Tam 1.5 aydır yazmıyor ne yapmalıyım?

2 hafta sonra yazdığında ne yazmıştı? Ayrıca sen aşık olan taraf olduğun için böyle düşünüyorsun. Buna üzüleceksin belki ama o paylaşımlar başkası için bile olabilir. Sen terk etmemissin, o seni terk etmiş. Şu an pişman ve özlemiş olsa arayıp formasına engel yok. Sakın bir adım atma çünkü bu seni daha çok üzer

Yeni ayrılmışken bunları hissetmek normal ama adamın kuzenine aratması vs çok çocukça. Aramak isteyen arar. Önünüze bakmak illa gidin başkasını bulun demek değil. Başka şeylere odaklanın

Öyle de değil aslında. Ayrılmadan 1 hafta önce 10 gün yan yanaydık. Çok güzeldi sıkıntısızdı.ya da çok güzel rol yaptı. Yanında o 10 gün diğer günler gib mutlu huzurlu çok güzel geçmişti

Merhaba nasılsın yazmıştı.. Başkasına olabilir mi bu kadar kısa sürede. Şarkının sözleri olmuyor sensiz gibi sözler içeriyor hep

Millet alev alıyor yokluktan birbirine sarıyor. Karantina boşluğunda çizgisini bozmadıysa o iş bitmiştir. (Hatta başkasını bulmuştur)

Peki yazarsa ne yapmalıyım. Nasıl konuşmalıyım. Duygularımı belli etmiyim mi. Benim için bitti mi diyim nasıl davranayım

Haklısınız ulaşmak istese ulaşırdı. Gönlüm umut ediyor işte zamanla geçer umarım geçmesini istemesem de çabalamayan insanlar nasıl olur

Sakın bir şey yapmayın yaparsanız eğer bundan sonra yine her seyi siz yapacaksınız demektir bu iliskinizin erkeği olmayın herkes zamanında kendi üzerine düşeni yapsın

Sakın bir şey yapmayın yaparsanız eğer bundan sonra yine her seyi siz yapacaksınız demektir bu iliskinizin erkeği olmayın herkes zamanında kendi üzerine düşeni yapsın
Haklısınız. Yazmayacağım. Bir süre daha bekleyeceğim karantina sonrası okulum açılacak o zamana kadar yazmazsa dönse de dönmeyeceğim. Dönerse de eski ben değilim artık kalkıp yanına gitmem. O gelsin. Çok yoruldum. Keşke yazsa diyorum ama hayırlısı değilse acımı da çekeyim bitsin artık çok yoruldum çok

Bunu yapana kadar bekle. Yaparsa hemen atlama aylardır bunu bekliyormuş gibi, ağırdan al. Yapmazsa da çaba harcama. Yeni bir yol çiz.. demesi kolay evet. Ama yapması da kolay emin ol.
Yazacağına eminim nedense içten içe bu düşünce beni mahvediyor. Bunu düşünüyorum ve yazmıyor

Yazacağına eminim nedense içten içe bu düşünce beni mahvediyor. Bunu düşünüyorum ve yazmıyor
O da içten içe senin yazacağını, peşinden koşacağını düşündüğü için adım atmıyor olabilir? Adım atmayan kişi bundan sonrasını belirleyen kişi olacak zannımca.

Peki yazarsa ne yapmalıyım. Nasıl konuşmalıyım. Duygularımı belli etmiyim mi. Benim için bitti mi diyim nasıl davranayım
Öncelikle burda cok yararlanılan adil ışık gibi kişilerin kanallarını takip edin, ilişkiler konusunda biraz geliştirin kendinizi hazır evdeyiz. O yazdigi zaman hâla seviyorum derseniz. Yazarsa, ararsa hemen dönüş yapmayın. Biraz zaman geçsin. Sonra kısa bir mesaj atarsınız. Uzatmadan, muhabbet açmadan. Soru sormayın.ilgilenmeyin.yabanci bir erkek gibi davranın.

Adam istemiyorum deyip ayrılmış ve 1.5 aydır da yazmıyor eee? Arasan barışmaya zorlasan ne olacak üç gün sonra yine aynı. Takıntı yapma yoluna bak

Üzücü ama maalesef hayat ve insanlar acımasız. Hiç vazgeçmez dediğin insan vazgeçebiliyor. Bitmez dediğin bitiyor. Teselli etmek isterdim ama durum ortada. Karşı taraf istemiş ayrılığı şimdi yazsan ya da iletişime geçmek için hamle yapsan daha da ters tepebilir... Bence sen de kendine bir yol çizmeye çalış. Herkes aynı yollardan geçiyor. Unutamam sanıyorsun ama gün geliyor aklının ucundan bile geçmiyor. Özlüyorum sanırsın ama bir gün gelir ve hiç ozlemedigini fark edersin. Biraz zaman gerekiyor. Lütfen o zamanı kendine ver.

Valla aklıma direk başkasını bulduğu geldi.. Çok gördük böyle vakaları.. çizdiği resim ve hüzünlü şarkıda malesef yeni kişiyle alakalı bence..

O da içten içe senin yazacağını, peşinden koşacağını düşündüğü için adım atmıyor olabilir? Adım atmayan kişi bundan sonrasını belirleyen kişi olacak zannımca.
ben adım atmayacağım sanırım. Canım yanıyor ama o çözmek istemeli. Mayısın sonuna kadar adım atmazsa okula dönmüş olucam ve unutmak için her şeyi yaparım o zaman. Ama biraz daha beklemek istiyorum. Dönsün istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…