- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
bugünkü ganimetler
2 şamdan bir kutu bir de ne zamandır beğendiğim özdilek pike. güzel yazlık pikem yoktu günlük kullanmaya iyi oldu bunu arıyodum zaten uzun zamandır trendyol'da buldum
Eki Görüntüle 378413 Eki Görüntüle 378414 Eki Görüntüle 378415
bunlarda benimde gözüm kaldı ama devir ekonomi devri diyerek erteledimgüle güle kullan canım
sonunda çay setine kavuşmana çok sevindim çok şık çok kaliteli onlarıda diğer aldıklarınıda mutlu günlerde kullan inşallah
saol canım ama bu şamdanla kutu konusunda emin değilim kaanla bi arkadaş çok boğacak bunlar dedi. sen de çeyizlerimi iyi kötü biliyosun, berjer sanldayeler güllü duvar panoları da güllü bir de kırlent ve runnerlar var bunlar fazla olcak gibi sanki düşününce. iptal etmeyi düşünmeye başladım. kaan diyo ki düz şeffaf camlı bi şeler kullanalım ikea paşabahçe tarzı. sen ne dersin?
aslında onlarda haklı ama çok güzel duruyorlar : ) şamdanı beyaz kabartmalı alabilirsin canım ya da bievin melekli şamdanlarından , kuşlu şamdanlarından ... ama kutuyu iptal etme derim. salonda kullanmasanda başka yerde kullanırsın canım:S
teşekkürler canım çk sağol
kızlar çay setime kavuştum sonunda ♥ gnj çay setimi bir ay kadar önce bi züccaciyede bulmuştum 220 liraya aldım bugün. bi de ufak çerezlik hediye ettiler
fotoğraflayamıyorum kutuda olduğu için ama ilk sayfada daha önce aldığım parçaları var zaten, katlı ikramlığı, pasta altlığı, şekerliği ve büyük kasesi
setin parçaları rose gardenla aynı
hatta nerdeyse kendi bile aynı sade kemik rengi değil krem porseleni
sonunda benim oldu ♥♥
çerezlik de bu
evet evet yatak odasında çok güzel olur sakın iptal etme kutuyu : ) şamdan ve vazo olayında da dediğin gibi yap. beyaz emin ol çok şık duruyor. mumu renkli tercih edersin ya da desenli peçetelerden muma desen transfer ediyorlar öyle birşey yapabilirsin. nette örneğini görmüştüm çok şıktı.doğru dedin :) yatak odasında takı kutusu falan yapabilirim. ben en çok şamdanları beğenmiştim aslında ama işte olmıcak sanırım her şeyde bi gül her şeyde bi gül çok fazla olcak ben en iyisi iptal edeyim bu şamdanları. beyaz alayım evet bir de vazo alcaktım, onları da ikeadan paşabahçeden bakayım. pembe bi vazom var zaten doğum günümde kaanın gönderidği çiçeğin vazosu onu yatak odama koyucam bi tane de şeffaf cam salona alayım. şamdan ve diğer süsleri de beyaz bakayım :**
akıl akıldan zevk zevkten üstündür demişlerdemediyseler de ben dedim
evet ingilizler gibi sütlü çay içicem bu setin hatrınahem de vitrinde güzel durur ne dersiniz? diğer parçalarla birlikte vitrine koymayı düşünüyorum bardak kristal süs vs yerine bunları koyayım diyorum zaten vitrinlik ne süsüm var ne kristalim var asdasd bunlar hem odaya uyar hem de klasik vitrin görünümünden kurtarır beni
evet evet yatak odasında çok güzel olur sakın iptal etme kutuyu : ) şamdan ve vazo olayında da dediğin gibi yap. beyaz emin ol çok şık duruyor. mumu renkli tercih edersin ya da desenli peçetelerden muma desen transfer ediyorlar öyle birşey yapabilirsin. nette örneğini görmüştüm çok şıktı.
ya sorma o içimde yara kaldıvitrin için taşlı kadeh seti almıştım şimdi çok pişmanım. ne yapsam diye düşünüyorum annemin çay setinde gözüm var verse hayır demem onu vitrinime koyardım: ) eski model çıtır çiçekli çok şık
değiştirmeyi teklif et
sen kadehleri ver o çay setni versin
eskiler hep güzel oluyor zaten şu modern tabak çanaklar çıktı çıkalı bi şey almak için günlerce gezer oldum hiç zevkime göre bi şe bulamıyorum :/ çizgili falan hiç bana göre değil :/ bi kahvaltı takımım biraz modern gibi onu da bilerek aldım kahvaltılar neşeli olsun dedim cıvıl cıvılki onda da çiçekler var
ben çıkıyorum şimdi canım akşam gelirim yine sen de gel özledim valla :**
o teklifi ettim ama ret cevabı aldım canım zira annemde o takımı çok seviyor. o tarz birşey bulduğumda bende vitrin için almayı düşünüyorum. kadehleride kullanırım belki bilmiyorum. sence çok mu kötü durur birara bakıp söyler misin:S aldığımda çok hoşuma gitmişti şimdi kararsızım:S
akşam gelemem canım asker uğurlamaya gideceğimama ilk fırsatta geleceğim tekrar . bende özledim
forumda yazdığım ilk mesajım, o da size kısmetmiş :)
tek kelimeyle her şey harika, güzel günlerde kullan canım inş...
yeni aldıklarında çok güzeller canım yatakodası için dantel güzel bir ayrıntı doğrusu
Canım senin topiğini zaten takip ediyorum uzun zamandır:) Şimdi de son aldığın avize ve abajurları gördüm. Yatak odası avizene bayıldım, sade ve ince detayların hakimiyet sürdüğü "dantel" gerçekten çok şık.
Mutlulukla açın ışığınızı...
bugün epey bi alışveriş yaptık. foto çektim ama telefonun kablosunu getirmemişim :/
korkmaz tost makinam(grisi)
yatak odası avizem (beyaz dantelli olan)
yatak odası abajurlarım
salona aldığım avizenin tam fotosunu bulamadım ama şuna çok benziyor
bi de kendime pijamayla çoraplar aldım lcw'dan. başka da bi şey yok sanırım çeyizlik
çay seti ben almadım şu çelikleri diyosun di mi tepsili şekerlikli falan?
bana soğuk geliyor onlar hiç ısınamadım çok metal diye sanırım. 3 tane çay bardağı takımı aldım biri bize, biri arkadaş misafirlere biri de teyze misafirlere
gümüş ve deri tepsim de var. öyle kafama göre servis çıkarıcam canım hangisini isterse artık. hisardan ve paşabahçeden şekerlik de aldım yeter bence
korkmaz kaliteli hakkaten ben de çok beğeniyorum kalitesini. bu boy bana ideal geldi mutfağım çok büyük değil kalabalık etmez içine 4 tane tost ekmeği ile tost sığıyor. essede bi tane beğendim ama o çok büyüktü neyse artık aldım gitti bunu
bugün epey bi alışveriş yaptık. foto çektim ama telefonun kablosunu getirmemişim :/
korkmaz tost makinam(grisi)
yatak odası avizem (beyaz dantelli olan)
yatak odası abajurlarım
salona aldığım avizenin tam fotosunu bulamadım ama şuna çok benziyor
bi de kendime pijamayla çoraplar aldım lcw'dan. başka da bi şey yok sanırım çeyizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?