- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
kızlar bahsettiğiniz eve baktım hakkikaten süper allah sizlere nasip etsin diyorum:)
Yine ben geldim; kupalar harika.
istanbulda mı yaşıycaksın evlennce evetse neresinde:)
zbyd kulaklarını çok cınlattk galiba
canım evini göreli daha çok heveslendim hemen düğün olsun evimizi yerleştirelim diye
madame coco ya geçen hafta uğradm yeni ürünler gelecekmiş bekleyin biraz : )
o kafes zara home demek hmm kaça almştn: ))
senin tecrübelerinden çok yararlanacağz belli : ) birde şu göksu adayı anlatrsn bana : ))
ada da arkadaşmında düğünü oldu gerçekten güzeldi. en beğendiğim düğünlerden biri oldu ama yaşayan biri olarak sanada sormak istedimcınlatın cınlatın bende geldim girdim mevzuya hemen kusura bakmayın
tabiki elimden geleni yaparım :)
ben o kafesi 2 yıl önce aldım kuzum düz 50 deyim sana uygundu...belki küsürlüdür hatrlamıyorum çünkü...
ada anlatılmaz yaşanır...
biz çok eğlenmiştik...
ya valla tadını doyasıya cıkardık nişandan sonra bi altı ay nişanımmmm diye sayıkladım...
sonra düğün oldu
şimdi düğünümm diye...
ankarada düğün olucaksa kesinlikle orda olablir yemekleri filan harikaydı bide gökler ekibini filan getrtmiştik erkek tarafı da rövansı gelin almada bar ekibi getrterek aldı:)
acayipppp eğlenceli nişan kına düğün olmuştu o kadar çok talep var ki...1.evlilik yıl dönümüzüde tekneyi kiralamamız için...
ist olsanız kesinlikle bizim yatı öneririm çünkü boğazda düğün yapmak harika oldu
cınlatın cınlatın bende geldim girdim mevzuya hemen kusura bakmayın
tabiki elimden geleni yaparım :)
ben o kafesi 2 yıl önce aldım kuzum düz 50 deyim sana uygundu...belki küsürlüdür hatrlamıyorum çünkü...
ada anlatılmaz yaşanır...
biz çok eğlenmiştik...
ya valla tadını doyasıya cıkardık nişandan sonra bi altı ay nişanımmmm diye sayıkladım...
sonra düğün oldu
şimdi düğünümm diye...
ankarada düğün olucaksa kesinlikle orda olablir yemekleri filan harikaydı bide gökler ekibini filan getrtmiştik erkek tarafı da rövansı gelin almada bar ekibi getrterek aldı:)
acayipppp eğlenceli nişan kına düğün olmuştu o kadar çok talep var ki...1.evlilik yıl dönümüzüde tekneyi kiralamamız için...
ist olsanız kesinlikle bizim yatı öneririm çünkü boğazda düğün yapmak harika oldu
ada da arkadaşmında düğünü oldu gerçekten güzeldi. en beğendiğim düğünlerden biri oldu ama yaşayan biri olarak sanada sormak istedim
yaz düğünü olsaydı kır düğünü derdim ama kış olacak büyük ihtimal o yüzden adayı düşünüyoruz. sadece orası içimize sindi : )
yatak odanı özel mi yaptırdın aldın mı ? bulmuşken soruları sıralıyorum aqualilly kusura bakma konun dağılıyor
ada da arkadaşmında düğünü oldu gerçekten güzeldi. en beğendiğim düğünlerden biri oldu ama yaşayan biri olarak sanada sormak istedim
yaz düğünü olsaydı kır düğünü derdim ama kış olacak büyük ihtimal o yüzden adayı düşünüyoruz. sadece orası içimize sindi : )
yatak odanı özel mi yaptırdın aldın mı ? bulmuşken soruları sıralıyorum aqualilly kusura bakma konun dağılıyor
ayy canım kusura bakma lafa dalıyorum direk:) bende yakında nişanlanıcam inşallah evde yapsammı yapmasammı dışarda yaparsamda tipik ankara düğün salonları istemiyorum.bu göksu ada güzelmi tavsiye edermisin? fbirde fiyatları tuzlumu canım sen kaça tutmuştun mesela:)
kıza ayıp olcak hakkaten bunu sölim sonra kendi tokimden cevap verimm emi
bedesten mobilyada evimizin ölçülerine göre yapturdık begendiğimiz beğenmediğimiz yerleri kendimiz karar verdik modeller üzerinde oynadık
nolcak yavrum aşkolsunben de okuyorum heyecanla ay zbyd senin ev bizi acayip heyecanlandırdı sorma
nolcak yahu aşkolsun takipteyim ben de
o güllü kutuyu da söylesene tepe home muminik var ya seramik gibi yuvarlak böyle onu bi yerde görmüştüm de ne işime yarıcak diye almamıştım çok güzel fotoğraf veriyormuş almam lazım nerdeydi o
ay olur mu olur kimisi sevmiyor ya...:)hadi ya bende heycanlandım yarın ve persembe evde yokum cuma evdeyim temizlikten sonra her yeri çekicem inşallah olmazsa cumartesi sabah
ahahaha ilahiiii
evet tepe o ben onu lumluk çikolatalık olarak kullanıyorum diğerleri de tuvalet masam da
aqualilly yabancı mıkıza ayıp olcak hakkaten bunu sölim sonra kendi tokimden cevap verimm emi
bedesten mobilyada evimizin ölçülerine göre yapturdık begendiğimiz beğenmediğimiz yerleri kendimiz karar verdik modeller üzerinde oynadık
nolcak yavrum aşkolsunben de okuyorum heyecanla ay zbyd senin ev bizi acayip heyecanlandırdı sorma
aqualilly yabancı mı
kafama göre bulamazsam bende yaptırmayı planlıyorum zira country tarz desem klasik rustik mobilya gösteriyorlar . altn varaklı. hiç tarzm değil onlarda:S
göksu ada da yemeksiz menülerde var isteyene. öyle daha uyguna geliyor . arkadaşm o şekilde yapmştı. yemeksiz ama menüsü yine kalabalktı : ) bizim mekan ada olacak ama düğün yemekli mi değil mi karar vermedik. daha nişanı atlatamadk
planlara hız verdik
o kutuyu ben görmedim ankarada yok mu acabauff bu gezmeleri sevgilim olmadan yapmam lazm hadi diye diye gezdirmiyor:S
aqualilly yabancı mı
kafama göre bulamazsam bende yaptırmayı planlıyorum zira country tarz desem klasik rustik mobilya gösteriyorlar . altn varaklı. hiç tarzm değil onlarda:S
göksu ada da yemeksiz menülerde var isteyene. öyle daha uyguna geliyor . arkadaşm o şekilde yapmştı. yemeksiz ama menüsü yine kalabalktı : ) bizim mekan ada olacak ama düğün yemekli mi değil mi karar vermedik. daha nişanı atlatamadk
planlara hız verdik
o kutuyu ben görmedim ankarada yok mu acabauff bu gezmeleri sevgilim olmadan yapmam lazm hadi diye diye gezdirmiyor:S
hahaha ne kutuymuş bi anda herkes derdine düştü çok güzel fotoğraf vermiş ama bi anda alasım geldi
ay sorma ama benimkinin hadileri sayesinde yemek takımıyla koltukları zart diye alıp çıktık bana kalsa daha çoook gezerdimiçime sinse bile daha farklı bi şey görür de beğenirim korkusuyla alamıyodum hiç bi şey
kız olmaz olur mu ben ankaralıyım işte herseyi ordan aldım kuzummm
bir gün içinde paşabahçe için armadaya tantinoni esse englısh home için cepaya ordan hemen chakra/kentpark
cemile-zara home için gordiona giderdim ben:)
bu arada paşabahçe demişken ben de yeni keşfettim paşabahçe mağazalarını. paşabahçe diyince aklıma hep bardak kase falan geliyodu geçen gittim çok güzel şeyler var gerçekten. bi arakdaş bana tealight almış ferforje paşabahçeden çok hoşuma gitti öyle gidiğ gezdim ben de mağazasını tasarımları çok orjinal livacım bi bak sen de tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?