- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
evet çok heycanlııııgelebilsen keşke, stresten kendimi eriğe verdim günde yarım kilo erik yiyorum
istanbulda olsam gelmeyi çok isterdim ama bu aralar edirnedeyim canım. kipada geçici bi iş buldum. 1 aylık dönemsel destek elemanı olarak bugün başladım. ayaklarım ağrıyo bu akşamm
evet çok heycanlııııgelebilsen keşke, stresten kendimi eriğe verdim günde yarım kilo erik yiyorum
istanbulda olsam gelmeyi çok isterdim ama bu aralar edirnedeyim canım. kipada geçici bi iş buldum. 1 aylık dönemsel destek elemanı olarak bugün başladım. ayaklarım ağrıyo bu akşamm
ay öğrenciyken yapmıştım ben o işi yine kipa'dayorucu gerçekten canım kolaylıklar gelsin :/
ne güzel canım ya mutlu günlerde kullanırız inşallah. benim eksik bi şeyim kalmadı ama çamaşır sepeti falan bakıcam. bekar evimde var onları da kullanabilirim sonra evime geçtikten sonra gözüme çarptıkça alayım diyorum bazı şeyleri
hahah,benim gibi eriğe dadanan biri dahaama stresten değil,sevdiğimden yiyorum ben,stres olunca çikolata ve çekirdeğe dadanırım genelde,Allah'tan kilo aldırmayan birşeye dadanmışsın iyi olmuş ben de bugün sepet baktım morhipoda vardı,ama dışardaki fiyatlarını bilmiyorum ya,piyasası nedir bunların kazıklanmayayım..olmadı sonra da alınır,çok elzem birşey değil sonuçta.
karnım ağrdı gece ne biçimokuldayım şimdi öğrenciler gitmişler iki saat boşum oh
süper,darısı başıma:)şimdi okulda değilim gerçi de yazılılar bittikten sonrası için söylüyorum,ayakkabını güle güle giy,tam gelinliğine göre
off 10 saat mikazan olmasın da napsın,haklıı,güzelce dinlen..
bu arada ben de kırmızı giyicem nasipse:)
10 saat dile kolay Allah yardımcın olsun canım çok az kaldı gerçekten nikaha inş görebilirim seni nikahta beni tanıman için göğsüme nickimi yazıcamyada kırmızı gül nikah vatan caddesindeydi dimi canım
Ayy çok güzel görünüyorlar canım, tamamlanmış halini de merakla bekleyeceğim.
sabırsızlıkla beklediğim evlerden biri inş yakında tamamınıda görürüz
sağlıkla, huzurla bir ömür mutlu olun odalarınız bebişlerle dolsun inş
Allah tamamına erdirsin ve nazarlardan saklasın
kızlar pazar günü nikahım var
çok heyecanlıyım sanırım şans dileyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?