tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

bunlarda benimde gözüm kaldı ama devir ekonomi devri diyerek erteledim güle güle kullan canım
sonunda çay setine kavuşmana çok sevindim çok şık çok kaliteli onlarıda diğer aldıklarınıda mutlu günlerde kullan inşallah

saol canım ama bu şamdanla kutu konusunda emin değilim kaanla bi arkadaş çok boğacak bunlar dedi. sen de çeyizlerimi iyi kötü biliyosun, berjer sanldayeler güllü duvar panoları da güllü bir de kırlent ve runnerlar var bunlar fazla olcak gibi sanki düşününce. iptal etmeyi düşünmeye başladım. kaan diyo ki düz şeffaf camlı bi şeler kullanalım ikea paşabahçe tarzı. sen ne dersin?

aslında onlarda haklı ama çok güzel duruyorlar : ) şamdanı beyaz kabartmalı alabilirsin canım ya da bievin melekli şamdanlarından , kuşlu şamdanlarından ... ama kutuyu iptal etme derim. salonda kullanmasanda başka yerde kullanırsın canım:S

doğru dedin :) yatak odasında takı kutusu falan yapabilirim. ben en çok şamdanları beğenmiştim aslında ama işte olmıcak sanırım her şeyde bi gül her şeyde bi gül çok fazla olcak ben en iyisi iptal edeyim bu şamdanları. beyaz alayım evet bir de vazo alcaktım, onları da ikeadan paşabahçeden bakayım. pembe bi vazom var zaten doğum günümde kaanın gönderidği çiçeğin vazosu onu yatak odama koyucam bi tane de şeffaf cam salona alayım. şamdan ve diğer süsleri de beyaz bakayım :**

akıl akıldan zevk zevkten üstündür demişler demediyseler de ben dedim

şahane canım bu set

evet ingilizler gibi sütlü çay içicem bu setin hatrına hem de vitrinde güzel durur ne dersiniz? diğer parçalarla birlikte vitrine koymayı düşünüyorum bardak kristal süs vs yerine bunları koyayım diyorum zaten vitrinlik ne süsüm var ne kristalim var asdasd bunlar hem odaya uyar hem de klasik vitrin görünümünden kurtarır beni

evet evet yatak odasında çok güzel olur sakın iptal etme kutuyu : ) şamdan ve vazo olayında da dediğin gibi yap. beyaz emin ol çok şık duruyor. mumu renkli tercih edersin ya da desenli peçetelerden muma desen transfer ediyorlar öyle birşey yapabilirsin. nette örneğini görmüştüm çok şıktı.

ya sorma o içimde yara kaldı vitrin için taşlı kadeh seti almıştım şimdi çok pişmanım. ne yapsam diye düşünüyorum annemin çay setinde gözüm var verse hayır demem onu vitrinime koyardım: ) eski model çıtır çiçekli çok şık

değiştirmeyi teklif et

sen kadehleri ver o çay setni versin

eskiler hep güzel oluyor zaten şu modern tabak çanaklar çıktı çıkalı bi şey almak için günlerce gezer oldum hiç zevkime göre bi şe bulamıyorum :/ çizgili falan hiç bana göre değil :/ bi kahvaltı takımım biraz modern gibi onu da bilerek aldım kahvaltılar neşeli olsun dedim cıvıl cıvıl ki onda da çiçekler var

ben çıkıyorum şimdi canım akşam gelirim yine sen de gel özledim valla :**

o teklifi ettim ama ret cevabı aldım canım zira annemde o takımı çok seviyor. o tarz birşey bulduğumda bende vitrin için almayı düşünüyorum. kadehleride kullanırım belki bilmiyorum. sence çok mu kötü durur birara bakıp söyler misin:S aldığımda çok hoşuma gitmişti şimdi kararsızım:S

akşam gelemem canım asker uğurlamaya gideceğim ama ilk fırsatta geleceğim tekrar . bende özledim

ben geldiiiiim ya bi sürü şey aldım mutlaka senin fikrini istiyorum gel bi an önce

bugün epey bi alışveriş yaptık. foto çektim ama telefonun kablosunu getirmemişim :/

korkmaz tost makinam(grisi)

yatak odası avizem (beyaz dantelli olan)

yatak odası abajurlarım

salona aldığım avizenin tam fotosunu bulamadım ama şuna çok benziyor

bi de kendime pijamayla çoraplar aldım lcw'dan. başka da bi şey yok sanırım çeyizlik

forumda yazdığım ilk mesajım, o da size kısmetmiş :)
tek kelimeyle her şey harika, güzel günlerde kullan canım inş...

forumda yazdığım ilk mesajım, o da size kısmetmiş :)
tek kelimeyle her şey harika, güzel günlerde kullan canım inş...

aaa çok sevindim :)) ilk mesajınızın bana olmasına da aldıklarımı beğenmenize de ayrı ayrı sevindim. daha iyileri tüm isteyenlere sevenlere hepinize hepimize olsun inşallah

Canım senin topiğini zaten takip ediyorum uzun zamandır:) Şimdi de son aldığın avize ve abajurları gördüm. Yatak odası avizene bayıldım, sade ve ince detayların hakimiyet sürdüğü "dantel" gerçekten çok şık.

Mutlulukla açın ışığınızı...

yeni aldıklarında çok güzeller canım yatakodası için dantel güzel bir ayrıntı doğrusu

:)) çok da uygundu fiyatı koçtaştan aldım :)) hani senin çeyizciklerin nerde gizli gizli mi alıyosun yoksa benden :* bu arada gelinklikle ilgili yazmış mıydım öbür topikte? bi yerle anlaştık 20 nisanda gidicem yanına. fatih'te bi gelinlikçiler çarşısı mı ne varmış ordaymış iyi de bi yermiş. zamanın varsa benim gelinliğin dikilmesini bekle beğenirsen oraya git. baya uyguna anlaşmış kayınvalidemler çünkü

teşekkür ederim canım ne güzel dilekler bunlar daha iyileri hepinize olsun inşallah ki bu işlerin iyisi kötüsü yok bence kim neyi beğeniyorsa en iyisi en güzeli odur di mi ♥

herkesin evini içine sindirsin Allah mutlu mutlu oturalım içlerinde

çok güzel canım aldıkların benimde tost makinası korkmaz ama daha farklı korkmazı seviyorum alırım çay tepsi setimide ondan alıcam ama alıp almamıkta kararsızım çayy seti :26:
dantel detayı benim de hoşuma gitti bu arada

çay seti ben almadım şu çelikleri diyosun di mi tepsili şekerlikli falan?

bana soğuk geliyor onlar hiç ısınamadım çok metal diye sanırım. 3 tane çay bardağı takımı aldım biri bize, biri arkadaş misafirlere biri de teyze misafirlere

gümüş ve deri tepsim de var. öyle kafama göre servis çıkarıcam canım hangisini isterse artık. hisardan ve paşabahçeden şekerlik de aldım yeter bence

korkmaz kaliteli hakkaten ben de çok beğeniyorum kalitesini. bu boy bana ideal geldi mutfağım çok büyük değil kalabalık etmez içine 4 tane tost ekmeği ile tost sığıyor. essede bi tane beğendim ama o çok büyüktü neyse artık aldım gitti bunu

bende aynı düşünüyorum canım bide gereksiz geliyor:26: sanırım almayacağım bende:26: benimde gümüş tepsim var ama deri almadım daha tepsim eksik 2 tane var şuan en iyisini yapmışsın bizim evde de var aynısından babm almıştı da hiç kulanmıyoz ben çok seviyorum ama annem hep yemek yapınca tost makinasına sıra gelmiyo nedense ama evlenince tost makinası önde gelicek çok aşkım ve ben bayılıyoruz abur cubura
paşabahçeyi ve korkmazı çok seviyorum

geç oldu ama gelebildim nihayet
aldıkların çok güzel canım güle güle kullan. yalnız yatak odası avizeni ayrı beğendim ne şık birşey o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…