tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

kızlar bahsettiğiniz eve baktım hakkikaten süper allah sizlere nasip etsin diyorum:)

aminnnn sahibesi de burda zbyd arkadaşın evi o herkes bayıldıysa sorun yok bence

Yine ben geldim; kupalar harika.

teşekkür ederim hoşgeldin :)) kupalar bernardo

istanbulda mı yaşıycaksın evlennce evetse neresinde:)

evet istanbulda fener'de haliç'te. eski bi ev aslında ama biz yaptırıyoruz şu sıra güzel olucak sanırsam

cınlatın cınlatın bende geldim girdim mevzuya hemen kusura bakmayın

tabiki elimden geleni yaparım :)

ben o kafesi 2 yıl önce aldım kuzum düz 50 deyim sana uygundu...belki küsürlüdür hatrlamıyorum çünkü...

ada anlatılmaz yaşanır...

biz çok eğlenmiştik...

ya valla tadını doyasıya cıkardık nişandan sonra bi altı ay nişanımmmm diye sayıkladım...

sonra düğün oldu

şimdi düğünümm diye...

ankarada düğün olucaksa kesinlikle orda olablir yemekleri filan harikaydı bide gökler ekibini filan getrtmiştik erkek tarafı da rövansı gelin almada bar ekibi getrterek aldı:)

acayipppp eğlenceli nişan kına düğün olmuştu o kadar çok talep var ki...1.evlilik yıl dönümüzüde tekneyi kiralamamız için...

ist olsanız kesinlikle bizim yatı öneririm çünkü boğazda düğün yapmak harika oldu

ada da arkadaşmında düğünü oldu gerçekten güzeldi. en beğendiğim düğünlerden biri oldu ama yaşayan biri olarak sanada sormak istedim
yaz düğünü olsaydı kır düğünü derdim ama kış olacak büyük ihtimal o yüzden adayı düşünüyoruz. sadece orası içimize sindi : )

yatak odanı özel mi yaptırdın aldın mı ? bulmuşken soruları sıralıyorum aqualilly kusura bakma konun dağılıyor

ayy canım kusura bakma lafa dalıyorum direk:) bende yakında nişanlanıcam inşallah evde yapsammı yapmasammı dışarda yaparsamda tipik ankara düğün salonları istemiyorum.bu göksu ada güzelmi tavsiye edermisin? fbirde fiyatları tuzlumu canım sen kaça tutmuştun mesela:)

kıza ayıp olcak hakkaten bunu sölim sonra kendi tokimden cevap verimm emi

bedesten mobilyada evimizin ölçülerine göre yapturdık begendiğimiz beğenmediğimiz yerleri kendimiz karar verdik modeller üzerinde oynadık

nolcak yavrum aşkolsun ben de okuyorum heyecanla ay zbyd senin ev bizi acayip heyecanlandırdı sorma

işte bura tipik değil güzel ama tuzlu işte yani aslında göreceli belki sana uygun gelir 300 kişilk 17 bn civarı tuttu sanırım yemeklydi bide onda da seceneklerin var ama tavuklu etli menüler ama sanıyorum fiyatlar değişmiştir...

nolcak yahu aşkolsun takipteyim ben de

o güllü kutuyu da söylesene tepe home mu minik var ya seramik gibi yuvarlak böyle onu bi yerde görmüştüm de ne işime yarıcak diye almamıştım çok güzel fotoğraf veriyormuş almam lazım nerdeydi o

nolcak yavrum aşkolsun ben de okuyorum heyecanla ay zbyd senin ev bizi acayip heyecanlandırdı sorma

ay olur mu olur kimisi sevmiyor ya...:)hadi ya bende heycanlandım yarın ve persembe evde yokum cuma evdeyim temizlikten sonra her yeri çekicem inşallah olmazsa cumartesi sabah

ahahaha ilahiiii

evet tepe o ben onu lumluk çikolatalık olarak kullanıyorum diğerleri de tuvalet masam da

ay olur mu olur kimisi sevmiyor ya...:)hadi ya bende heycanlandım yarın ve persembe evde yokum cuma evdeyim temizlikten sonra her yeri çekicem inşallah olmazsa cumartesi sabah
hadi bakalım bekliyorum fotoğraflarını evinin. daha da çıldırabilirz evin tamamını görünce hazır ol

ahahaha ilahiiii

evet tepe o ben onu lumluk çikolatalık olarak kullanıyorum diğerleri de tuvalet masam da

alayım onu ben alayım görmüştüm tepe home'da vardı adana'dakinde

aqualilly yabancı mı
kafama göre bulamazsam bende yaptırmayı planlıyorum zira country tarz desem klasik rustik mobilya gösteriyorlar . altn varaklı. hiç tarzm değil onlarda:S

göksu ada da yemeksiz menülerde var isteyene. öyle daha uyguna geliyor . arkadaşm o şekilde yapmştı. yemeksiz ama menüsü yine kalabalktı : ) bizim mekan ada olacak ama düğün yemekli mi değil mi karar vermedik. daha nişanı atlatamadk
planlara hız verdik

o kutuyu ben görmedim ankarada yok mu acaba uff bu gezmeleri sevgilim olmadan yapmam lazm hadi diye diye gezdirmiyor:S

Son düzenleme:

hahaha ne kutuymuş bi anda herkes derdine düştü çok güzel fotoğraf vermiş ama bi anda alasım geldi

ay sorma ama benimkinin hadileri sayesinde yemek takımıyla koltukları zart diye alıp çıktık bana kalsa daha çoook gezerdim içime sinse bile daha farklı bi şey görür de beğenirim korkusuyla alamıyodum hiç bi şey

kız olmaz olur mu ben ankaralıyım işte herseyi ordan aldım kuzummm

bir gün içinde paşabahçe için armadaya tantinoni esse englısh home için cepaya ordan hemen chakra/kentpark

cemile-zara home için gordiona giderdim ben:)

bende bu ayrıntılarımı kendm gezerken aldım yoksa eşim sıkılıyor erkek nede olsa normal

senin evi görüncede birşeylerin derdine düşerim ne de olsa ben en sona kaldm:d

ehehe erkek milleti hep böyle babamda sevmez gezmeyi. o huyunu sevmezdim şimdi sevgilimde var aynısı. birşeyi beğendiysen al gezip durmaya gerek yok düşüncesinde. bugün ben hediye için birçok oyuncak seçtim o birtanesine baktı kasaya gitti

vardır canım ama ben kafama göre gezemediğim için göremiyorum öyle yerlere beraber gidiyoruz o da sevmiyor bu tür gezmeleri. acele edince ne aldm ne yaptm anlamıyorum

bu arada paşabahçe demişken ben de yeni keşfettim paşabahçe mağazalarını. paşabahçe diyince aklıma hep bardak kase falan geliyodu geçen gittim çok güzel şeyler var gerçekten. bi arakdaş bana tealight almış ferforje paşabahçeden çok hoşuma gitti öyle gidiğ gezdim ben de mağazasını tasarımları çok orjinal livacım bi bak sen de tavsiye ederim

görümcemle gezmeye gittiğimizde uğradım canım ama birşey almadım:S ferforje ekmeklik gördüm çok güzeldi sonra alırım diye bıraktm. dediğin gibi güzel orjinal şeyler oluyor. bende senin gibi bardak tabak diye düşünüyordum büyük mağazaları olduğunu sonradan duydum ee 2 sene öncesine kadar bu işlerle alakam yoktu ki. çeyiz benim ne işime yarar diye gezen bir tiptim

Son düzenleme:
ayh livacım sanırım ben ayakta uyumaya başladım neyse ki yarın dersim 10 buçukta. 7

burnumun dibindeki (hem de arabayla gittiğim) okula bir saat öncesinden kalkmak zor geliyo bana istanbula gidince napıcam bilmem :/ bi saatim yolda geçse çatlarım heralde offf :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…