Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

Anne baba ayriligi degil de, babayla kurulan iliski de sikinti olmasindan kaynakli olabilir
benim kadar sıkıntılısı kırk yılda bir görülür .aynı durumda arkadaşlarım da oldu.hiç birinde bu tür bir sevgi açlığı olmadı.hepimiz sevgi peşindeyiz ama mantıklı sevgililer.kazık yediğimiz ilişkilerin başlangıcında bile vardı bir mantık bir denklik vs.

benim kadar sıkıntılısı kırk yılda bir görülür .aynı durumda arkadaşlarım da oldu.hiç birinde bu tür bir sevgi açlığı olmadı.hepimiz sevgi peşindeyiz ama mantıklı sevgililer.kazık yediğimiz ilişkilerin başlangıcında bile vardı bir mantık bir denklik vs.
Erkek algisi sikintili, illa kasli masli adamlar olsun istiyo, o tipler bana beyinsiz gibi gelir mesela😂

ben buna tamamen katılmıyorum.her anne babası ayrı genç sorunlu değil ki.biraz konu sahibi bu bahaneye sığınıyor.aslında yaşadığı hayattan hoşlanıyor.aksi olsa bu insanlarla flörtleşiyorum sonra da pişman oluyorum ne yapabilirim diye sorardı.
Ceycey, bizler boş bir levha olarak doğuyoruz. Dünya görüşümüzü, karakterimizi çekirdek ailemizden alıyoruz. Ebeveynler ayrılır ama çocukla görüşmeye devam ederlerse sorun yaşamayabilir. Ama anne ya da baba sevgisi, ilgisi görmeyen bir bireyin bunu hasarsız atlatması pek mümkün değil bence.
Ama diğer konuda haklısın. Yaşadığı ilişkilerden pişmanlık yaşamıyor.

Ceycey, bizler boş bir levha olarak doğuyoruz. Dünya görüşümüzü, karakterimizi çekirdek ailemizden alıyoruz. Ebeveynler ayrılır ama çocukla görüşmeye devam ederlerse sorun yaşamayabilir. Ama anne ya da baba sevgisi, ilgisi görmeyen bir bireyin bunu hasarsız atlatması pek mümkün değil bence.
Ama diğer konuda haklısın. Yaşadığı ilişkilerden pişmanlık yaşamıyor.
ben varım nihal mesela.sıfır baba sevgisi sıfır ailedeki erkeklerden sevgi gördüm.hatta yüzlerini kırk yılda bir gördüm desem daha doğru.tonla sosyal erkek arkadaşım oldu ama ilk sevgilim üniversite bittikten sonra oldu mesela.fellik fellik beni sevsinler diye peşlerine düşmedim kimsenin.ne zaman sevgilim olmasını istedim o zaman oldu.

ben varım nihal mesela.sıfır baba sevgisi sıfır ailedeki erkeklerden sevgi gördüm.hatta yüzlerini kırk yılda bir gördüm desem daha doğru.tonla sosyal erkek arkadaşım oldu ama ilk sevgilim üniversite bittikten sonra oldu mesela.fellik fellik beni sevsinler diye peşlerine düşmedim kimsenin.ne zaman sevgilim olmasını istedim o zaman oldu.
Ceycey şöyle bir şey olabilir. Annen çok güçlü bir kadındır. Babanın eksikliğini sana hissettirmemiştir ve seni doğru yönlendirmiştir. Tabii bunlar detaylı bir psikolog analizinde ortaya çıkar. Ama bir terapiye gittiğinde senin çocukluğuna iniyor. Demek ki bağlantılı.
mesela kendimden örnek vereyim k.k dışında hiçbir sosyal platformum yok insta tw. teleg.... face.... .burada dertlere bakmayı ve arkadaşlıkları seviyorum diye boş insan mıyım?meredith in derdi tik....k tan daha çok ilgimi çekiyor olamaz mı? :işsiz: :KK53:
bence başkasının derdinden ziyade insanların fikir yürütmesini seviyoruz. Benzer sorunlarla bizde karşılaşabiliriz ve nasıl tavır almamız gerektiğinin pratiğini yapıyoruz.

Sekerim evde deden, dayin birileri belki senin baba sevgisi ihtiyaci, karsi cinsle atilacak iliski acisindan doyurdu bilmiyorum ki, zaten ille de sorun budur diyecek kapasitede degilim, benim ki fikir sadece

Ceycey şöyle bir şey olabilir. Annen çok güçlü bir kadındır. Babanın eksikliğini sana hissettirmemiştir ve seni doğru yönlendirmiştir. Tabii bunlar detaylı bir psikolog analizinde ortaya çıkar. Ama bir terapiye gittiğinde senin çocukluğuna üniyorş

bence başkasının derdinden ziyade insanların fikir yürütmesini seviyoruz. Benzer sorunlarla bizde karşılaşabiliriz ve nasıl tavır almamız gerektiğinin pratiğini yapıyoruz.
konu sahibine buradaki üyeler yıllardır çok güzel öğütler verdiler .hiçbirini uygulamadı ki.bu arada ben severim konu sahibini.kibardır kolay kolay kırmaz kimseyi eleştiri çoğunlukla kaldırır geceyle gündüz kadar apayrı ilişkileri var.hadi bir olur iki olur.devamlı da hata yapılmaz ki.

Sekerim evde deden, dayin birileri belki senin baba sevgisi ihtiyaci, karsi cinsle atilacak iliski acisindan doyurdu bilmiyorum ki, zaten ille de sorun budur diyecek kapasitede degilim, benim ki fikir sadece
yoktu işte hiçbiri.ayrıca rahatsız bir anneyle de büyüdüm.kişi biraz da kendi kendinin psikoloğu olmalı.bahaneler ardına saklanmak en kolayı çünkü

Yorumlara koptum 😂hepiniz ne kadar bossunuz ya gelmiş burada boş boş espiriler yapıyorsunuz🤪. Klozetiniz ve yorganiniz kadarsiniz tamam mi :KK70:
yorumun kralını sen yaptın.saygılar da konuyla bağlantısını valla çözemedim.taksiciyi seviyordum ama ona da bu konuda kıl oldummm :işsiz: :KK45:

Anneniz neden henüz yüzyüze bile tanısmadığı erkek arkadaşınıza yazıyor sizinle direkt iletişim kurmak, dertleşmek varken bilemedim, hatta numaraları ne alaka, neden var onu da anlamadım. Ben kızımla iletişim kurarım (şahsen). Kaldı ki yüzde yüz kesin olmayan bir ilişkide çok yüzgöz olmamak en iyisi. O ayrılır bu gelir 🤷🏼‍♀️ bence annenize söyleyin sizi sizden sorsun başkasından değil. Endişelerini de sizinle paylaşsın başkaları ile değil. Ne gerek var yani?

X