Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

Sal su çakma biskolata erkeeni herifin heryerinden alaturkalik akıyor yaw. Yok odun keserken foto bilmem ne. Hayır görüşmüyoruz demek varken birsuru tantanali muhabbete girmiş,cikksss. Seni stalklarken de bı hal olmuş,yüzüne yüzüne ben Müslüm baba dinlerken sen fingirdiyordun bayan grey diye fotolarımı savuracak acaba

Ay evet ben de hiç beğenmiyorum ama genelde 30-40 yaş arası kadınların o adama karşı bir hayranlığı var

Yürü be yavrum be, 2 saattir gugilda fotolarina bakip kendimi gaza getiriyorum, bunun nesini begeniyolar tipe bak, tipsiz diye diye 30 tane fotosuna baktim, hic birini begenemedim

O değil de konu sahibi, bence bir an evvel netleştirin düşüncelerinizi. Son yazan üyelerin haklı oldukları noktalar var.
Ara verdim, başka birilerine de bakayım, olmadı taksiciye geri dönerim pek şık bir hareket olmaz bence de.

Olur da tekrar görüşmeye başlarsanız herhangi bir kavga esnasında yüzüne vurmak için ss almış. Annenle konuşurken de “Bak o boş durmuyor zibidilerle takılıyor ama benle olsa ne aç kalır ne üşür. Onlar zor durumda Meredithe bakamaz ama ben YA BEN ÖYLE MİYİM?!!11! Onu korur kollarım benim yanımda güvende merak etme kıps. “ Mesajı vermek için de fotoğraflarını atmış işte.

Daha mantıklı bir yorum olamazdı sanki

Daha mantıklı bir yorum olamazdı sanki
Artı bir de işte arkadaşların da yazdığı gibi Meredith erkeklerle takılıyor ama ben karşı cinsle muhatap olmadan testesteron kokan ortamlarda erkek aktiviteleri yapıyorum. Attığı fotoğraflar bir de selfie falansa hepten yalnız başıma takılıyorum, bak ben ne haldeyim mesajı.

Hatta üstteki gönderimi taksici beye uyarlarsak Meredith lavuklarla takılıyor.

İtici erkek grubun dan sevgilin . Bir daha görüşmem ben böyle bir er kişisi ile. Yarın bir gün bu seninle evlense kavga etseniz, anneme demek ki evin halini de fotoğraflayacak atacak. Kızın beni üzüyor diye. Fazla gereksiz bu kişi bacım

Tabii canim adam kanit biriktiriyo, belge topluyo aleyhine, gerektiginde kullanmak üzere

resmen annenle dedikodunu yapmış çok itici...anneni kahveye çağırıp neler yaşadığınızı,kavgalarınızıda anlatır bu ... yol vermeye çalışmayın direk yol ver gitsin..kibarlıkla ağır ağır yollanmayı haketmiyo bu oğlan ..direk şutlanmalık bence

annenizin de ona mesaj atması yanlış, tanışmıyorlar bile kızımın sesi kötüydü görüşüyor musunuz diye ona değil, size kızım iyi misin bir sorun mu var diye sormalıydı
bir de mesajlaşmalar falan iki tarafda aynı düzeyde mesafe sınır koymayı bilmiyor.
sevgiliniz ne hadle ve hakla annenize boş durmuyor diyebiliyor ? nereden alıyor o lafı söyleme cesaretini ? anneniz nasıl bu lafı sindiriyor ... annenizde sevgiliniz kadar enteresan

bunlardan sonra ayrıldınız inşallah?

ah meredith ben annen olacam, o baltalı ilah bana kızın boş durmuyor diyecek; var ya.. ne demek kızın boş durmuyor.
ne niyetle söylerse söylesin bu cümle her yere gider.
paralarım onu.
fotoraflar, ben neler yapıyorum, o neler yapıyor demeye getiriyor. uzak dur bu adamdan. bunun ruhu kötü. o aldığı ekran görüntülerinin sebebi de, barışırsanız kafana kakıp duracak.

Bazı konularda annemle bana yardımı oldu. İyi bir insan ama yetişme koşullarımız, aile yapımız, evimizdeki tuvaletler-yorganlar bile farklı.
evdeki tuvalet yorgan diye sınıfsal ayrımı ilk kez duydum

o alaturka ben klozet
o yün yorgan ben kaz tüğü
onun nevresimler güllü müllü benimkiler varaklı

gibi bi şey mi bu ne

İçime fesatlık perileri kaçtı galiba, ben de uleyn anneciğime mi yürüyor diye dertlenmiştim :/
Hayir senin kızın erkekli ortamlarda dolaşırken ben odun kırıp balık tutuyorum rizkimin pesindeyim demek istio bence kro bı tip sanki ya. Annene yürümüş olma ihtimali sezdiysen hemen o an al eline bı odun kafasında kır. Odun öyle değil böyle kırılır diye

Annenizin o çekici fotoğrafları görünce bu damadı kaçırma, gidin barışın diye size baskı yapmasını istemiş olabilir
bi an biscolata da ki o çikolata yapan ustu çıplak kaslı erkekler geldi aklıma Allah im güldürdün beni

annen de tuhaf sen de tuhafsın. boş durmuyor ne demek yahu? kızı için boş durmuyor diyen bir erkek müsveddesine haddini nasıl bildirmez? sen ne demek istiyorsun ne ima ediyorsun diyememiş mi? kusura bakma da ben bu anneliği sorgularım.

sana gelince... içine düştüğün çukurdan asla kurtulamıyorsun. günün birinde böyle ayılarla takıla takıla senin de cinayet haberini okuruz gibime geliyor. balık baştan kokar. bu tarz tiplere yüz vermeye devam ettiğiniz sürece kadın cinayetleri bitmez bu ülkede. erkek seçimin leşşş. sürekli bunları seçtiğine göre senin de onlardan pek geri kalır bir yanın yok diye düşünüyorum. iyi eğitimli, zarif, düzgün, aklı başında kadınlar kendilerine uygun adamlarla gezerler böyle pis tiplerle değil. tencere kapaksınız muhtemelen her ne kadar sen burada kendini daha farklı göstermeye çalışsan da, ben tam aksini düşünüyorum. umarım en kısa sürede aklını başına toplar, eğer sahiden bize anlattığın gibi biriysen kendi dengin düzgün birini bulursun. sahiden öyleysen yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…