- 15 Nisan 2020
- 87
- 21
- 18
- 27
- Konu Sahibi 0denizkiziii0
2 senelik sevgilim benden ayrıldı 1.5 ay önce istemiyorum seni artık dedi. İlişkimiz başta çok güzeldi sonra uzak mesafeye döndü ve o zaman sıkıntılar başladı. Ben çok panikledim hergün yanımda olan, birlikte uyuduğum, 1 saat önce yan yanayken 1 saat sonra özledim canımın içi diye arayan adam gitti. Özlemek yasak diyen, 2 3 günde bir görüntülü arayıp 10 Dk konuşup zaten hergün mesajlaşmıyor muyuz diyen bir adam geldi. Bu bana yetmedi. Onu bunalttım o ilgi göstermedikçe. İlk o geliyordu ayda bir 1 2 günlüğüne devamsızlığı sıkıntıdaydı da. 2 gün fazla görüşelim diye hep ben gitmeye başladım derken ilişki böyle bi hal aldı. Sürekli benim gittiğim benim aradığım benim özledim dediğim ve sıkıldığını bunaldığını söyleyip ayrıldı.
Vay be geçen sene terk edildim diye buraya gelmiştim. Geçen hafta yine terk edildim aynı adam tarafından. Yorumları da tek tek okudum. Çok haklıymışsınız arkadaşlar. Geldi özürler diledi bi zaman sonra barıştık. Güvenini tekrar kazanıcam bi daha bu hatayı asla yapmam bi kere sensizliği tattım dedi. Bu son zamanlar hariç güzel bi sene geçirdik. Sonra yine bi uzaklaşma hali başladı. Sinyali aldım ayrılmak mı istiyorsun dedim yok ara verelim falan filan derken 1 hafta sonra ayrıldı. Hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum hele arka sokaklar yorumuna çok güldüm kesinlikle çok haklı bir yorum olmuş. Geçen sene kötü yorumlarınız beni üzüyordu dönmeyecek falan dendikçe şu an çok iyiyim ve sizlere hak veriyorum bu saatten sonra istediği kadar dönsün ben önüme bakıyorum
. Pişman değilim ama içimde kalacaktı yoksa. Karantinada da arkadaş olduk birbirimize diye iyi tarafından bakıyorum. Finallerim başlayacak zaten bu hafta. Sonra güzel bi tatil beni bekler. Önereceğiniz tatil beldeleri varsa tavsiyenizi alırım hepinize teşekkürler 
Vay be geçen sene terk edildim diye buraya gelmiştim. Geçen hafta yine terk edildim aynı adam tarafından. Yorumları da tek tek okudum. Çok haklıymışsınız arkadaşlar. Geldi özürler diledi bi zaman sonra barıştık. Güvenini tekrar kazanıcam bi daha bu hatayı asla yapmam bi kere sensizliği tattım dedi. Bu son zamanlar hariç güzel bi sene geçirdik. Sonra yine bi uzaklaşma hali başladı. Sinyali aldım ayrılmak mı istiyorsun dedim yok ara verelim falan filan derken 1 hafta sonra ayrıldı. Hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum hele arka sokaklar yorumuna çok güldüm kesinlikle çok haklı bir yorum olmuş. Geçen sene kötü yorumlarınız beni üzüyordu dönmeyecek falan dendikçe şu an çok iyiyim ve sizlere hak veriyorum bu saatten sonra istediği kadar dönsün ben önüme bakıyorum

Son düzenleme: