tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

Ben yine tek gelicem sanırım yaa ne güzel nişanlımla ilk defa birinin nikahına gidecektim benimki yine beni ekti şimdide Tokat a gidiyor gelecek ama cumartesi gece dönecek

canım bizim düğün tarihimiz hala belli olmadığı için gelinlikle ilgilenmedim tabi senin gelinliğini de bekliyorum bu arada evin çok güzel olmuş hayırlı olsun

evet ben gittim ikisi de çok güzel olmuştu Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah çiçeği de güzel olmuştu ayakkabılarını göremedim ama

canım esracım hayırlı olsun inşallah çok mutlu olursun canım 2 gün sonra dönceksin galiba görev yaptığın ile evli ve mutlu ol tez vakite kavuşun canım

ben geldiiim :)) kızlar teşekkürler iyi dilekleriniz için. artık evli bir bağyanım

şu an telefonumda iki foto var sadece fotoları alınca bi kaç tane yüklicem hem gelinliğimi hem de diğer her şeyi görebilmeniz için :)

darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

evimi de gördüm yeniden temizledim yerleştirdim hatta 2 gece yatağımda uyudum ama kardeşimle

Tebrik ederim canım....Bir ömür boyu birlikte huzurlu, mutlu, sağlıklı seneler....

Fotoları merakla bekliyoruz :)) Darısı tüm bekleyenlerin başına :)

şurya ekledim her yerde olmasın diye link atıyorum malum herkes görebiliyor fotoları az yerde olsun bari

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...abirsizlandigi-gelinligi-17.html#post24737584

pembe gelinliğin tamamen aynısı sadece ön kısımdaki çiçeklerin yerlerini farklı yaptık orijinalinde çok sıktı kaba durdu iğneleyip baktık biz de böyle seyrek kullandık. duvakta da kalçanın altından itibaren aynı çiçekler var. o heyecanla gelinliğimin fotosunu çektirmedim galiba arkadan neyse artık düğünde olsun fotoğrafçıyla çalışmadık zaten. nikah salonun fotoğrafçısı çekti ordkaileri diğerleri de kaan'ın makinasında. fotoğrafçıyı düğüne istiyoruz düğün mekanında da çekim yapabilmek için

esraaa canım hemen fotolara bakıyorum telefonda girmstm ayyyy evli bir bagyannnsın artıkkk atlattın nikahı sırada düğün var okul bttgi gbi istanblamı yoksa ailenin yannamı gecs yapcaksn

Ayyy heycan yaptım çok merak edyordm seni canım

istanbula gidicem ama orda normal evli gibi yaşamama babam izin vermez henüz eşyalarım gidecek burdan gidip son eksikleri tamamlamam lazım, giden eşyaları yerleştirmem lazım. her şeyi hazırlayıp tamamlayıp geri evime dönerim. düğünden sonra evimde yaşamaya başlarım hayırlısıyla

kızlar bu arada beyaz eşyaları aldık

buzdolabı samsung

Samsung RT60KZRSL 480 Litre Smart Freezer No Frost Buzdolabı (Çelik Görünümlü İnox) Detay Bilgisi
Teknik Özellikler
Kapasite
480 L Net Toplam Kapasite 100 L Net Derin Dondurucu Kapasitesi 380 L Net Soğutucu Kapasitesi
Buzluk Özelliği
Twist Buzmatik
Dış Özellik
LED Ekranı
Fiziksel Özellikler
1 865 mm Menteşeli Net Kasa Uzunluğu Boyutu 640 mm Kapı Kolu Olmadan Net Derinlik Boyutu
Soğutma Özelliği
No frost Multi Flow mevcut
Buzdolabı Özelliği
Soğutma Bölmesi mevcut 2 Yumurta Kabı 3 Raf 5 Kapak Cebi
Diğerleri
R-600a Soğutucu

bulaşık makinası samsung

Dizayn
Paslanmaz Ön Kontrol Paneli Tipi Düğme Kontrol Tipi
Programlar
Yıkama Döngüsü x 6 adet Otomatik Normal mevcut Normal mevcut Yoğun mevcut Hassas mevcut Eko mevcut Ekspres mevcut Ön yıkama mevcut Ağır mevcut Kap Kacak Döngüsü mevcut Hassas-Çin mevcut Yalnızca Durulama mevcut Hızlı Yıkama Döngüsü mevcut Akıllı Otomatik Yıkama mevcut
Dış Özellikler
598 x 600 x 845 mm Net Boyut 630 x 652 x 892 mm Net Boyut 54 / 108 / 162 Yükleme Miktarı 53 kg Net Ağırlık 59 kg Brüt Ağırlık
Genel Özellikler
12 Yer Ayarı Paslanmaz Kazan Malzemesi Kurutma Sistemi A Alt (Gizli) Isıtıcı Konumu 48 dBA Ses Seviyesi Akustik Güç Temizleme için NSF Onayı mevcut Sızıntı Sensörü mevcut Yıkama Döngüsü x 3 adet Yiyecek Öğütücüsü mevcut Çift Filtreleme Sistemi İptal Et ve Boşalt Düğmesi mevcut
Ek Özellikler
1 Seçenek 1-24H Gecikmeli Başlatma mevcut Sterilizasyon mevcut Çoklu 1 arada mevcut Yarım Yük Yıkama mevcut Çocuk Kilidi mevcut
Performans
Yıkama Performansı A Kurutma Performansı A Enerji Performansı A+ Enerji Değeri A
İç Özellikler
Gri Raf Kaplama Rengi Bilye Uçlu Dişli mevcut Ayarlanabilir Yükseklik Mevcut Katlamalı Dişli x 2 adet Bardak Klipsi Mevcut Katlamalı Dişli x 2 adet

fırınlı ocak

siemens

fotolara bakınca anladım ki düğünde daha da güzel olucan gelinliğinde çok güzel olmuş pembe kuşağına bayıldım. yeni cicilerinde çok güzel. iyi günlerde kullan .

fotolara bakınca anladım ki düğünde daha da güzel olucan gelinliğinde çok güzel olmuş pembe kuşağına bayıldım. yeni cicilerinde çok güzel. iyi günlerde kullan .

teşekkürler :)) düğünde kakül kullanamam sıcakta delirtir istediğim örgülü modeli yaptırcam düğünde kakül de kullanmak istiyordum o da içimde kalmamış oldu iyi oldu :)) gelinliğe bayıldım ya kuaförde bi gelin daha vardı akrabalarından iki minik kız da gelmiş biri 4 biri 5 yaşında o gelinle hiç ilgilenmediler hep bana baktılar peşimde dolandı kızçeler eteğimi falan tuttular ne güzel gelinliğin pembeli dediler ahaha dedim zevkim aynı demek ki 4 5 yaşındaki çocuklarla

yaa ben düğün oldu kaanına kavuştun sanıyodum ne zaman düğün?

düğüne çok var ağustos 24te. tayin isticem kısmet olursa eş durumundan o yüzden nikahı erken yaptık. istanbulda düğün yapmayacağımız için de böyle gelinlikle falan oldu nikah. gelin arabamızın fotosunu bile çekemedik ya çok güzel olmuştu oysa aklımız başımızda değildi ki

Buzdolabimiz vee bulasik makinemiz ayni insallah cok memnun kaliriz canim firini kaca aldiniz bizim o va alinicaklar listesinde tv kaldi bi de. Allah yardimcimiz olsun masraf masraf

Buzdolabimiz vee bulasik makinemiz ayni insallah cok memnun kaliriz canim firini kaca aldiniz bizim o va alinicaklar listesinde tv kaldi bi de. Allah yardimcimiz olsun masraf masraf

senden gördüm ben beğendim ben de zaten :) 1700 mü ne öyle bi şeydi. tv'u kaanın kardeşi aldı bize sağolsun ama bilmiyorum markasını modelini ilgilenmediğim için çamaşır makinamı da burdan götürcem kullandığımı beyaz eşya eksiğimiz kalmamış oldu.

sorma ya ne kadar masraflıymış insan uzaktan bakınca kolay sanıyor. nikahta bile dünya masraf oldu düğün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…