- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
kızlar pazar günü nikahım var
çok heyecanlıyım sanırım şans dileyin bana
canım gelirsiniz inşallah ya çok isterim inan ki :)
yerini bilmiyorum fatih evlendirme dairesinde iştebilmiyorum nerde olduğunu ama oranın
nişanda giydiklerinizi giyerseniz nişanlınla tanırım sizi senin pembe elbise aklımda çünkü
sen naptın gelinlik işini bu arada?
evet ben gittim ikisi de çok güzel olmuştu Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah çiçeği de güzel olmuştu ayakkabılarını göremedim ama
fotolara bakınca anladım ki düğünde daha da güzel olucangelinliğinde çok güzel olmuş pembe kuşağına bayıldım. yeni cicilerinde çok güzel. iyi günlerde kullan .
yaa ben düğün oldu kaanına kavuştun sanıyodum ne zaman düğün?
kızlar bu arada beyaz eşyaları aldık
buzdolabı samsung
Samsung RT60KZRSL 480 Litre Smart Freezer No Frost Buzdolabı (Çelik Görünümlü İnox) Detay Bilgisi
Teknik Özellikler
Kapasite
480 L Net Toplam Kapasite 100 L Net Derin Dondurucu Kapasitesi 380 L Net Soğutucu Kapasitesi
Buzluk Özelliği
Twist Buzmatik
Dış Özellik
LED Ekranı
Fiziksel Özellikler
1 865 mm Menteşeli Net Kasa Uzunluğu Boyutu 640 mm Kapı Kolu Olmadan Net Derinlik Boyutu
Soğutma Özelliği
No frost Multi Flow mevcut
Buzdolabı Özelliği
Soğutma Bölmesi mevcut 2 Yumurta Kabı 3 Raf 5 Kapak Cebi
Diğerleri
R-600a Soğutucu
bulaşık makinası samsung
Dizayn
Paslanmaz Ön Kontrol Paneli Tipi Düğme Kontrol Tipi
Programlar
Yıkama Döngüsü x 6 adet Otomatik Normal mevcut Normal mevcut Yoğun mevcut Hassas mevcut Eko mevcut Ekspres mevcut Ön yıkama mevcut Ağır mevcut Kap Kacak Döngüsü mevcut Hassas-Çin mevcut Yalnızca Durulama mevcut Hızlı Yıkama Döngüsü mevcut Akıllı Otomatik Yıkama mevcut
Dış Özellikler
598 x 600 x 845 mm Net Boyut 630 x 652 x 892 mm Net Boyut 54 / 108 / 162 Yükleme Miktarı 53 kg Net Ağırlık 59 kg Brüt Ağırlık
Genel Özellikler
12 Yer Ayarı Paslanmaz Kazan Malzemesi Kurutma Sistemi A Alt (Gizli) Isıtıcı Konumu 48 dBA Ses Seviyesi Akustik Güç Temizleme için NSF Onayı mevcut Sızıntı Sensörü mevcut Yıkama Döngüsü x 3 adet Yiyecek Öğütücüsü mevcut Çift Filtreleme Sistemi İptal Et ve Boşalt Düğmesi mevcut
Ek Özellikler
1 Seçenek 1-24H Gecikmeli Başlatma mevcut Sterilizasyon mevcut Çoklu 1 arada mevcut Yarım Yük Yıkama mevcut Çocuk Kilidi mevcut
Performans
Yıkama Performansı A Kurutma Performansı A Enerji Performansı A+ Enerji Değeri A
İç Özellikler
Gri Raf Kaplama Rengi Bilye Uçlu Dişli mevcut Ayarlanabilir Yükseklik Mevcut Katlamalı Dişli x 2 adet Bardak Klipsi Mevcut Katlamalı Dişli x 2 adet
fırınlı ocak
siemens
Buzdolabimiz vee bulasik makinemiz ayni insallah cok memnun kaliriz canim firini kaca aldiniz bizim o va alinicaklar listesinde tv kaldi bi de. Allah yardimcimiz olsun masraf masraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?