Tam 1.5 aydır yazmıyor ne yapmalıyım?

Evet hiç bitmeyecek gibiydi. Ben bu kadar severken o nasıl bitirmek istedi anlamıyorum

Teşekkür ederim

Öncelikle siz sürekli şöyle iyiydik böyle sevdim deyip durduğunuz müddetçe onu unutmazsınız bazı insanlar sevilmeyi hak etmeyecek kadar gerizekalı oluyor onlara vakit harcamak bile zaman kaybı. Sizi sevseydi zaten bunaldım ayrılalım demezdi üstelik arar ve barışmak istiyorum derdi.
Siz kendinizi boşuna üzüyorsunuz en iyisi önünüze bakmak zaten tekrar gelse bile dikiş tutmaz uzun mesafe ilişkisi her zaman bir handikap. İnşallah yazmazsınız o zaman bir değeriniz olacağını sanmıyorum.

Adam bitirmiş erkeklerin bitirme şekli bitti şeklinde değil de uzaklaşarak belli ediyorlar. Bekleme arama sorma bırak yerinde kalsın

Geçmiş olsun ilişkiniz bitmiş ve muhtemelen eski sevgiliniz başka biriyle karşılıksız şekilde ilgileniyor . O şarkılar türküler de onun dikkatini çekmek icin

El cevap: hiçbir şey yapmayacaksınız
2 senelik uzak mesafeli toksik ilişkim gözlerimin önüne geldi ben de aynı şeyleri yaşadım ama adamı terkettim en sonunda Sen hiçbir hamle yapma. O tıpış tıpış dönecek.

Artık hiç mesaj atmayacakmış gibi geliyor. Tüm umutlarım soldu gün geçtikçe. Dönse de nasıl güvenicem bilmiyorum. Tek bildiğim hala çok sevdiğim. Yazmak istese bir engel yok ama demek ki istemiyor.

Geçmiş olsun ilişkiniz bitmiş ve muhtemelen eski sevgiliniz başka biriyle karşılıksız şekilde ilgileniyor . O şarkılar türküler de onun dikkatini çekmek icin
Başkası olduğuna kesinlikle ihtimal vermiyorum. Neden başkasına olsa seni kaybettim tarzı şarkılar olur ki ya da kırılgansın tarzı benimle ilgili şeyler. Keşke öyle bi şey varsa bunu da öğrenebilsem en azından görmüş olurum bazı şeyleri. Sanki yazacak hissinden kurtulamıyorum

Yok yazmayacağım arada o istek gelse de tuttum kendimi bu kadar zaman. Eğer devam ediyor olsaydık 2 sene daha uzaktan ilişki sürdürecektik. Ben göze almıştım ama o vazgeçti. Ama yine de çok istiyorum arasın barışalım desin hiç mi ihtimal yok gerçekten sildi önüne mi bakıyor beni düşünüyor mu. İçim içimi yiyor bu düşüncelerle

Evet hiç bitmeyecek gibiydi. Ben bu kadar severken o nasıl bitirmek istedi anlamıyorum
Bazen sevgi bitebiliyor. Devam ettirmek için yetmeyebiliyor. Ayrılmak isteyeni elestiriyoruz ama sevmek kadar sevginin azalması veya bitmesi de çok normal bir durum aslında bazen mantıklı ve gerçekçi düşünmek gerekiyor. Üzücü de olsa bu hayatın gerçeği maalesef

Sizce hiç yazmaz mı daha. Ben hala çok istiyorum. Yan yana çok güzeldi şu an mesafe olsada. Ben daha başkasının kokusunu falan istemiyorum.

Muhtemelen yazmayacak .

Sizce hiç yazmaz mı daha. Ben hala çok istiyorum. Yan yana çok güzeldi şu an mesafe olsada. Ben daha başkasının kokusunu falan istemiyorum.
Daha çok yeni bak önüne kimler çıkar kimler o zaman iyi ki gitmiş diyeceksin. Paylaşımlarını da üzerine alınma belki de oda imkansız birini seviyor bence artık önünüze bakın hem arasa ne olacak ki yine uzaktan ilişki yürüteceksiniz hemde 2 yılmış yazık günah değil mi?

Daha yeni ayrıldık bu kadar kısa sürede kimi sevebilir. Böyle düşünmek bile canımı yakıyor

Bide kızları anlamak zor derler. Asıl erkekleri anlamak için bi kullanma kılavuzu olmalı bence.
Baksana türk erkeklerinin özetini yazmış biri aynı seninkide bu kategoride galiba. Bence unutmaya çalış. Olurda barışırsanız yine aynısını yapar bu sefer daha çok üzülürsün. Yol yakınken vazgeç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…