- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
kızlar bugün mutfağım monte ediliyor yatak odamı da babam göndermişti o da varmış evimize az önce öğrendiğime göre. eve indirlip kurulumu yapılacak. evim yavaş yavaş yerleşmeye başlıyor sanırım
uzaktan bile bu kadar heyecanlanıyorsam gidip gördüğümde kolileri açtığımda neler hissedeceğim acaba
çoook güzel bi duygu kızlar darısı evini yerleştirmeyi bekleyen herkese olsun inşallah
çok sevindim canım benim : ) hadi gözünaydın herşey bitmek üzere , inşallah herşey gönlünce olurkızlar bugün mutfağım monte ediliyor yatak odamı da babam göndermişti o da varmış evimize az önce öğrendiğime göre. eve indirlip kurulumu yapılacak. evim yavaş yavaş yerleşmeye başlıyor sanırım
uzaktan bile bu kadar heyecanlanıyorsam gidip gördüğümde kolileri açtığımda neler hissedeceğim acaba
çoook güzel bi duygu kızlar darısı evini yerleştirmeyi bekleyen herkese olsun inşallah
çok sevindim canım benim : ) hadi gözünaydın herşey bitmek üzere , inşallah herşey gönlünce olur
bunu bende alabilirim tabii o ütü masasını almazsam : ) güle güle kullan canım
ay sağol darısı yerleşmeyi bekleyen tüm evlere olsun
o ütü masası beni aşacaktı ya alırsam. ev 2+1 zaten nereye koyayım onu diye düşündüm gereksiz yere bi sürü alan kaplayacak bildiğimden şaşmayayım dedim
anneme söylemiştim bi bak diye almış sağolsun malum bu haftasonu gitmedim adanaya
ya sana bi kaç foto atmak istiyorum mailine atayım mı?
haha tamam sen de hazırla maili yollayüklüyorum ben de fotoları gelir birazdan
ne güzel yaa üşenmeden çekmişsin bir de. Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?