- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Salma çalışmalarına başladık işte...Hala salamadin mi kizz sen bunu
Ay evet ben de hiç beğenmiyorum ama genelde 30-40 yaş arası kadınların o adama karşı bir hayranlığı var
Yürü be yavrum be, 2 saattir gugilda fotolarina bakip kendimi gaza getiriyorum, bunun nesini begeniyolar tipe bak, tipsiz diye diye 30 tane fotosuna baktim, hic birini begenemedim
Daha mantıklı bir yorum olamazdı sankiOlur da tekrar görüşmeye başlarsanız herhangi bir kavga esnasında yüzüne vurmak için ss almış. Annenle konuşurken de “Bak o boş durmuyor zibidilerle takılıyor ama benle olsa ne aç kalır ne üşür. Onlar zor durumda Meredithe bakamaz ama ben YA BEN ÖYLE MİYİM?!!11! Onu korur kollarım benim yanımda güvende merak etme kıps. “ Mesajı vermek için de fotoğraflarını atmış işte.
Artı bir de işte arkadaşların da yazdığı gibi Meredith erkeklerle takılıyor ama ben karşı cinsle muhatap olmadan testesteron kokan ortamlarda erkek aktiviteleri yapıyorum. Attığı fotoğraflar bir de selfie falansa hepten yalnız başıma takılıyorum, bak ben ne haldeyim mesajı.Daha mantıklı bir yorum olamazdı sanki
İtici erkek grubun dan sevgilin . Bir daha görüşmem ben böyle bir er kişisi ile. Yarın bir gün bu seninle evlense kavga etseniz, anneme demek ki evin halini de fotoğraflayacak atacak. Kızın beni üzüyor diye. Fazla gereksiz bu kişi bacımMerhabalar hanımlar,
Bir süredir taksi şoförü olan biriyle birlikteyim, bilenleriniz vardır. Birkaç konu açmıştım 'ayrı dünyaların insanı' olduğumuzu düşündüğüme dair.
Kafa dinlemek istediğimi söyledim ve ara verdik. Bu süre zarfında ortak bir tanıdığımız vefat etti. Bu sebeple annem ona mesaj attı. Defnettiniz mi, ailesine yapabileceğimiz bir şey var mı vs vs.
Sonra muhabbet etmişler. Annem ara verdiğimizi bilmediğinden 'Meredith'le görüşüyor musunuz? Sesi bugün kötü geliyordu. Bir arar mısın ya da yazar mısın benim söylediğimi söylemeden.' demiş. O da 'Ben ona kırgınım. Boş durmuyor' deyip, geçen gün dışarıda çoğunlukla erkek arkadaşlarımdan oluşan ortamdaki bir hikayeyi anneme ekran görüntüsü atmış. Demek ki hikayemi nedenini anlamadığım bir şekilde ekran görüntüsü almış. Üzmüyorum onu, bir gün sizinle tanışırız umarım demiş.
Bana bile atmadığı balık tutarken ve odun kırarkenki fotoğraflarını anneme göndermiş.
Akşamdan beri düşünüyorum. Niye anneme fotoğraflarını atıp, yukarıda dediğim şeyleri yazdı diye. Bir türlü makul bir cevap bulamadım. İçime fazlasıyla dert oldu. Deneyimli KK hatunlarına danışayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Tabii canim adam kanit biriktiriyo, belge topluyo aleyhine, gerektiginde kullanmak üzereİtici erkek grubun dan sevgilin . Bir daha görüşmem ben böyle bir er kişisi ile. Yarın bir gün bu seninle evlense kavga etseniz, anneme demek ki evin halini de fotoğraflayacak atacak. Kızın beni üzüyor diye. Fazla gereksiz bu kişi bacım
evdeki tuvalet yorgan diye sınıfsal ayrımı ilk kez duydumBazı konularda annemle bana yardımı oldu. İyi bir insan ama yetişme koşullarımız, aile yapımız, evimizdeki tuvaletler-yorganlar bile farklı.
Ortalığı analı kızlıya çevirecek kadar sapık biri değildir umarımİçime fesatlık perileri kaçtı galiba, ben de uleyn anneciğime mi yürüyor diye dertlenmiştim :/
Hayir senin kızın erkekli ortamlarda dolaşırken ben odun kırıp balık tutuyorum rizkimin pesindeyim demek istio benceİçime fesatlık perileri kaçtı galiba, ben de uleyn anneciğime mi yürüyor diye dertlenmiştim :/
bi an biscolata da ki o çikolata yapan ustu çıplak kaslı erkekler geldi aklıma Allah im güldürdün beniAnnenizin o çekici fotoğrafları görünce bu damadı kaçırma, gidin barışın diye size baskı yapmasını istemiş olabilir