- 20 Mart 2008
- 5.872
- 8.378
- 723
- Konu Sahibi 0denizkiziii0
2 senelik sevgilim benden ayrıldı 1.5 ay önce istemiyorum seni artık dedi. İlişkimiz başta çok güzeldi sonra uzak mesafeye döndü ve o zaman sıkıntılar başladı. Ben çok panikledim hergün yanımda olan, birlikte uyuduğum, 1 saat önce yan yanayken 1 saat sonra özledim canımın içi diye arayan adam gitti. Özlemek yasak diyen, 2 3 günde bir görüntülü arayıp 10 Dk konuşup zaten hergün mesajlaşmıyor muyuz diyen bir adam geldi. Bu bana yetmedi. Onu bunalttım o ilgi göstermedikçe. İlk o geliyordu ayda bir 1 2 günlüğüne devamsızlığı sıkıntıdaydı da. 2 gün fazla görüşelim diye hep ben gitmeye başladım derken ilişki böyle bi hal aldı. Sürekli benim gittiğim benim aradığım benim özledim dediğim ve sıkıldığını bunaldığını söyleyip ayrıldı. Şimdiyse hergün rüyalarımda onu çok fazla özlüyorum. Bi yanımda olsa özledim dese ellerini tutup yan yana olduktan sonra çözeriz demek istiyorum. Elim kolum bağlı kaldı yazamıyorum çünkü hep ben yazdım bugüne kadar tartışmalarda uzak mesafe ilişki yaşadığımızdan beri önceden o da yazardı. Yazmazsa elbet beni gözden çıkarmış demek olacak ve anlamam gerekecek artık. Ayrıldıktan 2 hafta sonra 1 kere yazdı cevap vermedim arasın istedim. Keşke cevap verseymişim pişman oldum arar sandım. Çabalasın istedim. Şimdi de 2 sevgili resmi çiziyor ve hüzünlü bir şarkı ekleyip paylaşıyor instada ama arkadaşlarım öylesine de olabilir diyor. Kafam çok karıştı. Ona bir hamle yapmalı mıyım takip atmak gibi. Ya da susup beklemeli miyim. Beynimle kalbim çok farklı şeyler söylüyor.![]()
2 hafta sonra yazdığında ne yazmıştı? Ayrıca sen aşık olan taraf olduğun için böyle düşünüyorsun. Buna üzüleceksin belki ama o paylaşımlar başkası için bile olabilir. Sen terk etmemissin, o seni terk etmiş. Şu an pişman ve özlemiş olsa arayıp formasına engel yok. Sakın bir adım atma çünkü bu seni daha çok üzer