• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam 1.5 aydır yazmıyor ne yapmalıyım?

Kuzenine yazdırdı 2 defa bir kere kendi yazdı. Hüzünlü şarkılar paylaşıp duruyor. Umut işte... Cidden çok sevdim nasıl unutulur ki
Orasını bilemem beliki hala seviyorsun allah gönlüne versin canım oluru varsa su akar yolunu bulur merakketme 😊

Ben tatildeyken daha yeni uzak mesafeye dustugumuz sevgilime 'hersey çok güzel ama seni çok ozledim' demiştim. Tutup bana 'ozleme lutfen' yazmıştı.
Ben de açıklama bile yapmadan onu her yerden engelleyip tatilime devam ettim. Hatta bir müzisyenle takıldım tatilde, gayet keyifli gecti.
Tutup da 'lutfen beni ozleme' diyen adam için tatilimde karalar baglayamazdim...
Bence sen de kendi yoluna bak. Beni özleme diyen adamı özlemek yerine hayatını bir şeylerle doldur

(Benim hikayede beyefendi aylar sonra bana ulaştı,yeniden konuştuk. Bana 'guzel tatilinin keyfini çıkar lütfen, beni ozleme' demek istemiş kendince (yersen) . Yine de pişman değilim :)
Bence sen de silkelen ve kendine gel. Ve hiçbir şekilde yazma, sana sevgisini vermek istemeyen adamdan sevgi dilenme.
Anladığım kadarıyla hala universitedesin. Hayatın en güzel zamanlari. Böyle çar çur etme değmeyen biri için. Daha kimler gelir kimler geçer.
Vallahi bak, inan sen ablana:) aşk dediğin bir seferlik gelen, kaybolunca ömür boyu bir daha uğramayan bir şey değil. Kalp çok defa aynı heyecanla çarpar.

Ben tatildeyken daha yeni uzak mesafeye dustugumuz sevgilime 'hersey çok güzel ama seni çok ozledim' demiştim. Tutup bana 'ozleme lutfen' yazmıştı.
Ben de açıklama bile yapmadan onu her yerden engelleyip tatilime devam ettim. Hatta bir müzisyenle takıldım tatilde, gayet keyifli gecti.
Tutup da 'lutfen beni ozleme' diyen adam için tatilimde karalar baglayamazdim...
Bence sen de kendi yoluna bak. Beni özleme diyen adamı özlemek yerine hayatını bir şeylerle doldur

(Benim hikayede beyefendi aylar sonra bana ulaştı,yeniden konuştuk. Bana 'guzel tatilinin keyfini çıkar lütfen, beni ozleme' demek istemiş kendince (yersen) . Yine de pişman değilim :)
Bence sen de silkelen ve kendine gel. Ve hiçbir şekilde yazma, sana sevgisini vermek istemeyen adamdan sevgi dilenme.
Anladığım kadarıyla hala universitedesin. Hayatın en güzel zamanlari. Böyle çar çur etme değmeyen biri için. Daha kimler gelir kimler geçer.
Vallahi bak, inan sen ablana:) aşk dediğin bir seferlik gelen, kaybolunca ömür boyu bir daha uğramayan bir şey değil. Kalp çok defa aynı heyecanla çarpar.
Evet üniversitedeyim. O da bende özlüyorum ama sürekli dile getirme 1 ay sonra görüşücez sana 3 hafta özlemek yasak diyordu. Özledim deyince ufluyor pufluyordu. Çok güzelken her şey berbat oldu. Bu kadar zaman yazmadan durabilmesi bile canımı o kadar yakıyor ki nasıl atlatacağım bilmiyorum

2 sevgili cizip huzunlu sarki paylastigini neden ustunuze alındınız belki baskasina paylasiyo.
Kendisi cekip gitmis neden sen ışık yakiyosun.
Biraz ağırlığınızı koyun ya.
Sevse zaten gitmezdi
Haklısınız. İşte kendimce böyle olsun isterdim. Benim için paylaşsın beni özlesin dayanamasın arasın isterdim. Kabul edemiyorum bir türlü bu kadar severken nasıl bu hale geldik. Ben daha çok sevdikçe o daha çok uzaklaştı. Kabul edemiyorum. Çok özlüyorum. Kokusunu bile bi daha alamayacak olmak çok zoruma gidiyor. Evet hayat onsuzda devam ediyor ama yan yanayken çok mutluyduk huzurluyduk çok iyi anlaşıyorduk. Böyle kolay gitmesi canımı çok yakıyor.

Evet üniversitedeyim. O da bende özlüyorum ama sürekli dile getirme 1 ay sonra görüşücez sana 3 hafta özlemek yasak diyordu. Özledim deyince ufluyor pufluyordu. Çok güzelken her şey berbat oldu. Bu kadar zaman yazmadan durabilmesi bile canımı o kadar yakıyor ki nasıl atlatacağım bilmiyorum
Açık ve net seni sevmeyen biriymiş işte
İlk sezonu tutan dizi gibi neden ısrarla, artık eski tadı vermeyeceğini bile bile yeni sezon çekmek istiyorsun? Neden iliskine arka sokaklar muamelesi yapiyorsun??
Kendine layık gördüğün ilişki gerçekten bu mu??
Seni çok seviyordu, bence doğru.
Güzel bir cifttiniz, yüksek ihtimalle.
Ama sadece bir sezon.
Artık arada aşk da kalmamış , ilişki de kalmamış.
Bunu kabul et, yaşanan güzel günleri bir anı olarak kalbinin güzel bir yerine atıp kendi hayatına bak.
Ayrıca Instagram'a duygu dolu söz yazmakla,acıklı şarkı paylaşmakta ozlemis olmuyor.
Bak Kaan boşnak'a. Adamın şarkılarını dinle, 'vay anasını kaldı mı böyle seven' dersin. Daha dün ifsalari çıktı. Uygunsuz uygunsuz tekliflerle DM'den yürümüş kızlara.
Yani güzelim sen takılma orada burada yazanlara,paylaşanlara
Yalan dünya sosyal medya.

Barışmak isteseydi bir mesajla denedim of demezdi. Ayrıca ayrıldıktan kısa süre sonra dönmesi de hemen pişman olduğunu göstermez.
İyi gelmiyorsa takip etmeyin, kendi yolunuza bakın
Neden bilmiyorum yazacak gibi geliyor. O yüzden önüme bakamıyorum. Çok sevdim ben onunda sevdiğine eminim geçmişte. Şu an bilmiyorum ne düşünüyor bilmiyoeum. Cidden bitirdi mi bilmiyoeum. Neden mesaj attı neden kuzenine yazdırdı neden hüzünlü şarkılar paylaşmayan adam şu an paylaşıyor kendime soruyorum. Cevap vermedim mesajına diye yüzü yoktur belki diyorum çok inattır inadını kırsın diyorum. Kendimi kandırıyorum belli ama bittiğini kabullenemiyorum. Şu a ona öyle çok sarılmak istiyorum ki sıkıca. Bi mesaj atsa gönlüm nasıl rahatlayacak. Ona çok alışmışım. Çok hemde.

2 senelik sevgilim benden ayrıldı 1.5 ay önce istemiyorum seni artık dedi. İlişkimiz başta çok güzeldi sonra uzak mesafeye döndü ve o zaman sıkıntılar başladı. Ben çok panikledim hergün yanımda olan, birlikte uyuduğum, 1 saat önce yan yanayken 1 saat sonra özledim canımın içi diye arayan adam gitti. Özlemek yasak diyen, 2 3 günde bir görüntülü arayıp 10 Dk konuşup zaten hergün mesajlaşmıyor muyuz diyen bir adam geldi. Bu bana yetmedi. Onu bunalttım o ilgi göstermedikçe. İlk o geliyordu ayda bir 1 2 günlüğüne devamsızlığı sıkıntıdaydı da. 2 gün fazla görüşelim diye hep ben gitmeye başladım derken ilişki böyle bi hal aldı. Sürekli benim gittiğim benim aradığım benim özledim dediğim ve sıkıldığını bunaldığını söyleyip ayrıldı. Şimdiyse hergün rüyalarımda onu çok fazla özlüyorum. Bi yanımda olsa özledim dese ellerini tutup yan yana olduktan sonra çözeriz demek istiyorum. Elim kolum bağlı kaldı yazamıyorum çünkü hep ben yazdım bugüne kadar tartışmalarda uzak mesafe ilişki yaşadığımızdan beri önceden o da yazardı. Yazmazsa elbet beni gözden çıkarmış demek olacak ve anlamam gerekecek artık. Ayrıldıktan 2 hafta sonra 1 kere yazdı cevap vermedim arasın istedim. Keşke cevap verseymişim pişman oldum arar sandım. Çabalasın istedim. Şimdi de 2 sevgili resmi çiziyor ve hüzünlü bir şarkı ekleyip paylaşıyor instada ama arkadaşlarım öylesine de olabilir diyor. Kafam çok karıştı. Ona bir hamle yapmalı mıyım takip atmak gibi. Ya da susup beklemeli miyim. Beynimle kalbim çok farklı şeyler söylüyor. :(
Sorun şu. Senin kaybetme korkun o kadar çok ki adam da bu kız beni bırakmaz diye geri çekmiş, başka şeylere odaklanmış. O uzaklaştıkça sen koştun, sen aradın, sen ilgilendin. Adam da özleyecek, merak edecek boşluk bırakmadın. Sonra sen ne kadar çok cabaladiysan o kadar bunalttın ve kaçtı. Ayrıca ayrıldıktan sonra yazmış cevap vermemissiniz. Gayet güzel. Yazma, ilgilenme. Tek sorunun şu an enerji olarak onunla bağlantıdasin, onu kesmen lazım. Peki nasıl? Onu düşünme başka şeylere odaklanmaya çalış. O şimdi en özgürüm evresinde. Bırak biraz nefes alsın, biraz yalnız kalsın, biraz özlesin, zaten seviyorsa çaba gösterip seni tekrar kazanmak isteyecek. Sevmiyorsa da yazmaz artık, sen de yoluna bakarsın

Ya yalnız hakikaten öyle demek istemiş gibi geldi bana. Dan diye sormadan engellemeniz ilginç geldi sldlsl

Sevgini göstermenin nesi yanlış anlamıyorum arasın istemenin 1 gün fazla görmek için gitmenin... Cidden aklım almıyor. Neden bu sebeple soğur insan

Sevgini göstermek yanlış bir şey değil. O sizden sevginizi ona gösterdiğiniz için uzaklaşmadı. Belli ki duygusal olarak olgun değilmiş, sevgi seviyeleriniz de aynı düzeyde değilmiş. Ben görüp görebileceğiniz en yapışık en ilgiye muhtaç takılan insanım, 5 yıldır böyle olduğum halde erkek arkadaşım benden bıkmadı. Siz de sizden bunun için bıkmayacak aksine bu özelliğinizi sevecek birini bulacaksınız. Eski erkek arkadaşınız doğru kişi değilmiş demek ki.

Seven insan 3 mesaj atıp geri çekilmez, size ulaşmaya çalışır, kesin net olarak hayır cevabını alana kadar da peşinizi bırakmaz. Zaten o ayrılmış, engelleyin her yerden, istese de ulaşamasın, önünüze bakın. Emin olun siz de size aynı şekilde karşılık verecek birini bulacaksınız.

Ya yalnız hakikaten öyle demek istemiş gibi geldi bana. Dan diye sormadan engellemeniz ilginç geldi sldlsl

Seni özledim diyen insana da özleme lütfen denir mi yav dan diye :KK53: İnsan peşinden koşan artık taciz boyutuna getirmiş eski sevgilisine böyle der anca. Ona bile kaba olur 😂 bana sonradan kıvırmaya çalışmış gibi geldi. “Ben de seni özledim ama ne güzel tatildesin yeni yerler görüyorsun bunun tadını çıkar, ben bir yere gitmiyorum sonuçta, buradayım” derdim ben olsam 😂

Bu saatten sonra yazsa ne olur, yazmasa ne olur?
Ben senin yerinde olsam peşimde köpek olsa yine dönmem bu saatten sonra.
İlişkilerdeki ayrıldı benden ama 2 ay sonra nasıl pişman geri döndü olayı bana hiç romantik gelmiyor. Sanki son kez şansını denemiş, yeni ilişkilerinde daha mutlu olur diye bana tekmeyi basmış ama kimse onu istemeyince, napalım madem geri döneyim, elimizdekiyle idare edelim demiş gibi geliyor. İticii..

Seni özledim diyen insana da özleme lütfen denir mi yav dan diye :KK53: İnsan peşinden koşan artık taciz boyutuna getirmiş eski sevgilisine böyle der anca. Ona bile kaba olur 😂 bana sonradan kıvırmaya çalışmış gibi geldi. “Ben de seni özledim ama ne güzel tatildesin yeni yerler görüyorsun bunun tadını çıkar, ben bir yere gitmiyorum sonuçta, buradayım” derdim ben olsam 😂
Ben dümdüz bir insan olduğum için seni özledim diyen sevgiliye melodik bir şekilde ben dee seni öz leeğ diiğm derdim :KK53: :KK53:

Ben dümdüz bir insan olduğum için seni özledim diyen sevgiliye melodik bir şekilde ben dee seni öz leeğ diiğm derdim :KK53: :KK53:
Özleme lütfen nasıl bir öküzlüktür ya :KK70: beni de çok kırardı öyle bir cümle. Söylenebilecek dolusuyla şey var yani, insan niye böyle der ki sevgilisine yenGEnC yenGEnC eski eniştenin arkasından konuşuyoruz burada kusura bakma ama :KK53:

Özleme lütfen nasıl bir öküzlüktür ya :KK70: beni de çok kırardı öyle bir cümle. Söylenebilecek dolusuyla şey var yani, insan niye böyle der ki sevgilisine yenGEnC yenGEnC eski eniştenin arkasından konuşuyoruz burada kusura bakma ama :KK53:
İstanbul beyfendisi ağzıyla da söylemiş olabilir.
Özleme lütfen, reca ediciim kuzum :KK48:
Şu adamdaki naifliğe bakar mısın? Tam bir yeşilçam jönü

Atış serbest,istediğiniz gibi:rapci::rapci:
Bu arkadaşla aramızda dil problemi var. İkimizin de anadili olmayan ve çok hakim olmadığımız bir dilde iletişim kurmaya çalışıyoruz. O yüzden ne zaman kırıcı olsak hemen 'sen yanlis anladın, ben heralde yanlış çevirdim' diye döndürüyoruz lafları. Tabii yersen :ıslık::ıslık:
Yine aynı yerden kıvırdı işte, 'ben öyle demek istememiştim' diye

Atış serbest,istediğiniz gibi:rapci::rapci:
Bu arkadaşla aramızda dil problemi var. İkimizin de anadili olmayan ve çok hakim olmadığımız bir dilde iletişim kurmaya çalışıyoruz. O yüzden ne zaman kırıcı olsak hemen 'sen yanlis anladın, ben heralde yanlış çevirdim' diye döndürüyoruz lafları. Tabii yersen :ıslık::ıslık:
Yine aynı yerden kıvırdı işte, 'ben öyle demek istememiştim' diye
Güzel taktikmiş :super:
Ama ingilizce yazsa daha da bi öküzlük ekleniyo
No, dont miss me asadsffaga
Ayı be :KK48::KK48::KK48::KK53:

Back
X