- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Hayırlı olsun Sağlıkla doğsun inşaallahİyi abla sıkıntı yok şu anlık. Kalp atışı duyuldu, bi kese henüz küçük o da haftaya belli olcak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun Sağlıkla doğsun inşaallahİyi abla sıkıntı yok şu anlık. Kalp atışı duyuldu, bi kese henüz küçük o da haftaya belli olcak.
Aşkom
İnşallah abla tek temennimizHayırlı olsun Sağlıkla doğsun inşaallah
Dediyyyyy
Aşkom
Geldim misafirler yeni gittiler ❤
Napıyon aşko
JennaaaaaDediyyyyy
Aleykümselam canım nasılsınSen pek takılmıyorsunSelamunaleykum pilavlardan giriş yaptim nasilsiniz kk hanimlari ve yorgun anneanne
Hoş geldin kızım ❤Selamunaleykum pilavlardan giriş yaptim nasilsiniz kk hanimlari ve yorgun anneanne
Cagirdim gel diyeAleykümselam canım nasılsınSen pek takılmıyorsun
Iyiyim cok sukur sen nasilsin evet cok giremiyorum malum kızim ve okulu be i cok uğraştiriyor vaktimi cok aliyor ve aile mahallesine taşındim masallah yogun geciyor oyle ugrasip duruyorumAleykümselam canım nasılsınSen pek takılmıyorsun
Hoşbulduk anneHoş geldin kızım ❤
Allah kolaylık versinIyiyim cok sukur sen nasilsin evet cok giremiyorum malum kızim ve okulu be i cok uğraştiriyor vaktimi cok aliyor ve aile mahallesine taşındim masallah yogun geciyor oyle ugrasip duruyorum
İyi yapmışsın ablacımCagirdim gel diye
Off nevoş benim pilavım bunu haketmedi yaaİyi yapmışsın ablacım
Kk bir şeyini beğenmedi demek bende anlamadımOff nevoş benim pilavım bunu haketmedi yaa
Büyük hayal kırıklığı oldu valla nevoşumKk bir şeyini beğenmedi demek bende anlamadım
Benim videom bile vardıBüyük hayal kırıklığı oldu valla nevoşum