sinsi (eski) eş

tesekkur ederim. barismaya calisiyor araya ortak arkadaslari falan koyup. ama bu isin olmayacagini, geri donusum olmayacagini onlara da soyledim.
Aa okadar iftira yalan kesinlikle barışmayın . Barışırsanız şimdiye kadar olanlar için affetmiş oluyor birdaha o konuları davada bildiremiyorsunuz . Biliyorsunuz dimi . Şeytan kesinlikle bunun için yapıyodur

Aa okadar iftira yalan kesinlikle barışmayın . Barışırsanız şimdiye kadar olanlar için affetmiş oluyor birdaha o konuları davada bildiremiyorsunuz . Biliyorsunuz dimi . Şeytan kesinlikle bunun için yapıyodur
biliyorum, avukatim soylemisti. eger samimi bir insan olsaydi, ben onu engellemeden once iftira atmaz, duzgunce uzun ve samimi bir sekilde yazardi. ama mesajinda ilk isi iftira atmak olmustu.ben de bu yuzden engellemistim kendisini. bana "benim memleketime gelip konusmak istedigini soyledi yani bas basa konusacakmisiz.evden ayrilirken esyalarin bi kismini aldim. bu da ona cok koydu. belki ses kaydina alip bunlari da itiraf ettirmek niyeti. asla guvenmiyorum , asla

X