Tam 1.5 aydır yazmıyor ne yapmalıyım?

Bu cümlelerin hepsini tek tek kurdu. Şu ara mı versek kısmı son 1 aya ait... Ya ben çok seviyorum bu çocuğu. Özledim diye gelse hemen kabul etmesemde mesafeli bi şekilde konuşurum. Zamana bırakırım. Çok çok çok seviyorum. Çok alışmışım. Hergün günaydın yazan oydu. Küs olsak bile yazardı. Ayrıldığımızdan beri hiç mi eksikliğini hissetmiyor anlamıyorum. Vazgeçmek istemiyorum. Ya tüm fotoğraflarını sildim. Her şeyi yaptım onu unutmak için acıklı şarkı dinlemiyorum bile bir aydır. Hergün aklımda neredeyse her sn. Nasıl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum. Yazmalı. Yazsın çok özledim.

Siz varken de birilerini hayatına sokmuş olabilir valla ben erkeklerden her şey beklerim. Ex ten next olmaz demişler
Ayrılmadan bir hafta önce yanındaydım 10 gün. Telefonunun instagramının şifresini falan biliyordum. Belli ederdi öyle bi şey olsa. Arkadaş ortamlarına falan hep götürdü beni yeni gittiği şehirdeki, tanıştırdı hepsiyle. O ihtimali cidden hiç düşünmüyorum. Ya ben aşırı düştüm üstüne o da çok geri çekildi. Biz o dengeyi bozduk.

Erkeğimiz masum evet.Acı çeken tek taraf sensin farkındamısın? 1.5 ay aramayacak ne kötülük ettin sanki? Yani sen ona gelme istemiyorum desen evet hüzünlü şarkılar sana diyebilirdik..Erkeklerin masum olduğuna inancım sıfır cidden.

Banaymış şarkılar. Yakınına yazdırdı pişmanım diye. Ama yine ses seda yok.

Bana sanki hayatında başka biri var ve devamsızlığı yüzünden sizinle görüşemediğini iddia ettiği dönemdede onunla görüşüyormuş gibi geldi, git gide uzak mesafe ilişkisine dönmesi ile birlikte bunalması falan... Bence devamsızlığı size yapıyor olabilir yani yedekte tutulan bir kişi gibi geldiniz bana açıkçası

Merhaba nasılsın diye mesaj atmış bence bu kadar anlam yüklemeyin bu mesajlara.
Öylesine atmıştır,egosunu tatmin etmek istemiştir,gerçekten sizi merak etmiş olabilir vs.kisaca sadece beni özledi beni seviyor o yüzden yazdı diye düsünmeyin.

Evet anlıyorum gönül öyle istiyor öyle inanmak istiyor ama bu kendinize yapacağınız en büyük kötülük olur.

Bir de uzak mesafe ilişkisi herkesin yürüteceği bir şey değil.Adam bence dürüst davranmış olmuyor demiş net konuşmuş sizi oyalamamış zamanınızı çalmamış bu anlamda tebrik etmek lazım.Demek ki sizin kadar yoğun değilmiş duyguları. Ya da acı ama yakınında biri aklını gönlünü celmis olabilir birine kapılmış olabilir.
Insanoğlu bu nihayetinde olabilir yani o şarkılar türküler o insana olabilir .Veya depresif bi dönem yaşıyordur sırf onun için bile paylaşıyor olabilir Hemen anlam yüklemeyin.

Bence unutmaya çalışın çünkü size dönse bile o ilişki olmaz yani dikiş tutmaz artık.
Kafanızı başka şeylere verin derim.

Kadınlar daha güçlü bu ne yaaa!!
Hasbam erkek olacak vah vahhhh hüzünlü şarkılar falan! Ooolum adam ol adammm hüzünlü şarkı paylaşacağına,tut kızın elinden biz nasıl başarırız diye düşün! Böylelelerine etek armağan etmek istiyorum pantolon bizlere daha güzel daha anlamlı! Kadınmısın sen hüzünlü şarkı paylaşıp başaramadık imajı veriosun! Sanki sizi birisi ayırdı da kime neye sitemin be adam! Kabiliyetsizsin işte.. sevme kızım yavrucum bu adamı bırak mıymıntı şeyi kalsın orada. Bundan evine koca çocuğuna baba oooolllmazzzz!!

[/QUOTE] Devamsızlığım yok sen gel diyordu. Bugün aradı. Seni seviyorum çok özledim beni affet diyemem ama bunun için çabalayağım coronadan olan giriş çıkış yasağı bitsin devam etmek istemiyorsan bile seni son kez göreyim lütfen müsaade et geleyim yanına falan dedi. Aradığında nötrdü duygularım buna şaşırdım açıkçası

Döndü bugün aradı. Çok özledim seni çok seviyorum falan dedi. Çabalayağım falan dedi. Ben acımı çeke çeke ona karşı 2 ay önceki aynı ben olamadım. Aradığında çok mutlu olurum sanıyordum o telefonu çok bekledim ama duygularım düşündüğüm gibi olmadı. Samimi mi bilmiyorum güvenemiyorum

Karantina döneminde insanların duyguları dönüşebiliyor.
Şu an eski hayatında değil sonuçta gene uzak mesafe ilişkisi yürüteceksiniz virüs bitince değil mi ?
Eğer affedecekseniz de bundan sonra siz cabalamayi bırakın ve de kolay kolay affetmeyin bence gerçekten sorunları çözün öyle barışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…