tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

bende aldım o çerezliklerden canım güle güle kullan

sağol canım çok kullanışlı bi şeye benzemiyor zira biz (nişanlım ve ben) çerezi kazanla yeriz desem yeridir dişimizin kovuğuna yetmez bu çerezliğe sığacaklar da gözüm kalmasın diye alıverdim daha çok kahvaltı sofrasına çıkarırım belki diyorum peynir zeytin koyup içine :))

bugünkü ganimetler
2 şamdan bir kutu bir de ne zamandır beğendiğim özdilek pike. güzel yazlık pikem yoktu günlük kullanmaya iyi oldu bunu arıyodum zaten uzun zamandır trendyol'da buldum

aldıklarınız cok hos pikeyi bende begeniyorum alacakalrım arasında güle güle kullanın

aldıkların çok güzel güle güle kullan

teşekkürler kızlar daha iyileri sizlere olsun inşallah. pike pek bulunmuyor nedense ben gittigidiyor'da görmüştüm daha önce sadece şimdi trendyolda bulunca kaçırmak istemedim :)

Aldıklarınız çok güzel, sağlıkla, huzurla, mutlulukla kullanmak nasip olur İnşallah Bu arada çerez tabaklarından bende de var, A101'den 6 parça bulmuştum eksik parça tesadüfen Bursa'daki Keramika mağazasında karşıma çıktı. (İstanbul'da yaşıyorum) Çerez tabakları Keramika markasına aitmiş eğer almak isterseniz yada eksik parçaları tamamlamak isteyen olursa Bursa Keramika'dan temin edebilirler, 7 numaradan da fazlasıyla vardı.

teşekkür ederim amin canım hepimiz için inşallah.

eed ben de bakmıştım markasına alınca :). bilgilendirdiğin için çok teşekkürler eminim birilerinin işine yarayacaktır.

maşallah maşallah herşey çok güzel güle güle kullanın Nazar değmesin

maşallah maşallah herşey çok güzel güle güle kullanın Nazar değmesin

teşekkürler canım çk sağol

kızlar çay setime kavuştum sonunda ♥ gnj çay setimi bir ay kadar önce bi züccaciyede bulmuştum 220 liraya aldım bugün. bi de ufak çerezlik hediye ettiler

fotoğraflayamıyorum kutuda olduğu için ama ilk sayfada daha önce aldığım parçaları var zaten, katlı ikramlığı, pasta altlığı, şekerliği ve büyük kasesi

setin parçaları rose gardenla aynı

hatta nerdeyse kendi bile aynı sade kemik rengi değil krem porseleni

sonunda benim oldu ♥♥

çerezlik de bu

Son düzenleme:

Güle güle kullan,sonunda almışsın.

bu takımı hafta sonu ykm de ya da boyner de görmüştüm, dediğin gibi rengi kremdi..

bende bugün rose garden yemek takımımı aldım tatlım :)

sende güle güle kullan

Son düzenleme:
bu takımı hafta sonu ykm de ya da boyner de görmüştüm, dediğin gibi rengi kremdi..

bende bugün rose garden yemek takımımı aldım tatlım :)

sende güle güle kullan

eed rose gardenın çay seti yokken bu vardı parçalarını bundan almıştım şimdi de çay setini alıp tamamladım.
rose garden çok güzel bi yemek takımı bende de var. pişman olmayacağına eminim inşallah güzel mutlu sofralarımız olur bu cicilerle

sen de güle güle kullan cnaım

inşallah tatlım..

bende çok düşündüm ama vitrinde kurulu halini görünce dayanamadım..

klasik ama modası geçmeyen bir takım olacağı kesin

inşallah tatlım..

bende çok düşündüm ama vitrinde kurulu halini görünce dayanamadım..

klasik ama modası geçmeyen bir takım olacağı kesin

kesinlikle geçmez bunun modası ki ben moda diye değil evim country olcak diye almıştım. kutusunun ağzı açıkken çıkarıp çıkarıp bakardım o kadar bayılıyorum bu takıma

ben de çok seviyorum bu tarzı ama benimki sırf country olmucak sanırım , ortaya karışık gibi..

biraz daha bişeyler alınca bende çeyiz topiğimi açıcam bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…