tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

hahah,benim gibi eriğe dadanan biri dahaama stresten değil,sevdiğimden yiyorum ben,stres olunca çikolata ve çekirdeğe dadanırım genelde,Allah'tan kilo aldırmayan birşeye dadanmışsın iyi olmuş ben de bugün sepet baktım morhipoda vardı,ama dışardaki fiyatlarını bilmiyorum ya,piyasası nedir bunların kazıklanmayayım..olmadı sonra da alınır,çok elzem birşey değil sonuçta.

karnım ağrdı gece ne biçim okuldayım şimdi öğrenciler gitmişler iki saat boşum oh

off 10 saat mi kazan olmasın da napsın,haklıı,güzelce dinlen..
bu arada ben de kırmızı giyicem nasipse:)

gelinliği falan naptın karar verdin mi bi modele? ayakkabıyı kırmızı mı alcaksın? süper bence, fuşya mor kırmızı hatta turuncu çok çok güzel oluyor gelinlikle hele fotoğraflarda müthiş duruyor. ben pembeciyim eskiden beri onçin hiç düşünmeden pembe dedim ama pembeyle özel bi duygusal bağım olmasa mor düşünebilirdim :))

düğününüz nerde olcaktı bu arada?

10 saat dile kolay Allah yardımcın olsun canım çok az kaldı gerçekten nikaha inş görebilirim seni nikahta beni tanıman için göğsüme nickimi yazıcam yada kırmızı gül nikah vatan caddesindeydi dimi canım

canım gelirsiniz inşallah ya çok isterim inan ki :)

yerini bilmiyorum fatih evlendirme dairesinde işte bilmiyorum nerde olduğunu ama oranın

nişanda giydiklerinizi giyerseniz nişanlınla tanırım sizi senin pembe elbise aklımda çünkü

sen naptın gelinlik işini bu arada?

evceğizimden son fotolar
salonun tülleri takılmış bu arada köşe takımın üstündeki kendi kumaşı değil tozlanmasın diye örtü örtmüş kayınvalidem onu da güllü bulmuş

mutfakceğzim dantel perdem ve mutfak masa sandalyemle. bu perdeye fon yaptırsam mı yaptırmasam mı onu düşünüyorum :/

yatak odamın da tülü tamam buraya açık renk fonla pembe fon arasında kararsızım

evin girişi. yandaki küçük pencere için perde lazım ama kapının da görüntüsünü hiç beğenmedim onu da bi perdeyle gizlemeyi düşünüyorum

sabırsızlıkla beklediğim evlerden biri inş yakında tamamınıda görürüz
sağlıkla, huzurla bir ömür mutlu olun odalarınız bebişlerle dolsun inş

Allah tamamına erdirsin ve nazarlardan saklasın

Ayy çok güzel görünüyorlar canım, tamamlanmış halini de merakla bekleyeceğim.

sağol canım ben de merak ediyorum :))

inşallah canım teşekkürler iyi dileklerin için :))

evin göründüğü kadarıyla çok güzel büyük ferah özellikle mutfağın çok güzel güle güle otur canım

ne güzel nikahında yakın çok güzel heyecanlar inş. rabbim bizede nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…