- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Biraz üzgünNasılsın
Allah kolaylık versin enişteyeYok göreve gitti
Belki daha vakti vardırBiraz üzgünöyle test yapayım dedim bat 27si negatifti erken gebelik testi
Hakkında hayırlısı canım belki çıkmamıştır ya da zamanı henüz gelmemiştirBiraz üzgünöyle test yapayım dedim bat 27si negatifti erken gebelik testi
Sağ ol aşkomAllah kolaylık versin enişteye
Belki daha vakti vardır
Kendimi bu ay rahim filmine odaklamistim zaten de işte insanoğluyuz heves ümit ediyoruzHakkında hayırlısı canım belki çıkmamıştır ya da zamanı henüz gelmemiştir
Tabii,her şey kısmet, en kısa sürede,sağlıkla nasip olsun inşallahKendimi bu ay rahim filmine odaklamistim zaten de işte insanoğluyuz heves ümit ediyoruzherşey nasip kısmet dediğiniz gibi
CancağızımHayırlı akşamlar herkese
Kime örüyorsun
Film sonrası olur belkiKendimi bu ay rahim filmine odaklamistim zaten de işte insanoğluyuz heves ümit ediyoruzherşey nasip kısmet dediğiniz gibi
Amin inşallahTabii,her şey kısmet, en kısa sürede,sağlıkla nasip olsun inşallah
Amin inşallah
İnşallah. Ya önceki doktor hiçbir şey yok demişti bu doktor rahîm kalınlığindan polipten suphelendi sizce 27 adet günüm cuma günü adet olmadan kontrole gitsem mi adet öncesi ve sonrası kalınlığı görmesi için ?Film sonrası olur belki
Canım bu konulara çok fransızımİnşallah. Ya önceki doktor hiçbir şey yok demişti bu doktor rahîm kalınlığindan polipten suphelendi sizce 27 adet günüm cuma günü adet olmadan kontrole gitsem mi adet öncesi ve sonrası kalınlığı görmesi için ?
Anladim teşekkür ederimCanım bu konulara çok fransızımÇok oldu bu tarz sorunlar için doktora gitmeyeli
yasminsay bilir.O anlıyor