İyi o zamanÖzele gidiyorum o yüzden hep randevu oluyor 1 gün öncesinden randevu verir
Teşekkür ederim tekrardanO günlerde film çekilecek elticim, o zaman belli olur polip falan var ise.
Gerekli görülürse, sonrasında alınır minnak bir işlemle.
Benim bı ara gittiğimde adetin 1.gunu kalınlığı 20 falandıŞu anda gebelik yok ise, rahminiz incelmeye başlamıştır. Tahmini Bat gününüz gelmiş çünkü.
Tutulmanın etkisinin ne zaman biteceğini dinlemedim sanırım ya da umursamadımYa bu tür şeylere bende inanıyorumNeden olmasın
Çabucak geçer inşaallah
Rica ederimTeşekkür ederim tekrardan
Güya 19 Kasım'dan sonra her şey düzene girmeye başlayacaktıTutulmanın etkisinin ne zaman biteceğini dinlemedim sanırım ya da umursamadım
Bugünden beri keşke dinleseydim diyorum
Senin ciğerlerdeki etki bitmiş olmalı artık. Sınavlarını mı bekliyorsun dr’a gitmek için?Kadın olmak zorBenim miyomlar büyüdü mü acaba
Şubat tatili öncesi hatta Aralık sonu gitmeyi düşünüyorumSenin ciğerlerdeki etki bitmiş olmalı artık. Sınavlarını mı bekliyorsun dr’a gitmek için?
Birden incelmiyor kiBenim bı ara gittiğimde adetin 1.gunu kalınlığı 20 falandı
Hayırlısı olsun inşallahŞubat tatili öncesi hatta Aralık sonu gitmeyi düşünüyorum
Sağ ol canımHayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun cancağızımÇok şükür diyelim cancağzım. Bugün olmayan dişlerimin ağrısını çekiyorum
Tezgaha gitmedim o yüzden.
Onun haricinde iyiyim hamdolsun.
Sen nasılsın?
Hı hı, ortalık fena bu aralar.Güya 19 Kasım'dan sonra her şey düzene girmeye başlayacaktı
Rabbim daha da iyi etsin cancağzım, sağ olasınGeçmiş olsun cancağızımBen iyiyim genel olarak
Amin cancağızımRabbim daha da iyi etsin cancağzım, sağ olasın
Rabbim daha çok versin inşaallahHı hı, ortalık fena bu aralar.
Bana vurmadı, dün akıllılık etmişiz yatırımları en yükseği gördüğümüzde bozdurmakla.
Bugün düşüşe geçti. Biraz daha düşsün, ettiğimiz kâr ile yatırımı fazlalaştıracağız inşallah
İyi abla sıkıntı yok şu anlık. Kalp atışı duyuldu, bi kese henüz küçük o da haftaya belli olcak.Dediyy teyzen nasıl