tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

aa bu kırmızıları yeni gördüm değişikmiş cidden perdesiyle falan

güllü havlular sanırım jua geçenlerde evim.net te mi bi yerde vardı görmüştüm :))

teşekkür ederim ilgin için :)))

ben de bornoz değil de eklediklerin gibi banyo seti almak istiyodum bi tane daha. o zaman bu juaları bi daha görürsem bi banyo havlusu bi baş havlusu şeklinde bi takım kendime bi takım nişanlıma alayım. tek takımımız var yetmez gibi geliyor. bornozlarımız da var gerçi de ben pek bornoz kullanmam bi set daha havlu iyi olur

kullanan birinden duymak çok güvenilir geliyor teşekkürler tekrar alacaklar arasına ekliyorum havluları :))

kızlar bugün mutfağım monte ediliyor yatak odamı da babam göndermişti o da varmış evimize az önce öğrendiğime göre. eve indirlip kurulumu yapılacak. evim yavaş yavaş yerleşmeye başlıyor sanırım
uzaktan bile bu kadar heyecanlanıyorsam gidip gördüğümde kolileri açtığımda neler hissedeceğim acaba

çoook güzel bi duygu kızlar darısı evini yerleştirmeyi bekleyen herkese olsun inşallah

yerleştiken sonraki hallerini görmek isteriz bizimle paylaş lütfen.

ay inşallah her şey hallolsun da perdeler falan eksik daha sanırım haziran temmuzu bulur her şeyin yerleşmesi allah izin verirse pylaşmak istiyorum ben de :))

çok sevindim canım benim : ) hadi gözünaydın herşey bitmek üzere , inşallah herşey gönlünce olur
Eki Görüntüle 374725

annem bugün ütü masası kılıfı almış bana

bunu bende alabilirim tabii o ütü masasını almazsam : ) güle güle kullan canım

çok sevindim canım benim : ) hadi gözünaydın herşey bitmek üzere , inşallah herşey gönlünce olur

bunu bende alabilirim tabii o ütü masasını almazsam : ) güle güle kullan canım

ay sağol darısı yerleşmeyi bekleyen tüm evlere olsun

o ütü masası beni aşacaktı ya alırsam. ev 2+1 zaten nereye koyayım onu diye düşündüm gereksiz yere bi sürü alan kaplayacak bildiğimden şaşmayayım dedim

anneme söylemiştim bi bak diye almış sağolsun malum bu haftasonu gitmedim adanaya

ya sana bi kaç foto atmak istiyorum mailine atayım mı?

ütü masasını alsam nereye koyarım bende bilmiyorum ama aklım onda kaldı: )) anneme gösterdim çok gereksiz dedi:S şimdilik erteledim ütü masasını , önce diğer ihtiyaçları tamamlamam lazım

merak ettim canım yolla bende senin için evin fotolarını getirdim bugün

ne güzel yaa üşenmeden çekmişsin bir de. Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

:)) kendime hatıra olsun istedim :)) keşke çekimlerim güzel olsaydı ama onu da inşallah yerleştirirken yapmayı düşünüyorum nişanlımda prof. makina var onla çekicem bi de çeyizlerimi çocuklarıma gösteririm merak ederlerse etmezlerse de ben bakarım açar açar deli annemiz gene çeyizlerini seviyor derler

teşekkürler güzel dileğin için amin diyorum ben de o zaman :)

bunlar da geçenlerde aldıklarım telefondaydı yükleyeyim dedim

banyoya aldığım mini küvet için kokulu sabunlar. keşke bi çift daha alsaymışım niye aklıma gelmediyse :/

hediye gelen sarev battaniye

ilk topiği açtığımda kırmızılarını yüklemiştim foto bulamayınca ama benimkiler kırmızı değil bunlardan 4 boy

bulaşık deterjanı için pazardan almıştım kullanır mıyım bilmem yine de bulunsun dedim

a101'den aldığım çerezlikler 3 tane kalmıştı hepsini toparladım aldım

sanırım bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…