- 20 Mart 2008
- 5.872
- 8.378
- 723
- Konu Sahibi 0denizkiziii0
-
2 senelik sevgilim benden ayrıldı 1.5 ay önce istemiyorum seni artık dedi. İlişkimiz başta çok güzeldi sonra uzak mesafeye döndü ve o zaman sıkıntılar başladı. Ben çok panikledim hergün yanımda olan, birlikte uyuduğum, 1 saat önce yan yanayken 1 saat sonra özledim canımın içi diye arayan adam gitti. Özlemek yasak diyen, 2 3 günde bir görüntülü arayıp 10 Dk konuşup zaten hergün mesajlaşmıyor muyuz diyen bir adam geldi. Bu bana yetmedi. Onu bunalttım o ilgi göstermedikçe. İlk o geliyordu ayda bir 1 2 günlüğüne devamsızlığı sıkıntıdaydı da. 2 gün fazla görüşelim diye hep ben gitmeye başladım derken ilişki böyle bi hal aldı. Sürekli benim gittiğim benim aradığım benim özledim dediğim ve sıkıldığını bunaldığını söyleyip ayrıldı. Şimdiyse hergün rüyalarımda onu çok fazla özlüyorum. Bi yanımda olsa özledim dese ellerini tutup yan yana olduktan sonra çözeriz demek istiyorum. Elim kolum bağlı kaldı yazamıyorum çünkü hep ben yazdım bugüne kadar tartışmalarda uzak mesafe ilişki yaşadığımızdan beri önceden o da yazardı. Yazmazsa elbet beni gözden çıkarmış demek olacak ve anlamam gerekecek artık. Ayrıldıktan 2 hafta sonra 1 kere yazdı cevap vermedim arasın istedim. Keşke cevap verseymişim pişman oldum arar sandım. Çabalasın istedim. Şimdi de 2 sevgili resmi çiziyor ve hüzünlü bir şarkı ekleyip paylaşıyor instada ama arkadaşlarım öylesine de olabilir diyor. Kafam çok karıştı. Ona bir hamle yapmalı mıyım takip atmak gibi. Ya da susup beklemeli miyim. Beynimle kalbim çok farklı şeyler söylüyor.
Yeni ayrılmışken bunları hissetmek normal ama adamın kuzenine aratması vs çok çocukça. Aramak isteyen arar. Önünüze bakmak illa gidin başkasını bulun demek değil. Başka şeylere odaklanınNeden bilmiyorum yazacak gibi geliyor. O yüzden önüme bakamıyorum. Çok sevdim ben onunda sevdiğine eminim geçmişte. Şu an bilmiyorum ne düşünüyor bilmiyoeum. Cidden bitirdi mi bilmiyoeum. Neden mesaj attı neden kuzenine yazdırdı neden hüzünlü şarkılar paylaşmayan adam şu an paylaşıyor kendime soruyorum. Cevap vermedim mesajına diye yüzü yoktur belki diyorum çok inattır inadını kırsın diyorum. Kendimi kandırıyorum belli ama bittiğini kabullenemiyorum. Şu a ona öyle çok sarılmak istiyorum ki sıkıca. Bi mesaj atsa gönlüm nasıl rahatlayacak. Ona çok alışmışım. Çok hemde.
Öyle de değil aslında. Ayrılmadan 1 hafta önce 10 gün yan yanaydık. Çok güzeldi sıkıntısızdı.ya da çok güzel rol yaptı. Yanında o 10 gün diğer günler gib mutlu huzurlu çok güzel geçmiştiAçık ve net seni sevmeyen biriymiş işte
İlk sezonu tutan dizi gibi neden ısrarla, artık eski tadı vermeyeceğini bile bile yeni sezon çekmek istiyorsun? Neden iliskine arka sokaklar muamelesi yapiyorsun??
Kendine layık gördüğün ilişki gerçekten bu mu??
Seni çok seviyordu, bence doğru.
Güzel bir cifttiniz, yüksek ihtimalle.
Ama sadece bir sezon.
Artık arada aşk da kalmamış , ilişki de kalmamış.
Bunu kabul et, yaşanan güzel günleri bir anı olarak kalbinin güzel bir yerine atıp kendi hayatına bak.
Ayrıca Instagram'a duygu dolu söz yazmakla,acıklı şarkı paylaşmakta ozlemis olmuyor.
Bak Kaan boşnak'a. Adamın şarkılarını dinle, 'vay anasını kaldı mı böyle seven' dersin. Daha dün ifsalari çıktı. Uygunsuz uygunsuz tekliflerle DM'den yürümüş kızlara.
Yani güzelim sen takılma orada burada yazanlara,paylaşanlara
Yalan dünya sosyal medya.
Merhaba nasılsın yazmıştı.. Başkasına olabilir mi bu kadar kısa sürede. Şarkının sözleri olmuyor sensiz gibi sözler içeriyor hep2 hafta sonra yazdığında ne yazmıştı? Ayrıca sen aşık olan taraf olduğun için böyle düşünüyorsun. Buna üzüleceksin belki ama o paylaşımlar başkası için bile olabilir. Sen terk etmemissin, o seni terk etmiş. Şu an pişman ve özlemiş olsa arayıp formasına engel yok. Sakın bir adım atma çünkü bu seni daha çok üzer
Peki yazarsa ne yapmalıyım. Nasıl konuşmalıyım. Duygularımı belli etmiyim mi. Benim için bitti mi diyim nasıl davranayımSorun şu. Senin kaybetme korkun o kadar çok ki adam da bu kız beni bırakmaz diye geri çekmiş, başka şeylere odaklanmış. O uzaklaştıkça sen koştun, sen aradın, sen ilgilendin. Adam da özleyecek, merak edecek boşluk bırakmadın. Sonra sen ne kadar çok cabaladiysan o kadar bunalttın ve kaçtı. Ayrıca ayrıldıktan sonra yazmış cevap vermemissiniz. Gayet güzel. Yazma, ilgilenme. Tek sorunun şu an enerji olarak onunla bağlantıdasin, onu kesmen lazım. Peki nasıl? Onu düşünme başka şeylere odaklanmaya çalış. O şimdi en özgürüm evresinde. Bırak biraz nefes alsın, biraz yalnız kalsın, biraz özlesin, zaten seviyorsa çaba gösterip seni tekrar kazanmak isteyecek. Sevmiyorsa da yazmaz artık, sen de yoluna bakarsın
Bunları yapacağına sana bir adım atsın.Kuzenine yazdırdı 2 defa bir kere kendi yazdı. Hüzünlü şarkılar paylaşıp duruyor. Umut işte... Cidden çok sevdim nasıl unutulur ki
Umarım öyle değildir. Bittiyse bile bu kadar kısa sürede başkası.. Ahh kalbimMillet alev alıyor yokluktan birbirine sarıyor. Karantina boşluğunda çizgisini bozmadıysa o iş bitmiştir. (Hatta başkasını bulmuştur)
Ah keşkeBunları yapacağına sana bir adım atsın.
Haklısınız ulaşmak istese ulaşırdı. Gönlüm umut ediyor işte zamanla geçer umarım geçmesini istemesem de çabalamayan insanlar nasıl olurSevgini göstermek yanlış bir şey değil. O sizden sevginizi ona gösterdiğiniz için uzaklaşmadı. Belli ki duygusal olarak olgun değilmiş, sevgi seviyeleriniz de aynı düzeyde değilmiş. Ben görüp görebileceğiniz en yapışık en ilgiye muhtaç takılan insanım, 5 yıldır böyle olduğum halde erkek arkadaşım benden bıkmadı. Siz de sizden bunun için bıkmayacak aksine bu özelliğinizi sevecek birini bulacaksınız. Eski erkek arkadaşınız doğru kişi değilmiş demek ki.
Seven insan 3 mesaj atıp geri çekilmez, size ulaşmaya çalışır, kesin net olarak hayır cevabını alana kadar da peşinizi bırakmaz. Zaten o ayrılmış, engelleyin her yerden, istese de ulaşamasın, önünüze bakın. Emin olun siz de size aynı şekilde karşılık verecek birini bulacaksınız.
Bunu yapana kadar bekle. Yaparsa hemen atlama aylardır bunu bekliyormuş gibi, ağırdan al. Yapmazsa da çaba harcama. Yeni bir yol çiz.. demesi kolay evet. Ama yapması da kolay emin ol.Ah keşke
Haklısınız. Yazmayacağım. Bir süre daha bekleyeceğim karantina sonrası okulum açılacak o zamana kadar yazmazsa dönse de dönmeyeceğim. Dönerse de eski ben değilim artık kalkıp yanına gitmem. O gelsin. Çok yoruldum. Keşke yazsa diyorum ama hayırlısı değilse acımı da çekeyim bitsin artık çok yoruldum çokSakın bir şey yapmayın yaparsanız eğer bundan sonra yine her seyi siz yapacaksınız demektir bu iliskinizin erkeği olmayın herkes zamanında kendi üzerine düşeni yapsın
Yazacağına eminim nedense içten içe bu düşünce beni mahvediyor. Bunu düşünüyorum ve yazmıyorBunu yapana kadar bekle. Yaparsa hemen atlama aylardır bunu bekliyormuş gibi, ağırdan al. Yapmazsa da çaba harcama. Yeni bir yol çiz.. demesi kolay evet. Ama yapması da kolay emin ol.
O da içten içe senin yazacağını, peşinden koşacağını düşündüğü için adım atmıyor olabilir? Adım atmayan kişi bundan sonrasını belirleyen kişi olacak zannımca.Yazacağına eminim nedense içten içe bu düşünce beni mahvediyor. Bunu düşünüyorum ve yazmıyor
Öncelikle burda cok yararlanılan adil ışık gibi kişilerin kanallarını takip edin, ilişkiler konusunda biraz geliştirin kendinizi hazır evdeyiz. O yazdigi zaman hâla seviyorum derseniz. Yazarsa, ararsa hemen dönüş yapmayın. Biraz zaman geçsin. Sonra kısa bir mesaj atarsınız. Uzatmadan, muhabbet açmadan. Soru sormayın.ilgilenmeyin.yabanci bir erkek gibi davranın.Peki yazarsa ne yapmalıyım. Nasıl konuşmalıyım. Duygularımı belli etmiyim mi. Benim için bitti mi diyim nasıl davranayım
ben adım atmayacağım sanırım. Canım yanıyor ama o çözmek istemeli. Mayısın sonuna kadar adım atmazsa okula dönmüş olucam ve unutmak için her şeyi yaparım o zaman. Ama biraz daha beklemek istiyorum. Dönsün istiyorumO da içten içe senin yazacağını, peşinden koşacağını düşündüğü için adım atmıyor olabilir? Adım atmayan kişi bundan sonrasını belirleyen kişi olacak zannımca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?