- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
İnşallah. Ya önceki doktor hiçbir şey yok demişti bu doktor rahîm kalınlığindan polipten suphelendi sizce 27 adet günüm cuma günü adet olmadan kontrole gitsem mi adet öncesi ve sonrası kalınlığı görmesi için ?
Çok şükür diyelim cancağzım. Bugün olmayan dişlerimin ağrısını çekiyorumNasılsın görüşmeyeli?
Kendime, kış dondurmaya geliyorKime örüyorsun
Geçmiş olsun canımÇok şükür diyelim cancağzım. Bugün olmayan dişlerimin ağrısını çekiyorum
Tezgaha gitmedim o yüzden.
Onun haricinde iyiyim hamdolsun.
Sen nasılsın?
Aynen ihtiyaç varKendime, kış dondurmaya geliyor
Gavranım üşümesin
Adette rahim temizleniyor zaten. Ama polip konusunda bir fikrim yok.İnşallah. Ya önceki doktor hiçbir şey yok demişti bu doktor rahîm kalınlığindan polipten suphelendi sizce 27 adet günüm cuma günü adet olmadan kontrole gitsem mi adet öncesi ve sonrası kalınlığı görmesi için ?
Yani direk adetten sonra mı gideyim ? Film içinAdette rahim temizleniyor zaten. Ama polip konusunda bir fikrim yok.
Gerek görür ise, tedavi sırasında rahim kalınlığını ölçer zaten.
Yumurta takibi sırası ve sonrasında bakılır. Sizin regl zamanınız gelmiş. Rahim temizlenmeye geçtiği için, sağlıklı ölçüm olamayabilir
O zaman adetten 3-5 gün sonra gitmeliAdette rahim temizleniyor zaten. Ama polip konusunda bir fikrim yok.
Gerek görür ise, tedavi sırasında rahim kalınlığını ölçer zaten.
Yumurta takibi sırası ve sonrasında bakılır. Sizin regl zamanınız gelmiş. Rahim temizlenmeye geçtiği için, sağlıklı ölçüm olamayabilir
Sağ olasın canımGeçmiş olsun canım
Film zaten adet bitiminde çekiliyor. Evet film için gidin, onda her şey çıkacaktır zaten.Yani direk adetten sonra mı gideyim ? Film için
Aynen ya daha önce rahim filmi çekildim adet bitince gel demişti orda sıkıntı yok merak ettiğim rahim kalınlıği için öncesinden doktora gitsemiydim oyduO zaman adetten 3-5 gün sonra gitmeli
Ya bu tür şeylere bende inanıyorumSağ olasın canım
Geçenlerde bu tutulmanın burçlara etkilerini dinlemiştim, benim burcum için diş ağrısını özellikle baskıladı. Dünden beri eşimin başının etini yiyorum, onun burcu için söylenenler aklıma geldi
Teşekkür ederimFilm zaten adet bitiminde çekiliyor. Evet film için gidin, onda her şey çıkacaktır zaten.
Adet bitince hemen git onlar yönlendirirAynen ya daha önce rahim filmi çekildim adet bitince gel demişti orda sıkıntı yok merak ettiğim rahim kalınlıği için öncesinden doktora gitsemiydim oydu
Öyle yapayim o zaman teşekkür ederimAdet bitince hemen git onlar yönlendirir
O günlerde film çekilecek elticim, o zaman belli olur polip falan var ise.O zaman adetten 3-5 gün sonra gitmeli
Randevu alacaksan şimdiden alÖyle yapayim o zaman teşekkür ederim
Kadın olmak zorO günlerde film çekilecek elticim, o zaman belli olur polip falan var ise.
Gerekli görülürse, sonrasında alınır minnak bir işlemle.
Özele gidiyorum o yüzden hep randevu oluyor 1 gün öncesinden randevu verirRandevu alacaksan şimdiden al
Şu anda gebelik yok ise, rahminiz incelmeye başlamıştır. Tahmini Bat gününüz gelmiş çünkü.Aynen ya daha önce rahim filmi çekildim adet bitince gel demişti orda sıkıntı yok merak ettiğim rahim kalınlıği için öncesinden doktora gitsemiydim oydu