Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
İnşallah. Ya önceki doktor hiçbir şey yok demişti bu doktor rahîm kalınlığindan polipten suphelendi sizce 27 adet günüm cuma günü adet olmadan kontrole gitsem mi adet öncesi ve sonrası kalınlığı görmesi için ?
yasminsay yasminsay fikrinize ihtiyacım var

İnşallah. Ya önceki doktor hiçbir şey yok demişti bu doktor rahîm kalınlığindan polipten suphelendi sizce 27 adet günüm cuma günü adet olmadan kontrole gitsem mi adet öncesi ve sonrası kalınlığı görmesi için ?
Adette rahim temizleniyor zaten. Ama polip konusunda bir fikrim yok.
Gerek görür ise, tedavi sırasında rahim kalınlığını ölçer zaten.
Yumurta takibi sırası ve sonrasında bakılır. Sizin regl zamanınız gelmiş. Rahim temizlenmeye geçtiği için, sağlıklı ölçüm olamayabilir 🤷🏻‍♀️

Yumurta takibi sırası ve sonrasında bakılır. Sizin regl zamanınız gelmiş. Rahim temizlenmeye geçtiği için, sağlıklı ölçüm olamayabilir 🤷🏻‍♀️
Yani direk adetten sonra mı gideyim ? Film için

O zaman adetten 3-5 gün sonra gitmeli🤔

Sağ olasın canım 🤗

Geçenlerde bu tutulmanın burçlara etkilerini dinlemiştim, benim burcum için diş ağrısını özellikle baskıladı. Dünden beri eşimin başının etini yiyorum, onun burcu için söylenenler aklıma geldi🤣🤣
Ya bu tür şeylere bende inanıyorum😁Neden olmasın🤔
Çabucak geçer inşaallah🥰

X