- 15 Nisan 2020
- 87
- 21
- 18
- 27
- Konu Sahibi 0denizkiziii0
-
Sanmıyorum. Neden yeni kişi olsa hüzünlü şarkı paylaşsın kiValla aklıma direk başkasını bulduğu geldi.. Çok gördük böyle vakaları.. çizdiği resim ve hüzünlü şarkıda malesef yeni kişiyle alakalı bence..
Evet hiç bitmeyecek gibiydi. Ben bu kadar severken o nasıl bitirmek istedi anlamıyorumÜzücü ama maalesef hayat ve insanlar acımasız. Hiç vazgeçmez dediğin insan vazgeçebiliyor. Bitmez dediğin bitiyor. Teselli etmek isterdim ama durum ortada. Karşı taraf istemiş ayrılığışimdi yazsan ya da iletişime geçmek için hamle yapsan daha da ters tepebilir... Bence sen de kendine bir yol çizmeye çalış. Herkes aynı yollardan geçiyor. Unutamam sanıyorsun ama gün geliyor aklının ucundan bile geçmiyor. Özlüyorum sanırsın ama bir gün gelir ve hiç ozlemedigini fark edersin. Biraz zaman gerekiyor. Lütfen o zamanı kendine ver.
Teşekkür ederimÖncelikle burda cok yararlanılan adil ışık gibi kişilerin kanallarını takip edin, ilişkiler konusunda biraz geliştirin kendinizi hazır evdeyiz. O yazdigi zaman hâla seviyorum derseniz. Yazarsa, ararsa hemen dönüş yapmayın. Biraz zaman geçsin. Sonra kısa bir mesaj atarsınız. Uzatmadan, muhabbet açmadan. Soru sormayın.ilgilenmeyin.yabanci bir erkek gibi davranın.
El cevap: hiçbir şey yapmayacaksınız2 senelik sevgilim benden ayrıldı 1.5 ay önce istemiyorum seni artık dedi. İlişkimiz başta çok güzeldi sonra uzak mesafeye döndü ve o zaman sıkıntılar başladı. Ben çok panikledim hergün yanımda olan, birlikte uyuduğum, 1 saat önce yan yanayken 1 saat sonra özledim canımın içi diye arayan adam gitti. Özlemek yasak diyen, 2 3 günde bir görüntülü arayıp 10 Dk konuşup zaten hergün mesajlaşmıyor muyuz diyen bir adam geldi. Bu bana yetmedi. Onu bunalttım o ilgi göstermedikçe. İlk o geliyordu ayda bir 1 2 günlüğüne devamsızlığı sıkıntıdaydı da. 2 gün fazla görüşelim diye hep ben gitmeye başladım derken ilişki böyle bi hal aldı. Sürekli benim gittiğim benim aradığım benim özledim dediğim ve sıkıldığını bunaldığını söyleyip ayrıldı. Şimdiyse hergün rüyalarımda onu çok fazla özlüyorum. Bi yanımda olsa özledim dese ellerini tutup yan yana olduktan sonra çözeriz demek istiyorum. Elim kolum bağlı kaldı yazamıyorum çünkü hep ben yazdım bugüne kadar tartışmalarda uzak mesafe ilişki yaşadığımızdan beri önceden o da yazardı. Yazmazsa elbet beni gözden çıkarmış demek olacak ve anlamam gerekecek artık. Ayrıldıktan 2 hafta sonra 1 kere yazdı cevap vermedim arasın istedim. Keşke cevap verseymişim pişman oldum arar sandım. Çabalasın istedim. Şimdi de 2 sevgili resmi çiziyor ve hüzünlü bir şarkı ekleyip paylaşıyor instada ama arkadaşlarım öylesine de olabilir diyor. Kafam çok karıştı. Ona bir hamle yapmalı mıyım takip atmak gibi. Ya da susup beklemeli miyim. Beynimle kalbim çok farklı şeyler söylüyor.
Artık hiç mesaj atmayacakmış gibi geliyor. Tüm umutlarım soldu gün geçtikçe. Dönse de nasıl güvenicem bilmiyorum. Tek bildiğim hala çok sevdiğim. Yazmak istese bir engel yok ama demek ki istemiyor.El cevap: hiçbir şey yapmayacaksınız
2 senelik uzak mesafeli toksik ilişkim gözlerimin önüne geldiben de aynı şeyleri yaşadım ama adamı terkettim en sonunda Sen hiçbir hamle yapma. O tıpış tıpış dönecek.
Başkası olduğuna kesinlikle ihtimal vermiyorum. Neden başkasına olsa seni kaybettim tarzı şarkılar olur ki ya da kırılgansın tarzı benimle ilgili şeyler. Keşke öyle bi şey varsa bunu da öğrenebilsem en azından görmüş olurum bazı şeyleri. Sanki yazacak hissinden kurtulamıyorumGeçmiş olsun ilişkiniz bitmiş ve muhtemelen eski sevgiliniz başka biriyle karşılıksız şekilde ilgileniyor . O şarkılar türküler de onun dikkatini çekmek icin
Yok yazmayacağım arada o istek gelse de tuttum kendimi bu kadar zaman. Eğer devam ediyor olsaydık 2 sene daha uzaktan ilişki sürdürecektik. Ben göze almıştım ama o vazgeçti. Ama yine de çok istiyorum arasın barışalım desin hiç mi ihtimal yok gerçekten sildi önüne mi bakıyor beni düşünüyor mu. İçim içimi yiyor bu düşüncelerleÖncelikle siz sürekli şöyle iyiydik böyle sevdim deyip durduğunuz müddetçe onu unutmazsınız bazı insanlar sevilmeyi hak etmeyecek kadar gerizekalı oluyor onlara vakit harcamak bile zaman kaybı. Sizi sevseydi zaten bunaldım ayrılalım demezdi üstelik arar ve barışmak istiyorum derdi.
Siz kendinizi boşuna üzüyorsunuz en iyisi önünüze bakmak zaten tekrar gelse bile dikiş tutmaz uzun mesafe ilişkisi her zaman bir handikap. İnşallah yazmazsınız o zaman bir değeriniz olacağını sanmıyorum.
Bazen sevgi bitebiliyor. Devam ettirmek için yetmeyebiliyor. Ayrılmak isteyeni elestiriyoruz ama sevmek kadar sevginin azalması veya bitmesi de çok normal bir durum aslındaEvet hiç bitmeyecek gibiydi. Ben bu kadar severken o nasıl bitirmek istedi anlamıyorum
Sizce hiç yazmaz mı daha. Ben hala çok istiyorum. Yan yana çok güzeldi şu an mesafe olsada. Ben daha başkasının kokusunu falan istemiyorum.Bazen sevgi bitebiliyor. Devam ettirmek için yetmeyebiliyor. Ayrılmak isteyeni elestiriyoruz ama sevmek kadar sevginin azalması veya bitmesi de çok normal bir durum aslındabazen mantıklı ve gerçekçi düşünmek gerekiyor. Üzücü de olsa bu hayatın gerçeği maalesef
Sevmiyor. Sevse gider miydi sence? Biraz da bu açıdan bak.Sizce hiç yazmaz mı daha. Ben hala çok istiyorum. Yan yana çok güzeldi şu an mesafe olsada. Ben daha başkasının kokusunu falan istemiyorum.
Muhtemelen yazmayacak .Başkası olduğuna kesinlikle ihtimal vermiyorum. Neden başkasına olsa seni kaybettim tarzı şarkılar olur ki ya da kırılgansın tarzı benimle ilgili şeyler. Keşke öyle bi şey varsa bunu da öğrenebilsem en azından görmüş olurum bazı şeyleri. Sanki yazacak hissinden kurtulamıyorum
Doğru seven insan bu kadar zaman dayanamazdıSevmiyor. Sevse gider miydi sence? Biraz da bu açıdan bak.
Daha çok yeni bak önüne kimler çıkar kimler o zaman iyi ki gitmiş diyeceksin. Paylaşımlarını da üzerine alınma belki de oda imkansız birini seviyor bence artık önünüze bakın hem arasa ne olacak ki yine uzaktan ilişki yürüteceksiniz hemde 2 yılmış yazık günah değil mi?Sizce hiç yazmaz mı daha. Ben hala çok istiyorum. Yan yana çok güzeldi şu an mesafe olsada. Ben daha başkasının kokusunu falan istemiyorum.
Daha yeni ayrıldık bu kadar kısa sürede kimi sevebilir. Böyle düşünmek bile canımı yakıyorDaha çok yeni bak önüne kimler çıkar kimler o zaman iyi ki gitmiş diyeceksin. Paylaşımlarını da üzerine alınma belki de oda imkansız birini seviyor bence artık önünüze bakın hem arasa ne olacak ki yine uzaktan ilişki yürüteceksiniz hemde 2 yılmış yazık günah değil mi?
Siz varken de birilerini hayatına sokmuş olabilir valla ben erkeklerden her şey beklerim. Ex ten next olmaz demişlerDaha yeni ayrıldık bu kadar kısa sürede kimi sevebilir. Böyle düşünmek bile canımı yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?