Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

Ara vermek çok saçma değil mi ?

Ya tamam dersin ya devam

Ara verme olayını en son lisede kaldığını sanıyordum.

Annene foto atması ve sana kırgınım demesi abes geldi. Sana kırgınsa sana söylesin. Çocuğu velisine şikayet eder gibi annene niye anlatıyor ?

evdeki tuvalet yorgan diye sınıfsal ayrımı ilk kez duydum

o alaturka ben klozet
o yün yorgan ben kaz tüğü
onun nevresimler güllü müllü benimkiler varaklı

gibi bi şey mi bu ne :KK70:
Farklı diye maddesel farktan bahsediyor konu sahibi ama profili gayet de uygun aslında. Bulunduğu ortamlar, önceki ilişkileri vs. Yani neden üstten üstten biriymiş gibi davranıyor anlamadım.

Farklı diye maddesel farktan bahsediyor konu sahibi ama profili gayet de uygun aslında. Bulunduğu ortamlar, önceki ilişkileri vs. Yani neden üstten üstten biriymiş gibi davranıyor anlamadım.
İnsanlar birbirinden farklı olabilir ama ölçütünün yatak ve lavabo olması kısmını anlayamadım
evde alaturka olanlar fakir, alaturka ve klozet varsa orta sınıf, sadece klozet varsa zengin falan mı nedir cidden merak ettim

Oncelikle istanbuldaki taksicileri hic sevmiyorum, bunu belirteyim😐😂 herkes sikayetci, su uber muber kalkti iyice havalandilar.. mesafe begenmezler canlari istedigi gibi takilirlar.. sorsan magdur olan bunlar🙄😂 neyse konu bu degildi..

Ilk aklima
Gelen nedense anana yurudugu..belki ben fesatim bilemiyorum ama ne alaka fotosunu atiyor? Kaldi ki madem bos kalmiyor diyebilecek raddeye gelmis bu iliski, ara vermek nedir? Evlenmeden sadakatsiz olan ilerde baya sadakatsizlik yapar. Yani cok sacma bir olay

boş durmuyor diyen bir tiple birlikte olmak? annenizin eski erkek arkadaşınızla bu kadar muhatap olması. foto atacak kadar yüzgöz olmaları? ne gerek var

etrafınızdaki kimse normal değil. bu nasıl iş ya?

açıkçası ben gayet de anlattığı tiplere göre biri olduğunu düşünüyorum. çok fark var gibi anlatıyor ama yok bence. aksi mümkün değil. şu muhabbetler şu diyaloglar diğer durumda mümkün değil hadi kendisi neyse annesi en azından kızı için boş durmuyor diyen adama haddini bildirirdi mutlaka. kendimden örnek vereyim ben öyle süper eğitim almış, devamlı elit ortamlarda takılan, herkesin peşinde divane olduğu tarzda bir kadın değilim mesela kendi halimde bir insanım ama konu sahibinin bahsettiği tarzda bir tane dahi flörtüm olmamıştır. bırakın flörtü, çevremde o tarz insan barındırmam değil ilişki yaşamak, arkadaşlık bile kurmam bana göre değil çünkü, 29 yaşındayım bu saatten sonra da olmaz. hadi ben yaptım düştüm diyelim bir hataya, benim anneme kızın boş durmuyor tarzı konuşup erkeklerle olan fotoğrafımı atacak annem muhtemelen doğduğuna pişman eder. davul bile dengi dengine. anlattığı tarzda bir kadın olsa en azından annesi şu diyaloğa girmezdi.

Merhabalar hanımlar,

Bir süredir taksi şoförü olan biriyle birlikteyim, bilenleriniz vardır. Birkaç konu açmıştım 'ayrı dünyaların insanı' olduğumuzu düşündüğüme dair.

Kafa dinlemek istediğimi söyledim ve ara verdik. Bu süre zarfında ortak bir tanıdığımız vefat etti. Bu sebeple annem ona mesaj attı. Defnettiniz mi, ailesine yapabileceğimiz bir şey var mı vs vs.
Sonra muhabbet etmişler. Annem ara verdiğimizi bilmediğinden 'Meredith'le görüşüyor musunuz? Sesi bugün kötü geliyordu. Bir arar mısın ya da yazar mısın benim söylediğimi söylemeden.' demiş. O da 'Ben ona kırgınım. Boş durmuyor' deyip, geçen gün dışarıda çoğunlukla erkek arkadaşlarımdan oluşan ortamdaki bir hikayeyi anneme ekran görüntüsü atmış. Demek ki hikayemi nedenini anlamadığım bir şekilde ekran görüntüsü almış. Üzmüyorum onu, bir gün sizinle tanışırız umarım demiş.
Bana bile atmadığı balık tutarken ve odun kırarkenki fotoğraflarını anneme göndermiş.

Akşamdan beri düşünüyorum. Niye anneme fotoğraflarını atıp, yukarıda dediğim şeyleri yazdı diye. Bir türlü makul bir cevap bulamadım. İçime fazlasıyla dert oldu. Deneyimli KK hatunlarına danışayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Siz bu çocukla ciddi düşünüyor musunuz

annenizin de ona mesaj atması yanlış, tanışmıyorlar bile kızımın sesi kötüydü görüşüyor musunuz diye ona değil, size kızım iyi misin bir sorun mu var diye sormalıydı
bir de mesajlaşmalar falan iki tarafda aynı düzeyde mesafe sınır koymayı bilmiyor.
sevgiliniz ne hadle ve hakla annenize boş durmuyor diyebiliyor ? nereden alıyor o lafı söyleme cesaretini ? anneniz nasıl bu lafı sindiriyor ... annenizde sevgiliniz kadar enteresan

bunlardan sonra ayrıldınız inşallah?

ah meredith ben annen olacam, o baltalı ilah bana kızın boş durmuyor diyecek; var ya.. ne demek kızın boş durmuyor.
ne niyetle söylerse söylesin bu cümle her yere gider.
paralarım onu.
fotoraflar, ben neler yapıyorum, o neler yapıyor demeye getiriyor. uzak dur bu adamdan. bunun ruhu kötü. o aldığı ekran görüntülerinin sebebi de, barışırsanız kafana kakıp duracak.

Annenizin tavrı doğru değil.. mesafe olmalı.siz henüz sevgilisiniz anneniz niye yüz göz oluyor hiç gerek yok..anneden birsey saklanmamali ama annelerde damat adaylarina karşı mesafeli olmalı. Henüz resmi bir bağ yok aranızda annenizle foto atacak kadar samimiyet niye..

boş durmuyor diyen bir tiple birlikte olmak? annenizin eski erkek arkadaşınızla bu kadar muhatap olması. foto atacak kadar yüzgöz olmaları? ne gerek var

etrafınızdaki kimse normal değil. bu nasıl iş ya?

Dün gece ve bugün ben de uzun çaplı düşündüm.
Ben bazı ortamlarda soğuk nevale diye anılabilecek bir tipim. Dayımlarla bile sizli bizli konuşurum. O yüzden acaba yine ben mi normal bir durumu çok garip algılıyorum diye düşündüm.
Annem fazlasıyla gereksiz bir muhabbete girmiş. Onun öyle kötü bir huyu var ne yazık ki. Ne gerek var ki bu kadar samimiyete? Baş sağlığı dilemişsin okey, sonra yine defnettiniz mi falan diye sormak ne mana?

açıkçası ben gayet de anlattığı tiplere göre biri olduğunu düşünüyorum. çok fark var gibi anlatıyor ama yok bence. aksi mümkün değil. şu muhabbetler şu diyaloglar diğer durumda mümkün değil hadi kendisi neyse annesi en azından kızı için boş durmuyor diyen adama haddini bildirirdi mutlaka. kendimden örnek vereyim ben öyle süper eğitim almış, devamlı elit ortamlarda takılan, herkesin peşinde divane olduğu tarzda bir kadın değilim mesela kendi halimde bir insanım ama konu sahibinin bahsettiği tarzda bir tane dahi flörtüm olmamıştır. bırakın flörtü, çevremde o tarz insan barındırmam değil ilişki yaşamak, arkadaşlık bile kurmam bana göre değil çünkü, 29 yaşındayım bu saatten sonra da olmaz. hadi ben yaptım düştüm diyelim bir hataya, benim anneme kızın boş durmuyor tarzı konuşup erkeklerle olan fotoğrafımı atacak annem muhtemelen doğduğuna pişman eder. davul bile dengi dengine. anlattığı tarzda bir kadın olsa en azından annesi şu diyaloğa girmezdi.
Biraz beyin jimnastiği yapalım.
Cevap vermek için über zeka gerektirmeyen bir soru soracağım. Sence iyi bir eğitimi, kültürü vs olmayan biri benim yazım tarzıma-üslubuma sahip olabilir mi?

Bu tarz erkeklerin yanında kendimi daha güvende hissediyorum. Hayatta her konuda mutlak doğrular yok ki, 2+2=4 eder gibi. Psikolojik bir sebebi vs olduğunu düşünüyorum ben. Benim çevremdeki erkekler bir tutku uyandırmıyordu bende ta ki arkadaşlarımın geçenlerde tanıştırdığı beye kadar. İlk defa kültürlü, nezih bir yerde doğmuş-büyümüş, iyi bir kariyeri olan birisine ilgi ve tutku duydum.

Kendall Jenner'a benzemediğim için çok da üstten biri sayılmam :KK43:

Cevap vermek için über zeka gerektirmeyen bir soru soracağım. Sence iyi bir eğitimi, kültürü vs olmayan biri benim yazım tarzıma-üslubuma sahip olabilir mi?
olabilir, neden olmasın? yazımı ve üslubu geliştirmek atla deve bir olay değil. düzgün yazıp düzgün bir üsluba sahip olmak övgü sebebi değil, ekstra bir özellik değil, olması gereken zaten. kendi dilimizi doğru düzgün konuşmalı ve yazmalıyız. burada hepimiz anonimiz, bahsettiğin konu hiçbir anlam ifade etmiyor benim için. en basit örnek, şu konu başlığın mesela. clickbait gibi yapmışsın, konu başlığı ile içeriğin farklı izlenim uyandırıyor. sen buna dili doğru kullanmak diyorsan ben şapka çıkarırım önünde, ne diyeyim...
Bu tarz erkeklerin yanında kendimi daha güvende hissediyorum. Hayatta her konuda mutlak doğrular yok ki, 2+2=4 eder gibi. Psikolojik bir sebebi vs olduğunu düşünüyorum ben. Benim çevremdeki erkekler bir tutku uyandırmıyordu bende ta ki arkadaşlarımın geçenlerde tanıştırdığı beye kadar. İlk defa kültürlü, nezih bir yerde doğmuş-büyümüş, iyi bir kariyeri olan birisine ilgi ve tutku duydum.
daha önce hiç terapi aldın mı? belki kendini keşfetme noktasından kaynaklanıyordur. tercih ettiğin adamların baba sevginden tut da çocukken annenle yaşadığın travmalara kadar bağlantısı olabiliyor. ilk defa son cümlede bahsettiğin tarzda birine ilgi duymuşsun demek ki onlara da ilgi duyabiliyorsun. belki de daha önce hiç o tarz kişilerle ilişki vs yaşamadığın için nasıl bir deneyim olduğunu bilmiyorsun ve bundan ne kadar keyif alacağını da bilmiyorsun doğal olarak. denemeden bilemezsin hesabı yani. belki de son cümlendeki tarzda biriyle denedikten sonra bu taksici tarzı tipleri bir daha hayatının köşesinden bile geçirmezsin. türk erkeklerinin kaç tanesi sahiden doğru düzgün adam sence? toplasan %20 etmez. allah aşkına bahsettiğin şahıs kahveye gidiyor ve daha 27 yaşında, annenle yaptığı muhabbet ortada. adamı tanımadan etmeden bahsettiğin özelliklerini okuyunca otomatik olarak iğrendik. bak sana çok net söylüyorum, görgülü, nerede ne konuşacağını bilen, kadına nasıl yaklaşması ve davranması gerektiğini bilen, kadın ruhundan anlayan, eğitimli, kültürlü ve zeki adamların hali bir başka oluyor. o zaman seksmiş, yok saçını okşamış bilmem ne yapmış ben ne kadar çok zaman kaybetmişim diyeceksin, ciddiyim.

Çocukluğunuza dair aileniz ile ilgili bir sevgi problemi yaşadınız mı?Özellikle babanız ile ilgili.

Annenize yazılmış da olabilir . Resim atması ne mana yani anlayamadım. Çok anlamsız ve manasız bir hareket bir sebep bulamadım açıkçası 🤷‍♀️

olabilir, neden olmasın? yazımı ve üslubu geliştirmek atla deve bir olay değil. düzgün yazıp düzgün bir üsluba sahip olmak övgü sebebi değil, ekstra bir özellik değil, olması gereken zaten. kendi dilimizi doğru düzgün konuşmalı ve yazmalıyız. burada hepimiz anonimiz, bahsettiğin konu hiçbir anlam ifade etmiyor benim için. en basit örnek, şu konu başlığın mesela. clickbait gibi yapmışsın, konu başlığı ile içeriğin farklı izlenim uyandırıyor. sen buna dili doğru kullanmak diyorsan ben şapka çıkarırım önünde, ne diyeyim...

daha önce hiç terapi aldın mı? belki kendini keşfetme noktasından kaynaklanıyordur. tercih ettiğin adamların baba sevginden tut da çocukken annenle yaşadığın travmalara kadar bağlantısı olabiliyor. ilk defa son cümlede bahsettiğin tarzda birine ilgi duymuşsun demek ki onlara da ilgi duyabiliyorsun. belki de daha önce hiç o tarz kişilerle ilişki vs yaşamadığın için nasıl bir deneyim olduğunu bilmiyorsun ve bundan ne kadar keyif alacağını da bilmiyorsun doğal olarak. denemeden bilemezsin hesabı yani. belki de son cümlendeki tarzda biriyle denedikten sonra bu taksici tarzı tipleri bir daha hayatının köşesinden bile geçirmezsin. türk erkeklerinin kaç tanesi sahiden doğru düzgün adam sence? toplasan %20 etmez. allah aşkına bahsettiğin şahıs kahveye gidiyor ve daha 27 yaşında, annenle yaptığı muhabbet ortada. adamı tanımadan etmeden bahsettiğin özelliklerini okuyunca otomatik olarak iğrendik. bak sana çok net söylüyorum, görgülü, nerede ne konuşacağını bilen, kadına nasıl yaklaşması ve davranması gerektiğini bilen, kadın ruhundan anlayan, eğitimli, kültürlü ve zeki adamların hali bir başka oluyor. o zaman seksmiş, yok saçını okşamış bilmem ne yapmış ben ne kadar çok zaman kaybetmişim diyeceksin, ciddiyim.
Babasız büyüdüm. Annem de çok travmatik bir kadın. Dediğin gibi muhtemelen bunlarla ilgisi var.

Arkadaşlarımın tanıştırdığı kişi, fiziksel olarak da ilgi duyduğum gibi boylu poslu kaslı biri değildi. Ama bu sefer bir şans vereyim böyle kibar bir adama dedim. Sarıldık ve ona sarılmak bile yaptığım bütün sekslerden vs daha büyük zevk verdi sanki.

Ek olarak da tercümanım. Dilimi özenli kullanmak benim için çok önemli. Konu başlığını da dikkat çekmesi, okunup, yorum yapılması için böyle yazdım.

X