var nasılsa tatilde de olacağım için rahat rahat o zaman bakarım bukete ayakkabıya diyorum.

bak ayakkabımla çiçeğim şu

ikisini de beğendim ama uyumsuzlar işte :/

arkadaşın buketi de şu

bu buketle benim ayakkabıyı kullansam nikah için nasıl olur uyumlu mu sence? çok sinirlerim bozuldu ağlıcam nerdeyse tekrar uğraşmak istemiyorum yeni bi ayakkabı ve buket stresiyle kaldı bir hafta zaten

canım ben anlamadım ayakkabı ile aynı karede olan buket senin buketin mi bence çok uyumlu o pembe çiçekli buket uyumsuz geldi bana

bence kesinlikle ayakkabı arama senin çiçeğin ve ayakkabın pastel tonlarda ve birbirine uyumlu ve yanyana durmayacaklar zaten ton tutsun yeter çiçeğin çok güzel bu arada

canım bana senin buketin daha güzel gibi geldi arkadaşının buketi güzel ama en uyumlusuna sen karar verirsin ben senin ayakkbınıda buketinide hoş buldum

canım bu ayakkbı nr39 mu steve maddenmii

canım ben anlamadım ayakkabı ile aynı karede olan buket senin buketin mi bence çok uyumlu o pembe çiçekli buket uyumsuz geldi bana

bence kesinlikle ayakkabı arama senin çiçeğin ve ayakkabın pastel tonlarda ve birbirine uyumlu ve yanyana durmayacaklar zaten ton tutsun yeter çiçeğin çok güzel bu arada

evet aynı karede olan buket benimki. rengi falan çok güzel ama şeklini beğenmedim ben top gibi ufak bi buket istiyodum oysa. pembeli arkadaşınki. kaan buketimi değiştirdi, arkadaşınki gibi iri güllerden ama ayakkabıyla uyumlu bi renkte yaptırdı kurdelesini de pembe yaptık böylece bu iş hallolmuş oldu canım aşkım her şeye koşturuyor sağolsun benden çok yoruldu valla

çiçeğim çok büyüktü canım ya. top gibi yapmışlardı ben ufak bi buket istiyordum. benimkinin şekli ikiye kesilmiş elma gibiydi değiştirdi kaan ayakkabımla uygun bi şey aldı. daha büyük güllerden daha ufak bi buket. bakıyorum canım hemen linke

canım bana senin buketin daha güzel gibi geldi arkadaşının buketi güzel ama en uyumlusuna sen karar verirsin ben senin ayakkbınıda buketinide hoş buldum

canım bu ayakkbı nr39 mu steve maddenmii

steve madden canım. nr 38 gelmedi tedarik edememiş trendyol. zaten her şey öyle başladı ya :/ neyse artık halloldu bugün çok ağladım ama

Merhaba aqualilly,
gelinlik forumlarında gezip yeni modeller ve diktirebileceğim modaevleri bakınırken gelinliğini görüp,''bu kız çok zevkli olmalı'' kanaati uyandırdın bende..
ve çeyizini merak ettim,hepsi çok güzel,güle güle kullanmak nasip olur inşaallah..
tam benim zevkimi yansıtan seçimler..hepsi harika!
ben malesef kiracı olacağım için,ne zaman kendi evim olacağını bilmediğim için eşyalarımın telef olma ihtimalini ve de bütçemizi düşünüp modern seçimler yaptım.fakat mutfağımı aksesuarları kavanozları örtüleriyle vs. oturma odamı da köşesi ve perdeleri,birkaç da aksesuarla country tarza yakın şekilde döşemek istedim.mutfağım için english home'dan birçok şey aldım,daha da alıcam nasipse:) oturma odamla ilgili henüz pek çalışmam olamadı,ama seçimlerim o yönde..o yüzden senin topiğini ayrı bi sevdim:) ayrıca meslektaş olmamızın da etkisi vardır.ben de senin gibi ayrı bir ilçede,ailem başka şehirde,nişanlım ist.da,tayin konusunu 4 gözle bekleyen bir insan olarak ortak noktalarımız çok olduğu için selam vermek istedim:)

selamlar hoşgeldin çeyizlerime :)

güzel sözlerin için teşekkürler öncelikle. durumlardan dolayı beni en iyi anlayanlardan birisindir o zaman :)) her şey çok zor bu şekilde, bir gelin buketi bile o kadar sorun oluyor ki. her şeyime nişanlım koşuyor kayınvalidemle. bazen beğenmiyorum bu sefer geri götür değiştir falan çok sıkıcı oluyor :/ şu okullar kapansaydı bir de düğüne en azından gönlüme göre hazırlanabilseydim diyorum uzaktan çok ama çok zor çünkü :/

inşallah her şey çabucak ve kolaylıkla hallolur hepimiz için. countryle ilgili merak ettiklerin olursa mesaj atabilirsin ya da arayıp bulamadığın parçalar olursa :)) 3 yılda aldım çeyizimi artık ne nerede ne kadar eksperi oldum diyebilirim :))

tanıştığımıza sevindim. mutluluklar şimdiden :)

Kesinlikle çok iyi anlıyorum seni..ama sana göre daha zor bi durumum var,ben yıllarca evlenmeyi düşünmedim,hep bi korkum vardı evliliğe dair,o yüzden çeyiz namına bir iğne bile almadım..ailemde öyle dekorasyonmuş şuymuş buymuş ilgili kimse yok,yani bu konuların da çok uzağında büyüdüm.nişanlım hayatıma gireli çok olmadı,yani senin gibi 3 yıl boyunca azar azar çeyiz hazırlayacak bir durumum olmadı.o yüzden hem bunlara yeni yeni dikkatimi verebildim,hem çok az zamanım kaldı hem de malesef nişanlım geç saate kadar çalıştığı için birçok şeyi önceden araştırıp nişanlımı dürtükleyerek yaptırmak zorunda kalıyorum:) seve seve yardımcı oluyor tabi bana,ilgisiz değil çok şükür ama onların da ilk geliniyim,nişanlım da bu işlerden hiiiiç anlamaz,o yüzden bu anlamaz halimle bu kadar uzaktan ben ilgilenmek zorunda kalıyorum:)
ben senin gibi uzaktan çeyiz götürmek yerine(çünkü ben sana göre daha bi doğudayım,nerdeyse en uçta)herşeyi ordan almaya karar verdim,gittikçe biraz biraz alıyorum ama malesef 3-5 günlük tatiller bunu karşılamaya yetmiyor,o yüzden pek çok şeyim evlendikten sonraya kalacak..merak ettiklerimi mutlaka sorarım,teşekkür ederim ilgin için:)

biz 5 yıldır birlikteyiz, çalışmaya başlayınca ilk bir yıl deliler gibi kendime para harcadıktan sonra çeyiz işine heves ettim aldıkça araştırdıkça hoşuma gitti baktım nerdeyse her şeyim tamamlanmış.

uzaktan çeyiz götürmek zor ve masraflı. bir de bizim gibi küçük yerlerde olunca insan zevkine göre bi şey bulamıyor. yine de burdan, adanadan istanbuldan internetten hatta öğrenciyken izmirden derken nerdeyse her şeyim tamamlandı çok şükür. darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.

alışveriş konusunda kendine güven bana da yardımcı oalcak kimsem yoktu. yani maddi anlamda ailem ve karşı taraf ellerinden geleni hatta fazlasını yaptılar ama dekorasyon konusunda hep yalnızdım :) burda arkadaşlarla konuşarak fikir paylaşarak epey fikir edindim zaten ne isteidğimi biliyordum ama nasıl ve nerelerden ulaşacağımı bilmiyordum.

inşallah senin de gönlüne göre olur her şey. evlendikten sonra da insan evine almak isteyecektir diye düşünüyorum. çünkü ihtiyacım olan pek bi şey kalmamasına rağmen hala gördükçe almak istediğim kendimi zor zaptettiğim şeyler oluyor english home nevresimlere doyamıyorum mesela

o yüzden tıka basa bir ev istemiyorum ki zaman içinde gördükçe evime bir şeyler almaya devam edebileyim.

bol şanslar sana şimdiden umarım her şey hayal ettiğinden bile güzel olur :)

ne güzel,içine sine sine yavaş yavaş almışsın.ben de keşke önceden araştırıp etseymişim..
ahhh ahh o english home yok mu zaten,beni benden alıyor! söz sadece bakalım çıkalım diye girip yüz küsür lira alışveriş yapanlar sadece kadınlardır sanırım:) yaşadığım yerde eng. home'u bırak,düzgün pek bi yer bile yok,o yüzden evim yerleştikçe yazın eng.home'u talan etme turlarına başlayacağım:)
bu arada önlüklerimiz,tutacak,eldiven vs eşyalarımız hemen hemen aynı desenden ama benimki daha küçük desenli bu sezondan:)bi de söylicem söylicem unutuyorum,şu özdilek pike ne kadar olay olmuş forumda ya herkes peşine düşmüş,hatta bi ara biri sana gg'de olduğunu bile söylemiş,nerdeyse ordan alıcakmışsın..işte o pike var ya o pike bende de var,hem de nette gördükten 2 gün sonra filan almıştım,o zaman buralarda böyle bi aşk olduğunu sezsem haber verirdim size:)ama almışsın ne güzel,bir eşyanın peşinden koşup onu elde etmek,mm dadundan yenmez:)

sorma onu görünce çok beğendim ama bulamadım gg'daki fiyatı pahalı geldi english home'u bekleyeyim yazın renkli pike çıkarırlar diye. sonra bunu trendyol'da mı ne gördüm fiyatı da iyiydi bi de english home'un pikeleri pek kaliteli olmuyor aklında bulunsun. çabuk şekli değişiyor böyle nasıl desem tshirtlere olur ya öyle ağzı yüzü bi yana kayıyor

bunu da indirimde görünce kaçırmadım english home'un günlük nevresimleri de pek kaliteli değil. pamuk saten almaya çalış daha çok. şu an kullandığım tek kişilik öyle çok memnun olduğum bi takım değil yani taç'a yataş'a özdilek'e göre daha düşük kalitede diyebilirim. o yüzden günlük (parça parça satılan) nevresimlerden bi tane aldım ben sadece diğer ikisi pamuk saten wedding serisinden aldım ikisini de.

bir de ben outletine gitmiştim nevresim dışındaki ürünleri (pijama, ferforjeler, diğer dekoratif objeler) ikinci kalite olarak geçiyor çin'de üretiliyormuş. bi kaç parça aldım ama içimde kalmasın diye çok para vermek istemiyorum onlara o yüzden. madame coco daha kaliteli aksesuarlarda. başka da valla ne bilim aklıma geldikçe yazarım yine edindiğim tecrübeleri

sağol canım:) ben english home'dan henüz nevresim filan almadım,emin olamadım,days in colors,özdilek vb firmalardan aldım.aksesuarlarını çok beğendim,ama son gittiğimizde çok masrafımız oldu,mağazayı boşaltacaktım da acıdım canım nişanlıma:) bak ödemelerimiz azaldıkça talan edicem ben burayı demeyi de ihmal etmedim:)fatihteki ve pendikteki 1 mağazasına gittim,fatihta ykarı kat outlet,büyük bi beklentiyle çıktım,2.kalite yazdığını ve değişim olmadığını görünce emin olamadım,sormak istedim kullananlara.bi dahaki seferlere 3lü tepsilerden beğendiklerim var,takı kutusu,peçetelik,mumluk vs birşeyler almak istiyorum.madame coco'yu da kk.dan duydum desem yeridir,kaç yıldır küçücük yerlerde yaşarsan ve çeyizle de alakan olmazsa duyamıyorsun bazı şeyleri:) en kısa zamanda onu da yakından keşfetmek istiyorum:)

english home aksesualarında içimde kalacak almazsam diyeceklerini al her beğendiğini alma. ben tutmaya çalışıyorum kendimi bir sürü beğendiğim şeyler var ama malım kıymetlidir elimde paralanırsa hevesimi almadan sinir olurum onçin almak istemiyorum askı aldım sadece 2 tekli 1 üçlü banyoya havlu asmaya bir de supla aldım güllü hakikaten çok uyduruk ama çok güzel görünüyordu duvara falan asarım elleyen olmazsa yıpranmaz diyerek aldım onu da

tepe home'da da güzel şeyler oluyor özellikle indirim dönemlerinde oraya bakarsın. %50 indirim yapıyolar bazen ithal aksesuarlarda bi kaç tablo almışım ben öyle baya uyguna gelmişti

madame coco english home'dan daha kaliteli fiyatları biraz daha pahalı ama alışveriş sitelerinde sık sık indirime giriyor. en pahalısı zara home ordan hiç bi şey almadım henüz parama kıyıp ama bi bakıcam okullar kapandıktan sonra istanbula gittiğimde

maddi olarak biz de baya yıprandık sorma. çeyiz ya da eşya alışverişi neyse de diğer ıvır zıvırlar çok yoruyor insanı. davetiye, çiçek, gelinlik, ayakkabı, damatlık, nikah şekeri, kuaför aklına gelecek gelmeyecek ufak tefek bi sürü şey çok masraf oluyor çok

ay kesinlikle katılıyorum,bu ıvır zıvır dediğimiz şeylerin peşinden koşturması,mağaza mağaza ya da site site gezmesi ayrı dert,karar vermek ayrı,ben bunlar için haftalardır hiçbirşeyle ilgilenmiyorum desem yeridir..ayol yarın yazılım var,kendimi motive ediyorum bak son bunlar hazırla kurtul sonra bitiyo,güzel günler gelecek diye gaz veriyorum ama tık yok!netten,dekorasyon-mutfak-gelin el çiçeği şu bu vs bölümlerinden çıkamıyorum ki! :) Allah sonumuzu hayretsin ya,bitsin artık şu okul,ist.a gideyimevim bile yok benim daha,onu bile netten bakıyoruz düşün çok zor ya..tepehome,zara home bunları da duydum,biliyorum ama yakından inceleme fırsatım olmadı hiç..madame coco'ya sitelerde hiç dikkat etmiyordum artık bakarım..
he bu arada english home suplam var benim de:) 2 tane aldım sadece bana ve nişanlıma,ama güllü yoktu,cup cake'li vardı o bile o kadar şeker göründü ki almadan duaramadım:) nişanlım o uyduruk şeyi neden almak istediğimi sorguladı,anlamak isteyen gözlerle baktı baktı çocukcağız,ama ısrar edince birşey demedi:) biliyorum pek uyduruk,hatta birkaç suplanın kabukları soyulmuştu orda,ama tablo gibi kullanmak hiç aklıma gelmedi ya iyi fikirmiş de neresinden asıcaksın ki bunu?

ben sağlıkları yaptım bu hafta biyolojileri yapıcam sorular hazır ama yazılıları okumak e okula girmek ölüm gibi geliyor derste okumayı planlıyorum nasıl olsa yazılı bitti ders de bitti boş geçmeyeceğine göre yazılıları okurum diyorum

valla neblim bi yolunu bulcam artık suya falan dayanmaz üstü kağıt sanırım dediğin gibi ben alırken de bi kaç tanesinin üstü kavlamıştı supla olarak kullanmak çok zor olur şu hani eskiden oluyordu ya 3 ayaklı böyle nazar boncuğu dua falan olan tabakları koyuyorlardı üstüne öyle bi şey bakıcam annemden varsa o güzel olur

ben de bi an önce istanbula gitmek istiyorum. önümüzdeki haftasonu gidicem gerçi nikahım var ama hemen geri dönücem mecburen :/ bi de bizim düğün te 24 ağustosta o zamana kadar nasıl dayanacaksam

sizinki ne zaman bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…