- Konu Sahibi mylittlesunshine
bende aldım o çerezliklerden canım güle güle kullan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aldım o çerezliklerden canım güle güle kullan
aldıklarınız cok hos pikeyi bende begeniyorum alacakalrım arasında güle güle kullanın
aldıkların çok güzelgüle güle kullan
![]()
Aldıklarınız çok güzel, sağlıkla, huzurla, mutlulukla kullanmak nasip olur İnşallahBu arada çerez tabaklarından bende de var, A101'den 6 parça bulmuştum eksik parça tesadüfen Bursa'daki Keramika mağazasında karşıma çıktı. (İstanbul'da yaşıyorum) Çerez tabakları Keramika markasına aitmiş eğer almak isterseniz yada eksik parçaları tamamlamak isteyen olursa Bursa Keramika'dan temin edebilirler, 7 numaradan da fazlasıyla vardı.
günlük çatal bıçak takımım hisar optima 24 parça misafir için olan karaca slim modeli. kayınvalidem almış sözlümün çeyizi yani kendisi aslında :)
yemek takımımın günlük olanı kütahya porselen açelya misafir için olanı bernardo rose garden modeli
maşallah maşallah herşey çok güzel güle güle kullanın Nazar değmesin
teşekkürler canım çk sağol
kızlar çay setime kavuştum sonunda ♥ gnj çay setimi bir ay kadar önce bi züccaciyede bulmuştum 220 liraya aldım bugün. bi de ufak çerezlik hediye ettiler
fotoğraflayamıyorum kutuda olduğu için ama ilk sayfada daha önce aldığım parçaları var zaten, katlı ikramlığı, pasta altlığı, şekerliği ve büyük kasesi
setin parçaları rose gardenla aynı
![]()
hatta nerdeyse kendi bile aynı sade kemik rengi değil krem porseleni
sonunda benim oldu ♥♥
çerezlik de bu
![]()
Güle güle kullan,sonunda almışsın.
bu takımı hafta sonu ykm de ya da boyner de görmüştüm, dediğin gibi rengi kremdi..
bende bugün rose garden yemek takımımı aldım tatlım :)
sende güle güle kullan![]()
eed rose gardenın çay seti yokken bu vardı parçalarını bundan almıştımşimdi de çay setini alıp tamamladım.
rose garden çok güzel bi yemek takımı bende de var. pişman olmayacağına eminim inşallah güzel mutlu sofralarımız olur bu cicilerle
sen de güle güle kullan cnaım
inşallah tatlım..
bende çok düşündüm ama vitrinde kurulu halini görünce dayanamadım..
klasik ama modası geçmeyen bir takım olacağı kesin![]()
ben de çok seviyorum bu tarzı ama benimki sırf country olmucak sanırım , ortaya karışık gibi..
biraz daha bişeyler alınca bende çeyiz topiğimi açıcam bakalım :)