- 15 Nisan 2020
- 87
- 21
- 18
- 27
- Konu Sahibi 0denizkiziii0
-
Kaderinse Dünya küçüktür ,2 senelik sevgilim benden ayrıldı 1.5 ay önce istemiyorum seni artık dedi. İlişkimiz başta çok güzeldi sonra uzak mesafeye döndü ve o zaman sıkıntılar başladı. Ben çok panikledim hergün yanımda olan, birlikte uyuduğum, 1 saat önce yan yanayken 1 saat sonra özledim canımın içi diye arayan adam gitti. Özlemek yasak diyen, 2 3 günde bir görüntülü arayıp 10 Dk konuşup zaten hergün mesajlaşmıyor muyuz diyen bir adam geldi. Bu bana yetmedi. Onu bunalttım o ilgi göstermedikçe. İlk o geliyordu ayda bir 1 2 günlüğüne devamsızlığı sıkıntıdaydı da. 2 gün fazla görüşelim diye hep ben gitmeye başladım derken ilişki böyle bi hal aldı. Sürekli benim gittiğim benim aradığım benim özledim dediğim ve sıkıldığını bunaldığını söyleyip ayrıldı. Şimdiyse hergün rüyalarımda onu çok fazla özlüyorum. Bi yanımda olsa özledim dese ellerini tutup yan yana olduktan sonra çözeriz demek istiyorum. Elim kolum bağlı kaldı yazamıyorum çünkü hep ben yazdım bugüne kadar tartışmalarda uzak mesafe ilişki yaşadığımızdan beri önceden o da yazardı. Yazmazsa elbet beni gözden çıkarmış demek olacak ve anlamam gerekecek artık. Ayrıldıktan 2 hafta sonra 1 kere yazdı cevap vermedim arasın istedim. Keşke cevap verseymişim pişman oldum arar sandım. Çabalasın istedim. Şimdi de 2 sevgili resmi çiziyor ve hüzünlü bir şarkı ekleyip paylaşıyor instada ama arkadaşlarım öylesine de olabilir diyor. Kafam çok karıştı. Ona bir hamle yapmalı mıyım takip atmak gibi. Ya da susup beklemeli miyim. Beynimle kalbim çok farklı şeyler söylüyor.
Bence hic bisey yapmayin kendisini bir koseye birakip kendi hayatiniza devam etmelisiniz bir erkege karsi kendinzi ezdirmeyin heleki sevgiliyseniz emin olun bir kac sene sonra uzuldugunuz icin kendinize kizacaksiniz2 senelik sevgilim benden ayrıldı 1.5 ay önce istemiyorum seni artık dedi. İlişkimiz başta çok güzeldi sonra uzak mesafeye döndü ve o zaman sıkıntılar başladı. Ben çok panikledim hergün yanımda olan, birlikte uyuduğum, 1 saat önce yan yanayken 1 saat sonra özledim canımın içi diye arayan adam gitti. Özlemek yasak diyen, 2 3 günde bir görüntülü arayıp 10 Dk konuşup zaten hergün mesajlaşmıyor muyuz diyen bir adam geldi. Bu bana yetmedi. Onu bunalttım o ilgi göstermedikçe. İlk o geliyordu ayda bir 1 2 günlüğüne devamsızlığı sıkıntıdaydı da. 2 gün fazla görüşelim diye hep ben gitmeye başladım derken ilişki böyle bi hal aldı. Sürekli benim gittiğim benim aradığım benim özledim dediğim ve sıkıldığını bunaldığını söyleyip ayrıldı. Şimdiyse hergün rüyalarımda onu çok fazla özlüyorum. Bi yanımda olsa özledim dese ellerini tutup yan yana olduktan sonra çözeriz demek istiyorum. Elim kolum bağlı kaldı yazamıyorum çünkü hep ben yazdım bugüne kadar tartışmalarda uzak mesafe ilişki yaşadığımızdan beri önceden o da yazardı. Yazmazsa elbet beni gözden çıkarmış demek olacak ve anlamam gerekecek artık. Ayrıldıktan 2 hafta sonra 1 kere yazdı cevap vermedim arasın istedim. Keşke cevap verseymişim pişman oldum arar sandım. Çabalasın istedim. Şimdi de 2 sevgili resmi çiziyor ve hüzünlü bir şarkı ekleyip paylaşıyor instada ama arkadaşlarım öylesine de olabilir diyor. Kafam çok karıştı. Ona bir hamle yapmalı mıyım takip atmak gibi. Ya da susup beklemeli miyim. Beynimle kalbim çok farklı şeyler söylüyor.
Umarım dediğiniz gibi olur. Cidden şu an canım çok yanıyor.Bence hic bisey yapmayin kendisini bir koseye birakip kendi hayatiniza devam etmelisiniz bir erkege karsi kendinzi ezdirmeyin heleki sevgiliyseniz emin olun bir kac sene sonra uzuldugunuz icin kendinize kizacaksiniz
Allah gonlunuze sifa versin ama seven kiyamaz kiramaz ve uzmez bunu unutmayin sizin degerinizi bilmeyen biri icin kedinizi yipratmayin deymezUmarım dediğiniz gibi olur. Cidden şu an canım çok yanıyor.
Ben sevgimi göstermekten çekinmedim. Bu çok tuhaf değil mi sevdiğini belli ediyorsun uğraşıyorsun 1 gün fazla göreyim diye bu durumdan soğuyor. Anlam veremiyorum.tabi ki de geri dur ne bu böyle sürekli peşinden koşmuşsun. biraz ağır ol yazma aradığında açma mesaj atarsa kısa kes. tabi dönerse...
Sevgini göstermenin nesi yanlış anlamıyorum arasın istemenin 1 gün fazla görmek için gitmenin... Cidden aklım almıyor. Neden bu sebeple soğur insanBu aak degil,bu sadece bağımlılık uzsk durun ,bgutubirturda lazim,eksiye dusmussunuz bu iliskide
Kuzenine yazdırdı 2 defa bir kere kendi yazdı. Hüzünlü şarkılar paylaşıp duruyor. Umut işte... Cidden çok sevdim nasıl unutulur kiKendisi sizden uzaklaşmış zaten niye bekliyorsun yazmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?