- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
odadaki halini çok merak ediyorum ben de :)) perdeler görüyorum rüyalarımda bu ara :/ yatak odasıyla salonun perdesi dert oldu içime resmen bi karar verseydim de kurtulsaydım o stresten de
kızlar gelinlik provasına giderken ayakkabı da istedi ordaki bayan etek boyu için
Ayakkab Sat | Bayan Ayakkab, izme, Babet , Orjinal Ayakkablar, Tm Markalar Spot Fiyatlara, Online Ayakkab Sat Maazas, Ayakkab Modelleri, Ayakkab | rnn Byk Resmi
genel olarak böyle bi ayakkabı istiyorum ama bu çok sade. bu rengi de pek süslemiyolar gelin ayakkabısı gibi. 2 tane nr 39da var alçak topuklu pudra süslü ayakkabı onların da beğenmedin sanırım napsam :/
bunu alıp şöyle bi şeyi kendim mi yapıştırsam acaba
Ayakkab Sat | Bayan Ayakkab, izme, Babet , Orjinal Ayakkablar, Tm Markalar Spot Fiyatlara, Online Ayakkab Sat Maazas, Ayakkab Modelleri, Ayakkab | rnn Byk Resmi
nr 39dakiler de şunlar
Canım ben Nr39'un ayakkabılarını çok beğeniyorum. Ama bu ikisi o kadar da hoşuma gitmedi. Farklı gelin ayakkabıları yok mu ki. Bence aceleye getirme. Düşündüğün topuk boyuyla aynı bir ayakkabı getir provalara. Ayakkabını gelinliktten sonra al bence. Mesela ben öyle yapmıştım. Düşündüğüm markanın topuk boyu hep aynıydı zaten. Sende kaç pont alacağına karar ver. O pontla aynı ya da ona yakın bir ayakkabın varsa onunla git provalara. Gelinlik ortaya çıkarken o aşamada karar ver ayakkabına bence. Hem biraz fark olsa da ayakkabılarda gelinlikte bir şey fark edeceğini zannetmiyorum. Birkaç santimden bir şey olmaz.
bunun pudrası olsa alırdım aslında. çiçekleri falan benim gelinliğimdekilerle çok uyumlu
Canım bu marka harika yaa çok güzel Ankarada Bahçeli 7. caddede bi mağazada yakından da görmüştüm ayakkabıların tasarımları göz alıcı.
hangi mağazada gördün acaba :26:
Canım bu marka harika yaa çok güzel Ankarada Bahçeli 7. caddede bi mağazada yakından da görmüştüm ayakkabıların tasarımları göz alıcı.
eed canım ben sık sık giderim hatta adanaya gittiğimde mutlaka uğrarım :) çantaları da çok güzel. ayakkabıları harika ama pek benim giyecek ortamım olmadığı için alamadım hiç :/ belki istanbula gidince alır giyerim güzel bi okulum olursa :))
indirim dönemlerinde de baya uygun oluyor fiyatları. takıları da çok güzel takılarımı da ordan alırım genelde hatta aksesuarlarının (bere, şapka, şal vs ) hepsi çok güzel bence :))
yukarıdaki ayakkabıyı soruyorsan forever new markası
limangonun suwen kampanyasından 20 liralık çekimle 3 tane çamaşır aldım.
Eki Görüntüle 384753 Eki Görüntüle 384754 Eki Görüntüle 384755
ayy ne güzellermiş bende bakıyım dur
bak bak :)) benim en sevdiğim kesim bu, hipster deniyor. yazın bunlarla gezerim ben evin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?